Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako izrezkati pine iz kosa bakra?
Kako izrezkati pine iz kosa bakra?
tiborrr ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako najenostavneje z rocnim rezkarjem (v bistvu vrtalnim strojem z rezkalno glavo) izrezem pine iz 20x60x60mm kosa elektrolitskega bakra? Kateri sveder bi vi uporabili?
LP
Zanima me, kako najenostavneje z rocnim rezkarjem (v bistvu vrtalnim strojem z rezkalno glavo) izrezem pine iz 20x60x60mm kosa elektrolitskega bakra? Kateri sveder bi vi uporabili?
LP
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Kdorkoli?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tiborrr ()
morphling1 ::
Malo si nariši. Recimo vzemi 5mm sveder ter zvrtaj polje lukenj, tako recimo da ostane med luknjami 1mm prostora, te stene nato prerežeš s kakšno žago. Ostanje ti pini. Razumljivo ? Malo si skiciraj s kakšne luknje in koliko prostora med luknjamu pustiti da dobiš določene pine.
btw polje lukenj je pravokotno :)
ps. naslednjič se malo zadrži preden daješ jezne smajlije v naslov, forum je prostovoljna zadeva in dobiš odgovor kadar ga pač dobiš, če pa ne, who cares, write new one :)
btw polje lukenj je pravokotno :)
ps. naslednjič se malo zadrži preden daješ jezne smajlije v naslov, forum je prostovoljna zadeva in dobiš odgovor kadar ga pač dobiš, če pa ne, who cares, write new one :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vesoljc ::
kwa pa kakšna fleksarca? bi znala vdolbit kanal? sicer bi rabu rahlo manjšo šajbo...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Kul... Drugace pa imam doma tudi ono kotno zago na stojalu, kje samo izberes kot... Bi se s tistim dalo lepo narediti? Jaz razmisljam takole - Najprej rezes kanale drugega ob drugem, nato pa obrnes hladilnik za 90° in pravokotno na prejsnje vrezes novo serijo? Tudi tako dobis pine, ne?
dobiš ja, sem vprašanje kako kotna žaga prebavlja malce trši les iz rodu bakrovk
Hehe, pa saj imam list za kovine. Samo vprasam, ce je pametna ideja?
probaj na kašnem otdpadnem kosu...
v najslabšem primeru... ... uff, se ti lahk zgodi marsikaj
v najslabšem primeru... ... uff, se ti lahk zgodi marsikaj
Ma to bo zracni blok, decko! Nima biti kaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mašine za hobi mizarstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 37114 (1958) | Hudobec82 |
» | Predlogi za računalniške mize?Oddelek: Kaj kupiti | 4085 (3257) | krneki0001 |
⊘ | Vrtanje v železo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15142 (12884) | dzinks63 |
» | Modding Lian Li PC-7 (worklog)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1530 (913) | Mare3 |
» | ohisjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1329 (1080) | ghibly |