Forum » Pomoč in nasveti » Tekst v Windows 10 izgine
Tekst v Windows 10 izgine
SVGA ::
4 leta nič (in tudi prej v vseh letih uporave Windows nikoli), zdaj pa se mi je 2x v enem tednu zgodilo da je sistemski tekst izginil ali bil popačen, v start meniju, v file explorerju, v notepadu itd.
Restart računalnika je zadevo rešil. Da se ne bi spet ponovilo sem malo poogooglal in naredil "SFC /SCANNOW" ki je našel težave (v logu sem prebral da so podvojeni ownershipi na direktorijih). SFC pravi da je rešil zadevo.
Je imel še kdo takšno izkušnjo? Kako ste rešili? Kaj sploh povzroči to težavo?
Restart računalnika je zadevo rešil. Da se ne bi spet ponovilo sem malo poogooglal in naredil "SFC /SCANNOW" ki je našel težave (v logu sem prebral da so podvojeni ownershipi na direktorijih). SFC pravi da je rešil zadevo.
Je imel še kdo takšno izkušnjo? Kako ste rešili? Kaj sploh povzroči to težavo?
Han ::
Marsikaj lahko gre narobe. Neposrečena M$ "posodobitev", težave z diskom, spominom, grafiko, gonilniki, "zapackana" glavna TEMP mapa... Vsebino slednje lahko pobrišeš (v raziskovalcu napiši %tmp% ali %temp%). Tudi program "čiščenje diska" je priporočljivo zagnati vsaj dvakrat letno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win10 disk cleanup - avtomatskoOddelek: Pomoč in nasveti | 713 (542) | Ijus |
» | Rabim diagnostiko dump fajlaOddelek: Pomoč in nasveti | 645 (489) | Excavator |
» | Težave z USB 2.0 porti pod Windows XP SP3 (Asrock „mamaplata“)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1393 (1314) | Barbarpapa2 |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5906 (5402) | opeter |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24944 (21197) | jest10 |