» »

Iz višje šole na visoko?

Iz višje šole na visoko?

toksik123 ::

Pozdravljeni, informativno me zanima ali ima kdo konkretne informacije preden bi se z neumnimi vprašanji obrnil na referat od fakultete oz. šole. Trenutno obiskujem 2. letnik višje šole smer elektrotehnika (VI/1). Zanima me kakšna je možnost na vpis v visokošolski program elektrotehnike (VI/2) oziroma pridobiti to stopnjo izobrazbe. Kar nekaj informacij sem zasledil na internetu vendar nič konkretnega. Baje da je nekoč obstajala specializacija po visokošolskem izobraževanju? Zasledil sem tudi da fakultete priznajo večino izpitov iz višje šole in da je samo potrebno narediti nekaj izpitov iz 2. in 3. letnika. Zanima me če je že kdo poizkusil to, oziroma pozna koga da je. Vsaka povratna informacija je dobrodošla. Hvala.

DOOM_er ::

najboljše da vprašaš direktno referat šole. Vse ostalo bo rekla kazala.
Robots will steal your job. But that's OK

Mato989 ::

toksik123 je izjavil:

Pozdravljeni, informativno me zanima ali ima kdo konkretne informacije preden bi se z neumnimi vprašanji obrnil na referat od fakultete oz. šole. Trenutno obiskujem 2. letnik višje šole smer elektrotehnika (VI/1). Zanima me kakšna je možnost na vpis v visokošolski program elektrotehnike (VI/2) oziroma pridobiti to stopnjo izobrazbe. Kar nekaj informacij sem zasledil na internetu vendar nič konkretnega. Baje da je nekoč obstajala specializacija po visokošolskem izobraževanju? Zasledil sem tudi da fakultete priznajo večino izpitov iz višje šole in da je samo potrebno narediti nekaj izpitov iz 2. in 3. letnika. Zanima me če je že kdo poizkusil to, oziroma pozna koga da je. Vsaka povratna informacija je dobrodošla. Hvala.

Obicajno je tako da ti priznajp skoraj cela 2 letnika visoke sole morda mors kak 1 do 3 izpite iz 1. In 2. Letnika nardit pa v tretjem ti priznajo prakso in morda kak predmet

V praksi kar poznam 2 ki sta to delala sta porabila za vse skupaj nato 4.5 leta pac prvo leto nardis tistih par izpitov za nazaj in kakega v trojki pol pa vecino tretjega pol pa diploma
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

cias ::

toksik123 je izjavil:

Zanima me če je že kdo poizkusil to, oziroma pozna koga da je. Vsaka povratna informacija je dobrodošla. Hvala.

Po starem sistemu jih je veliko hodilo iz višje na visoko, še diplomirat ni bilo treba, priznavali pa so odvisno od kaj študiraš in v katero smer greš. Na enih se je dalo še direkt v 2. letnik vpisat.

Kako je po novem ne vem, pojdi v referat vprašat.

Poznam kar nekaj ljudi ki so iz višje šli ob delu na visoko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Višja šola kam naprej?

Oddelek: Šola
309283 (8355) Sarazyph
»

Studiranje iz VI na magisterij

Oddelek: Šola
2010438 (9796) Isotropic
»