Forum » Izdelava spletišč » Facebook Page : nevidnost v iskalniku, stari/novi všečki-sledilci
Facebook Page : nevidnost v iskalniku, stari/novi všečki-sledilci
Senna4ever ::
Toliko neuporabnih youtube in tudi tekstovnih navodil, kot jih najdeš na netu glede
konvertanja in uporabe Facebook Strani namesto Facebook Profila, pa še ne :(
5 minut ali 4 strani teksta za vsem samoumevne stvari !
Mene pa zanima tole (pa nikjer 100% odgovora):
1.) je zdaj v letu 2022 res onemogočeno konvertanje Profila v Page ?
1b.) moraš torej pričeti znova - kreirati ganz novo Facebook stran ?
1c.) Kako hudiča pripelješ vse prijatelje iz svojega profila v to stran ? Le po 1000/dan ? No, meni
še teh 1000 ni uspelo v 1 koraku, ampak jih moraš delat po 20 oseb (x50 v enem dnevu). Lame! (me or facebook:) ?
2.) Page se mi ne pojavi v facebook iskanju, Profil pa se mi. Kaj naj storim. Ja, page je viden javno.
Če kliknem prav na URL facebook strani(Paga) se seveda bo prikazal. Kaj hudiča še naj storim ? Imam že 10 objav tudi na strani, in 150 všečkov-sledilcev (ki so bili pripravljeni stisnat še enkrat LIKE - iz zgornjega 1c koraka)
3.) Kako povabiš nove všečke-sledilce(ljudi) v svojo Facebook Stran (kot lahko to delaš v svojem Facebook Profilu)
Hvala za namige, majstri !
konvertanja in uporabe Facebook Strani namesto Facebook Profila, pa še ne :(
5 minut ali 4 strani teksta za vsem samoumevne stvari !
Mene pa zanima tole (pa nikjer 100% odgovora):
1.) je zdaj v letu 2022 res onemogočeno konvertanje Profila v Page ?
1b.) moraš torej pričeti znova - kreirati ganz novo Facebook stran ?
1c.) Kako hudiča pripelješ vse prijatelje iz svojega profila v to stran ? Le po 1000/dan ? No, meni
še teh 1000 ni uspelo v 1 koraku, ampak jih moraš delat po 20 oseb (x50 v enem dnevu). Lame! (me or facebook:) ?
2.) Page se mi ne pojavi v facebook iskanju, Profil pa se mi. Kaj naj storim. Ja, page je viden javno.
Če kliknem prav na URL facebook strani(Paga) se seveda bo prikazal. Kaj hudiča še naj storim ? Imam že 10 objav tudi na strani, in 150 všečkov-sledilcev (ki so bili pripravljeni stisnat še enkrat LIKE - iz zgornjega 1c koraka)
3.) Kako povabiš nove všečke-sledilce(ljudi) v svojo Facebook Stran (kot lahko to delaš v svojem Facebook Profilu)
Hvala za namige, majstri !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook - testno okoljeOddelek: Izdelava spletišč | 1021 (697) | dunda |
⊘ | La Toya išče korenjakeOddelek: Loža | 2961 (2510) | zee |
» | Facebook stranOddelek: Loža | 2842 (1786) | Mare2 |
» | Stran na Facebooku in javne objaveOddelek: Omrežja in internet | 970 (872) | SkyEye90 |
» | Britanci občutljivi na spletne nergačeOddelek: Novice / NWO | 9062 (7514) | SkipEU |