Forum » Pomoč in nasveti » Nahrbtnik za prenosnik
Nahrbtnik za prenosnik
nekineki592 ::
Zdravo,
kupujem nahrbtnik za prenosnik in opažam, da jih v trgovinah prav veliko nimajo. Nakup preko spleta je seveda manjša loterija. Zaenkrat gledam Mimovrste. Kupujem nekaj, kar bo držalo vsaj kakšni 2 leti in se ne bo kar takoj strgalo. Ker veliko delam od doma, gabom uporabljal 1 - 2x tedensko oz. kdaj pa kdaj morda večkrat.
Poleg prenosnika, 15 ali 16 inčnega, bom zraven prenašal še kakšen zvezek in nekaj drobnarij - miška, polnilec za laptop, polnilec za gsm, polnilec za neko drugo napravo, denarnico, kakšen kemik in morda še kakšne drobnarije - robci, lekadol, kakšni ključi, izkaznica, slušalke...
https://www.mimovrste.com/nahrbtniki-pr...
Kaj mi priporočate oz. koliko denarja naj namenim za to? Npr. tale, ki je med Top 3 prodajanimi za dobrih 13 € verjetno prav dolgo časa zdržal ne bo. Ali pač?
Hvala za mnenja in komentarje.
kupujem nahrbtnik za prenosnik in opažam, da jih v trgovinah prav veliko nimajo. Nakup preko spleta je seveda manjša loterija. Zaenkrat gledam Mimovrste. Kupujem nekaj, kar bo držalo vsaj kakšni 2 leti in se ne bo kar takoj strgalo. Ker veliko delam od doma, gabom uporabljal 1 - 2x tedensko oz. kdaj pa kdaj morda večkrat.
Poleg prenosnika, 15 ali 16 inčnega, bom zraven prenašal še kakšen zvezek in nekaj drobnarij - miška, polnilec za laptop, polnilec za gsm, polnilec za neko drugo napravo, denarnico, kakšen kemik in morda še kakšne drobnarije - robci, lekadol, kakšni ključi, izkaznica, slušalke...
https://www.mimovrste.com/nahrbtniki-pr...
Kaj mi priporočate oz. koliko denarja naj namenim za to? Npr. tale, ki je med Top 3 prodajanimi za dobrih 13 € verjetno prav dolgo časa zdržal ne bo. Ali pač?
Hvala za mnenja in komentarje.

popster ::
robo125 ::
Ene dve leti sem prenašal prenosnik (15inč) skoraj dnevno v nahrbtniku s kolesom 1km. Kar sem kasneje pogrešal je edino, da bi imel nahrbtnik neko ploščo proti zvijanju, saj se je na displayu od prenosnika s časoma začela poznati tipkovnica. Pa prenosnik ni bil ravno cenejši. 15 inč je že velik prenosnik in je lahko občutljiv za prenašanje (ne vemo kakšen prenosnik imaš).
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Nakup nahrbtnika za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4270 (2360) | kuglvinkl |
| » | Nakup prenosnika za pol profesionalno uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5954 (4555) | bajsibajsi |
| » | Nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3035 (2388) | yayo |
| » | nahrbtnik za na faksOddelek: Loža | 2976 (2518) | whatever |
| » | Asus Eee v novih barvah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 13833 (9554) | Blond |