Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Temo vidijo: vsi

Kawhi ::
Tudi fakin sds se je izpela pa ne sam jajo. Poglej kakšen cvet inteligence in načelnosti so postavili v vlado v senci. Levaki pri nas imajo res lahko delo s temi idioti ki so kao na desni.

NuMaN ::
Edino Logarjeva morebitna stranka in zelo malo verjetno Resnica imata možnost za preboj v parlament.
Po moje ostaneta tudi Nsi in Levica.
Po moje ostaneta tudi Nsi in Levica.

Ma kakšne reforme od jajota lepo te prosim. Pod njegovim vladanjem se je rak Slovenije - razbohoten javni sektor in nevladne organizacije samo širil. Janša je dejansko levi populist. Kao desno je samo odnos do preteklosti in skrb za kosti ki so vam katolibanom tako pomembne.

Pod Janšo reform ne bo.
Že tam, kjer je bilo možno in kjer je bil konsenz ostalih, se ni strinjal.
Mislim predvsem posodobitev volilne zakonodaje in pa združevanje občin.
Ampak njemu ustreza tako kot je ...
Že tam, kjer je bilo možno in kjer je bil konsenz ostalih, se ni strinjal.
Mislim predvsem posodobitev volilne zakonodaje in pa združevanje občin.
Ampak njemu ustreza tako kot je ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()

AgJ1 ::
Na naslednjih volitvah bom volil za Logarja. Če njegove stranke ne bo na voljo, Jajota. Vem, tudi jaz ne prenesem majstrov ala Gorenak, Mahnič, Grims, Hojs, da ne omenjam Jajotovih izpadov, ampak to je zajeban protistrup še hujšemu strupu.

Malidelničar ::
Na naslednjih volitvah bom volil za Logarja. Če njegove stranke ne bo na voljo, Jajota. Vem, tudi jaz ne prenesem majstrov ala Gorenak, Mahnič, Grims, Hojs, da ne omenjam Jajotovih izpadov, ampak to je zajeban protistrup še hujšemu strupu.
Se strinjam.
Sam bi sicer raje volil skrajno desno ekstremno nacionalistično stranko tipa Wilders/Meloni/Švedski demokrati ampak ponudbe zame ni tudi takšnih voditeljev v Sloveniji ni na vidiku.
Še.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

mtosev ::
Logar je zanimiv in bi mu dal priložnost, če bo Pahor tam in drugi iz politične sredine.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

MrStein ::
A ima Logar že program?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Bo prvo rabil izstopiti iz SDSja in ustanoviti stranko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Bo prvo rabil izstopiti iz SDSja in ustanoviti stranko.
Mislim, da kmalu bo. Po mojem so zmenjeni.

svecka ::
Jaz upam da iztopijo iz SDS al razpade, čas je da stari prdeci spokajo v zgodovino, ne da gledamo že 20 let ene in iste obraze. Sploh zdaj k je Kresalki zmankal denar bi tud ona spet mal kradla v politiki. Upam da jo covid pobere.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()

Zakaj Šiško ni popularen?
Ker je fake nacionalist, kot Jelinčič. On ni ranga VOX, Meloni, Wilders. Dobil je tisto max na predsedniških in to je to.
Trda desnica ima cel val v Evropi, pripravlja se trdo desni val na evropskih naslednje leto. V Sloveniji bi za nas zlahka dobili zaveznike v evropskem desnem taboru.
Ampak ne z Šiškom.

svecka ::
Kresalka je bila boljša in manj je kradla kot celotna sedanja pozicija in opozicija.
Senica je njen mož, to pove vse. OBa je za v jamo vrečt gnoja lopovska.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()

Iq nad 100 tudi politik rabi, dvomim da ga Š ima.
Jp inteligentnih na trdi desni, ki bi naredili stranko za v grupacijo ECR in se povezali z Melonijevo in Wildersom nekako ni.
Meni se Blaž Babič zdi še nekako najboljši, je inteligenten, ampak ene pozicije me motijo pri njemu, se mi pa zdi, da bi bil dober politik. Retorik je nedvomno izjemno močan.
Šeško je pa fail, Jelinčič isto, pa na žalost tudi Brščič isto.
Stevanović je problem, ker ni Slovenec (oz. ne vem ali se ima za Slovenca ali se ima za Srba) je pa ironično najbolj sposoben od naštetih, ampak vseeno premalo za bolj resen push.

Ne vem, meni pa se Šiško ne zdi napačen.
Dosti bolj pošten kot današnja (in prejšnja) svojat v parlamentu, glede naštetih od MDelničarja pa itak najboljša izbira (Stevanović bi moral imeti še kaj razen antikovida).
Dosti bolj pošten kot današnja (in prejšnja) svojat v parlamentu, glede naštetih od MDelničarja pa itak najboljša izbira (Stevanović bi moral imeti še kaj razen antikovida).

Logar ima potencial, pri njem bo velik izziv kako recimo potem nasloviti konkretne izzive.
Definitivno z umirjenim sredinskim in argumentiranim nastopom - kar zna (na predsedniških je dosegel lep rezultat) - lahko veliko doseže.
Vprašanje je drugje: kako sredinski Logar potem reagira na konkretni izziv političnega vladanja. Konkreten primer: 1) kako bi reagiral na migrantsko krizo? 2) kako bi reagiral na nujnost vsaj nekaterih reform, morda novega ZUJF-a?
Kawhi, Velki, glede Domovinske lige: Nastop na evropskih, kljub temu, da Brščič kot nekdanji libertarec nekako ni čisto spadal tja noter, oz. Brščič takrat ni nekako znal nastopiti kot sedaj nastopa Miliei, z 1,7% in 8.100 sploh ni slabo. Oni nato niso znali nadaljevati: poteze naprej po evropskih, magari bi zamenjali Brščiča, napaka je bila ker niso naredili mednarodnih linkov z trdo desnico v Evropi in potem l. 2020 in 2021 jih je šišala Resni.ca.
NuMaN - ne realno Šiško je neresen. Javier Miliei ali pa Wilders, a veš kakšna debaterja sta tadva? Jaz tu vidim samo Babiča trenutno - ki pa se ne angažira in nekaj solira v svoji stranki.
Glede Stevanovića - to si pravilno napisal, če ne bodo šli preko antivaxx pozicije, ne bodo mogli narediti preboja.
Definitivno z umirjenim sredinskim in argumentiranim nastopom - kar zna (na predsedniških je dosegel lep rezultat) - lahko veliko doseže.
Vprašanje je drugje: kako sredinski Logar potem reagira na konkretni izziv političnega vladanja. Konkreten primer: 1) kako bi reagiral na migrantsko krizo? 2) kako bi reagiral na nujnost vsaj nekaterih reform, morda novega ZUJF-a?
Kawhi, Velki, glede Domovinske lige: Nastop na evropskih, kljub temu, da Brščič kot nekdanji libertarec nekako ni čisto spadal tja noter, oz. Brščič takrat ni nekako znal nastopiti kot sedaj nastopa Miliei, z 1,7% in 8.100 sploh ni slabo. Oni nato niso znali nadaljevati: poteze naprej po evropskih, magari bi zamenjali Brščiča, napaka je bila ker niso naredili mednarodnih linkov z trdo desnico v Evropi in potem l. 2020 in 2021 jih je šišala Resni.ca.
NuMaN - ne realno Šiško je neresen. Javier Miliei ali pa Wilders, a veš kakšna debaterja sta tadva? Jaz tu vidim samo Babiča trenutno - ki pa se ne angažira in nekaj solira v svoji stranki.
Glede Stevanovića - to si pravilno napisal, če ne bodo šli preko antivaxx pozicije, ne bodo mogli narediti preboja.

Pizda kje jaz živim ;))
Podlegel si samo Halo efektu, da je Šiško malce čuden. Je res domoljub, za razliko od samooklicanih, ki se trkajo po prsih, spreminjajo zgodovino in si lastijo zasluge ostalih.
Je pa res, da se včasih ne ve kontrolirati ...

Logarju lahko uspe le če dejansko pretrga s sds in v ekipo zvabi večino tehle ki so v njegovi "platformi". Če pa to res naredi ga bodo pa naskočili tako z leve kot jajotovi.
Nič nisem jaz podlegel, tip ne zna koherentno debatirati.
Pizda kje jaz živim ;))
Podlegel si samo Halo efektu, da je Šiško malce čuden. Je res domoljub, za razliko od samooklicanih, ki se trkajo po prsih, spreminjajo zgodovino in si lastijo zasluge ostalih.
Je pa res, da se včasih ne ve kontrolirati ...
Nič nisem jaz podlegel, tip ne zna koherentno debatirati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()

sbawe64 ::
Vsi trenutno v parlamentu so za /dev/null .
Šiško/Stevanovića/ etc .. krneki
Dejansko nimaš nikogar za voliti.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

T440 ::

arnecan1 ::
Malidelničar je izjavil:
Logar ima potencial, pri njem bo velik izziv kako recimo potem nasloviti konkretne izzive.
Stevanović je čudak in antivax, on ni odgovor na levi cunami in je nekje levo-desni populist.
Jelinčič je vedno skrbel zase, Šiško je pet stopnic pod Brščičem.
Logar je moja opcija za volitev, ampak verjetno bom volil SLS, če bodo le imeli malo možnosti, da pridejo v parlament. Moja opcija je bil npr. tudi Kovšca, upam da se priduži ali Logarju ali SLS. Tisti ima sigurno moj glas. Nazorsko je nekje vmes med Logarjem in SLS, gospodarsko precej liberalen, velik patriot, socialno-družbeno malček konservativen.

Wrop ::
Logar ima samo eno šanso. Če to pokuri, gre na politično smetišče. Če gre iz SDS in naredi stranko za volitve, potem ni vrnitve nazaj. Ima kar veliko za razmisliti, ker bi imel kar precej možnosti, da bi se kmalu povzpel na sam vrh stranke SDS. Ima pa stranka v vsakem primeru dosega do 30 %. Skupaj z ostalo desno sredino prilezejo do, za njih, če se vsi planeti poravnajo in z zadeblejenimi kozmični nevihtami, do dobrih 40 %. Predvsem je odvisno kakšen program bi Logar imel, plus kakšne sopotnike bi si izbral in koliko bi šel čez sredinski pol. Če prileze do Virantovih procentov bo lahko zelo vesel. Odvisno je tudi koliko volilcev pobere SDSu. Če dobi malo iz sredine, ki so šli k Golobu in pobere večino SDS, potem itak niso naredili ničesar.
Zgleda je zaenkrat še vedno precej previden s svojo platformo ter kam bo šla. Pušča veliko meglo. Zadeti mora ravno pravi čas. Ne prehitro in ne prepozno. Komot se mu zgodi enako kot Golobu. Ljudi bo moral pobirati s ceste, da bo zapolnil mesta.
Je pa res, da trenutno on in ostala desna sredina ne potrebujejo neke posebne reklame. Samo čakajo.
Zgleda je zaenkrat še vedno precej previden s svojo platformo ter kam bo šla. Pušča veliko meglo. Zadeti mora ravno pravi čas. Ne prehitro in ne prepozno. Komot se mu zgodi enako kot Golobu. Ljudi bo moral pobirati s ceste, da bo zapolnil mesta.
Je pa res, da trenutno on in ostala desna sredina ne potrebujejo neke posebne reklame. Samo čakajo.

Sam bom volil Pirate.
Sicer je res umestno vprašanje, ali se splača hoditi na volitve.
Po eni strani daje oblast legitimnost volilnemu sistemu, s katerim se ne strinjaš, po drugi strani pa nek minimalen vpliv vseeno je.

Sam bom volil Pirate.
Po eni strani daje oblast legitimnost volilnemu sistemu, s katerim se ne strinjaš, po drugi strani pa nek minimalen vpliv vseeno je.
Zakaj ne potem Levico? Med Pirati in Levico praktično ni razlike.

sbawe64 ::
Se vedno bolj nagibam k temu:
https://slo-tech.com/forum/t815089/p808...
https://slo-tech.com/forum/t815089/p808...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

Logar je zanimiv in bi mu dal priložnost, če bo Pahor tam in drugi iz politične sredine.
Zakaj pa ne boš več volil Šarca?
Šarec več nima stranke.

Gregor P ::
Vi res niste normalni fantje. Po čem to sploh izbirate te tipe? Ali jih osebno poznate ali kaj, da jim kar pripisujete neke lastnosti, ki so očitno vam osebno všeč?
Po kateri logiki naj bi ti "posebneži" bili sposobnosti voditi karkoli, kaj šele državo?

Po kateri logiki naj bi ti "posebneži" bili sposobnosti voditi karkoli, kaj šele državo?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Sam bom volil Pirate.
Zakaj ne potem Levico? Med Pirati in Levico praktično ni razlike.
Levica se zavzema le za določene skupine, ne za vse.
Nimam občutka, da bi se zavzemala za s.p. recimo.
Pirati pa vsaj poskušajo optimizirati delovanje države (recimo omejitev mandatov županov, čeprav bi to bilo brez učinka brez združevanja mikro-občin), domnevam pa tudi, da se ne bi šli gospodarskih hokus-pokusov kot levica.

lynxslo5 ::
Pri Logarju je problem, ker se okoli njega trenutno zbirajo propadli politiki iz SD. Jaz ne bom nikoli volil Logarjeve liste, če bodo na njej imena kot sta Anja Kopač Mrak in Jernej Pikalo. Virant je imel neprimerno boljše kandidate saj so na njegovi listi bili Šušteršič, Štih in Pezdir.
Do Logarja sem skeptičen tudi zato, ker je med predsedniško kampanjo stalno govoril o zelenem prehodu, kar je čisto levičarska zabloda.
Do Logarja sem skeptičen tudi zato, ker je med predsedniško kampanjo stalno govoril o zelenem prehodu, kar je čisto levičarska zabloda.

Vi res niste normalni fantje. Po čem to sploh izbirate te tipe? Ali jih osebno poznate ali kaj, da jim kar pripisujete neke lastnosti, ki so očitno vam osebno všeč?
Če grem brati programe strank, bi volil skoraj vsako, tako da ...

Mal si smešen no, vseč ti je Šiško, volil bi pa Pirate. ;)
Zgodovina sprememb…

Recimo Šiško bi lahko bil predsednik, Pirati pa zanesljivo v parlamentu.
S tem bi bil kar zadovoljen.
S tem bi bil kar zadovoljen.

Ubijalska kombinacija ;). Pa veš za kaj se zavzemajo Pirati recimo pri migracijah za kaj pa Šiško?

AtaŠtumf ::
Kako veš, da so slovenčki ovčke in da nikoli ne bo bolje?
Tako, da govorijo, katero stranko bodo volili, predenj ta stranka še p od programa ni predstavila.
Potem pa jokcajo, da jih novi obraz ponovno razočara?
Le kako, če pa sploh ne veste, kaj vam novi obraz sploh prodaja!
Tako, da govorijo, katero stranko bodo volili, predenj ta stranka še p od programa ni predstavila.
Potem pa jokcajo, da jih novi obraz ponovno razočara?
Le kako, če pa sploh ne veste, kaj vam novi obraz sploh prodaja!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Ubijalska kombinacija ;). Pa veš za kaj se zavzemajo Pirati recimo pri migracijah za kaj pa Šiško?
To je prava uravnoteženost, ne pa tisto kar prodaja Pahi.
Mal neumno trolaš no. Kakšna uravnoteženost? Predsednik države je pri nas pač zgolj dvorni norček brez vsakršnih dejanskih pomembnih pooblastil.

Zato sem tudi Šišku dodelil vlogo Predsednika.
V parlament pa sem dal Pirate, so že nekaj časa aktivni tukaj.
Praviš da trolam, dosti pa že voli Logarjevo stranko, čeprav Logar še ni izstopil iz SDS in ima samo neko društvo.
V parlament pa sem dal Pirate, so že nekaj časa aktivni tukaj.
Praviš da trolam, dosti pa že voli Logarjevo stranko, čeprav Logar še ni izstopil iz SDS in ima samo neko društvo.

Logar ima samo eno šanso. Če to pokuri, gre na politično smetišče. Če gre iz SDS in naredi stranko za volitve, potem ni vrnitve nazaj. Ima kar veliko za razmisliti, ker bi imel kar precej možnosti, da bi se kmalu povzpel na sam vrh stranke SDS. Ima pa stranka v vsakem primeru dosega do 30 %. Skupaj z ostalo desno sredino prilezejo do, za njih, če se vsi planeti poravnajo in z zadeblejenimi kozmični nevihtami, do dobrih 40 %. Predvsem je odvisno kakšen program bi Logar imel, plus kakšne sopotnike bi si izbral in koliko bi šel čez sredinski pol. Če prileze do Virantovih procentov bo lahko zelo vesel. Odvisno je tudi koliko volilcev pobere SDSu. Če dobi malo iz sredine, ki so šli k Golobu in pobere večino SDS, potem itak niso naredili ničesar.
A misliš, da se bo stehtal na evropskih ali je to za njega riziko? Če dobi manj kot 1 evroposlanca je fail IMHO.
Po drugi strani je riziko če čaka na volitve v DZ - če ne bo predčasnih, se bo njegova 'zvezda' do rednih volitev že izpela, pa četudi bi čakal s tajmingom do 2 meseca pred volitvami.

Tega poznate samo čudaki ki gledate strankarsko sds televizijo. Ni vas veliko ;)
No vsaj sklepam tako. Sploh ne vem kdo je to.
No vsaj sklepam tako. Sploh ne vem kdo je to.
Zgodovina sprememb…