» »

Spreminjanje moje naprave - JAVA

Spreminjanje moje naprave - JAVA

Sharp999 ::

Ko si želim namestiti program java, mi napiše ali želim spreminjati vašo napravo? Dam DA, in moram vnesti up.ime ter geslo. Ko vpišem up.ime in geslo (PRAVILNO) mi napiše: The requested operation requires elevation. Kaj to pomeni?

Ali moram kje v nastavitvah/nadzorni plošči spremeniti, kakšen ukaz da bom dovolil spreminjati napravo?

Hvala.

kloko ::

To pomeni, da nimaš pravic za nameščanje programov. Verjetno je tvoj PC v kakšnem službenem omrežju in imate to iz varnostnih razlogov onemogočeno.

L.p., Kloko

Res je službeni komp, ampak kako bi se dal to rešit?

Jure14 ::

Pokliči vašega administratorja, da vpiše svoje uporabniško ime za namestitev.

Tam, ko te sprašuje za uporabniško ime in geslo, pričakuje uporabniško ime, ki ima pravico nameščati programe. NE tvoje uporabniško ime.

Hvala!

starfotr ::

Javo je hudo nespametno imeti nameščeno na računalniku. Zato jo odsvetujem, da se namešča. In upam da bo tudi administrator enakega mnenja.

pingme ::

starfotr je izjavil:

Javo je hudo nespametno imeti nameščeno na računalniku. Zato jo odsvetujem, da se namešča. In upam da bo tudi administrator enakega mnenja.

Če nimaš pojma, bodi raje tiho, ne pa pisati neumnosti.

AndrejS ::

Imeti internet na računalniku je tudi zelo nevarno - pa ga imamo skoraj vsi.

teslam2 ::

starfotr je izjavil:

"Java technology is used by more than 6 million developers and runs on more than 5.5 billion devices."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z usmerjevalnikom

Oddelek: Omrežja in internet
143041 (2319) robi123123
»

Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7616227 (10357) dales
»