Forum » Pomoč in nasveti » Disk je zaščiten pred pisanjem
Disk je zaščiten pred pisanjem
blackRa ::
Pozdravljeni,
se je že kdo mogoče srečal z težavo, ki se pojavi pri uporabi USB ključa "Disk je zaščiten pred pisanjem".
Ne moram nobenih stvari prilepit na disk(USB ključek), ne pusti niti formatirat. Poskusil sem tudi z raznimi orodji kot so EaseUS Partition Master.. v disk managerju nimam prav nobene opcije spreminjat.. Poskusil tudi z cmd-jem odstranit attribute diska a še dalje ostaja napaka. To mi je drugi tak primer USB ključka v nekaj tednih..
se je že kdo mogoče srečal z težavo, ki se pojavi pri uporabi USB ključa "Disk je zaščiten pred pisanjem".
Ne moram nobenih stvari prilepit na disk(USB ključek), ne pusti niti formatirat. Poskusil sem tudi z raznimi orodji kot so EaseUS Partition Master.. v disk managerju nimam prav nobene opcije spreminjat.. Poskusil tudi z cmd-jem odstranit attribute diska a še dalje ostaja napaka. To mi je drugi tak primer USB ključka v nekaj tednih..
twom ::
slo-tech tema par postov nižje :) Firmware locked SanDisk Extreme USB disk
preveč si se igral, firmware je zaznal možnost izgube podatkov (običajno pri okvari flasha), in jih je zato zaščitil z onemogočenim pisanjem
domnevam da obstaja tool da povoziš firmware, ali pa da ga factory restoraš, samo kako in kje to najdt
preveč si se igral, firmware je zaznal možnost izgube podatkov (običajno pri okvari flasha), in jih je zato zaščitil z onemogočenim pisanjem
domnevam da obstaja tool da povoziš firmware, ali pa da ga factory restoraš, samo kako in kje to najdt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: twom ()
twom ::
Anney ::
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()
kuall ::
meni se je to zgodilo z ssd diskom. nisem našel rešitve, če jo najdeš mi jo povej. predvidevam, da bo treba nabavit nov disk, na srečo ni pomemben ta disk, tak da se ne mudi z iskanjem rešitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Incompatible USB DeviceOddelek: Strojna oprema | 1054 (942) | miraldi |
» | Težava z USB ključemOddelek: Strojna oprema | 1135 (1007) | modelno1 |
» | kopiranje/premikanje na usb ključek - uber počasnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1609 (1248) | [D]emon |
» | težave z USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1471) | Han |
» | ADATA S102 Pro 64 GB USB 3.0Oddelek: Strojna oprema | 1529 (1259) | Han |