» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?"

Temo vidijo: vsi
««
24 / 190
»»

arnecan1 ::

tony1 je izjavil:

"Tukaj si zamešal par stvari. Janša se je skliceval na nepravilno vročanje, medtem ko Loredan enostavno ni prevzel pošte direktno od poštarja, niti ni v roku 15 dni pošte dvignil nato na svoji pošti."

a) Janša je bil udeležen že v toliko postopkih, da jih je težko prešteti. In še kako težko mu je bilo pošto nemogoče sploh vročiti, kakšno so mu vročili tudi pred novinarskimi kamerami. Kaj je to "nepravilno vročanje" ve samo Janša.

Za politika, ki je po definiciji eksponent te države je to nespodobno, nagravžno.

b) Loredanovih 16 dni je že davno mimo. Zakaj mu niso pošte vrgli v kaslc in čao? Zakaj so mu jo sedaj že 2. poslali?

"Nikomur v Sloveniji ni potrebno dvigniti pošte v roku 15 dni, ko ga ni bilo doma, da bi pošto osebno prevzel od poštarja."

Izgovarjanje na civilne svoboščine v takem primeru (v tem primeru celo janšist to počne namesto njega :-D) je za politika nagravžno. Vsi vemo, tako Loredna, kot Golob, kaj se dogaja, in nehaj se sklicevati na nevednost. To ni nevednost, to je ignoranca.

Nikdar nisem volil Janše in nisem janšist.

Na začetku sem napisal, da enačiti Janšev in Loredanov primer ni smiselno, ker sta kakor jabolko in hruška. In ne vem, zakaj ju omenjaš skupaj v tem primeru. Vse kar imata skupnega je to, da so jima poskusili vročiti pismo. In tukaj se podobnost primera tudi konča. In Loredanu ga bodo kot kaže vročili, saj se sploh ne izogiba vročitvi, kakor ti namiguješ. Enostavno je izkoristil svojo zakonsko pravico, da mu bo poštar pismo vrgel v poštni nabiralnik in ne bo rabil iti sam ponj na pošto. Zakaj se mu ne mudi, da pismo prečita, pa vprašaj Holoba, on ga pozna dovolj dobro, da ga je nastavil za minista.

Ampak, če nekoga razglasiš za janšista ali fašista, imaš izgleda boljše argumente in si že zmagal.

Še enkrat, ker ti izgleda nekateri pojmi zakona niso jasni. Nihče v Sloveniji ne rabi prevzeti pisma na pošti, če ne želi ali ne more ali se mu enostavno ne da. Enostavno s tem izkoristiš svojo zakonsko pravico. Kljub temu ti je pošta 16 dan vročena in nastopi 8 dni ali koliko že, da izkoristiš čas za vložitev za pritožbo.

To kar ti jokcaš je isto, kot da bi rekel, da je nemoralno in celo krši predpise, ker je nekdo vložil pritožbo na 8 dan, torej zadnji dan za pritožbo ob 11.55 uri zvečer in ne prvi dan do 18 ure zvečer. Ker saj to moraš storiti čimprej, kakor trdiš ti in ne izkoristiti zakon in čakati na zadnji dan.

Še enkrat, civilne svoboščine so resna stvar. Zakaj Loredan ne prevzame pošte, ne vem. Tako kot ne vem, zakaj ga je Holob nastavil za ministra in kaj je videl v njem. Mogoče je Loredan na morju, mogoče je bolan, mogoče je v depresiji in ne more iti na pošto. Ne vem in me ne zanima. Mogoče enostavno vrača Holou in ga hebe v hlavo. Res ne vem in me tudi ne zanima. Vem samo, da ni nezakonito. Če je nespodobno, pa bi bil zaenkrat tiho, ker ne vemo razloga, zakaj ne dvigne. Mogoče pa si misli, da je bil Holob do njega nepošten, pa tudi on špila malo "prljavo". Vernikom Holoba se to verjetno res zdi nagravžno, nam drugim pa to ni nič posebnega.

Še najmanj pa nezakonito ali navgražno. Otročje mogoče.

Nagravžno je, da sedaj Holob preko Necenzurirano in drugih medijev posredno grozi Loredanu. Nagravžno je, da to dela s pomočjo Vukovićeve, s katero še do sedaj nista razložila, zakaj ji je GEN-i v času Holoba nalazal vsaj 150.000 € ali še več. In zaposlil Cirmanovo ženo. In Modica postavil v neko kvazi komisijo. In hvalil Cirmana, da je najboljši novinar v državi.Še dobro, da ni rekel, da je najbolj pošten in nepristranki.8-O

arnecan1 ::

Malidelničar je izjavil:

Jaz pa razmišljam malce drugače: Mislite, da je kateremu od blj normalnih poslancev Goloba v DZ-ju sedaj žal, da je del te stranke in tega projekta? Navsezadnje saj ni vseh 41 poslancev 'premaknjenih' (LOL čeprav je to prvič, da ne morem našteti niti enega po imenu, včasih sem jih poznal ogromno v DZ-ju ..... aja pardon Mojca Šetinc Pašek in Tamara Vonta sta tam :))

V smislu, da mu lahko očrni ugled za naprej. Recimo lahko pričakujemo kakšen upor znotraj poslanske, ko bo folk ugotovil, da je vrag vzel šalo in je Golob ranljiv?

V Sloveniji smo imeli namreč tudi prestope med strankami in celo političnima blokoma: tu sta najbolj znana leta 1996 usodni Pucko (iz SKD k LDS) pa zanimivo Rupel (iz LDS v SDS). Na operativnem nivoju je znan prestop Damirja Črnčeca, kot dolgoletnega operativca SDS-a na levo stran k Šarcu.

Recino če že ne k SDS-u se mi zdi feasible, da bi kakšen normalen, lokalno prepoznaven član poslanske od Goloba prestopil k NSi-ju ali pa k Logarjevi stranki, ko bo stopila na sceno. Čeprav, če bi koga razkurili do fundamenta je možno, da se gre 'spilling the beans' in prestopi direkt k Janši in vse info nese k Tomašiču na Novo24 :D:D

Verjamem, da je nekaterim poslancem sedaj nerodno.

Za večino pa to ne bo dovolj, da bi prestopili v drugo stranko.

Prej bodo strici iz ozadja odstranili Holoba in nadaljevali z isto poslansko skupino.

Zato pa je sedaj zelo pomembno disciplinirati Loredana. V poduk drugim.

In zato se je sedaj zraven napadov na Loredana zgodil še napad na Šabedra. Verjetno bi se večina na Loredanovem mestu zamislila.

Če bo Loredan prevzel mesto poslanca, bom osebno zelo presenečen. Bi pokazal 100x več poguma, kakor ga je pred Jankovićem.

tony1 ::

"Poglej, kazenski postopki, kakšni koli, niso šala."

Tole kar se gre Loredan ni kazenski postopek. To je navaden otroški vrtec med dvema odraslima, ki vsaj umsko, če že ne po letih, spadata tja.

Problematično pa je, da mi to plačujemo v evrih in ne v kovancih za pet par, kot bi bilo normalno za dva mulčka. Zaje6avata nas sto na uro.

tony1 ::

"Na začetku sem napisal, da enačiti Janšev in Loredanov primer ni smiselno, ker sta kakor jabolko in hruška. In ne vem, zakaj ju omenjaš skupaj v tem primeru. "

Zato, ker je tele zajebancije s pošto izumil Janša, Loredan ga pa kopira. Kaj klinac so tukaj važne nianse, to je Janševo norčevanje iz te države.

Peesdi od Loredana ta država plačuje plačo, tukaj se pa najde kup jaz-nisem-janšist-samo-njegove-metode-me-fascinirajo, zagovornikov človečanskih pravic, hobi pravnikov in kar je še teh krvavečega srca.

Ko nekdo postane politik, ni več navaden Joža iz Sp. Dupleka. Politik naj bi bil predstavnik volivcev in pod minimumom vsaj pošten. Lahko je butelj, lahko je skrajnež, narkoman ali doktor znanosti, ampak ne more biti pa nepošten. Un s sendvičem je menda zdaj to pokapiral. Če en Joža reče, da ima milijone od njive lubenic je to neumnost, če to reče politik, je to katastrofa.

" Nagravžno je, da sedaj Holob preko Necenzurirano in drugih medijev posredno grozi Loredanu. Nagravžno je, da to dela s pomočjo Vukovićeve, s katero še do sedaj nista razložila, zakaj ji je GEN-i v času Holoba nalazal vsaj 150.000 € ali še več. In zaposlil Cirmanovo ženo. In Modica postavil v neko kvazi komisijo. In hvalil Cirmana, da je najboljši novinar v državi.Še dobro, da ni rekel, da je najbolj pošten in nepristranki.8-O "

Pa se bo Loredan očitno prvič v življenju naučil, da je človek, ki se maže z blatom, na koncu tudi sam umazan. Nekaj bo stalo, ampak vsaka dobra šola stane. Meni se nič ne smili, in ko bo isto doletelo Goloba, se mi tudi ta ne bo.

Kaj se pa grejo otroci igre za odrasle.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

bbbbbb2015 ::

tony1 je izjavil:

"Poglej, kazenski postopki, kakšni koli, niso šala."

Tole kar se gre Loredan ni kazenski postopek. To je navaden otroški vrtec med dvema odraslima, ki vsaj umsko, če že ne po letih, spadata tja.

Problematično pa je, da mi to plačujemo v evrih in ne v kovancih za pet par, kot bi bilo normalno za dva mulčka. Zaje6avata nas sto na uro.


Kar se mene tiče, če se jaz trudim za projekt, pa me nekdo odpika, pa mi pod nos pomoli, tu podpiši in lahko greš.

V redu, glej svet je velik, če nekdo noče da delam zanj, v redu. To sploh ni problem. Zame pa sploh ne. Za pridne se delo vedno najde.

Samo, če bi meni potem tak pošiljal kuverte za mano, podpiši tu, zjasni se tam....

Glej, v rit naj gredo. Zdaj je usoda v mojih rokah in se jaz moram odločiti, kako in kaj je zame najbolj prav. Vsaj jaz bi se gotovo šel nekam čilat za 15 dni, da malo premislim, kako naprej. Kuverte in ta nadlegovanja bi pustil pri miru. Vsaj tako bi naredil jaz. Loredan je naredil, po moje enako. Zdaj bo premislil in naredil, kot misli, da je najbolj prav (zanj).

Verjetno pa bo mandat poslanca vzel, operira še vedno lahko, to je to. Da pa ne bi golobarje gledal v fris, bi jaz takoj izstopil iz golobarjev. To je to. Ne vem, kaj točno je zdaj narobe.

Kawhi ::

@tony1, ti jajota vidiš še na riti petindvajset letnice ;)...

user4683 ::

https://siol.net/novice/slovenija/drzav...

Če ne bi zagodlo vreme v juliju, bi imeli samo 586 milijonov primanjkljaja ;((

tony1 ::

"Samo, če bi meni potem tak pošiljal kuverte za mano, podpiši tu, zjasni se tam...."

To je povsem normalen postopek in vsaj 100 odstopljenih ministrov ga je v tridesetih letih demokracije dalo skozi. Nihče se ni skril na Maldive / domov k mami. Politiku bi moralo biti jasno, kako to gre.

Loredan je odstopil 7. julija. Fikcija vročitve je nastopila že pred časom. Moj sklep je: zajebajo nas. Vsi skupaj.

Kawhi je izjavil:

@tony1, ti jajota vidiš še na riti petindvajset letnice ;)...


A ne, to pa ne. Vidim njegovo plešo, dve pleši.



Če bodo enkrat vsi trije videli keho, bom še umrl od smeha8-) Je kakšna šansa, da grejo not vsi hkrati, bi skupaj kuhali špagete kot uni v Goodfellas? Ne? :P

(Unemu z ritko: Ja, ja, Jajo se je je že nagledal. Kehe.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

bbbbbb2015 ::

user4683 je izjavil:

https://siol.net/novice/slovenija/drzav...

Če ne bi zagodlo vreme v juliju, bi imeli samo 586 milijonov primanjkljaja ;((


Ta klinac Boštjančič misli, da je finančnik firme Slovenija Adria d.o.o. . Verjetno se misli firme znebiti in jo dati nekemu "strateškemu" partnerje, ki bo službeni avion Falcon prodal in ga vzel nazaj na lizing. Gnar pa nakazal sebi na račun, domov.

Koliko se dobi za srednje dobro ohranjena jetra in eno pljučno krilo in eno ledvico od Boštjančiča? Ker to bomo dali na dražbo, ko bomo pokrivali minus od Slovenije Adria d.o.o.
Mogoče bi dali še na dražbo kožo z bedre Boštjančiča. In kostni mozeg. Ostalo pa rabi in ni možno prodati.

Malidelničar ::

bbbbbb2015: hm ti si edini, ki na tem forumu opozarja na potencialno problematično finančno sliko države. Morda vidiš vse preveč črno, saj veš: Slovenci bodo požrli še malce višji DDV, višja davčna progresija pa ni problem, ker bodo plačali več "ta bogati" oz "bogati sosed" (z BMW-jem na dovozu pred hišo). Spo,ni se leta 2008 - 'krize ni, mamo to mi!'
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

sbawe64 ::

Golobove laži in 300k kredit pri Gorenju v 2011
https://www.alter.si/tema/planet-golob....
2020 is new 1984
Corona World order

mikhaair ::

Sramoten nastop Goloba na tiskovni ko se je tvslo vklopila v živo. Neodločen, zmeden, pogled bega naokoli, v tla. Hvala lepa za takšnega liderja.

MrStein ::

tony1 je izjavil:


Ko nekdo postane politik, ni več navaden Joža iz Sp. Dupleka. Politik naj bi bil predstavnik volivcev in pod minimumom vsaj pošten. Lahko je butelj, lahko je skrajnež, narkoman ali doktor znanosti, ampak ne more biti pa nepošten.

Ha? Koliko let pa imaš? 3? 4?

Kje si videl poštenega politika?

Saj je lepa pravljica, ampak zgolj to. Pravljica.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

tony1 ::

Seveda je pravljica, normalen človek si ne gre rok mazati s politiko.

Ampak, prosim, naj se vsaj malo potrudijo z delanjem vtisa poštenosti. Vsaj na deklarativni ravni morajo politiki biti zgledni državljani. Tle Loredan vleče ministrsko plačo na način, da ne muksne kaj bo naredil iz sebe: poslanca ali pa bo šel nazaj med poštene ljudi. Kako dolgo moramo še gledati to zajebancijo?

Me zanima, kdo bi tebe ali mene gledal v službi, če bi se vdrl v zemljo za en mesec...

Malidelničar ::

mikhaair je izjavil:

Sramoten nastop Goloba na tiskovni ko se je tvslo vklopila v živo. Neodločen, zmeden, pogled bega naokoli, v tla. Hvala lepa za takšnega liderja.


Ne vem, meni se je zdelo, kot da so ga razmere čisto presenetile.

Mislim še neodločni Šarec, pa ga ne prebavljam in si mislimo o njem karkoli že želimo (npr. precvikana žička) je danes deloval resno in hja čisto ok no, nič mu ne morem očitat, ampak Šarec ima toliko čustvene inteligence, da ve da mora med ljudi (saj je tudi politično kariero začel kot populist).
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

tony1 je izjavil:

Seveda je pravljica, normalen človek si ne gre rok mazati s politiko.

Ampak, prosim, naj se vsaj malo potrudijo z delanjem vtisa poštenosti. Vsaj na deklarativni ravni morajo politiki biti zgledni državljani. Tle Loredan vleče ministrsko plačo na način, da ne muksne kaj bo naredil iz sebe: poslanca ali pa bo šel nazaj med poštene ljudi. Kako dolgo moramo še gledati to zajebancijo?

Me zanima, kdo bi tebe ali mene gledal v službi, če bi se vdrl v zemljo za en mesec...

Pa kje si našel Loredana za grešnega kozla vsega, kar je narobe s to vlado? Ker so to zapisali na Necenzuriranem? In sedaj na plano čudežno privlekli še Šabedra in čudne rabote in te tako prepričali?

So nekateri že na začetku rekli, da je Loredan nesposoben uresničiti zadano. Drugi smo to rekli po par mesecih, ko se je videlo, da je človek neoperativen kolerik. In zato nismo potrebovali Necenzuriranega.

In tukaj sedaj tudi pravim, da če tega dela ni opravil Don Kihot-Loredan, ga ne bo tudi Sancho Pansa-Brecelj. Kateri verjetno tudi ne namerava stopiti v čevlje ministra v tej vladi. Če le ima količkaj soli v glavi.

Jaz bi se vprašal, kaj pa mislite o Holobu, da takšnega človeka izbere za Mesijo? A on ne nosi nobene odgovornosti? In zakaj je tako dolgo potreboval, da je ugotovil, da je Loredan blefer? Bobnarjevo je namreč odstavil v skoraj rekordnem času. Ker baje ni delovala politično, ampak strokovno.

A drugi ministri te vlade se vam ne zdijo sporni? Samo Loredan je izstopal? Šarec ti ni nič sumljiv?


Ali pa Bratuškova s svojimi komunalnimi priključki na črno.

Kumer je v tej vladi tako ali tako, da omogoči tihi prevzem GEN-ija.

Komu služi Dominika Švarc Pipan ve samo ona.

Kdo je postavil Boštjančiča, znanega likvidacijskega upravitelja za ministra, ve samo on.

Emilija Stojmenova Duh sploh ne ve, kaj dela v tej vladi po moje.

Pa saj tudi večina drugih ministrov ne opravlja svojega dela ne vem kako dobro. Razen kake svetle izjeme. Pa saj drugače ne more biti, če pa je diriginet z glavo vse kje drugje, kakor pa pri vodenju države.

Kawhi ::

Huh, ne najdem te svetle izjeme? Koga si imel v mislih?

bbbbbb2015 ::

Malidelničar je izjavil:

mikhaair je izjavil:

Sramoten nastop Goloba na tiskovni ko se je tvslo vklopila v živo. Neodločen, zmeden, pogled bega naokoli, v tla. Hvala lepa za takšnega liderja.


Ne vem, meni se je zdelo, kot da so ga razmere čisto presenetile.

Mislim še neodločni Šarec, pa ga ne prebavljam in si mislimo o njem karkoli že želimo (npr. precvikana žička) je danes deloval resno in hja čisto ok no, nič mu ne morem očitat, ampak Šarec ima toliko čustvene inteligence, da ve da mora med ljudi (saj je tudi politično kariero začel kot populist).


Kolikor sem jaz gledal, je Golob bral dol iz lista govor, ki so mu ga pa nastavili nespretno nizko. Govor pa so mu napisali bom rekel visoko leteče, sofisticirano. Ne bi rabil tam nakladati o držanju pesti.

Šarec pa je improviziral, vidi se, da zna igrati, ter je res deloval bolj zaupanja vreden.

Golobu je vse to, ta nesreča povodenj, po moje samo motnja. Njega in njegovo priležnico to ne zanima, niti se ne namerava tu razdajati.

tony1 ::

" Pa kje si našel Loredana za grešnega kozla vsega, kar je narobe s to vlado? Ker so to zapisali na Necenzuriranem? In sedaj na plano čudežno privlekli še Šabedra in čudne rabote in te tako prepričali? "

A ti znaš mislit s svojo glavo? >:D Kaj jaz našel koga? 8-) A sem jaz odprl temo? :))

bbbbbb2015 ::

sbawe64 je izjavil:

Golobove laži in 300k kredit pri Gorenju v 2011
https://www.alter.si/tema/planet-golob....


Zares ni jasno, zakaj to počne. Če se tako debelo zlaže okrog ene preverljive stvari, kaj potem šele okrog vsega ostalega. Ne vem, to mu kredibilnost znižuje nenormalno.

LeQuack ::

Ne rabi kredibilnosti, ljudje so mu dali mandat in zdaj lahko 4 leta krade. To je vsa fora demokracije, ljudstvo se odloča kdo bo kradel naslednjih 4 leta.
Quack !

bbbbbb2015 ::

LeQuack je izjavil:

Ne rabi kredibilnosti, ljudje so mu dali mandat in zdaj lahko 4 leta krade. To je vsa fora demokracije, ljudstvo se odloča kdo bo kradel naslednjih 4 leta.


Ne, to ni res. Taki končajo v zaporu, v jarku ali na kandelabru, z glavo navzdol. Lahko ti naštejem X primerov. Seveda ne trdim, da vsi tako končajo. Vendar dosti njih konča tako.

Poglej, čisto tako, vse premoženje je na ženo prepisal, z opombo, da on odloča o tem premoženju.

Nakar se pojavi z ljubico. Ki je, vsaj za moje pojme, grda nenormalno. Morda je sicer tako, kot se je enkrat šalila ena direktorica, ki je bila kot mlada zelo luštna. Da starejšim moškim so nenadoma vse lepe.

A to se vam zdi normalno? Mislim... No, meni se to nikakor ne zdi normalno. In je (vsaj zame) signal, da ima neskončno masla na glavi. Kot Pajenkica, ko gradi vilo na Hrvaškem in se z manevri izogiba rubežu.

arnecan1 ::

tony1 je izjavil:

" Pa kje si našel Loredana za grešnega kozla vsega, kar je narobe s to vlado? Ker so to zapisali na Necenzuriranem? In sedaj na plano čudežno privlekli še Šabedra in čudne rabote in te tako prepričali? "

A ti znaš mislit s svojo glavo? >:D Kaj jaz našel koga? 8-) A sem jaz odprl temo? :))

Ne sprenevedaj se, pišeš, kot da je Loredan edini, kateri dela nagravžne stvari v tej vladi. To nedvigovanje pošte je samo odraz osebne (ne)dozorelosti večine ministrov v tej vladi. Pravzaprav je to malenkost v primerjavi z ostalimi stvarmi. Loredan vam je bil največji up zraven Holoba, sedaj pa je najbolj nagravžen? Da Loredanu malo manjka v glavi, bi lahko ugotovil najpozneje takrat, ko se je pred kamerami jokal zaradi menjave pacientov v celjski bolnišnici.

100x bolj je nagravžno tole:

Ali da je Holob prislil Loredana v tole:

Ali da se Bratuškova spreneveda, da ni vedela, da je imela priključke na vikend na črno, ker je to prepustila možu.

Zdravstvo razpada, Fajonova dobila glasove na podlagi obljube o 30 dneh do specialista, sedaj pa vse tiho:

Nagravžno je to, da je Mesec za potrebe volitev obljublja 20.000 stanovanj in da imajo lopate že pripravljene, nato pa še samo 2.000 in nato ga Holob popravi na 3.000:
https://www.tiktok.com/@andrejhoivik/vi...
https://n1info.si/gospodarstvo/nepremic...

Nagravžni so intervjuji Gabrove z Holobom:


Nagravžno je klevetanje Gabrove o koruptivnih dejanjih vladnih uradnikov, strokovnjakov na tem podorčju z doktorati in neposredni pritisk nanje z pozicije (neuradne, a zelo otipljive) moči.

Fizično nagravžno je objavljanje nasvetov ministra Maljevca mladini o kemoseksu in lizanju ritke.

Nagravžno je klanjanje neizvoljeni "civilni družbi", oz. kolesariatu:


Nagravžno je javno laganje Holoba slovenski javnosti vsaj dvakrat.
1. V parlamentu, da predhodno ni poznal Milovića
2. Da ni dobil kredita od Gorenja takrat še pod Bobincem

Nagravžno je molčanje večine medijev o tem. Nagravžno je, da ima Holob plačanega Cirmana, njegovo ženo, Modica in Vukovićevo ter Odlazka, kateri pišejo v njegov prid in sedaj brcajo mrtvega konja po imenu Loredan in mu tudi z pritiskom sedaj še na Šabedra kažejo, kaj mu lahko naredijo, če ne zavrne poslansko mesto.

To so nagravžne stvari in ne, kot ti pišeš Loredanov molk. To je samo otročje. Dokler se Loredan ne izjasni, na njegovem mestu sedi drug poslanec in delovanje države in vlade ter parlamenta ni ogroženo. Če se ne bo izjasnil, se mu poslansko mesto pač odvzame, ko poteče rok za pritožbo. Do konca avgusta, če se ne motim. Do takrat in tudi po tem datumu bo v parlamentu vedno sedelo 90 poslancev. Mogoče bo eden izmed njih Loredan, mogoče pa tudi ne. Mala figa glede na zgoraj našteto. Do konca avgusta bomo to vedeli, če bo takrat še koga zanimalo. Sedaj je to novica samo zato, ker Holob medijsko pritiska na Loredana in se dosti piše o tem, drugače ti verjetno o tem sploh ne bi vedel.

Utk ::

Vse lepo in prav, ampak zakaj je treba Šabedra zagovarjat? Zmeraj ko je neko sranje z razpisi, on ven skoči. Če je tako pošten in pameten, in mora to podpisovat na ukaz, bi jih pač poslal v kurac.

Utk ::

Zakaj mora Golob najprej povedat, da bo rekordna škoda. Je to spet neka ego fora, da nas bo on rešil iz največje katastrofe? Ker če bi bilo leta 98 recimo še huje, bi si imelo danes s tem ful za pomagat.
Komaj čakam na velikopotezne današnje obljube od katerih ne bo nič.

Pred volitvami bojo pa itak spet nazaj razglasili Janšo za največjo katastrofo v samostojni Sloveniji...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

user4683 ::

https://moja-dolenjska.si/vlada-se-je-o...

Nekje je treba krciti prevec ambiciozne odhodke, najbolje kar pri investicijah, kjer bi dobili ogromno sredstev od EU. Recimo pri prenovah UKC-jev, ureditvi poplavne ogrozenosti etc. ;((

Utk ::

Ja, zdaj se bojo slikali z gasilci, ki imajo še toliko več dela zaradi zafukov politike.
Ko bo konec, bo pa spet konec za en čas.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

arnecan1 ::

Utk je izjavil:

Vse lepo in prav, ampak zakaj je treba Šabedra zagovarjat? Zmeraj ko je neko sranje z razpisi, on ven skoči. Če je tako pošten in pameten, in mora to podpisovat na ukaz, bi jih pač poslal v kurac.

Ne zagovarjam Šabedra. Si me narobe razumel. Se je vedelo že prej, da ni brezmadežen, pa Holoba ni motilo, da si ga je Loredan izbral za desno roko.

Po Holobovih navodilih je celo zamenjal Antona Crnjaca v Mariborski bolnišnici. Takrat je bil dober in ni nikogar motil.

Sedaj, ko so čez noč odrezali Loredana, pa so naenkrat ugotovili, da je Šabeder kriminalec. Kar čez noč. Ker par dni prej jih to ni motilo. So pa s tem naredili kar lep pritisk na Loredana, da si ne bi kaj domišljal z poslanskim sedežem. Ali da bi kakšna zakulisna zgodbica prišla v javnost.

To me moti. Ko si naš, lahko delaš vse, drugače pa te bomo javno linčali in kazensko preganjali. Šabeder pa naj kar kazensko odgovarja, to pa res ni problematično zame. Verjamem pa, da če bo Loredan vrnil poslanski sedež, se Šabedru ne bo nič zgodilo. Pa če ga jaz zagovarjam ali ne.8-O

Vse skupaj malo spominja, ko sta Hitler in Stalin napadla Poljsko in si jo razdelila, par mesec pozneje pa sta se spopadla med seboj. Zunanji opazovalci so se postavili na eno ali drugo stran, Poljakom pa je bilo vseeno ali jih tolčejo z leve ali desne.

user4683 je izjavil:

https://moja-dolenjska.si/vlada-se-je-o...

Nekje je treba krciti prevec ambiciozne odhodke, najbolje kar pri investicijah, kjer bi dobili ogromno sredstev od EU. Recimo pri prenovah UKC-jev, ureditvi poplavne ogrozenosti etc. ;((

Saj pravim, ta vlada ima prioritete drugje. Zato pa nastavljajo apartčike tipa Poklukar in svoje vestne pomagače iz privat življenja ala Kumer in Boštjančič.

Fajonova si gradi svojo javno podobo za varno službo v EU birokratskem aparatu in je pozabila na 30 dni do specialista, Mesec poskuša zgraditi eksperiment demokratičnega socializma z 2.000 stanovanji v 8 letih in manjšimi plačami za vse, Holob pa je tako dosegel vse. Maščeval se je Janši, privatiziral bo GEN-i in Slovenijo spremenil v sončno elektrarno, da bo lahko v prihodnosti še več služil, zraven pa je dobil še mlado spremljevalko, preko katere je šlo že 1/2 Slovenije.

Pač mora včasih kaj žrtvovati in npr. zaradi poplav prej prekiniti dopust. Sem dobil občutek, da mu to ni bilo preveč všeč.

P.S.: Prejšnji zakon o vodah od Vizjaka v veliko pogledih ni bil slab in je baje dobro urejal vodotoke za preprečitev takšnih poplav kakor ta trenutek. Roko na srce bi minilo premalo časa med sprejetjem zakona in praktičnimi ukrepi do danes v tako kratkem času in verjetno ne bi preprečil današnje poplave ta trenutek, ampak mogoče bi bile posledice malo manjše, predvsem pa bi preprečili takšno stanje v prihodnosti.

Glas ljudstva je po moje pretiraval z krajo voda, ampak če je to bil problem, bi se lahko spremenil ta moteči člen zakona, ne pa da je padel celoten zakon. Seveda je za to kriva tudi prejšnja vlada, ker so namesto dogovora raje pustili, da je zakon šel na referendum, za katerega se je vedelo, da bo uspel.

Kot si podal v linku, nova vlada na tem področju ni nič naredila, še več, zaradi tega smo ob evropski denar. Seveda to v večino medijev ne bo prišlo. Razen kakšnih obskurnih. Tudi na RTV je ta novica vprašljiva, sedaj ko je osvobojen. Nekako ne vidim, da bodo grizli roko, katera jih hrani. Tako opevana novinarska neodvisnost gor ali dol.

Podobno, kakor z Maljevčevim zakonom o oskrbi. Starega so zrušili, novi pa nas bo udaril po žepu, namesto da bi denarne vire našli drugje, iz državnih firm npr. Ampak, če bi denar iz državnih firm šel v oskrbo starejših, iz česa bi kompanija potem zalagala svoje "investicijske projekte", "civilno družbo" in še Metelkovo povrh?

nejc_nejc ::

Edini, ki se pojavlja je, ok, PV, ter Šarc. Alenkice, kot infrastrukturne nikjer ne zasledim.

arnecan1 ::

Nekaterim je nagravžno obnašanje Loredana. In sedaj še podpisovanje pogodb Šabedra. Ker jih je na to opozoril portal Necenzurirano. Pred tem jih to ni zanimalo.

Jaz pravim, da naj to opravijo organi pregona. Še bolj nagravžno bi bilo, če Loredan vrne mandat, njemu in Šabedru pa se ne bi nič zgodilo. Mislim na kazenski pregon seveda, ne da bi imela prometno nesrečo.:|

Jaz bi opozoril na eno drugo stran. To je pravo čtivo za Necenzurirano, čeprav dvomim, da se bo to tam pojavilo: https://ec.europa.eu/commission/pressco...
Slovenia's proposed modification of the plan includes two reforms and four investments to deliver on the REPowerEU objectives. The reforms aim at facilitating the deployment of renewable energy, shortening permitting procedures and promoting sustainable mobility. The investments aim at accelerating the decarbonisation of Slovenia's industry, strengthening its national energy distribution network, and giving a boost to sustainable mobility, in both the public and private sector. Slovenia is also proposing to remove some investments from its plan, such as the originally foreseen flood protection measures. More time is needed to ensure that they are in line with environmental standards. Therefore, Slovenia will be financing them with national funds while implementing them according to a different timeline.

To je Slovenija poslala pred ca. 3 tedni na komisijo v potrditev. Če prav razumem, bomo denar raje namenjali v električno infastrukturo, kakor pa v poplavno varnost.

No, sedaj vsaj vemo, zakaj je Holob brez nasprotovanja civilne iniciative dosegel, da se lahko sončne celice postavijo na vsako pasjo uto. Za električno infastrukturo bomo že poskrbeli. Če je ne bo odnesla voda prej,8-O

tony1 ::

"Jaz bi opozoril na eno drugo stran. To je pravo čtivo za Necenzurirano, čeprav dvomim, da se bo to tam pojavilo: https://ec.europa.eu/commission/pressco...
Slovenia's proposed modification of the plan includes two reforms and four investments to deliver on the REPowerEU objectives. The reforms aim at facilitating the deployment of renewable energy, shortening permitting procedures and promoting sustainable mobility. The investments aim at accelerating the decarbonisation of Slovenia's industry, strengthening its national energy distribution network, and giving a boost to sustainable mobility, in both the public and private sector. Slovenia is also proposing to remove some investments from its plan, such as the originally foreseen flood protection measures. More time is needed to ensure that they are in line with environmental standards. Therefore, Slovenia will be financing them with national funds while implementing them according to a different timeline.

To je Slovenija poslala pred ca. 3 tedni na komisijo v potrditev. Če prav razumem, bomo denar raje namenjali v električno infastrukturo, kakor pa v poplavno varnost.

No, sedaj vsaj vemo, zakaj je Holob brez nasprotovanja civilne iniciative dosegel, da se lahko sončne celice postavijo na vsako pasjo uto. Za električno infastrukturo bomo že poskrbeli. Če je ne bo odnesla voda prej,8-O"

Ja, za tole pa priznam, da mi dol visi. V energetiki je, za razliko od zdravstva, denarja neomejeno. Z babjim zelenim lobijem (mutti Angela, priležnica Tina1 in sekretarka Tina2,...) se ne da boriti, premočne in preveč vsevpričujoče so. Nas bo pač NEK2 namesto 9 mrd stal 12,75 mrd EUR. Očitno je, da je denarja za zmetati stran dovolj. Tle ne morem nič.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

user4683 ::

user4683 je izjavil:

https://moja-dolenjska.si/vlada-se-je-o...

Nekje je treba krciti prevec ambiciozne odhodke, najbolje kar pri investicijah, kjer bi dobili ogromno sredstev od EU. Recimo pri prenovah UKC-jev, ureditvi poplavne ogrozenosti etc. ;((


https://www.24ur.com/novice/slovenija/p...


Očitno so si že premislili, treba bo skrbeti za vodotoke. Obračajo se še hitreje kot se to poletje obrača veter. Ampak mi to zmoremo brez EU sredstev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: user4683 ()

AtaŠtumf ::

nejc_nejc je izjavil:

Edini, ki se pojavlja je, ok, PV, ter Šarc. Alenkice, kot infrastrukturne nikjer ne zasledim.


Je zelo zanimivo, da v tej vladi trenutno edino Šarec izgleda kompetenten!

Dalec smo prisli.

Na sreco se je vsaj golobcek tezko odrekel od svojega dopusta in nas blagoslovil s svojim prihodom, pa se lepe bele supergice je obul na prvi tiskovki nazaj.

Reseni smo...



Sicer pa off topic, g. Srečko Šestan je car!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Koliko mislite da nas bodo te poplave pahnile nazaj? Jaz mislim da vsaj desetletje ali več razvoja je izničenega, prehitele nas bodo vsaj Hrvaška, Češka, Slovaška in podobne države v gospodarstvu in razvoju, ker bo šlo pol našega BDP samo za popravilo posledic. Ne glede na vlado se bojim da bomo padli na nivo Črne Gore ali Makedonije.
Quack !

nejc_nejc ::

LeQuack je izjavil:

Koliko mislite da nas bodo te poplave pahnile nazaj? Jaz mislim da vsaj desetletje ali več razvoja je izničenega, prehitele nas bodo vsaj Hrvaška, Češka, Slovaška in podobne države v gospodarstvu in razvoju, ker bo šlo pol našega BDP samo za popravilo posledic. Ne glede na vlado se bojim da bomo padli na nivo Črne Gore ali Makedonije.

Ne bo
Infrastrukturo bodo začeli šibat.
To so vedli že rumljani in dolfe v prejšnem stoletju.

arnecan1 ::

LeQuack je izjavil:

Koliko mislite da nas bodo te poplave pahnile nazaj? Jaz mislim da vsaj desetletje ali več razvoja je izničenega, prehitele nas bodo vsaj Hrvaška, Češka, Slovaška in podobne države v gospodarstvu in razvoju, ker bo šlo pol našega BDP samo za popravilo posledic. Ne glede na vlado se bojim da bomo padli na nivo Črne Gore ali Makedonije.

Mislim, da ne bo glih tako hudo za Slovenijo kot celoto, kot sedaj mogoče izgleda in smo vsi še pod vtisom nedavnih dogodkov po televizijo in seveda tudi v živo.

Škoda vseeno ni tako velika, če se porazdeli na celotno državo, če je res 0,5 milijarde, pa recimo da pomnožimo z 2 ali celo 3, ni to niti priblićno 1/2 proračuna. Plus nekaj bomo dobili iz EU, dosti se bo popravilo iz lastnih žepov, privat hiše npr., saj zavarovalnice ne bodo povrnile 100 % škodo. Precej infrastrukture je uničeno, ampak to ne bi smel biti izgovor, da nas druge države prehitijo. Uničujoče poplave le niso bile na tako velikem ozemlju, oz. zajele tako velik del gosto poseljenega ozemlja Slovenije. Na srečo so veliki deli gosto poseljene Slovenije odnesli brez večje škode.

Mislim, da je dosti večja škoda na privat hišah. To pa se bo velik del popravil na žalost iz lastnih žepov in mogoče ugodnih državnih posojil, nekaj malega pa tudi od zavarovalnic in države ter EU.

Če nas bodo druge države prehitele, bo to krivda Levice in Holoba, ne poplav. Pa stricev iz ozadja, Kučana, Golobiča, Jamnika in podobnih, kateri so nastavili Holoba.

Bomo pač vsi, tudi tisti, ki nismo bili prizadeti, nekaj plačali iz naših prihodkov za popravilo škode.

Bo pa tukaj prišlo do izraza, da bomo po volji Levice "solidarno" plačevali po 2 % od prihodkov. Če bi šlo skozi po načrtu NSi, bi se ta znesek pokrival iz drugih virov, med drugim od državnih podjetij. Sedaj bomo na to mogoče dobili še kakšen solidarni davek za sanacijo poplav in naša konkurenčnost bo zdrsnila strmo navzdol.

Olajuwon ::

Bojo nabili davek za solidarno prihodnost, nevem kako lahko še stlačijo dodaten davek za poplave. Vsaj ne v tako kratkem času. Edino, če jim je cilj, da na naslednjih volitvah iz 40% al kolko je dobil Golob, pridejo na 8%.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Utk ::

Te poplave bojo lep izgovor, da se ne bo nič od obljublenega naredilo, kar se itak ne bi, in za novo povišanje davkov, kar se itak bi.

bbbbbb2015 ::

Utk je izjavil:

Te poplave bojo lep izgovor, da se ne bo nič od obljublenega naredilo, kar se itak ne bi, in za novo povišanje davkov, kar se itak bi.


Verjetno. Vendar se povodenj precej korelira z nesposobnostjo te vlade in zlizanostjo z "nevladnimi" organizacijami, predvsem Niko Kovač. Če ne bi bilo tistega nesrečnega referenduma "o vodi" in če ne bi golobarji zmanjšali sredstev za protipoplavno zaščito, bi vse še nekako šlo.

Produktivnost bo sigurno padla, precejšen del Slovenije bo odpravljal posledice poplav.

Vidi se tudi, kako golobarji pristopajo do problematike, ko so ljudje v stiski. Golob v teniskah bere sožalje, Janša slikan do vratu v blatu, pomaga. Da ne govorimo o tem, da *NIHČE* od t.i. nevladnikov ni šel pomagat z lopato in vedro.

Da ne omenjam duše brižnikov in influencerjev, ki se "borijo" za naravo in živali in ne vem kaj. Vsi so izginili. Tale članek je kar na mestu:

https://nova24tv.si/slovenija/politika/...

Da ne omenjam, da Tine Gaber ni nikjer. Nobene empatije, nič.

To je bil en tak preizkusni kamen, čez katerega so se golobarji spotaknili po dolgem in počez.

TESKAn ::

bbbbbb2015 je izjavil:

Da ne govorimo o tem, da *NIHČE* od t.i. nevladnikov ni šel pomagat z lopato in vedro.

Prvo, ti slediš _vsem_ 'nevladnikom, da to tako vehementno trdiš?
Drugo, če še nisi vedel, med NVOje spadajo tudi gasilska društva.
In da največ, kar očitaš vladi ne seže čez 'Premie je v teniskah' in 'Zakaj premiejeve ljubice ni na TV' (da ne omenjamo da če bi bila, bi na tem mestu pisal 'zakaj se premiejeva ljubica pojavlja na TV v špičakih' al kaj podobnega) meni kaže kvečjemu na to, da se ta vlada zelo dobro spopada s to krizo. Sploh če primerjamo s prejšnjo, ko recimo ravnateljem zvečer ni bilo jasno, ali naslednje jutro šola bo, ne bo, kakšni bodo ukrepi itd itd itd, ali pa poslovna kosila so prepovedana, dokler gospodarskega ministra niso ulovili na 'sendviču in vodi', potem so naenkrat bila mogoča.

Pod črto: fuck off s politikanstvom.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

bbbbbb2015 ::

TESKAn je izjavil:

bbbbbb2015 je izjavil:

Da ne govorimo o tem, da *NIHČE* od t.i. nevladnikov ni šel pomagat z lopato in vedro.

Prvo, ti slediš _vsem_ 'nevladnikom, da to tako vehementno trdiš?
Drugo, če še nisi vedel, med NVOje spadajo tudi gasilska društva.
In da največ, kar očitaš vladi ne seže čez 'Premie je v teniskah' in 'Zakaj premiejeve ljubice ni na TV' (da ne omenjamo da če bi bila, bi na tem mestu pisal 'zakaj se premiejeva ljubica pojavlja na TV v špičakih' al kaj podobnega) meni kaže kvečjemu na to, da se ta vlada zelo dobro spopada s to krizo. Sploh če primerjamo s prejšnjo, ko recimo ravnateljem zvečer ni bilo jasno, ali naslednje jutro šola bo, ne bo, kakšni bodo ukrepi itd itd itd, ali pa poslovna kosila so prepovedana, dokler gospodarskega ministra niso ulovili na 'sendviču in vodi', potem so naenkrat bila mogoča.

Pod črto: fuck off s politikanstvom.


Nasprotno. Meni se je vedno zdelo smešno, da je nekdo "pravico" do pitne vode zapisal v ustavo.
To je neko pravniško pisakanje, ki nima podlage v realnem življenju. Energijo bi naj vložili v vodovode, struge, zadrževane hrame.

Saj jaz vem zelo dobro, da med nevladne organizacije spadajo prostovoljna gasilska društva. Samo oni niso kolesarili in se spakovali sredi ljubljane. Tako da zelo dobro veš, o čem govorim.

Ja nič, bo jasno na naslednjih volitvah, koliko je vse to politikantstvo te vlade vredno.

TESKAn ::

Samo oni niso kolesarili in se spakovali sredi ljubljane.

Res, nobenega gasilca da ni bilo med protestniki?

Tako da zelo dobro veš, o čem govorim.

Vem in ponavljam: fuck off s politikanstvom.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

mikhaair ::

Ampak v temi o vladi 2022 se gre ravno za politikanstvo. V težkih razmerah smo seveda precej občutljivi na to, ampak glej, razen orto pernatega vernika, se je vsem obračalo ob pogledu na tiste bele teniske. In kot pravi bbbb, možakarju, ki se je znebil premoženja, ajde zavaroval, z ljubico poleg žene, se smeji in laže v fris celi državi, takemu ne bi niti kurnika zaupal. Kaj šele miljarde države, obnovo razdejanja. Niti kančka empatije ne veje iz njega, in zato mislim, da imajo ljudje pravico udrihat.

TESKAn ::

No, tudi iz ponujene alternative ('Janša slikan do vratu v blatu, pomaga') med pandemijo ni ravno vela empatija.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

MrStein ::

Ampak... Jajo!

drugega eni res ne znate.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

mikhaair ::

JJ je med pandemijo vladal. In sedaj ni treba zopet iti skozi vse minuse in pluse tega obdobja, ker so nam vsem znani. In tudi vemo, kako se jih vse obrača v prid enih in drugih. Pač političen boj.
Golob se zaenkrat v krizi ne znajde, mogoče njegovi naučeni komunikacijski nastopi na komu delujejo. Na meni ne, verjetno le na GenI, kjer so njegovi verniki. Meni osebno se obrača, ko vidim, da se vsa njegova odločnost konča pri vlažnem kosu odslužene 'vplivnice'. Ženo pa poslal nekam, pa se očitno niti ločiti ne more zaradi prepisa premoženja.

bbbbbb2015 ::

TESKAn je izjavil:

No, tudi iz ponujene alternative ('Janša slikan do vratu v blatu, pomaga') med pandemijo ni ravno vela empatija.


Ni, ne. Saj nisem rekel, da je. Bom rekel takole. Janša je en tak krizni meneđer. Zelo dobro je funkcioniral, ko je JNA napadala. Tudi Covid mu je bil pisan na kožo. V post-kriznih časih se ne znajde. Sigurno da res ni empatičen. Saj jaz nikoli nisem rekel, da je.

Holob je absolutist, ego, ki špila alfa možakarja. Brez najmanjše težave mu laž zdrsne z jezika. Nima čustvene inteligence nič. Sicer pa ga je upecala sponzoruša, to tudi nekaj pove o njem. Je tudi prenagljen, ter se prav čudim, kako se je doslej izmotaval iz zank. Je absoluten anti-krizni meneđer. Kriza je zanj motnja, za katero upa, da bo nekako šla stran (sama od sebe).

Nobeden, ne Janša, ne Golob pa ne premoreta karizme, da Slovenijo potegneta nekam gor, v vrh.

Zgodovina sprememb…

TESKAn ::

MrStein je izjavil:

Ampak... Jajo!

drugega eni res ne znate.

Če nam ga skoz mečete kot 'alternativo', kaj pa naj? Nehajte ga shillat, pa ga ne bo nihče več omenjal.

Tudi Covid mu je bil pisan na kožo.

'Pisan na kožo' kot 'izkoristil maksimalno za profitirat + za se 'maščevat' protestnikom'', to se strinjam. Da so pa ne vem kako lepo peljali pandemijo, pa ne moremo rečt. Recimo že omenjeni sendviči z vodo, ko se je kasneje izkazalo da so gostincem na izrecno vprašanje, ali so poslovna kosila mogoča odgovarjali, da ne. Ali pa ko (iirc) so rabili en mesec plus, da so uredili nadomestila okuženim, ti pa so med tem morali bit na delu in so lepo širili virus naprej.

Aja, in veš kaj je še razlika? Če bo golob sral do konca mandata, naslednjega ne bo dobil. Ko je sral jj cel mandat, ima še zmeraj zagotovljene glasove svojih 15%. Z drugimi besedami, če bo golob slab za večino, ga naslednji mandat ne bo. jj je pa skoz nazaj, ko herpes.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

gaoZjQP ::

TESKAn je izjavil:

Z drugimi besedami, če bo golob slab za večino, ga naslednji mandat ne bo. jj je pa skoz nazaj, ko herpes.

Ja, kot so en gospod matematik / finančnik lepo rekli nekoč davno - na levici gre za redundant array of inexpensive pm candidates, ki ga je možno medijsko hitro lansirati v orbito. Na desnici takšnega luksuza ni.

MrStein ::

TESKAn je izjavil:

MrStein je izjavil:

Ampak... Jajo!

drugega eni res ne znate.

Če nam ga skoz mečete kot 'alternativo', kaj pa naj? Nehajte ga shillat, pa ga ne bo nihče več omenjal.

Ha?
Ti in "tebi podobni" vedno jajota na plan vlečete.
Jaz ves čas govorim "pa dajte že enkrat izbiti jajota iz glave". Samo ne morete.

Alternativa je tista, pri kateri ti ne skoči "jajo" v misli takoj prvo sekundo. Niti drugo.

TESKAn je izjavil:


Aja, in veš kaj je še razlika? Če bo golob sral do konca mandata, naslednjega ne bo dobil. Ko je sral jj cel mandat, ima še zmeraj zagotovljene glasove svojih 15%. Z drugimi besedami, če bo golob slab za večino, ga naslednji mandat ne bo. jj je pa skoz nazaj, ko herpes.

Ja, saj. Ker ga ne morete pustiti.
Lahko bi (zadnjič, ali predzadnjič ali pred tem) neko normalno vlado izvolili (kot sem apeliral ves čas), pa danes več noben ne bi vedel za onega. Samo ne. Ne gre.

Nazaj na temo...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MrStein ()
««
24 / 190
»»