Forum » Programska oprema » Kanban za razne programe
Kanban za razne programe

jacko682 ::
Zdravo,
zanima me, ali obstaja kakšna zastonja verzija, ki bi jo v službi uporabljal z OneNote in omogoča kanban pogled zahtevkov. Podobno me zanima tudi za Outlook. Trenutno malce obširnejše maile nekako vodim v OneNote. Potem pa imam posebej še Todoist. Dejansko bi lahko uporabljal Microsoft To-Do, pa mi se ne poveže z mojimi verzijami programov.
Kakorkoli, kakšen kanban za tiste dnevne taske bi bil super. Morda obstaja kakšen free template za Outlook in/ali OneNote?
Hvala.
zanima me, ali obstaja kakšna zastonja verzija, ki bi jo v službi uporabljal z OneNote in omogoča kanban pogled zahtevkov. Podobno me zanima tudi za Outlook. Trenutno malce obširnejše maile nekako vodim v OneNote. Potem pa imam posebej še Todoist. Dejansko bi lahko uporabljal Microsoft To-Do, pa mi se ne poveže z mojimi verzijami programov.
Kakorkoli, kakšen kanban za tiste dnevne taske bi bil super. Morda obstaja kakšen free template za Outlook in/ali OneNote?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako sledite zadolžitvam/taskom v službi/kjerkoliOddelek: Loža | 2296 (1336) | jukoz |
» | Markiranje teksta na spletuOddelek: Pomoč in nasveti | 1563 (1399) | ekran |
» | Microsoft OneNote brezplačen za Windows in MacOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 6360 (4761) | LJ4L |
» | backupi za glavne programeOddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (880) | dmwajtjt |
» | Znane cene in izdaje Office 2010Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 8222 (6774) | JayKay |