Forum » Kaj kupiti » Amazon.de, kupil Macbook PRO MAX 16
Amazon.de, kupil Macbook PRO MAX 16
epf2001 ::
Ravnokar sem naročil in plačal računalnik preko Amazon.de. Znesek je konkreten (3400 EUR). Gre za Macbook MAX 16. Ker sem naročil ekspres dostavo, piše, da bi naj bil računalnik pri meni že v petek, kar se mi zdi izredno hitro. Imam dve vprašanji, saj sem prvič kupil izdelek preko Amazona nasploh. So vredni zaupanja? Je realno, da bo tako hitro pošiljka že pri meni? Glede zneska, preko amazona je izdelek kar precej cenejši (Istyle sicer nekaj čez 4000 EUR, mimovrste 3900 EUR). Iz tega razloga sem se tudi odločil izdelek kupiti preko spleta.
Invictus ::
Odvisno ali kje prodajalec v Prime programu ali ne.
Ampak za tako narocilo se nimas kaj bati, bolj je to pomembno pri kakih cenejsih sranjih...
Ampak za tako narocilo se nimas kaj bati, bolj je to pomembno pri kakih cenejsih sranjih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
tonttu ::
Ravnokar sem naročil in plačal računalnik preko Amazon.de. Znesek je konkreten (3400 EUR). Gre za Macbook MAX 16. Ker sem naročil ekspres dostavo, piše, da bi naj bil računalnik pri meni že v petek, kar se mi zdi izredno hitro. Imam dve vprašanji, saj sem prvič kupil izdelek preko Amazona nasploh. So vredni zaupanja? Je realno, da bo tako hitro pošiljka že pri meni? Glede zneska, preko amazona je izdelek kar precej cenejši (Istyle sicer nekaj čez 4000 EUR, mimovrste 3900 EUR). Iz tega razloga sem se tudi odločil izdelek kupiti preko spleta.
Ponavadi preverjas taksne stvari PREDEN nekomu nakazes 3400eur. In kaj bi naredil ce bi ti sedaj rekli "Jao pa ne pri njih!!! Oni so totalni nateguni in nikoli nic ne dobis!"? Ko enkrat nakazes je ze malo pozno in precej brez veze da zacnes preverjati ce je neka firma ok.
kriptobog ::
To je normalno za amazon. Sem lani narocil macbooka in je bil po treh dneh ze pri meni. In seveda obcutno ceneje, kot pri nas.
darkolord ::
Ampak za tako narocilo se nimas kaj bati, bolj je to pomembno pri kakih cenejsih sranjih...Ha, no pa si prisnil na en knof ...
Amazon ima moto "vse za stranko", ampak to velja izključno za naročila manjše vrednosti. Recimo za 100 eur ne bodo nikoli nič komplicirali - vedno bodo zrihtali tako, da boš zadovoljen. Če je kaj narobe, boš lahko vrnil robo, ti bodo poslali novo ali pa kar vrnili kupnino.
Ampak za večja naročila to _NE_ velja.
Ja, seveda bodo upoštevali vse morebitne garancije, vračila v zakonskem roku ipd, ampak izven tega pa za večja naročila v splošnem ne bodo šli.
Machete ::
To je normalno za amazon. Sem lani narocil macbooka in je bil po treh dneh ze pri meni. In seveda obcutno ceneje, kot pri nas.
Seveda, ker pri nas sužnji nočejo plenic nosit.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
al1976 ::
Največji svetovni spletni prodajalec (no kitajci so verjetno ze blizu), da ne bi bil vreden zaupanja? Amazon.de je preverjeno OK. Plačila in vračila niso problem, če je artikel prodan vsaj pod označbo: fulfilled by amazon.
Kupec je car, zaposleni pač ne. Kaj čmo, čisti kapitalizem.
Kupec je car, zaposleni pač ne. Kaj čmo, čisti kapitalizem.
novak-t ::
Sem že dobil tudi v 1 dnevu, sicer telefon. ob ~8:00 naročil, naslednji dan že klic kurirja za dostavo ~12:00
Cupakabra123 ::
Amazon.de je top. Ok majo zdej visjo postnino, samo ce si narocil racunalnik za 3400 eur ti tistih 11 eur ne bo problem. Paketi pridejo razlicno. Sem dobil ze po dveh dneh, zdajle bom pa enega skoraj en mesec cakal. Ampak se drzijo. Samo enkrat se mi je zgodilo, da nisem prejel paketa v casu, ki so ga oni dolocili in sem samo storniral narocilo in dobil denar nazaj. Nimam pa pojma kar se tice garancij. Nisem se nikoli rabil uveljavljat tako, da ti glede tega tezko povem.
c3p0 ::
Če prodajalec ni direktno Amazon, se ga splača prej preverit. Če je nov, ali ima slabe ocene, leti stran. Ocena izdelka ni enako ocena prodajalca! No, zdaj si prepozen, a če si kupil direkt, ni problema.
twom ::
kriptobog ::
...preko amazona je izdelek kar precej cenejši (Istyle sicer nekaj čez 4000 EUR, mimovrste 3900 EURNimaš pa slovenske tipkovnice.
Sicer pa vse ostalo (kar nima tipkovnice) kupim tam kjer je najcenejše, velikokrat je to amazon.d :)
Tipkovnico lahko das gravirati ,ce te moti. Tudi osvetlitev deluje po gravuri ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Avstrija problem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12235 (7527) | Gregex |
» | Amazon.de nakupOddelek: Loža | 6849 (3133) | mtosev |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36349 (19469) | AgiZ |
» | Free shipping na amazon.deOddelek: Pomoč in nasveti | 10619 (9705) | Robert |