Forum » Sedem umetnosti » Besedila: Slon in sadež
Besedila: Slon in sadež
Tic ::
Iščem besedila od teh dveh modelov :)
Google ne najde nič, sem jim poslal mejl, vendar ni odgovora. Mogoče kdo ve kje so?
Google ne najde nič, sem jim poslal mejl, vendar ni odgovora. Mogoče kdo ve kje so?
persona civitas ;>
R0K ::
ej stari a je ta bejba s tabo,
ma ne model kvabjest s tak grdo babo,
sm jo prtegnu ene dvakrat okol kepe,
sm reku gremo km k so pike bol lepe.
Tut mene zanima kje bi jih lohk dobu ... sicer jih znam že na pamet, sam vseen :)
ma ne model kvabjest s tak grdo babo,
sm jo prtegnu ene dvakrat okol kepe,
sm reku gremo km k so pike bol lepe.
Tut mene zanima kje bi jih lohk dobu ... sicer jih znam že na pamet, sam vseen :)
Če ti kaj ne paše, prosim ne komentiraj, moderatorje pa prosim da so malo bolj aktivni(?!)...
Sicer pa je to samo en izmed mnogih odlomkov. Če jih niti še od blizu nisi videl, sploh cdja poslušal, niti na koncertu bil, ne govori brezvez u prazno...
Sicer pa je to samo en izmed mnogih odlomkov. Če jih niti še od blizu nisi videl, sploh cdja poslušal, niti na koncertu bil, ne govori brezvez u prazno...
undefined ::
> Če ti kaj ne paše, prosim ne komentiraj, moderatorje pa prosim da so malo bolj aktivni
Meni paše napisat mnenje o večino stvareh, ki me zanimajo. Glasba in besedila so recimo ena teh stvari. Moderatorji pa nimajo pravice krajšati izražanih mnenj o določeni stvari.
Meni paše napisat mnenje o večino stvareh, ki me zanimajo. Glasba in besedila so recimo ena teh stvari. Moderatorji pa nimajo pravice krajšati izražanih mnenj o določeni stvari.
perci ::
Iceman: Ni nihce prosil kritike, ampak besedila, brisal bom vse poste, ki bodo sli v smer: Slon in sadez smrdita ipd.
goku :) ::
Ej gospodje. slon in sadež sta carja!!!!!!
Men je najboljši komad rožica. Imam sicer CD ampak bi tudi jst bi rad besedila
Men je najboljši komad rožica. Imam sicer CD ampak bi tudi jst bi rad besedila
Navijanje je kamen modrosti
DoloresJane ::
Offtopic: ROK, žal mi je, vendar je moje življenje trenutno natrpano. Na forumu sem, kolikor le morem, kar pa ni veliko. Ostali moderatorji vedo za mojo odsotnost in so bili naprošeni, da berejo oddelek.
Iceman in njemu podobni pa dobro vedo, kaj se zgodi z odgovori, ki niso argumentirani oz. nimajo specifično napisano, da je to osebno mnenje uporabnika. To vedo tudi tajni policaji, in upam, da so brez milosti.
ROK, če te pri oddelku še kaj moti, mi seveda to lahko sporočiš preko PM-ja. Teme Pritožbe ne berem (vsaj ne redno).
Sicer pa S&S še nisem slišala - ampak bojda sta OK. Do kakšne mere, se bom odločila sama, ko si bom utrgala čas tudi za tak podvig.
Iceman in njemu podobni pa dobro vedo, kaj se zgodi z odgovori, ki niso argumentirani oz. nimajo specifično napisano, da je to osebno mnenje uporabnika. To vedo tudi tajni policaji, in upam, da so brez milosti.
ROK, če te pri oddelku še kaj moti, mi seveda to lahko sporočiš preko PM-ja. Teme Pritožbe ne berem (vsaj ne redno).
Sicer pa S&S še nisem slišala - ampak bojda sta OK. Do kakšne mere, se bom odločila sama, ko si bom utrgala čas tudi za tak podvig.
Nadezhda sploh ni panike. Malo me razjezi ko nekomu kaj ne paše, se mu ne zdi uredu, za druge pa čist sprejemnljiva stvar, ampak je nekateri ne prenesejo. 100 ljudi 100 okusov!
Sicer pa vem da ste na S-Tju dovojl ažurni. Malo sem prekipel.
Drugače pa imata S&S zlo dobre komade. Poveta tko kakor je. Malo zajebancije zram, z dobro rimo. Eni gre to pač v nos. Vsakemu svoje :).
Sicer pa vem da ste na S-Tju dovojl ažurni. Malo sem prekipel.
Drugače pa imata S&S zlo dobre komade. Poveta tko kakor je. Malo zajebancije zram, z dobro rimo. Eni gre to pač v nos. Vsakemu svoje :).
BaRtMaN ::
Slon in sadež sta res precej zanimiva skupina.
Kdor se ni videl kaksnega koncerta, zamuja pol zabave ob pesmih, ke mata res hud performance.
Sicer pa če kdo hoče besedila, me naj kontaktira po ZS.
Kdor se ni videl kaksnega koncerta, zamuja pol zabave ob pesmih, ke mata res hud performance.
Sicer pa če kdo hoče besedila, me naj kontaktira po ZS.
ferdo ::
ko sm slišu za slon&sadež sem si mislu, pa kaj je to?!..spet kakšen bend, ki se hoče prirint na sceno in nima pojma
in ko je brat domov prnesu CD, sm si mislu, PA toj-ezakon:) res!, kapo dol.
in ko je brat domov prnesu CD, sm si mislu, PA toj-ezakon:) res!, kapo dol.
Dr_M ::
koncno spet neki poslusljivega po Ali-Enu
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SLO rap (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15642 (8668) | benc_gedo |
» | Viktorji 2009Oddelek: Loža | 2946 (1663) | LordTado |
» | TeaterOddelek: Sedem umetnosti | 1514 (1315) | biokill |
» | slovenske zabavne oddajeOddelek: Sedem umetnosti | 3674 (2740) | pivmik |
» | SIOL, pesniško navdahnjen kitOddelek: Loža | 2143 (1587) | roli |