Forum » Kaj kupiti » samostojna nadzorna kamer
samostojna nadzorna kamer
novak-t ::
Zdravo,
Imam garažo z parkirnim prostorom pred vhodom. Mimo parkirnega prostora je precej aktivna cesta (večina pešci). V garaži imam elektriko, interneta ni in ga tudi ne bo.
Rad bi imel video nadzor (1 kamera), da lahko pogledam dogodke prejšne noči / dneva, se pravi posnetke do max 24ur nazaj.
Kamero bi namestil na lesen nadstrešek nad vhodom - poskušal jo bom čim bolj zakriti.
Katero kamero bi mi priporočali?
Imam garažo z parkirnim prostorom pred vhodom. Mimo parkirnega prostora je precej aktivna cesta (večina pešci). V garaži imam elektriko, interneta ni in ga tudi ne bo.
Rad bi imel video nadzor (1 kamera), da lahko pogledam dogodke prejšne noči / dneva, se pravi posnetke do max 24ur nazaj.
Kamero bi namestil na lesen nadstrešek nad vhodom - poskušal jo bom čim bolj zakriti.
Katero kamero bi mi priporočali?
iso2000 ::
Če kaj pomaga - Jaz imam WiFi kamero Netatmo Smart Outdoor Surveillance Camera za ravno takšen namen. Ima režo za spominsko kartico na katero zapisuje dogodke. Nastavljeno imam tudi opcijsko shranjevanje kopij na NAS (ftp). Posnetke na kameri si lahko ogledujem preko telefona ali tablice z namensko aplikacijo. Obnaša se tudi kot senzorska luč za dovoz. Loči med vozili, ljudmi in živalmi, tako da lahko nastaviš kaj posname, kaj ne. Nastaviš lahko tudi cone v katerih reagira, tako lahko cono nastaviš tako, da ne bo snemalo mimoidočih, sosedovega dovoza ipd. Seveda odvisno kakšen je kader. Nasaviš lahko tudi ob katerem dogodku prižge luč, časovnik kdaj deluje itd.
V glavnem sem s to kamero zadovoljen, ker je preporosta za uporabo in od priklopa deluje brez težav. Sedaj bo 4 mesece. Pa še izgleda bolj kot ena luč in ljudje ne vedo da gre za kamero. Jaz imam sicer nalepko, da je videonadzor, kar mislim da je po zakonu zahtevano?
V glavnem sem s to kamero zadovoljen, ker je preporosta za uporabo in od priklopa deluje brez težav. Sedaj bo 4 mesece. Pa še izgleda bolj kot ena luč in ljudje ne vedo da gre za kamero. Jaz imam sicer nalepko, da je videonadzor, kar mislim da je po zakonu zahtevano?
alekskac ::
Digitklik, so spodobne 4M zunanje po cirka 50 eur. Vzemi wifi kamero, ker jo enostavno skonfiguriraš prek telefončka doma na mizi. Operiraš pa pač brez signala, s tem da snema na SD kartico, na telefon ti pa ne pošilja posnetkov če nima signala. Pri SD kartici ne šparat, mora bit dobra, ker se ti bo konstantno prepisovala. Tole se lahko usmeri dost po želji https://digitklik.si/izdelek_IMOU-BULLE... za dobrih 50 eur plus poštnina. Funkcije kot je opisal iso2000. Ne kupovat Cruiser kamere (funkcija PTZ), ker pri poceni robi to ne dela tko dober kot bi nam prozvajalci radi predstavili, in so vseeno dražje. Kupi fiksno, nastavi enkrat, in bob je tvoj stric. Plus kdor bo vidu antence se bo usrou, ker bo mislu da gre posnetek direkt u oblak in ne bo probu demolirat kamere, da pride do kartice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alekskac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamera za nadzor dvorišča (s snemanjem)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4961 (1088) | dvihtelic |
» | Hikvision, 5MP IP kameraOddelek: Kaj kupiti | 8546 (4067) | b3D_950 |
» | Nadzorna kamera (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25393 (5896) | refosk |
» | Videonadzor kako in kaj? (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14015 (10366) | starfotr |