Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"
Temo vidijo: vsi

111111111111 ::
A niso pred volitvami govorili, da če ne bodo imeli podpore že ne bodo vztrajali tako kot Janša? Sicer se pa enkrat za spremembo strinjam, ulica pač nima kaj odločat, kdo sedi v parlamentu. Odloča se na volitvah.
https://www.24ur.com/novice/slovenija/g...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

feryz ::
bbbbbb2015: Fascinantno je, da se ob političnih temah o državnem gospodarstvu in osebah, ki ga upravljajo in preko katerih inštitucij, pri nas sploh ne govori.Sicer me boli kita za RTV, zaradi nepotizma, kraj in ostalih javnosektorskih pritiklin, bi ga bilo treba včeraj likvidirati.
RTV prispevek je namenjen orkestru, da igra, metem ko fantje (in dekleta) plemenitijo naše premoženje.
Nimamo se čemu upirati, ker je pluralnost zagotovljena s prenosom nedeljskih maš.
Videz nepistranskosti je zagotovljen preko finančne neodvisnosti z obveznim RTV prispevkom.
Psi čuvaji, ki pred nas mečejo posamezne, skrbno izbrane, predhodno povsem oglodane kosti.
Ampak če imam, kar se novic tiče, za izbirati med njim in poptv, potem je rtv svetlobna leta pred pooptv. Kar se objektivnosti tiče.
Če nam ostanejo samo še zadeve ala pooptv, potem smo res gotovi.

Wrop ::
Kozmični dež je poskrbel, da so poslanci koalicije sprejeli amandma opozicije, pazi to, kar brez opozicije, čeprav so se zaklinjali, da so pred tem glasovali drugače in to na glasovalnih napravah, ki jim ne zaupajo. 
Bizarka.
Pa tako so apologeti po prvem napačnem ko(z)mičnem glasovanju govorili, da denarja ni dovolj in je potrebno glasovanje ponoviti. Sedaj pa se je denar našel.
Pa ne samo za najranljivejše. 10 dodatnih milijonov se je našlo tudi za družbenopolitične delavce na RTV, da bodo lahko še naprej totalitarili.
Predsednici parlamenta Urški Klakočar ni bilo nič nerodno, ko je morala zagovarjati ponovno glasovanje. Še na polovici mandata nismo, pa smo že pri kozmičnem dežju.

Bizarka.
Pa tako so apologeti po prvem napačnem ko(z)mičnem glasovanju govorili, da denarja ni dovolj in je potrebno glasovanje ponoviti. Sedaj pa se je denar našel.

Vedno večje bizarnosti bo treba zagovarjati.
Predsednici parlamenta Urški Klakočar ni bilo nič nerodno, ko je morala zagovarjati ponovno glasovanje. Še na polovici mandata nismo, pa smo že pri kozmičnem dežju.

arnecan1 ::
POPTV dela to na malo bolj ameriško- subtilni način, okrancan z kičastimi razkošnimi neumnimi oddajami, filmskimi uspešnicami ter seveda nepogrešljivimi dobrodelnimi akcijami. Seveda so skriti za za novinarsko neodvisnostjo. Kar je seveda en navaden bullshit, kakor bi rekli jenkiji. V ZDA se ve, kateri mediji so levi, kateri pa desni, poudarjajo pa seveda svojo neodvisnost. Ampak simpatije so znane.
Za nagrado monopolno vlečejo velike denarje, državne firme pa z Holobovimi kadri umikajo tožbe proti njim. https://siol.net/posel-danes/novice/tel...
Skratka ja, so veliko bolj hinavski in pametni. Jaz sem z njimi zaključil leta 2015 med migrantsko krizo
Za nagrado monopolno vlečejo velike denarje, državne firme pa z Holobovimi kadri umikajo tožbe proti njim. https://siol.net/posel-danes/novice/tel...
Skratka ja, so veliko bolj hinavski in pametni. Jaz sem z njimi zaključil leta 2015 med migrantsko krizo

AgJ1 ::
POP TV ima izrazito manj cenzure pri komentiranju prispevkov - glede na komentarje, ki jih preberem. RTV Slo je glede tega popolna pralnica možganov in oddelek za pisanje skrajno neumnih komentarjev pod članki.

feryz ::
Aha. Pol prispevkov niti komentarjev nima na poop-u.
Prepovedanih oz. nedovoljenih besed pa toliko, da že težko komentar napišeš v Slovenščini.
Prepovedanih oz. nedovoljenih besed pa toliko, da že težko komentar napišeš v Slovenščini.

AtaŠtumf ::
Glede tega podražanja elektrike se je treba vprašati samo, koliko bi bila šele podražitev elektrike, če ne bi imeli slovenskega Muska na čelu vlade?
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Glede na prebrano na Pop vidim vse sorte komentarjev, medtem ko na RTV pod temami o Ukrajini, Gazi in temami, ki so pomembne za to, da levajzarji obdržijo oblast, so komentarji zelo “svobodni” = enoglasni in je drugačnih samo za vzorec.
Opazno je tudi, da pod določenimi temami na RTV lahko pošlješ tri in več komentarjev, pa bo prikazana tema brez komentarjev, dokler se ne pojavi kakšen od aplogetov levajz linije.
Ne vem kako je s tem pri Popu, RTV je čista sramota za demokracijo in zvesta sledilka skrajnega enoumja, ki na komentarjih poskuša ustvariti javno mnenje.

StarMafijec ::
Jaz Pop-a in 24ur.com ne spremljam več že najmanj 15 let. Žal mi je, da morajo operaterji, ki so zadolženi za pretok TV programov do naročnikov, plačevati prisilni prispevek televiziji Pop. Čudi me, da se nihče od občanov ob to ne obregne. Verjetno zato, ker je ta prispevek skrit v naročnino. Mogoče bi bila pa potem rešitev za RTV prispevek to, da kdor plačuje operaterja, je tudi oproščen RTV naročnine
.

Operaterji so se izkazali kot navadne strahopetne pi*ke, ko jim je Pro plus spustil to z naročnino brez vazelina, ker si niso upali ponuditi paketov brez Pro plusa.

Malidelničar ::
Glede na prebrano na Pop vidim vse sorte komentarjev, medtem ko na RTV pod temami o Ukrajini, Gazi in temami, ki so pomembne za to, da levajzarji obdržijo oblast, so komentarji zelo “svobodni” = enoglasni in je drugačnih samo za vzorec.
Opazno je tudi, da pod določenimi temami na RTV lahko pošlješ tri in več komentarjev, pa bo prikazana tema brez komentarjev, dokler se ne pojavi kakšen od aplogetov levajz linije.
Ne vem kako je s tem pri Popu, RTV je čista sramota za demokracijo in zvesta sledilka skrajnega enoumja, ki na komentarjih poskuša ustvariti javno mnenje.
Lahko potrdim iz lastnih izkušenj, na Poopu so vsaj glede komentarjev bolj svobodni.
RTV je pa nek novodobni Tanjug.
Ali ste kdaj pomislili na grozljivo misel, kakšno bi bilo življenje v Sloveniji, če recimo ne bi bil izumljen internet, vseeno bi pa prišlo do tega medijska medijskega backslidinga in enoumja?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

MrStein ::
111111111111 je izjavil:
A niso pred volitvami govorili, da če ne bodo imeli podpore že ne bodo vztrajali tako kot Janša? Sicer se pa enkrat za spremembo strinjam, ulica pač nima kaj odločat, kdo sedi v parlamentu. Odloča se na volitvah.
Hmm...
Opirajo se na svoj uspeh na lanskih parlamentarnih volitvah ter izpostavljajo ukrepe, ki so jih v času vladanja že izpeljali.
Kake ukrepe? Da vidimo:
Nanizali so nekaj ukrepov, ki so jih že uspeli izvesti.
Kot:
V Svobodi so izpostavili, da so lani gospodarstvu razdelili več kot pol milijona evrov,
Huh?
To je drobiž celo za kako vaško občinico. A so se zatipkali? Ali se res hvalijo s tem?
da vodijo socialni dialog
V novicah (tudi pravovernih, da se ne bo kdo obregnil) piše, da od dialoga ves čas odstopajo, ne poslušajo druge strani itd...
ter da so dvakrat uskladili plače v javnem sektorju. "Mnogi pozabljajo na zgodovinsko najvišji dvig minimalne plače," ob tem dodatno izpostavljajo.
Aha, ta famozni dvig minimalne plače. OK. Še kaj?
- Da spreminjajo tudi zdravstveni sistem,
No, počakajmo, da bodo kaki rezultati. Metanje denarja se ni ravno izkazalo.
- da so sprejeli prvi korak k ukinitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja
OK
- tu pa je tudi nizka brezposelnost
ki je posledica česa? Ukrep to ni.
- ter usklajevanje socialnih transferjev
Ja, po božjem posegu s kozmičnim dežjem.
Pa ves čas spreminjanje pogojev. A ne vedo, da se projekti delajo na leta?
Kdo bo delal (investiral) v Slovenijo, če traja dve leti, da se postopki odobrijo (potem čez pol leta pa spet sprememba).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()

StarMafijec ::
Malidelničar je izjavil:
Ali ste kdaj pomislili na grozljivo misel, kakšno bi bilo življenje v Sloveniji, če recimo ne bi bil izumljen internet, vseeno bi pa prišlo do tega medijska medijskega backslidinga in enoumja?
Verjetno tako, da bi se naročil kak ne MSM časopis ali revijo. Recimo Portal Plus bi izhajal v papirnati obliki.
Več bi se razglabljalo o politiki na kakih debatnih klubih namenjenimi prav za to.
Brez interneta bi bilo tudi manj antivaxerstva, chemtrailov in ostalih alternativnih zadev.

Huh?
To je drobiž celo za kako vaško občinico. A so se zatipkali? Ali se res hvalijo s tem?
Če daš vsaki firmi 600 EUR, se hitro nabere

Smrekar1 ::
Kozmični dež je poskrbel, da so poslanci koalicije sprejeli amandma opozicije, pazi to, kar brez opozicije, čeprav so se zaklinjali, da so pred tem glasovali drugače in to na glasovalnih napravah, ki jim ne zaupajo.
V bistvu ena boljših potez, morda celo edina ki ne izgubi. Amandma je sprejet, čeprav ga je opozicija obstruirala. Tako PTTM ne more trditi, da je on kaj zrihtal (ker tudi ni) in nihče ne more trditi, da je bil za kaj prikrajšan.
Glede na to, da so med prvim in drugim glasovanjem bile očitne razlike v glasovih nekaterih poslancev - tistih, ki so glasovali v obeh primerih - je jasno, da naprave niso delovale pravilno in volja naših izbranih predstavnikov ni bila pravilno zabeležena. Torej je do napake gotovo prišlo. Kakšna je ta napaka bila, kaj jo je povzročilo in kako se jo prepreči v prihodnje pa so tehnična vprašanja, ki potrebujejo tehnične odgovore in rešitve. Palamudenje okoli "kozmičnega dežja" je pa samo propaganda banana republikancev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()

Daniel ::
Morali bi narediti neko statistično raziskavo, ko bi ljudem pokazali Smrekarjevo izjavo in potem pogledali koliko ljudi temu verjame in koliko ne. Me res zanima IQ naroda.

Utk ::
Glede na to, da so med prvim in drugim glasovanjem bile očitne razlike v glasovih nekaterih poslancev - tistih, ki so glasovali v obeh primerih - je jasno, da naprave niso delovale pravilno in volja naših izbranih predstavnikov ni bila pravilno zabeležena.
Se pravi, so tudi prvič vsi glasovali ZA, ampak ker je bilo ZA tudi sprejeto, nekaterim pa zabeležilo glas PROTI, so se tako zelo razburili, da so morali ponovit glasovanje, da ne bo kdo mislil, da je bil kdo proti?
Torej je do napake gotovo prišlo
Milijanževt procentno da je...
Čudno, prisegel bi, da je Smrekar prejšni teden tu pisal, da tega ne bi smeli sprejet, ker ta denar bolj rabijo NVO.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

Se pravi, so tudi prvič vsi glasovali ZA, ampak ker je bilo ZA tudi sprejeto, nekaterim pa zabeležilo glas PROTI, so se tako zelo razburili, da so morali ponovit glasovanje, da ne bo kdo mislil, da je bil kdo proti?
Kolikor vem so kritizirali predvsem tisti, kjer je bilo zabeleženo, da niso glasovali, čeprav so.
Čudno, prisegel bi, da je Smrekar prejšni teden tu pisal, da tega ne bi smeli sprejet, ker ta denar bolj rabijo NVO.
Moje osebno mnenje ni nujno enako mnenju poslancev našega parlamenta. Kakorkoli, nikoli nisem trdil, da "ta denar bolj rabijo NVO". To je lažna novica, ampak pri tebi smo tega že vajeni, kajne?

Kolikor vem so kritizirali predvsem tisti, kjer je bilo zabeleženo, da niso glasovali, čeprav so.
Ja, ampak pri drugem glasovanju ni bil več nihče proti. To pomeni, da imamo prekleto labilne poslance, ki več kot očitno ne glasujejo po svoji vesti. Kaj se je spremenilo v enem tednu, da so bli vsi naenkrat za? In ti še to hvališ, in celo praviš, da očitno je bila tehnična napaka, če so drugič glasovali drugače... mislim, just LOL.
Te res ni niti malo sram?
Zgodovina sprememb…

Me zanima, če bo dobil poziv na sodišče, kakšne bedarije ta trotl kvasil na državnem podkastu SIOL-a. Spotkast z Vojkom Volkom: Državne skrivnosti je treba nesti v grob https://siol.net/novice/spotkast/spotka...
Pri tem komentira tudi prijetje ruskih vohunov pri nas in močno pokritizira predvsem nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar. "Nekateri državni funkcionarji pozabljajo, da je njihova obveza, da državne skrivnosti nesejo s sabo v grob."
Med drugim tudi pravi, da stoji za svojim predsednikom.
Torej zagovarja nezakonito ravnanje? A to so naši veleposlaniki in uslužbenci premierja?
Ni čudno, da smo, kjer smo. Razpadajo vsi podsistemi naše države, od gospodarskih do političnih in zakonodajnih z ustavnim sodišče vred.
Pa še četrta veja veja z RTV-jem in Petričevimi in Odlazkovimi mediji je samo še spomin neodvisnosti in kritičnosti.
Pri tem komentira tudi prijetje ruskih vohunov pri nas in močno pokritizira predvsem nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar. "Nekateri državni funkcionarji pozabljajo, da je njihova obveza, da državne skrivnosti nesejo s sabo v grob."
Med drugim tudi pravi, da stoji za svojim predsednikom.
Torej zagovarja nezakonito ravnanje? A to so naši veleposlaniki in uslužbenci premierja?
Ni čudno, da smo, kjer smo. Razpadajo vsi podsistemi naše države, od gospodarskih do političnih in zakonodajnih z ustavnim sodišče vred.
Pa še četrta veja veja z RTV-jem in Petričevimi in Odlazkovimi mediji je samo še spomin neodvisnosti in kritičnosti.

Ja, ampak pri drugem glasovanju ni bil več nihče proti.
Mogoče zato, ker je opozicija glasovanje obstruirala?
Zato, ker je opozicija obstruirala, so oni izglasovali brez glasu proti to, kar je opozicija predlagala? Oh kako zelo pozorno od njih. In prozorno od tebe.

Morda bi morala opozicija večkrat obstruirat. Bi še kaj pametnega izglasovali. Do zdaj je bilo to pogosto glih tolk kot tvoj pameten komentar.
Zgodovina sprememb…

xseki ::
Mojca Šetinc Pašek je izstopila iz poslanske skupine največje parlamentarne stranke Gibanje Svoboda in se odločila, da se poda na samostojno poslansko pot.

Evo, eni Holoba že po božje častijo. Verjetno zato, ker je vtem letu in pol uspel toliko obljub izpolniti. https://twitter.com/logarmetod/status/1...
https://pbs.twimg.com/media/F_9wPHDX0AA...
https://pbs.twimg.com/media/F_9wPHDX0AA...

T440 ::

V bistvu ena boljših potez, morda celo edina ki ne izgubi. Amandma je sprejet, čeprav ga je opozicija obstruirala. Tako PTTM ne more trditi, da je on kaj zrihtal (ker tudi ni) in nihče ne more trditi, da je bil za kaj prikrajšan.
Glede na to, da so med prvim in drugim glasovanjem bile očitne razlike v glasovih nekaterih poslancev - tistih, ki so glasovali v obeh primerih - je jasno, da naprave niso delovale pravilno in volja naših izbranih predstavnikov ni bila pravilno zabeležena. Torej je do napake gotovo prišlo. Kakšna je ta napaka bila, kaj jo je povzročilo in kako se jo prepreči v prihodnje pa so tehnična vprašanja, ki potrebujejo tehnične odgovore in rešitve. Palamudenje okoli "kozmičnega dežja" je pa samo propaganda banana republikancev.
Fak, tole je pa na nivoju Kellyanne Conway bulšit.
Ja, ampak pri drugem glasovanju ni bil več nihče proti.
Mogoče zato, ker je opozicija glasovanje obstruirala?
Bruham.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AgJ1 ()

Gospod ::
Še preden bo zapadal prvi sneg moramo napolnit ulice in trge in Golobovim povedati kar jim gre.
Lp.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: MrStein ()

lynxslo5 ::
https://www.rtvslo.si/slovenija/sloveni...
Vlada gre v nakup šestih vojaških helikopterjev. Jaz to odločitev podpiram. Zelo pa me moti hinavščina Levice, ki je v opoziciji torpedirala vsako odločitev Janševe vlade kadar je šlo za nakupe za Slovensko vojsko. Sedaj, ko pa je Levica v vladi, je pa Kordiš tiho in nič ne grozi z referendumom.
Vlada gre v nakup šestih vojaških helikopterjev. Jaz to odločitev podpiram. Zelo pa me moti hinavščina Levice, ki je v opoziciji torpedirala vsako odločitev Janševe vlade kadar je šlo za nakupe za Slovensko vojsko. Sedaj, ko pa je Levica v vladi, je pa Kordiš tiho in nič ne grozi z referendumom.

Vlada gre v nakup šestih vojaških helikopterjev. Jaz to odločitev podpiram. Zelo pa me moti hinavščina Levice, ki je v opoziciji torpedirala vsako odločitev PTTM-jeve vlade kadar je šlo za nakupe za Slovensko vojsko. Sedaj, ko pa je Levica v vladi, je pa Kordiš tiho in nič ne grozi z referendumom.
Morda zato, ker so transportni helikopterji za Slovenijo bolj uporabni kot balistične rakete srednjega dosega ali karkoli je že kupoval un debil.

kingsix ::
Ta bizgec Golob bi lahko imel vsaj malo ponosa in v dobrobit Slovenije odstopil. Ta vlada je sramota.

Dimnik ::
Vlada gre v nakup šestih vojaških helikopterjev. Jaz to odločitev podpiram. Zelo pa me moti hinavščina Levice, ki je v opoziciji torpedirala vsako odločitev PTTM-jeve vlade kadar je šlo za nakupe za Slovensko vojsko. Sedaj, ko pa je Levica v vladi, je pa Kordiš tiho in nič ne grozi z referendumom.
Morda zato, ker so transportni helikopterji za Slovenijo bolj uporabni kot balistične rakete srednjega dosega ali karkoli je že kupoval un debil.
Debil praviš?......po tvojem bluzenju, se je za vprašat o debilu ....

Spet lažeš, Kellyanne?
Ta bizgec Golob bi lahko imel vsaj malo ponosa in v dobrobit Slovenije odstopil. Ta vlada je sramota.
Oni nimajo ponosa, imajo zgolj potrebe in čredo, ki si jo lastijo in pričakujejo, da jih financira.
Zgodovina sprememb…

Kawhi ::
Spet lažeš, Kellyanne?
Oni nimajo ponosa, imajo zgolj potrebe in čredo, ki si jo lastijo in pričakujejo, da jih financira.
pa hordo lažnivih in plačanih novinarjev, forumskih plačancev podtaknjencev, milijavžent dobro plačanih NVojevcev...We are fucking doomed.

We are fucking doomed.
Ah ne, to je zgolj ponavljanje mandata Toneta Ropa, ko se je LDSu odpeljalo in so delali tolk sranja, da je nato Janša zmagal na volitvah.
Glede na to, da se Logar in Janša ločujeta, so obeti za naslednje volitve še boljši, samo črnosrajčnike iz Levice upamo, da se bo držalo na vajetih, da ne bojo izvedli državnega udara.

mtosev ::
Res izgleda, da bo Logar ustanovil novo stranko. Upam, da mu uspe.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

AgJ1: Call me crazy, ampak jaz imam feeling, da sta se Janša in Logar razšla relativno 'prijateljsko' in na naslednjih volitvah nekako ne pričakujem napada SDS-a na Logarja, ko je bilo to v primeru Viranta in DLGV.

Malidelničar je izjavil:
AgJ1: Call me crazy, ampak jaz imam feeling, da sta se Janša in Logar razšla relativno 'prijateljsko' in na naslednjih volitvah nekako ne pričakujem napada SDS-a na Logarja, ko je bilo to v primeru Viranta in DLGV.
Mislim da se oba zavedata, da je boljše, če sta oba uspešna, kot če je samo eden na račun drugega. Ali sta zmenjena ali ne je težko reči, ampak ko bo Logar imel na naslednjih volitvah toliko in toliko procentov glasov in toliko in toliko sedežev v parlamentu, bo ne glede na morebitne dogovore lahko sam odločal kaj bo s temi glasovi naredil.
Vsi zmagamo, ker se rešimo Murgelhausnove kuhinje in se malo zmanjša vpliv Janše na desni.
Zgodovina sprememb…

v vsakem primeru bo logar del glasov odnesel iz SDS-a.
Če se Janša s tem ne bo sprijaznil in bo Logarja napadal, je možnih več scenarijev.
Če se Janša s tem ne bo sprijaznil in bo Logarja napadal, je možnih več scenarijev.

MrStein ::
Delavska svetovalnica premierju Golobu: "Vas nič ni sram, da ste se spravili na dolgotrajno bolne?"
https://www.rtvslo.si/slovenija/delavsk...
"In tukaj se še enkrat znova problema lotevate pri repu. Problem so namreč velike obremenitve na delovnih mestih, ki najedajo zdravje zaposlenih, in slaba dostopnost do zdravstvenih storitev in zdravljenja. Teh problemov ne rešujete, namesto tega z načrtovanimi ukrepi kaznujete ljudi, ki so postranska žrtev vašega nereševanja težav pri izvoru," je Lukić še zapisal v pozivu Golobu.
No ja, "ukrepi" v zdravstvu.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()

AgJ1: jp mislim, da to drži.
k4vz0024: kako že gre tista: Glasali ste, gladajte!
k4vz0024: kako že gre tista: Glasali ste, gladajte!

hendriks ::
Tako neumen Janša ni, da bo napadal Logarja. Janša točno ve, da brez tega da nekaj volilnega telesa sredine pobere Logar, Slovenija ne more sestaviti desno-sredinske vlade. Logar bi naredil pametno potezo, če bi v stranko potegnil Pahorja. Sam upam, da se bo SLS toliko pobrala, da bo dobila vsaj 5% volilcev in da NSi izpade iz parlamenta. Najbolje za Slovenijo bi bilo, da Platforma, SDS, SLS in 1. Oktober dobijo večino v parlamentu. Tako bodo lahko naredili reze in reforme, ki so nujne in bodo za del prebivalstva tudi boleče.

Kawhi ::
Pa še kosti bodo znova zakopali da boš ti lažje dihal a ne...katoliban.
Pa lol, sem moral iti pogledat kdo so 1.oktober. če bo ta kreten v vladi nam bo slabše kot sedaj. Če je to sploh mogoče.
Pa lol, sem moral iti pogledat kdo so 1.oktober. če bo ta kreten v vladi nam bo slabše kot sedaj. Če je to sploh mogoče.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kawhi ()

hendriks:
1. Ja mislim, da se je JJ to zdaj naučil. Ampak tu bo izziv za Logarja, da v soočenjih kontrira obtožbam, da je "Janšev" in da bo "nesel" glasove Janši
2. Pahorjeva moralna in državniška moč je v tem, da se je sedaj umaknil iz politike, če se reangažira in ne bo tako uspešen, bi si pokvaril izjemen imidž ki ga trenutno ima (tudi v tujini, poglej na Twitterju kam vse ga vabijo)
3. SLS je v resnih težavah in na comeback ne verjamem, težava je ker NSi noče narediti skupne liste, na koncu bosta morda izpadli obe
4. Vprašanje kako in kje narediti reze in reforme. Ključna napaka je, da desnica napove neke velikopotezne reforme, ne naredi pa ključnih t.i. tier-2 zakonodajnih sprememb in reform. Recimo morali bi spremeniti zakonodajo, da se pobere denar NVO-jem, potem da se ukine avtomatsko prerazporejanje preostanka denarja iz dohodnine NVOjem, potem sprememba financiranja medijev, kjer se naredi nova možnost, d aljudje dajo tistim, ki želijo, plus sofinanciranje v omejemen smislu RTV iz proračuna in ukinitev prispevka, potem recimo zakon na nižjih ravneh, da se pluralizira zdravstvo in nabava v zdravstvu itd.
Na ta način se dela reforme.
1. Ja mislim, da se je JJ to zdaj naučil. Ampak tu bo izziv za Logarja, da v soočenjih kontrira obtožbam, da je "Janšev" in da bo "nesel" glasove Janši
2. Pahorjeva moralna in državniška moč je v tem, da se je sedaj umaknil iz politike, če se reangažira in ne bo tako uspešen, bi si pokvaril izjemen imidž ki ga trenutno ima (tudi v tujini, poglej na Twitterju kam vse ga vabijo)
3. SLS je v resnih težavah in na comeback ne verjamem, težava je ker NSi noče narediti skupne liste, na koncu bosta morda izpadli obe
4. Vprašanje kako in kje narediti reze in reforme. Ključna napaka je, da desnica napove neke velikopotezne reforme, ne naredi pa ključnih t.i. tier-2 zakonodajnih sprememb in reform. Recimo morali bi spremeniti zakonodajo, da se pobere denar NVO-jem, potem da se ukine avtomatsko prerazporejanje preostanka denarja iz dohodnine NVOjem, potem sprememba financiranja medijev, kjer se naredi nova možnost, d aljudje dajo tistim, ki želijo, plus sofinanciranje v omejemen smislu RTV iz proračuna in ukinitev prispevka, potem recimo zakon na nižjih ravneh, da se pluralizira zdravstvo in nabava v zdravstvu itd.
Na ta način se dela reforme.