Forum » Loža » Kako dobit karizmo?
Kako dobit karizmo?
Raptor F16 ::
Pa na Dolf Lundgrena ste tudi pozabili
Sploh njegovi quoti, kot da bi bil eno s Hipatijotom. Resno. Ima vsaj toliko mozganskih celic kot on(a).
Dolfe bi Hipatijo zmlel.
Parkrat po riti nadaljevanje pa v.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
nergac ::
Najbolj karizmatični pa je George C. Scott.
Odličen igralec, v odličnih filmih, z odlično zavrnitvijo Oskarja.
Odličen igralec, v odličnih filmih, z odlično zavrnitvijo Oskarja.
atubbuta ::
Veliko energije, svoje življenjske energije moraš z vso ljubeznijo podarjati vsem ljudem in to brez dvomov ali kančka strahu.
Po moje je to edini recept.
Po moje je to edini recept.
:)
zasekamroz ::
FormerUser je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Eno vprašanje: Ali je bil Hitler karizmatična osebnost ali ne?
Po mojem so mu ljudje bolj sledili zaradi idej, ki jih je podajal, kasneje tudi zaradi strahu, kot pa osebne karizme. Primer karizmatičnega politika je denimo Tito, ali pa Kennedy, Clinton, Obama, v Sloveniji je temu še najbližje Pahor imo.
kaj pa vem, sem gledal par njegovih govorov iz tridesetih in če bi bil takrat nemec bi ga volil
pa sploh neznam nemško
bvt ::
zasekamroz je izjavil:
FormerUser je izjavil:
111111111111 je izjavil:
Eno vprašanje: Ali je bil Hitler karizmatična osebnost ali ne?
Po mojem so mu ljudje bolj sledili zaradi idej, ki jih je podajal, kasneje tudi zaradi strahu, kot pa osebne karizme. Primer karizmatičnega politika je denimo Tito, ali pa Kennedy, Clinton, Obama, v Sloveniji je temu še najbližje Pahor imo.
kaj pa vem, sem gledal par njegovih govorov iz tridesetih in če bi bil takrat nemec bi ga volil
pa sploh neznam nemško
ti to resno, ze po programu se je videlo da je nateg. Tudi ce bi bil nemec in bi bil za njegovo sprevrzeno ideologijo bi videl da je cisti nateg. Kaksen zgled zeli blond raso pa niti sam nima blond las. Ne vem ce imajo pravi nemci crne lase. Razen kaksnih, ki imajo tuje primesi kot jih je imel Hitler. Itak v volitve ne verjamem, ker se jih da nastimat.
bvt ::
Karizma to je pomoje vrsta energije, ki jo izzarevas. Pozitivna energija. Kako prit do taksne energije. Najprej potrebno je imeti pozitivno naravnanost, pozitivne misli. Ljudje te lahko preberejo, vidijo po oceh in obrazu kako se pocutis, kaksno stalisce imas do okolice.
1. Vescina shranjevanja dragocene zivljenske energije
sem pristevamo razne vzhodne modrosti in prakticiranje raznih tai chi zadev
2. Transformacija seksualne energije
to sem bral, da obstajajo vaje kako to prakticirat. Osnova je cuvanje seksualne energije tako, da ne pride do izlitja sperme. Najbrz ste ugotovili, ce clovek prevec prakticira spolne odnose, recimo 10x na dan da je takrat bolj utrujen, po domace sfu_an, oprostite izrazu. Ce nimas spolnih odnosov vec kot 4 dni, potem se spolna energija regenerira, po domace nafilajo se baterije in takrat si v optimalni formi. To tudi boksarji vedo, da pred pomembno tekmo ni dobro prakticirat seks. Znane so anekdote, ko so nasprotnikom nastavili elitne prostitutke, ki so jih cez noc zmatrale, naslednji dan so zarad tega zgubili dvoboj proti slabsem nasprotniku.
to sem bral, da obstajajo vaje kako to prakticirat. Osnova je cuvanje seksualne energije tako, da ne pride do izlitja sperme. Najbrz ste ugotovili, ce clovek prevec prakticira spolne odnose, recimo 10x na dan da je takrat bolj utrujen, po domace sfu_an, oprostite izrazu. Ce nimas spolnih odnosov vec kot 4 dni, potem se spolna energija regenerira, po domace nafilajo se baterije in takrat si v optimalni formi. To tudi boksarji vedo, da pred pomembno tekmo ni dobro prakticirat seks. Znane so anekdote, ko so nasprotnikom nastavili elitne prostitutke, ki so jih cez noc zmatrale, naslednji dan so zarad tega zgubili dvoboj proti slabsem nasprotniku.
nergac ::
Karizma to je pomoje vrsta energije, ki jo izzarevas. Pozitivna energija. Kako prit do taksne energije. Najprej potrebno je imeti pozitivno naravnanost, pozitivne misli. Ljudje te lahko preberejo, vidijo po oceh in obrazu kako se pocutis, kaksno stalisce imas do okolice.
Za fuzbal pa je verjetno ta taktika mimo.
Že 40 let nazaj so eni selektorji državnih reprezentacnc to prakticirali, pa niso postali svetovni prvaki.
So jih "tehničarji" nabrisali ...
S preveč polnimi jajčki ne moreš biti ustvarjalen.
Pa ne se pustiti ujeti na limanice kaki dami. V času, ko boš vlekel energijo jajčk v možgane in duhovno rasel, bo ta ista dama zelo hitro menjavala, da najde svojega samca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomb Raider 2 - Film (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18023 (557) | oo7 |
» | Godzilla-Kong (film series) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Sedem umetnosti | 61068 (933) | mtosev |
» | Avatar: The Way of Water [Avatar 2] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 33512 (6795) | opeter |
» | The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 8221 (3243) | oo7 |
» | Delničar pozval Ballmerja k odstopu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13563 (11400) | poweroff |