Forum » Loža » Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Afera slovenski Epstein (elita, zloraba mladoletnic, kulturniki)
Temo vidijo: vsi
c3p0 ::
Svoje misli na temo je pristavil tudi "veliki insajder" Mikstone https://mikstone1.blogspot.com/
Miki N ::
Meni ni jasno kako to da to ni bilo v Kunstljevem Specialu?
No zdaj se je spomnil, da so se kulturniške pizdarije dogajale čez cesto že 20 let ... no šit stari. Saj pravim, mene je Fotopub vedno spominjal na "cvetličarno" iz Alana Forda. Sumljivo opuščena večino časa...
Poglavje "Tivolska" (izsek).
https://mikstone1.blogspot.com/2022/08/...
.. tole s taksisti in prtljažnikom me spominja na sceno iz Speciala, ko so Miki (K ne N!) in druščina včasih koga odpeljali "na pivo" v zloglasno Brunarico ob Savi ...
No zdaj se je spomnil, da so se kulturniške pizdarije dogajale čez cesto že 20 let ... no šit stari. Saj pravim, mene je Fotopub vedno spominjal na "cvetličarno" iz Alana Forda. Sumljivo opuščena večino časa...
Poglavje "Tivolska" (izsek).
https://mikstone1.blogspot.com/2022/08/...
V četrtek se odprejo šolska vrata. Poletja je torej praktično konec. V pomanjkanju resnih tem, ki jih sicer ne manjka ampak se jih nihče ne loteva, so škandali povezani s seksom in drogami vroče poletno branje. Spolni predator Slavko Kmetič iz SDS ni doživel medijskega linča, ker je njegov lik afera Fotopub potisnila v pozabo. Omenjena aktualna afera je pokazala vso bedo in zlaganost kulturne sfere in medijev. Zabave v omenjenem pubu začinjene z drogami in BDSM orgijami niso od včeraj. V zadnjih dveh letih se je tam pojavil malodane vsakdo, ki nekaj velja ali hoče veljati na kulturniški sceni. Spomnim se prizora lani na Tivolski črpalki, bil je petek po enem od protestov, ura pa med četrto in peto zjutraj. Na črpalki sem se ustavil, da kupim cigarete. Na pločniku je sedelo nekaj napol razgaljenih in popolnoma zadetih mladenk, zraven pa taksist in pokojni Uranjek. Prepirala sta se, ker taksist ni hotel v avto vzeti punc, ki očitno niso vedele kje so in kaj se dogaja. Zadete do konca. Pred več kot desetletjem sem poznal to sceno, ampak kaj takšnega nisem videl nikoli. Zraven so stali drugi taksisti in eden od zaposlenih na črpalki. Samo smejali so se, da je to stalnica in da zombi dekleta prihajajo oz. jih prinesejo iz bivše črpalke čez cesto, kjer je zdaj Fotopub.
Danes se vsi otepajo poznanstva s Smodejem, kar je pričakovano. Organom pregona najbrž ne bo težko prepoznati udeležence teh zabav in žrtve, če bo za to interes. Zborno mesto pred zabavo, Tivolska črpalka. Po pijačo, cigarete in kondome so iz Fotopuba redno hodili čez cesto na Tivolsko črpalko. Če je zmanjkalo droge, je diler prišel sredi noči. Uganite kam? Na Tivolsko črpalko. Kupec pa čez cesto do njega. In kaj je tam? Povsod so kamere. Judeževa, ki je spet vstala od mrtvih, pa je najbrž zadnja, ki lahko kogarkoli opravlja in opravičuje dejanja samomorilca. V resni preiskavi bi hitro lahko >>fasala! status osumljenke za zvodništvo. Če staremu decu rihtaš mlade naivne punce z vedenjem, da jih bo omamil in na njih izvajal svoje spolne fantazije, je to navadno zvodništvo.
Okoli leta 2000 je nekaj jeznih taksistov hotelo obračunati z goljufivim šefom Čivićem. Na Tivolski črpalki so ga zgrabili in stlačili v prtljažnik njegovega Audija. Na "pogovor" so ga peljali na Toško čelo. Jaz sem ob strani opazoval dogajanje in si mislil svoje. Kamere so vse posnele in skupaj z ugrabitelji sem končal na policijski postaji. Pa nisem imel nič zraven. Ker sem videl in nisem prijavil, sem bil osumljen, da sem sodeloval pri tej zadevi. U glavnem, vse kar se tam zgodi, je posneto.
.. tole s taksisti in prtljažnikom me spominja na sceno iz Speciala, ko so Miki (K ne N!) in druščina včasih koga odpeljali "na pivo" v zloglasno Brunarico ob Savi ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
kow ::
Tip je imel pac fantazije. Ne razumem prevec dobro tistega zapisa o predatorstvu. Kako bos locil zenske, ki so prostovoljno bile "njegove psice" in tiste, ki so bile prisiljene v tak odnos? In to po toliko letih.
Kako si to predstavljas, Firesnake? Katero sodisce bi ga obsodilo in na podlagi kaksnih dokazov?
Kako si to predstavljas, Firesnake? Katero sodisce bi ga obsodilo in na podlagi kaksnih dokazov?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Ni tako preprosto. Smodej je psico dobil na klobaso... nakar jo je mučil.
Neumna? Vsekakor, samo to ni olajševalna okoliščina za pizduna - celo obratno, to dela predatorstvo zgolj hujše (recimo, da so neumni "šibkejši").
Neumna? Vsekakor, samo to ni olajševalna okoliščina za pizduna - celo obratno, to dela predatorstvo zgolj hujše (recimo, da so neumni "šibkejši").
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Seveda ni preprosto. Govoril sem sicer o Uranjeku in njegovem "predatorstvu" - po clanku.
Zenske so ocitno v tem prostovoljno sodelovale - to potrdi tudi avtorica clanka, ki ga je zavrnila.
Ce bi njegovo "predatorstvo" slo na sodisce, domnevam, da bi morali tozeci dokazati, da so bile zrtve nepristevne oz. mentalno omejene ter da je to Uranjek vedel itd. itd.
Za Smodeja, nisem spremljal, kaj so ga obtozile...
Zenske so ocitno v tem prostovoljno sodelovale - to potrdi tudi avtorica clanka, ki ga je zavrnila.
Ce bi njegovo "predatorstvo" slo na sodisce, domnevam, da bi morali tozeci dokazati, da so bile zrtve nepristevne oz. mentalno omejene ter da je to Uranjek vedel itd. itd.
Zgodovina sprememb…
Ko je vmes še omamljanje, pa smo spet še na višjem nivoju kriminala... Čudno, da levi in/oz. feminazi del foruma "modro" molči. Sklepam, da je odkrit le vrh ledene gore.
Nee no. Člani pazimo člane!
No saj če imaš talno gretje ni panike - samo da ne bo kdo na radiatorju priklenjen končal.
tilen03 ::
Se bo kdo kaj zganil?
Pojdi pljunit na njegov grob.
Sklepam, da je odkrit le vrh ledene gore.
Omamljanje na zabavah v LJ ni nič novega, žal. Ampak takšne stvari je težko dokazat, čeprav imaš osumljenca. Tudi priče je težko pridobit, ker ponavadi žrtve izgubijo spomin in ne vedo kaj vse se je zgodilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilen03 ()
Zimonem ::
Seveda ni preprosto. Govoril sem sicer o Uranjeku in njegovem "predatorstvu" - po clanku.
IzPustiš pa tisti del, da vsaka 10ta pade. Ali najbolj pijana ali obupana ali potrebna pozornosti.
floyd1 ::
Zanimivo. Torej, če na kratko povzamemo - večina okrog njega je o njem vedela (skoooraj) vse, o tem se je govorilo in tip na raznih partyjih ni več niti skrival svoje temne strani. Kaj se potem mora človeku zgoditi, da si naenkrat premisli, ugotovi da je stisnjen v kot in naredi samomor? Tako narcisoiden človek, kot je on? Čudna so pota gospodova...
Hypathia ::
Ženske so sodelovale "prostovoljno" oziroma je Uranjek, tako kot vsak predator, načrtno izbiral žrtve s katerimi je lahko manipuliral. Na sodišču, ki še vedno deluje po patriarhalnih načelih, ki so naklonjena predatorstvu, seveda nikoli ne bi bil obsojen, potrebna bi bila temeljita prevetritev zakonodaje in prakse iz tega področja, za kar pa nekega velikega interesa in politične volje ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hypathia ()
O, evo ga. Pijačo z GHB so tudi spile prostovoljno, nihče jim je ni vlival po grlu, torej je tudi tu vse čisto... Da niso vedele kaj je v njej, je pa zgolj detajl. Ne?
Mato989 ::
Kot da ni tone prona z ovratnicami na netu... to je pač akt podreditve in je enim seksi... tako kot spankanje, piss itd... nehajte delat paniko... če 20 let niso vedle da so zlorabljene potem niso bile...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Če ti nekdo podtakne GHB (tega sicer ne veš), se zbudiš par ur kasneje na istem mestu in te peče rit? Ah, si si pač rit slabo obrisal...
Ženske so sodelovale "prostovoljno" oziroma je Uranjek, tako kot vsak predator, načrtno izbiral žrtve s katerimi je lahko manipuliral. Na sodišču, ki še vedno deluje po patriarhalnih načelih, ki so naklonjena predatorstvu, seveda nikoli ne bi bil obsojen, potrebna bi bila temeljita prevetritev zakonodaje in prakse iz tega področja, za kar pa nekega velikega interesa in politične volje ni.
Ce te prav razumem, nobena zenska ni sposobna oz. zeljna prostovoljno sodelovati pri taksnih spolnih fantazijah. Ce nekdo (subjektivno) v clanku napise, da so zenske bile manipulirane, ji bomo kar na besedo verjeli. "Prevetritev" zakonodaje, ne vem tocno kaj s tem mislis. Kaj tocno bi v taki zakonodaji pisalo?
Zgodovina sprememb…
Če ti nekdo podtakne GHB (tega sicer ne veš), se zbudiš par ur kasneje na istem mestu in te peče rit? Ah, si si pač rit slabo obrisal...
Ne, če veš da v nekem lokalu dostikrat že to podtaknejo in "vsi vejo" potem pač ne greš tja ker nočeš reskirat =)
yayo ::
ravno zaradi problematike okoli soglasja so, po temu kar berem, nimam osebnih izkušenj, zadeve v bdsm skupnostih precej "uradno" regulirane. Navdušenci različnih praks se kontaktirajo v okviru klubov, aplikacij in oglasov, ki so monitorirani in za katerimi ostanejo sledi. Pred kakršnokoli igrico se v preliminarnem srečanju pogovorijo in dogovorijo kaj in kako in kje je meja. Dogovorijo se za "safe word", ki pomeni "to pa ne", "konec, nočem več". Edino na tak način se lahko dokaže, da je nasilje ritualno in ne realno, oziroma, da so udeleženci v to privolili. In bdsm practitionerjev, ki zadovoljno živijo svoj stil je na svetu verjetno veliko, tako moških kot žensk, tako sadistov kot mazohistov. Kolega, ki je v devetdesetih študiral v Los Angelesu mi je pravil, da so hodili v en bdsm disko, ki je bil izredno popularen, baje so se mešali sadomazohisti in "vanilla" publika. V separejih si lahko prisostvoval raznim bizarnim scenam, če so te udeležeci pustili. Ne vem nič konkretnega, vendar verjamem, da neka majhna, organizirana bdsm scena obstaja tudi pri nas. Verjetno pa tudi sociopatski kreteni, ki se s takimi stvarmi ukvarjajo "na divje". Toda brez dokazov in pričevanj je vse dim v oči za politične namene, neglede na to koliko se kdo tu zgraža.
Dogovorijo se za "safe word", ki pomeni "to pa ne", "konec, nočem več".
... dober plan, dokler ne naletiš na izprijenca Smodejevega kova, ki samo reče "ne čujem dobro, LOL! " in še bolj zašpona.
misliš v tem stilu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
peaks ::
Eno je privolitev, drugo pa, če je ta zmanipulirana...
Aja saj res, una bjonda je tud trezna privolila in dala svojo roko pod namizo krožno. jest vosu.
Aja saj res, una bjonda je tud trezna privolila in dala svojo roko pod namizo krožno. jest vosu.
Hoces reci, da tista bjonda ni razumela koncepta goljufije? Izgube rok? Je hodila v solo za prizadete otroke? Kako tocno bos definiral "zmanipuliranost"?
v tem obdobju se veliko žensk javlja češ, da so bile zmanipulirane. Npr Evan Rachel Wood toži Marylina Mansona češ, da jo je "groomal" v bdsm sužnjo kar ona v trendu "mee too" sedaj pravi, da ni hotela vendar je vseeno sprejela. In je hodila s pevcem dvakrat, ne enkrat. Ampak, če se ne motim je bila mladoletna, tako, da bo kaj keša dobila. Človek se vpraša kje sta bila oče in mama, pa kolegi... Spomnim se tudi nekega primera o nekem svetovnem šahistu, ki se je v bdsm klubu zmenil s sužnjo, jo odpeljal domov in jo, kajazvem, klistiral ali tepel po riti, nakar ga je ona tožila, da je šel čez mejo in je ni hotel izpustiti čeprav mu je dala razumeti, da je dosti. Pa tožba ni uspela, ker sta se dobila v bdsm klubu, odšla skupaj prijateljsko, drugih prič in dokazov pa ni bilo. Ona pa je itak bila bdsm sužnja. Stupid acts bring stupid consequences, žal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
x3ca ::
In kaj ma to veze, ce so zenske ravnale neumno? V vsakem primeru je treba storilca obsoditi.
gruntfürmich ::
je že kje kakšna novica, da so v to afero vpleteni tudi vidnejši člani slovenske vlade?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
nirburu ::
Kmalu po tem ko sem objavil, da so tako v FOTOPUBu imeli plišastega medvedka na izložbi, na isti način kot so v elitnih pedo-ringih...je tema povsem zginila.
Interesantno...
Interesantno...
kopriva60918 ::
Ko je vmes še omamljanje, pa smo spet še na višjem nivoju kriminala... Čudno, da levi in/oz. feminazi del foruma "modro" molči. Sklepam, da je odkrit le vrh ledene gore.
Tipično za levake, da tiščijo glavo v pesek. Tudi tukaj je tema skoraj že zamrla, ker se levaki nič ne oglašajo. Ampak vsaj jaz kot prava domoljubica ne bom dopustila, da se to pomete pod preprogo, zato jo pošiljam spet na vrh.
Kmalu po tem ko sem objavil, da so tako v FOTOPUBu imeli plišastega medvedka na izložbi, na isti način kot so v elitnih pedo-ringih...je tema povsem zginila.
Interesantno...
To si dobro odkril, levaki takih očitnih stvari seveda ne opazijo ali se pa pretvarjajo, da jih ne. Moram te pohavaliti za požrtvovalnost, neutrudno raziskovalno delo in borbo za svobodo govora. Če ne bi bilo nas domoljubov, ki na glas povemo, kaj se dogaja, bi bili še bolj v krempljih levih globalističnih elit.
Takoj ko pohvalim požrtvovalnost in resnicoljubnost uporabnika nirburu, ki je razkril umazana ozadja očitne hobotnice, me že ožigosajo z napisom ob uporabniškem imenu. Naključje? Pa kaj še! Še kdo ne verjame?
Ni naključje, očitno si nekje drugje počel nekaj kar ni našim modom všeč. Najbrž BFju, njemu marsikaj ni všeč.
Drugače pa, brez zajebancije. Kakšne so šanse, da tako v enem kot drugem dogodku se pojavi isti simbol? Bolj majhne.
Drugače pa, brez zajebancije. Kakšne so šanse, da tako v enem kot drugem dogodku se pojavi isti simbol? Bolj majhne.
tilen03 ::
Kakšne so šanse, da tako v enem kot drugem dogodku se pojavi isti simbol? Bolj majhne.
Majhne šanse vzemi kot prerokbe. Nekdo ti govori, Neo. Poslušaj, če te zanima resnica. In prispevaj k rešitvi sestavljanke, če te zanima pravica. Good luck.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilen03 ()
A bi prav uživate ko zanikate obstoj številnih društev. Samo zato ker se o njih ne govori na 24UR?
tikitoki ::
Ce te prav razumem, nobena zenska ni sposobna oz. zeljna prostovoljno sodelovati pri taksnih spolnih fantazijah. Ce nekdo (subjektivno) v clanku napise, da so zenske bile manipulirane, ji bomo kar na besedo verjeli. "Prevetritev" zakonodaje, ne vem tocno kaj s tem mislis. Kaj tocno bi v taki zakonodaji pisalo?
Nocem ziveti v drzavi z zakonodajo, ki si jo ona zamislja. Zenski se avtomaticno verjame in moski je avtomaticno kriv.
Sicer pa raziskave kazejo, da so zenske priblizno enak potrebne, varajo, imajo spolne fantazije in se kaj drugega. Sam feminicastke se vedno furajo na pravljicah o pokvarjenih, seksa zeljnih, moskih in ubogih nedolznih zenskah, ki si zelijo zgolj custvene navezanosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Hypathia ::
Kje pa, mi vemo, da so moški nedolžni angelčki, ženske pa lažnivke, ki spletkarijo, da bi jih uničile.
Po njihovih navedbah, ki se navezujejo na vire blizu policiji, je 22-letnik dekletu "odrezal palec, jo do neprepoznavnosti iznakazil po obrazu, porezal po ušesu in nekajkrat zabodel v predel trebuha". https://www.rtvslo.si/crna-kronika/po-n...
Po njihovih navedbah, ki se navezujejo na vire blizu policiji, je 22-letnik dekletu "odrezal palec, jo do neprepoznavnosti iznakazil po obrazu, porezal po ušesu in nekajkrat zabodel v predel trebuha". https://www.rtvslo.si/crna-kronika/po-n...
solatko ::
Hypathia - Si z dopusta, da boš spet ne enem ali nekaj primerih, bluzil o moških in ženskah. A v temah o svojem ljubljenim vodjem nimaš kaj povedat, ker je javno čisto zmrznu? V temah o feminizmu nimaš kaj počet, dokler podpiraš fašiste, ki bi ženske priklenili na šporget in metlo.
Delo krepa človeka
Kje pa, mi vemo, da so moški nedolžni angelčki, ženske pa lažnivke, ki spletkarijo, da bi jih uničile.
https://maribor24.si/kronika/na-stajers...
Se vedno vlada dihotomija med usesi?
https://siol.net/novice/svet/zenska-obs...
Se en krasen primer zakaj rabimo moski enakopravno pravno zascito v primeru nezeljene nosecnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
Jaz nimam dvoma, da je tip ki je to naredil največji psihič v okolici in bi moral scvreti v peklu.
Ampak istočasno nimam dvoma, da je tipica mu fanj strla srce. Najbrž je zvedel, da ima onlyfans, kar je vs čas zanikala. Vrjetno je našel kolekcijo slik, kako se fukari na dopustu z randomerji za privatno sekcijo oz. top supporters.
Štos je, da moški nekako štekamo nasilje, če bi ga ona oklofutala, najbrž ne bi tip niti registriral. To, da pa mu jebeš z možgani ali srcem je za marsikaterega tipa neprocesljivo in se pojavi kratek stik.
Uravnovešen tip, bi jo pač poslal v tri pm in jo med frendi razglasil za kuzlo/kurbo. Neuravnovešeni pa naredijo to kar pač naredijo. In to, da ji je iznakazil obraz, nakazuje na to, da se je šlo za nekaj spolnega, estetskega.
Ali je to fer?
Najbrž ne. Večina tipov ni sposobnih spletkarjenja in ga tudi ne razumejo. Ženske pa pretežno obvladajo.
Jaz nimam dvoma, da je tip ki je to naredil največji psihič v okolici in bi moral scvreti v peklu.
Ampak istočasno nimam dvoma, da je tipica mu fanj strla srce. Najbrž je zvedel, da ima onlyfans, kar je vs čas zanikala. Vrjetno je našel kolekcijo slik, kako se fukari na dopustu z randomerji za privatno sekcijo oz. top supporters.
Štos je, da moški nekako štekamo nasilje, če bi ga ona oklofutala, najbrž ne bi tip niti registriral. To, da pa mu jebeš z možgani ali srcem je za marsikaterega tipa neprocesljivo in se pojavi kratek stik.
Uravnovešen tip, bi jo pač poslal v tri pm in jo med frendi razglasil za kuzlo/kurbo. Neuravnovešeni pa naredijo to kar pač naredijo. In to, da ji je iznakazil obraz, nakazuje na to, da se je šlo za nekaj spolnega, estetskega.
Ali je to fer?
Najbrž ne. Večina tipov ni sposobnih spletkarjenja in ga tudi ne razumejo. Ženske pa pretežno obvladajo.
Seveda ker moski smo pri takih zadevah tocno kot pises, pac odzoveno se nasilno ker je to nasa nrav
dice7 ::
Ker ste moski ziveci nepredvidljivi morilski stroji predlagam, da se sprejme zakon, kjer vsaka zenska dobi od drzave dozivljensko zalogo solzivca, financirano izkljucno s strani moskih. Ce se niste sposobni sami kontrolirat se vas bo pac moralo udariti po denarnici
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
Ker ste moski ziveci nepredvidljivi morilski stroji predlagam, da se sprejme zakon, kjer vsaka zenska dobi od drzave dozivljensko zalogo solzivca, financirano izkljucno s strani moskih. Ce se niste sposobni sami kontrolirat se vas bo pac moralo udariti po denarnici
Mislim, da je potrebno iti do izvora vsega zla. Vsaka zenska, ki si dovoli donositi morislki stroj, se kaznuje s 300 EUR mesecne odskodnine za vse trpjenje, ki ga je povzrocila.
dice7 ::
Mislim, da preveč specifično preslikavaš na podlagi tega, kar se je tebi zgodilo. Ugibam, da je tip enostavno bil levak, v sobi je verjetno imel simbole Levice in bil ostro proti Gospodu Janši. Tudi Hitler je bil levičar, leva politika je izvor vsega zla.
Enako velja za zensko psihicno drkanje naj pol moski dobijo dozivljensko zalogo fuka od voljnih za kes od zensk ki ne znajo bit tiho in ne drkat moskih z besedami
Oboje je nasilje
111111111111 ::
Moški pa psihoterapevte plačane s strani žensk za psihično in spolno izsiljevanje. Pa smo spet na nuli. :)
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Invictus ::
Zanimivo je predvsem kako nekateri moški zagovarjajo ženske.
Zgleda žena pove kako naj razmišlja...
Zgleda žena pove kako naj razmišlja...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 117657 (58888) | T440 |
» | Padec foruma Kiwi Farms (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 13096 (8509) | cias |
» | v 2022 se vedno tako netolerantni ljudje? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10580 (7842) | Shegevara |