Forum » Slo-Tech » Strežnika ni mogoče najti!
Strežnika ni mogoče najti!

Lio ::
Zakaj? To sem se v zadnjih nakaj tednih precejkrat vprašal. Ko hočem da slo-tech mi enostavno napiše strežnika ni mogoče najti? Pa to se ni zgodil 1x, 2x- ampak kr precej pogosto, največkrat v knjižnic(večkrat sem na slo-tachu v šolski/nešolski knjižinci). A je možno da je zarad compa? Sam se mi dogaja tud doma. Kaj bo na tem?

Primoz ::
Lahko prosim še datume in ure napišeš?
There can be no real freedom without the freedom to fail.

undefined ::
Ja Primož madona, beri sporočila uporabnikov (ne v tej temi). Ti lepo piše, da imamo non-stop težave z dostopom, on daily basis.

Primoz ::
Non stop jih nimate ... dnevno mogoče ... ampak mene vseeno ure zanimajo torej.. danes ob xx:xx iz [isp] ni delalo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

mare_ ::
Danes, 6.11.2003, od 14:30 (mogoče že prej) do približno 16:00. ISP: SiOL
31.10.2003, okoli 12:30 - 13:00, SIOL
31.10.2003, okoli 12:30 - 13:00, SIOL
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mare_ ()

WarMaker ::
Meni tudi ni delalo - recimo da je bila ura 15.30 (tam nekje) in pa ob 17.50 (tudi enkrat takrat!) in to dosti časa! Sem poskušal tudi po 10 min, pa ni delalo !

Mr.B ::
Meni danes tudi od druge ure tako siol kot še druga varianta v službi. Ponavadi pa imam zjutri težave, ponavadi večkrat zjutri ne updejtera strani ko sem jo že poledal.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

flipflop ::
Meni tudi ni delalo. Mi je pa namesto slo-techa pokazalo neko stran za Apache se mi zdi. Z digitalcem sem posnel film,ampak ga nimam kam uploadat.
Ampak to samo v Mozilli,v IE je pa delalo.
Ampak to samo v Mozilli,v IE je pa delalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: flipflop ()

BadB0y ::
No jaz pa na noben nacin nemorem aktivitar da sem vedno logiral. Negre tistega ne spremenit v da :) ze celi tedn

Bakunin ::
recimo tako:
danes ob 14:30 ni delovala spletna stran. Dostopam preko Siola/adsl ter uporabljam brskalnik IE 6.0
ipconfig /all (gw/dns nastavitve)
tracert slo-tech.com
...
...
...
bi ZELO pomagalo pri diagnostiki.
danes ob 14:30 ni delovala spletna stran. Dostopam preko Siola/adsl ter uporabljam brskalnik IE 6.0
ipconfig /all (gw/dns nastavitve)
tracert slo-tech.com
...
...
...
bi ZELO pomagalo pri diagnostiki.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 556414 (5290) | delavec44 |
» | Kaj je z internetomOddelek: Omrežja in internet | 2387 (1651) | Struzzo |
» | Siol blokiral omrežje TRIERE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6035 (4650) | Cuoresportivo |
» | Slo-Tech, nekam počasen si mi :)Oddelek: Slo-Tech | 2766 (1619) | Bakunin |