Forum » Loža » Forex
Forex
FireSnake ::
Nisi našel obstoječe teme?
Neverjetno kaj lazi sem iz med-over-net
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
kriptobog ::
Kaksna piramida neki no. Je ogromno piramidnih sistemom, ki oglasujejo trgovnje s forexom, to pac obvozis. Z veliko dela se da delati profit.
SigmaOrion ::
Forex sem se trudil par let resno, ampak na koncu prišel do spoznanja, da kot mali trader nimaš optimalnih pogojev za profit. Vsakič ko je bil spike v trgovanju, je poraziralo kup folka. Ko sem iz daily tradinga šel na dolgoročne pozicije, sem imel profit, ampak premali vložek, da bi resno služil. Po par letih jebanja in predvsem vložka časa sem zadevo prekinil. V današnjem svetu algoritmov je vse skupaj malo preživeto za small time traderje. Ampak lej, eni pravijo da jim ratuje, tako da vredno probat, vsaj za izkušnjo.
Zdaj imamo tudi poplavo prop podjetij, tako da niti kapital ni problem. Ni pa to easy business ali easy money.
Kleemen ::
Nisi našel obstoječe teme?
Sem našel, ampak je zadnja objava iz leta 2019 tako da sem odprl kar novo.
SigmaOrion je izjavil:
Forex sem se trudil par let resno, ampak na koncu prišel do spoznanja, da kot mali trader nimaš optimalnih pogojev za profit. Vsakič ko je bil spike v trgovanju, je poraziralo kup folka. Ko sem iz daily tradinga šel na dolgoročne pozicije, sem imel profit, ampak premali vložek, da bi resno služil. Po par letih jebanja in predvsem vložka časa sem zadevo prekinil. V današnjem svetu algoritmov je vse skupaj malo preživeto za small time traderje. Ampak lej, eni pravijo da jim ratuje, tako da vredno probat, vsaj za izkušnjo.
Zanimivo, meni se ne gre za visoke dobičke, tudi če imam samo 100-200eur na mesec je čisto dovolj za zraven. Če ima kdo več informacij kako začet lahko piše tudi na zs.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kleemen ()
DarwiN ::
Začni z demo accountom (Oanda, ali kateri drugi broker). Vsaj nekaj mesecev (še boljše kakšno leto dni) si nabiraj izkušnje na tak način in če boš SLUČAJNO profitabilen, potem vloži pravi denar.
Z razlogom ~90% trejderjev izgublja denar.. Če se boš brez izkušenj lotil trgovanja na Forexu, so tvoje možnosti neuspeha ~100%.. Potem raje pozabi vse skupaj in denar daruj Ukrajincem oz. v dobrodelne namene. :D
Z razlogom ~90% trejderjev izgublja denar.. Če se boš brez izkušenj lotil trgovanja na Forexu, so tvoje možnosti neuspeha ~100%.. Potem raje pozabi vse skupaj in denar daruj Ukrajincem oz. v dobrodelne namene. :D
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Sheteentz ::
90/90/90
kaj to pomeni?
90% trejderjev v 90 dneh izgubi 90% portfelja.
zakaj?
več po oglasih.
hint: youtube, ITPM
kaj to pomeni?
90% trejderjev v 90 dneh izgubi 90% portfelja.
zakaj?
več po oglasih.
hint: youtube, ITPM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sheteentz ()
hamez66 ::
Začni z demo accountom (Oanda, ali kateri drugi broker). Vsaj nekaj mesecev (še boljše kakšno leto dni) si nabiraj izkušnje na tak način in če boš SLUČAJNO profitabilen, potem vloži pravi denar.
Saj izgubljajo tudi tisti ki začnejo z demo accounti. Demo forex je isto kot poker za playmoney. Ko vložiš pravi denar, se šele aktivira psiha in si v čisto drugem svetu kot če vlagaš v playmoney.
Pač vložiš pravi denar, ampak "bolj malo", potem pa počasi dviguješ vložek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
DarwiN ::
Z manjšimi vsotami je še boljše, ja.. Čeprav, demo operira z RL informacijami, tko da razen "psiho učinka" ni nobene razlike naprav pravemu trgovanju. In lahko začneš trejdat danes. Vseeno dobiš nek občutek in neko povratno informacijo. Če že z demo accountom pušiš, potem boš s pravim denarjem še bolj.
You don't see faith healers working in hospitals
Sheteentz ::
ampak forex se kratkoročno lahko "trejda" samo na osnovi tehnične analize, ki je pa itak en velik subjektiven bulšit. dolgoročno pa itak rabiš večje vsote, in ne, ne mislim na leverage.
ISti bullshit kot stave, poker, itd. Na koncu profit ustvarja tisti, ki je discipliniran. Moras dolociti tocna pravila, kdaj nehas, koliko reskiras in potem se tega drzati kot pijanc plota.
leeon ::
SigmaOrion je izjavil:
+1
cyberwarfare ::
mimogrede kje pa so največji stroški na forexu? kje je catch, dan ni profita? a na spreadu? tud če leverage uporablaš (npr.50x) pa greš na manj % premika?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cyberwarfare ()
cyberwarfare je izjavil:
mimogrede kje pa so največji stroški na forexu? kje je catch, dan ni profita? a na spreadu? tud če leverage uporablaš (npr.50x) pa greš na manj % premika?
Mislis kje je catch, da folk ne dela profita? Disciplina... Samih stroskov ni veliko, ce imas ok brokerja. Nekaj provizije na vsak trade, spreadi so zanemarljivi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forex (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 99071 (28836) | chrush |
» | Zaslužki preko interneta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 52188 (19686) | next3steps |
» | Forex, TradeRobot in podobne zadeve za služenje preko neta - ali je tole nateg?Oddelek: Loža | 12851 (10198) | btree |
» | Igranje borze z dobickomOddelek: Loža | 8447 (6559) | kopachke |