» »

Zaljubljeni premier

Zaljubljeni premier

Pištol ::

Golob je v javnem nastopu kritiziral komunikacijo ministrstva za finance, ki ga vodi Klemen Boštjančič, glede priprave davčne reforme, nato pa priznal, da so pri večini reform, razen pri zdravstveni, morda “šli en korak predaleč” in da “če ljudi ne znamo prepričati, da jim bodo reforme olajšale življenje, se reforme ne bomo šli”. Medtem, ko je na eni strani kritiziral člane svoje vladne ekipe zaradi slabe komunikacije, je Golob sam uporabil najbolj možno neprimerno komunikacijo. Napake pri delu svojega ministra je kritiziral v nastopu na televiziji, neke vrste sproščenem intervjuju, v katerem je najprej opeval svojo novo partnerico. Z napovedjo, da “se nekaterih reform ne bomo šli”, je vnesel nemir tako v javnosti kot med koalicijskimi partnerji, ki se tako ali tako že počutijo odrinjene in prikrajšanje.

Kritični glasovi se menda pojavljajo tudi že znotraj stranke Gibanje Svoboda, kjer naj bi se naveličali tega, da so vedno bolj utišani in da ima glavno besedo vedno Golob.

Zdravstvena reforma se pripravlja na dveh nivojih, na strateškem svetu, nad katerim bdi sam Golob, in na ministrstvu za zdravje Danijela Bešiča Loredana, od koder eden za drugim bežijo sodelavci, nazadnje menda celo predstavnica za stike z mediji. V javnosti vse bolj prevladuje mnenje, da na ministrstvih vladajo kaotične razmere, premalo operativnosti, da vlada razmetava denar za vedno nove posvetovalne skupine, stresne teste in analize. Podpora vladi pada, proračunski primanjkljaj je ogromen, v luči vojne v Ukrajini razmere precej nepredvidljive.

https://www.zurnal24.si/slovenija/zalju...

Učinek Golobove vlade

• zaklenil: bluefish ()

Polda ::

Tina Gaber naj bi se še 1 leto nazaj hotela poročiti z drugim. Tudi Golob bo kmalu odletel pri njej saj se mu tresejo tla pod nogami :))

Invictus ::

Mene bolj zanima koliko je trenutno Tinina dnevna tarifa, da se kaže s Pernatim.

Dvomim, da bi nekdo, ki kasira 500EUR/uro, zaljubila v nekega majhnega, malo zavaljenega Slovenčka. Predsednik vlade Slovenije ni ravno nela funkcija na katero bi se lepile ženske.

In predsem koliko to stane nas državljane...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

Mene bolj zanima koliko je trenutno Tinina dnevna tarifa, da se kaže s Pernatim.

Dvomim, da bi nekdo, ki kasira 500EUR/uro, zaljubila v nekega majhnega, malo zavaljenega Slovenčka. Predsednik vlade Slovenije ni ravno nela funkcija na katero bi se lepile ženske.

Moraš vedeti, da ni samo Tina Gaber ampak tudi njen +1 Floki

Kaj za vraga se gre Golob: misica Tina Gaber in pes sestankujeta z državnimi uradniki?!

https://reporter.si/clanek/slovenija/bi...

ginekk ::

Polda je izjavil:

Invictus je izjavil:

Kaj za vraga se gre Golob: misica Tina Gaber in pes sestankujeta z državnimi uradniki?!

Daj ne bit idiot SDS troll, kajti že vse je pojasnjeno, da pes ni njen, ampak terapetvski pes od društva Tačke katerega predstavnik je bil na seji.

ginekk je izjavil:

Polda je izjavil:

Invictus je izjavil:

Daj ne bit idiot SDS troll, kajti že vse je pojasnjeno, da pes ni njen, ampak terapetvski pes od društva Tačke katerega predstavnik je bil na seji.

Nisi prav razumel

ti bom prikazal slikovno mogoče ti bo kapnilo

sbawe64 ::

Saj pri taki vladi bi marsikdo potreboval terapevtskega psa.

Sprašujem za prijatelja (Tina show):
Kdaj sledi kaj vecjega ? Opica, osel, krava, lama, kamela, mogoče kakšen piton ?
2020 is new 1984
Corona World order

Invictus ::

ginekk je izjavil:

Kaj ima na vladi za počet nek predstavnik nekega brezzveznega društva?!?!?!?!
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

lynxslo5 ::

Poznam dosti ljudi, ki so glasovali za Goloba. Danes jim je pa nerodno in nočejo priznati, da so glasovali za Svobodo.

fur80 ::

ginekk je izjavil:

Polda je izjavil:

Invictus je izjavil:

Je bil članek na nova24 enkrat, če ima kdo željo naj ga poišče, o ločenih politikih na levici. Kdo vse je poročen in potem ločen in ima novo partnerko. Cerar, Pahor,... še bi lahko naštevali, ter kako so njihovo otroci ubogi, ker imajo sedaj novo partnerko, bla bla bla, nekaj najbolj bogokletnega in zločinskega kar so storili.

Tudi družina Bačovnik - Janša je trdna družina, ki je opora predsedniku vlade. Morebiti je tudi zaradi uspešne družine lahko uspešna tudi država. "Ljubezen do doma in domovine je položena v zibelko oziroma nam jo v srce položijo starši. Tudi v moje je bila. Od otroštva sem bila tudi ponosna, da sem Slovenka, da prihajam iz majhne države, ki pa jo čutim kot biser sredi sveta", je za radio Ognjišče dejala soproga Janeza Janše. Zato je tudi družina prepletena s to ljubeznijo in lahko deluje složno. Sicer pa se Janez Janša lahko pohvali s kar štirimi otroki - Niko in Žana ima iz prejšnjega zakona s Silvo Predalič, z zdajšnjo ženo Urško Bačovnik Janša pa sinova Črtomirja in Jakoba.
https://nova24tv.si/sprosceno/druzinska...

Na koncu je bila vrstica, da je tudi Janez ločen in Milan Zver, ampak, da onadva sta srečna, ter nove partnerke tudi, najbolj pa otroci... :D komedija

lynxslo5 je izjavil:

Poznam dosti ljudi, ki so glasovali za Goloba. Danes jim je pa nerodno in nočejo priznati, da so glasovali za Svobodo.

To pa ne pomeni, da bodo na naslednjih volitvah glasovali za Janeza. ;) Golob se je moji zameril, ker je z Tino, ostalo je ne briga, za razliko od mene, ki mi je to najbolj cool poteza, ki jo je naredil! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Sparkxl ::

lynxslo5 je izjavil:

Točno to. Ker so šli evforični s trdim v gatah na volišče, samo da se rešijo janše...brez da bi se sploh pozanimali koga volijo.
Zdaj pa so volili novega chaveza, fidela... rdeči kmeri, samo da so zapakirani v zeleno.
Koliko je janša poden človeštva...jaz sem ga prvič v življenju volil, ker sem za razliko od večine videl kam pernati taco moli.

Ampak počasi postaja jasno da ta startup stranka gre kmalu v sekret...kot 99% startupov

D3m ::

Evo sem popravil sliko

|HP EliteBook|R5 6650U|

Invictus je izjavil:

ginekk je izjavil:

Kaj ima na vladi za počet nek predstavnik nekega brezzveznega društva?!?!?!?!

Marsikaj in če ti sam ne moreš presodit, še ne pomeni da nima kaj počet. Namesto da postavljaš glupa vprašanja, ki izvirajo iz neznanja, bi raje porabil čas in se malo izobrazil. Rek oz. ljudska modrost "pes je človekov prijatelj" ima svoje temelje.

Sparkxl je izjavil:

lynxslo5 je izjavil:

Točno to. Ker so šli evforični s trdim v gatah na volišče, samo da se rešijo janše...brez da bi se sploh pozanimali koga volijo.
Zdaj pa so volili novega chaveza, fidela... rdeči kmeri, samo da so zapakirani v zeleno.
Koliko je janša poden človeštva...jaz sem ga prvič v življenju volil, ker sem za razliko od večine videl kam pernati taco moli.

Ampak počasi postaja jasno da ta startup stranka gre kmalu v sekret...kot 99% startupov

Še bolj idiotsko kot volit ne-Janšo je priznat, da voliš diktatorja Janšo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ginekk ()

FireSnake ::

Pes mora biti prisoten: nekdo mora povprečen IQ udeležencev malo gor potegniti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Polda je izjavil:

Povsem prav sem razumel. Glede na tvojo zadnjo izjavo si naslovil v istem stavku premierja, enkrat kot Golob in drugič kot pes.

Potrudi se delat na pismenosti, če hočeš da te kdo razume.

AtaŠtumf ::

fur80 je izjavil:

Je bil članek na nova24 enkrat, ...

A sedaj je Nova24 vredu in jo lahko citiramo in upoštevamo? :))
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

fur80 ::

AtaŠtumf je izjavil:

fur80 je izjavil:

Je bil članek na nova24 enkrat, ...

A sedaj je Nova24 vredu in jo lahko citiramo in upoštevamo? :))

Berem, seveda in upoštevam tudi, imam tam tudi svojo najljubšo kolumno, ki jo z veseljem ob kavici preberem, ne bom napisal avtorja, začetnice pa so B. G. :D

Tam mi je najbolj fascinantno kako poizkušajo "naše" narediti kot junake, nezmotljive, vse je lepo, "vaše" pa očrnit in najti vsako napako. In pri tem so tako prekleto nerodni, da je že simpatično ali vsaj zabavno.

ginekk je izjavil:

Polda je izjavil:

Povsem prav sem razumel. Glede na tvojo zadnjo izjavo si naslovil v istem stavku premierja, enkrat kot Golob in drugič kot pes.

Potrudi se delat na pismenosti, če hočeš da te kdo razume.

Zakaj bi delal na pismenosti če tvoj Taubi Golob in tvoja vlada postopno ukinjata SLO jezik ?

Treba se bo začet učit kakšen drug jezik...

Je pa potrebno res priznati Golobu tisto čustveno plat v intervjuju je govoril o dveh svojih otrocih tretjega s posebnimi potrebami pe se je kot kaže že odrekel.

Čas je za nov obraz.
Goloba so premagali hormoni.

AtaŠtumf ::

Polda je izjavil:

Je pa potrebno res priznati Golobu tisto čustveno plat v intervjuju je govoril o dveh svojih otrocih tretjega s posebnimi potrebami pe se je kot kaže že odrekel.

Čas je za nov obraz.

Bodo hormoni aktivni tudi, ko ne bo več premier, ali pa ga bo njegova nova "ljubezen življenja" hitro zapustila?
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem

AtaŠtumf je izjavil:

Polda je izjavil:

Čas je za nov obraz.

Bodo hormoni aktivni tudi, ko ne bo več premier, ali pa ga bo njegova nova "ljubezen življenja" hitro zapustila?

Taubi golob je zaljubljen Tinca pa je z njim samo zaradi vpliva in, ko bo odletel s položaja tiste ljubezni ne bo več razen če bo šel nazaj na GENi. Tina Gaber ima tudi že nov obraz izbran :)) še leto nazaj se je hotela poročiti z drugim žrebcem a dobila je Holoba.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Končno se ga je nekdo usmilil

Oddelek: Loža
252833 (2010) Tidule
»

Vasev&co na Rtvslo štrajka (strani: 1 2 )

697657 (5640) Glugy
»

Kako dobit karizmo? (strani: 1 2 3 )

1089143 (6918) nergac

Več podobnih tem