» »

explorer.exe File name is too long

explorer.exe File name is too long

Scaramouche3 ::

Kako to rešit v win 8?

V-i-p ::

Once the Group Policy Editor opens, navigate to Computer Configuration > Administrative Templates > System > Filesystem. There you'll see the policy Enable Win32 long paths. Double-click on it to edit the policy setting. Change it from Disabled to Enabled, then click the OK button to commit the change.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

Once the Group Policy Editor opens, navigate to Computer Configuration > Administrative Templates > System > Filesystem. There you'll see the policy Enable Win32 long paths. Double-click on it to edit the policy setting. Change it from Disabled to Enabled, then click the OK button to commit the change.

Pardon, Scaramouche3 na hitro je blo :). Aha, zdaj štekam, ja. Hudič šteje celo pot do fajla z imenom vred in če imaš datoteko v desetih podmapah bo cela pot do datoteke presegla 256 črk z vsemi imeni, zato ta napaka.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

k4vz0024 ::

Kako je prevedeno Group Policy Editor v slovenščino in kje najdem v slovenskih Win 10 Enterprise?

k4vz0024 je izjavil:

Kako je prevedeno Group Policy Editor v slovenščino in kje najdem v slovenskih Win 10 Enterprise?

v run napiši
gpedit.msc

Tx.

"There you'll see the policy Enable Win32 long paths. Double-click on it to edit the policy setting. Change it from Disabled to Enabled, then click the OK button to commit the change."

Citiranega ni v Win 10 Enterprise, kot je navedeno. Se da ročno dodati_

SVGA ::

Če se prav spomnime sem ta problem rešil tako da sem s tem poiskal predolge poti (paths) in imena:
https://sourceforge.net/projects/tlpd/

Po moje ima NTFS omejitev 128/256 znakov za ime datoteke, če se ne motim. Naj me kdo popravi, če se motim.

Ne za ime datoteke, ampak za celo pot do nje, recimo c:\backup\dokumenti\sola\arhiv_prvi_letnik\matematika\gradivo\naloga1.doc je eno "ime".

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pun kufer mam teh medijskih konsenzusov !!!!!!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
438800 (6950) digitalcek
»

win srv 2003 - file sharing

192259 (1424) Eureka
»

Zagon programa pred logiranjem v Windows

71126 (961) snus
»

Zapis stvari, ki so se pocele na racunalniku?

Oddelek: Programska oprema
121214 (921) darkolord
»

Logitech MouseWare bug (?)

Oddelek: Pomoč in nasveti
272275 (1871) Swiwer

Več podobnih tem