Forum » Loža » Pol leta vojne v Ukrajini
Pol leta vojne v Ukrajini
gozdar1 ::
Kje pa je bil na dopustu, a se je sončil skupaj z nato generali, ki jih še kar niste našli?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()
Pithlit ::
Pe pa zanima nekaj čisto tehničnega...
Glede na to da EU (no, praktično cel svet razen parih popolnoma nepomembnih državic) priznava Ukrajino tako kot je bila pred 2014, torej pred Krimom in donbasom... Kaj se zgodi če se EU odloči sedaj sprejeti Ukrajino kot članico? Bomo kar naenkrat v neposredni vojni z Rusijo? Bi bil mogoče to (ob predpostavki da se rusi nočejo it nuklearne vojne) vzvod za umik ruskih enot iz teritorialnega območja EU?
Sej vem da se kaj takega ne bi zgodilo ampak... Food for thought? Ker načeloma bi to pomenilo da se v Ukrajino lahko napoti en kup nato vojske.
Glede na to da EU (no, praktično cel svet razen parih popolnoma nepomembnih državic) priznava Ukrajino tako kot je bila pred 2014, torej pred Krimom in donbasom... Kaj se zgodi če se EU odloči sedaj sprejeti Ukrajino kot članico? Bomo kar naenkrat v neposredni vojni z Rusijo? Bi bil mogoče to (ob predpostavki da se rusi nočejo it nuklearne vojne) vzvod za umik ruskih enot iz teritorialnega območja EU?
Sej vem da se kaj takega ne bi zgodilo ampak... Food for thought? Ker načeloma bi to pomenilo da se v Ukrajino lahko napoti en kup nato vojske.
Life is as complicated as we make it...
kow ::
Komu bodo tisti premog prodajal, mi pa tudi ni jasno.
Jaz imam peč na premog. :)
Lahko, kar pošljejo ponudbo.
Kako si predstavljas, da ti bodo dostavili?
Itak, je pa nimas. Saj nismo leta 1970.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Pithlit ::
S TU-141. Če lahko v Zagreb dostavljajo bodo pa tud v Maribor, ni hudič.
Life is as complicated as we make it...
D3m ::
Eden bo že ponudil na trgu.
Tako, da se ne sekiram. :)
Uuuuuu, blokar. :D
Tako, da se ne sekiram. :)
Uuuuuu, blokar. :D
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
D3m ::
Imam več opcij gretja. Zato me ne skrbi. :)
Borči na obisku v UA. :D
Kako lepo.
Borči na obisku v UA. :D
Kako lepo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
redtech ::
Pe pa zanima nekaj čisto tehničnega...
Tehnično EU neha obstajati, ker povozi vse svoje lastne norme. Potem folk spregleda v katerem grmu tiči zajec :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V vzhodni Ukrajini internetni promet že teče prek Rusije (strani: 1 2 3 4 … 75 76 77 78 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 235637 (180455) | Pithlit |
⊘ | Ukrajina part VII (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28548 (25900) | gozdar1 |
⊘ | Ukrajina Part IV (strani: 1 2 3 4 … 120 121 122 123 )Oddelek: Loža | 468877 (336611) | l0g1t3ch |