Forum » Pomoč in nasveti » polil tipkovnico
polil tipkovnico
mAsA ::
kasj nasj nasredim . kot vidite mi zrasven a-ja pise tudi s, enke sploh ne morem naspisati, vglasvnem tjebe me . as sem kasj spremenil kje ko sem mrzlično brisasl tipkovnico al je le ta fuč. prosim pomasgasjte
AMD Athlon(tm) 1700+@1.47 GHz, K7T266 Pro, DDR 512 Ram,
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
Elemen_T ::
LOL :)
Reskiri dva jurja, če maš navadno cestaturo.
Če imaš kaj boljšega, ti bodo pa eksperti odgovoril
Reskiri dva jurja, če maš navadno cestaturo.
Če imaš kaj boljšega, ti bodo pa eksperti odgovoril
saj.tipkovnica. ni kaj posebnega (če opazis a ze dela) nekatere druge tipke pašene.space.tud.ne.več.bom.videl.jutri.kaj.bo.
KTr1sk ::
S čim si jo pa polil? JAz sem svojo Mitsumi (pred 3leti kupil za 1900.-) umival z vodo (večkrat jo umivam ker se mi hitro umaže,to pa zato, ke jem zraven, celo črv je bil pod eno tipko) in mi skozi dela bp
Fury ::
razsraufaj, razstavi, pobrisi da ni kej zliman ce si s sokom sral in pusti da se posusi recimo cez noc, sestavi nazaj. ce ne dela pejt po novo
s.sokom.sem.jo.space.ne.dela.bom.probal.razšravfat.pa.spucat.(Tomaž.jaz.mam.tud.mitsumi).količina.soka.je.bila.ogromna.0.5litra.
če.ne.bom.pa.po.novo.skočo.
hvala.vsem
če.ne.bom.pa.po.novo.skočo.
hvala.vsem
Vesoljc ::
jup, pomivalni stroj seka
bleščeča belina...
bleščeča belina...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Fury ::
Se najlazje je to, da jo razstavis in das v pomivalni stroj, NE POZAB ISKLOPT UNGA TURBO GRETJA ker se zna kej prevec zmehcat
pa se to: NE DAT tiskanega vezja notr :) samo vse ostalo
pa se to: NE DAT tiskanega vezja notr :) samo vse ostalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pranje računalniških komponentOddelek: Pomoč in nasveti | 6374 (4618) | erex |
» | Logitech izdelal tipkovnico, ki se pere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15221 (9731) | nodrim |
» | Projekt Svinjarija ali Kako sem očistil tipkovnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20869 (18217) | energetik |
» | "Čiščenje matične plošče"Oddelek: Loža | 3020 (2578) | Steinkauz |
» | Polita tipkovnica s sokomOddelek: Strojna oprema | 1864 (1864) | Horsechoker |