» »

Huawei mate 50 pro ali Xiaomi 13

Huawei mate 50 pro ali Xiaomi 13

geronimo777 ::

Kupujem nov mobitel prosim za vaš nasvet oziroma predloge. Sedaj imam 5 let starega huaweija P10, ki še dela kot urca. Vendar si želim nekaj novejšega in v oči sta mi padla omenjena telefona. Cenovno sta nekje ista, okoli 1000 eur. Bi skoraj zagotovo vzel Mate 50 pro, vendar me malo skrbijo seveda Google aplikacije. Brez njih ne gre. Predvsem pa tudi kakao je z nlb klik in in nlbpay na Huaweju?
Hvala.

fikus_ ::

Za novejse Huweie imaš GSpace, AppGallery od Huaweia, F-droid, Aurura space za dostop do Google Play, MoreApps, APK Pure.
NLB klikin in NLB pay imaš na AppGallery, se redno posodablja.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

O super. Pol načeloma sploh ni panike. Če prav razumem, deluje skoraj vse.

fikus_ ::

Kar ne potrebuje Google services deluje, ostalo pa ni nujno da bo delalo!
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Sparkxl ::

Če ti gre skozi iz vidika uporabnosti, bi jaz rekel huawei. Imel sem mate 20 pro, ki ga danes uporablja sin. Star je 4,5 let in dela kot prvi dan.
Vprašanje je samo, ali huawei dela pod vsemi sankcijami še vedno enako dobre telefone.
Ker takrat sem ga zamenjal za xiaomi 11 in je 2 leti star huawei skoraj v vseh pogledih bil boljši kot ta xiaomi.

Bi pa na tvojem mestu še malo pogledal za pixel 7. Imam ga sedaj, v vseh pogledih boljši od xiaomi, po uporabniški izkušnji zelo podobno mate 20 pro

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

Ja, sej moj huawei p10 je star ko zemlja, dela pa kot prvi dan. Zato tudi gledam za huawei. Me pa res vse te omejitve odbijajo od nakupa huawei. Imam v izboru tudi Google pixel 7. Pri nas se ga kr težko dobi, ni ne vem kako popularen. Ne vem, po testih je odličen telefon.

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

Tudi v praksi je odličen. Dobiš ga na amazon.de

amacar ::

Na koncu se nisem odločil za nobenega od omenjenih, imam kupljenega Google pixel 7. Pravijo, da je vrhunski mobitel. Se pustim presenetiti :)

Bizkit45 ::

geronimo777 je izjavil:

Na koncu se nisem odločil za nobenega od omenjenih, imam kupljenega Google pixel 7. Pravijo, da je vrhunski mobitel. Se pustim presenetiti :)

in je vreden svojega denarja? si zadovoljen?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nlb pay in Huawei

Oddelek: Loža
106942 (2347) st0jko
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8814726 (11602) Leko
»

Huawei predstavil nove telefone Mate 40 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8715877 (3429) stevensander

Več podobnih tem