» »

Aliexpress - debata o artiklih, cenah in kuponih

Aliexpress - debata o artiklih, cenah in kuponih

dela ::

Ker ima Aliexpress res slabo in neučinkovito iskanje, sem pomislil, da bi se lahko tukaj opozarjali o solidnih artiklih, nizkih cenah itd. Tema o tehnikalijah nakupovanja na AE že obstaja in je že kar dolga, po mojem mnenju bi hitro postala nepregledna, če začnemo še specifične artikle, prodajalce in akcije vmešavat v tisto debato, zato predlagam, da ostaneta ločeni.

Napišite, če ste na AE kupili kak artikel, s katerim ste ali niste izjemno zadovoljni, če ste prečesavali oglase in ste našli najcenejšega prodajalca nekega artikla, če ste naleteli na kak privlačen in dejansko uporaben kupon ipd.

Jaz sem nazanje iskal in naročil konice za 936 (in klon) spajkalne postaje oz. spajkalnike, najceneje sem našel tule, 1,01 € s poštnino za 5 kosov Glede kvalitete nimam pojma, takih bakrenih brez premaza še nisem uporabljal.

Glede tistih 99 % off kuponov (dobiš npr. 3 evre popusta za nakup nad 3,01 evra) imam izkušnje, da ponavadi prodajalec, ki ga ponuja, nima artikla blizu te cene oz. ima tako daleč, da drugje dobiš ceneje brez kupona. Samo enkrat mi je uspelo en artikel s takim kuponom kupiti za 1 cent. Drugače se tudi ne spomnim, da bi našel kak uporaben kupon zase, razen tistega, ki ga dobiš ob registraciji in prvem nakupu, verjetno ker ponavadi kupujem drobnarije za do 10 €.

Pa vaše izkušnje?

dela ::

Za tele konice lahko rečem, da se dobro obnesejo po slabem letu občasnega spajkanja, sam taisti prodajalec nima več niti takega kompleta (kupil sem komplet 5 odrezanih "flat top" v različnih velikostih), sploh pa ne več za 1,01 €. Takoj jih je bilo treba fajn potpopit v spajki in žičnati gobici in je vrh še vedno lepo svetleč, goli baker pa je hitro, lepo in enakomerno počrnel. Ene podobne špice so na obstranskih delih že iz fabrike pobarvane, tretje so ponikljane, sam očitno to sploh ni potrebno, ker je naravna patina tud OK in mi deluje stabilna.

Pred dvema tednoma sem naročil v sklopu akcije "pick 3" kar nekaj drobnarij, večino za po 2 €. Kolikor sem preveril posamezne izdelke, so bili za nekje 25 % cenejši kot ponavadi (čeprav oglašujejo kot 75 % in podobno, na koncu so mi naračunali "100 €" prihranka, mogoče je bilo realno 10-15 € :D), ta akcija še vedno traja, samo cenovni rangi so se rahlo spremenili na gor in na dol in izdelki izmenjali. Če so podobni izdelki kot v prvi rundi, potem se kar splača, nisem šel na novo preverjat, ker sem že v prvi rundi pokupil vse, kar se mi je zdelo vsaj napol uporabno.

novak-t ::

imaš na fb eno skupino "spletni nakupi na geekbuying, banggood in aliexpress" kjer imaš veliko mnenj in ogromno kuponov. v skupini je dejaven tudi en majster, ki ima neke veze in ti tudi individualno lahko zrihta kakšne popuste (popusti v rangu 20%+)

Groot ::

Ja ta majster je najprej redno objavljal vse kode na S-T, ampak se je modra ribica odločila da ga skensla in so mu zaprli temo. Pač običajna glupost moderatorjev tukaj.

Ganon ::



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4192 193 194 195 )

Oddelek: Loža
97021706741 (596) geofull
»

kitajske spletne trgovine (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14371730 (5582) darkolord
»

Carinska pošta (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8720255 (3683) ElNuncio
»

Nova mobilna aplikacija Listek (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15526143 (12775) skidoo600

Več podobnih tem