» »

Proslava srbskega novega leta? Kje

Proslava srbskega novega leta? Kje

NabitaPuska ::

Jutri zvecer se proslavlja srbsko novo leto. Razen Gostisca Portal, kdo se organizira kaj po Sloveniji??

Horas ::

v srbiji. novo leto je bilo 2tedna nazaj
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

StevicaM ::

Horas je izjavil:

v srbiji. novo leto je bilo 2tedna nazaj

Novo leto je 22.januarja

hotig ::

@StevicaM

Ja ampak oni začnejo proslavljat že kakšnih 10 dni prej :) tako da lahko skupaj v soboto pri nas žurajo, jst sem za žur ampak samo če bom mel pol tudi cel teden kolektivnega :D (vse tiste grenčice je pač treba prebavit) 8-).

Jaz proslavljam vse bajrame, bozice in nova leta nimam nobenih problemov z tem, sploh ce je veliko piva in dovolj hrane po diagonali nasekano. Bosanski muslimani ga ponavadi na skrivaj najbolj pijejo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: StevicaM ()

hotig ::

Ja ampak brez dobrih čevapov in baklave ni bajrama. S bosanskimi sem tudi jst "na ti", se razumemo in znamo vsak z vsakim njegovo proslavit. Samo tiste kosovske ninđe pa niti iz Lidla ali Eurospina "instant" hrane neznajo pripravit, kaj šele da bi kej dobrega doma spekli. :| No zdej bom pa nehal, ker sem že čist OT. Grem pogledat, če ma kolega šljivovico na zalogi pa lahk že začnemo proslavljat. L.p.

Jutri in v soboto boste imeli v vecjih merkatorjih na voljo pecene svinjske glave, ki se tradicionalno servirajo za srbski nov let. Zveni cudno, ampak Srbi glavo od Bozicnega odojka zamrznejo in jejo za novo leto. Svinjska glava se servira z poparo in orehovo pito.

Se malo posnetkov kako se svinjska glava pripravlja:

Dobr tek in srecno novo leto braco Srbi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: StevicaM ()

Invictus ::

Greš v Srbijo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914168530 (47209) bambam20

So Hrvatje totalno nori (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21940988 (33643) PaX_MaN

Republika Srpska (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25359857 (54548) bluefish

Več podobnih tem