Forum » Šport » NBA sezona 2022-2023
NBA sezona 2022-2023
Temo vidijo: vsi
Kawhi ::
Pozabljate glede Powella da postavlja "gibljive" blokade dosti bolje od Wooda. Na to naj bi igrali v končnicah (no včeraj tudi so) - gibljiva blokada in Luka pod koš.
2dark ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ja, Moranta znajo izkjucit iz lige. Upam da ga.
Nemogoče. Komu bo potem liga prodajala drese od črnca, če ga izključijo?
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Kurzweil ::
@Vemby, ja glede blokad imaš prav...
Glede Moranta pa... itak, da ne bo izključen, ne bom presenečen, če se bomo na koncu celo čudili, kako majhno kazen je dobil... je le eden od obrazov lige, vemo, kako gredo te stvari v NBA... je pa MEM tudi brez zelo nevarna ekipa... če spomnim, v teh tekmah do konca sezone, igra DAL proti MEM še 3x. Se bomo še nagledali te ekipe do konca rednega dela.
Glede Moranta pa... itak, da ne bo izključen, ne bom presenečen, če se bomo na koncu celo čudili, kako majhno kazen je dobil... je le eden od obrazov lige, vemo, kako gredo te stvari v NBA... je pa MEM tudi brez zelo nevarna ekipa... če spomnim, v teh tekmah do konca sezone, igra DAL proti MEM še 3x. Se bomo še nagledali te ekipe do konca rednega dela.
Zvezdica27 ::
včerajšnja teka DAL-PHX je bila top - ne pa še čisto na nož. Ampak skoz napeta. Tekoča, ne velikofavlov (3 in 4q so sicer več piskali) in tudi lepo gledljiva tekma brez nekih prekinitev.
PHX se pozna, da so izgubili Bridgesa, ki je bil lani top, pa zdaj v NYK dobro igra, ker dejansko imajo eno od najjačih prvih peterk, menjave pa so bolj švoh. Dobro, včeraj se je oni človek-zver izkazal, drugače pa mislim da bodo hud zmatrani v končnici, saj je dober samo Poole. Je pa ta prva peterka res stroj za polrazdalje. Niti niso metali tric pretirano, niti niso Aytona iskali. Mnogo te individualne kvalitete imajo - Booker se razvija in je strup. Opasan je in ja, se strinjam, v PO bi bila to dobra bitka, ker Booker se mi zdi zajeban ko pes (da ne omenjamo kako dober je, je pa soler). Zdaj ko ima pa še KD pa je ti za Sunse zlata šansa. Koliko let imajo zdaj te 4 (KD, Book, cP3 in Ayton)?
Dal je včeraj izgledal meni zelo dobro in res škoda: obe tekmi, ki sem ju gledal (ona +28 in ta včeraj) so dokaj nesrečno izgubili. Ti dve zmagi znata biti ključni na koncu. Uf. Napeto bo, napeto... evo, pričenja se čas za NBA, komaj čakam PO, sploh zdaj, ko je Gogi v igri. Bomba. Če se mene vpraša je KI huda pridobitev in z njim Dallas igra še lepše kot z LD77.
Noro. Kaki časi.
zz
PHX se pozna, da so izgubili Bridgesa, ki je bil lani top, pa zdaj v NYK dobro igra, ker dejansko imajo eno od najjačih prvih peterk, menjave pa so bolj švoh. Dobro, včeraj se je oni človek-zver izkazal, drugače pa mislim da bodo hud zmatrani v končnici, saj je dober samo Poole. Je pa ta prva peterka res stroj za polrazdalje. Niti niso metali tric pretirano, niti niso Aytona iskali. Mnogo te individualne kvalitete imajo - Booker se razvija in je strup. Opasan je in ja, se strinjam, v PO bi bila to dobra bitka, ker Booker se mi zdi zajeban ko pes (da ne omenjamo kako dober je, je pa soler). Zdaj ko ima pa še KD pa je ti za Sunse zlata šansa. Koliko let imajo zdaj te 4 (KD, Book, cP3 in Ayton)?
Dal je včeraj izgledal meni zelo dobro in res škoda: obe tekmi, ki sem ju gledal (ona +28 in ta včeraj) so dokaj nesrečno izgubili. Ti dve zmagi znata biti ključni na koncu. Uf. Napeto bo, napeto... evo, pričenja se čas za NBA, komaj čakam PO, sploh zdaj, ko je Gogi v igri. Bomba. Če se mene vpraša je KI huda pridobitev in z njim Dallas igra še lepše kot z LD77.
Noro. Kaki časi.
zz
@Zvezdica27, misliš Camerona Payna, kjer si navedel Poola? Sicer pa so neko obdobje precej igrali na Aytona, sta še komentatorja na Arena Sport se čudila... tisti tip-in proti koncu s strani Aytona, je bil eden ključnih. Je pa včeraj Ayton delal ogromno razliko v skokih, na koncu jih je nabral 16, PHO pa je dobil skok za 10 (41-31). Jaz sumim, da bo pri PHO prišlo do kakšnih težav s poškodbami... Paul je že tako tradicionalno poškodovan v playoffu, tudi Durant v zadnjih letih ima tu pa tam težave... je pa ta pol-razdalja res ubijalska pri PHO, nekaj, o čemer se je nekaj minulih let govorilo, da je element igre v izumiranju in ena redkih stvari, ki pa jih Luka ne prakticira, vsaj ne tiste "dolge pol-razdalje".
Sicer pa Kleber včeraj ni igral, ne vem zakaj... če se še enkrat ponovim, tudi od Markieffa Morrisa sem mogoče pričakoval eno tako fajtersko defenzivno vlogo, pa zaenkrat nič od tega. Vsaj iz aspekta, da je manjkal Kleber, je tu še nekaj defenzivne rezerve.
Sicer pa Kleber včeraj ni igral, ne vem zakaj... če se še enkrat ponovim, tudi od Markieffa Morrisa sem mogoče pričakoval eno tako fajtersko defenzivno vlogo, pa zaenkrat nič od tega. Vsaj iz aspekta, da je manjkal Kleber, je tu še nekaj defenzivne rezerve.
Groot ::
Ko berem komentarje Zvezdice se sprašujem če sem jaz gledal drugo tekmo meni osebno precej negledljiva tekma, ne vem kje si ti videl tekočo igro, ampak v tretji in četrti četrtini ogrooomno prekinitev in prekrškov. Sta tudi Lamut in Štucin omenjala koliko je prekinitev, še tekma Lakerson in Warriorsow je bila zaradi zamude zamaknjena.
Tudi igra sama precej enodimenzionalna, drugi polčas praktično izključno Booker+KD vs. Dončič/Irving.
Niti približno se ne strinjam niti s tem da ima PHX kratko klop. Včeraj sicer to ni prišlo toliko do izraza, ampak dejansko imajo še vedno zelo dober bench, ki zna povsem solidno krpati čase ko ni Bookerja ali KD-ja na igrišču. Če gledaš neposredno napram Dallas, je praktično nemogoče, da hkrati ne igra niti LD niti Irving.
Kot sem že omeni, poleg Denverja, sam nekako sedaj vidim PHX med glavnimi contenderji za naslov.
Tudi igra sama precej enodimenzionalna, drugi polčas praktično izključno Booker+KD vs. Dončič/Irving.
Niti približno se ne strinjam niti s tem da ima PHX kratko klop. Včeraj sicer to ni prišlo toliko do izraza, ampak dejansko imajo še vedno zelo dober bench, ki zna povsem solidno krpati čase ko ni Bookerja ali KD-ja na igrišču. Če gledaš neposredno napram Dallas, je praktično nemogoče, da hkrati ne igra niti LD niti Irving.
Kot sem že omeni, poleg Denverja, sam nekako sedaj vidim PHX med glavnimi contenderji za naslov.
Bomo videli. Vsi preostali resni contenderji Denver, Boston in Millwakue imajo vsi visoke atletske igralce, ki jih lahko pošljejo na Duranta. To je nuja, če želiš realno premagat takšno ekipo kot so SUnsi.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zadnjih 9 porazov, ki jih je doživel Dallas, je bila razlika vedno enomestna... od tega je bila na 5 tekmah razlika samo za eno posest žoge... kar malce huda statistika oz. velike rezerve za Dallas, sploh če vemo, da je Irving do sedaj veljal za enega najbolj clutch igralcev lige, je pa prvi v ligi, po doseženih točkah v zadnji četrtini, to statistiko je s prihodom v Dallas še povečal... sem prepričan, da pridejo časi, ko se bo stvar obrnila v pozitivno smer.
Mato989 ::
Bo ja, drugo leto v Lakersih :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Matota ni tu? Aja, Dallas je zmagal
Morem pa priznat, da si nisem mislil, da bo Morant odbil takšno kazen
REPORT: The NBA has given Ja Morant a 50-game suspension.
Mato989 ::
Dallas je zmagal jap po zaslugi Kyria končno... :) Sem bil presenečen da ni bil v naslovu Lukec glede na naše medije!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
uf. Lepa kazen. Zdaj bo pa, kot se temu reče, ekipa porihala Moranta, hehe. Kko bo fantek ali a) priden ali b) zaključil svojo zgodbo Tretje opcije ni.
hehe
hehe
judoka ::
Matota ni tu? Aja, Dallas je zmagal
REPORT: The NBA has given Ja Morant a 50-game suspension.
Kje si to nasel? Sem samo zasledil da nimajo predpisane kazni za to dejanje, nikjer da je dobil 50 tekem prepovedi..
free_rider ::
niti teorija ni, navaden fake news
https://www.hitc.com/en-gb/2023/03/08/h...
HAS JA MORANT BEEN SUSPENDED FOR 50 GAMES?
At present there is no timeline for Ja's return. However, on social media there were rumors that Ja Morant has been suspended for 50 games.
However, this is false.
The claim was posted by a parody account pretending to be popular Twitter account TheNBACentral, which has over a million followers and has been featured on ESPN and FoxSports.
However, the post that claimed Ja Morant had been suspended for 50 games was posted by TheNBACantral. The account has 660 followers.
https://www.hitc.com/en-gb/2023/03/08/h...
HAS JA MORANT BEEN SUSPENDED FOR 50 GAMES?
At present there is no timeline for Ja's return. However, on social media there were rumors that Ja Morant has been suspended for 50 games.
However, this is false.
The claim was posted by a parody account pretending to be popular Twitter account TheNBACentral, which has over a million followers and has been featured on ESPN and FoxSports.
However, the post that claimed Ja Morant had been suspended for 50 games was posted by TheNBACantral. The account has 660 followers.
opa... LD77 se je pofaulal... in izgubili so proti NO, direkt tekmec.
Mater bo zanimivo.
Gogi pa še ne igra?
zz
Mater bo zanimivo.
Gogi pa še ne igra?
zz
Samael ::
The Memphis Grizzlies have announced Ja Morant will miss at least the next four games.
The Grizzlies will play the Golden State Warriors, Dallas Mavericks twice, and the Miami Heat during the four-game span.
Vir.
Samael != Samuel
Samael ::
Kako naj vemo, koliko časa bo out? :) Na 24ur so danes poročali:
Zdajle bi par tekem skoraj morali zmagati. Naslednji dve sta z Memphisom, kjer je zunaj kar nekaj igralcev, vključno z Ja Morantom, pa potem Spursi ...
"Mislim, da se je vse skupaj začelo takoj po All-Star vikendu. Nekje po drugi tekmi, po tisti pavzi, sem se eno jutro zbudil z bolečino. In tako je zadnjih deset dni," je zbranim novinarjem hitel razlagati Dončić, ki v zadnjem delu tekme v New Orleansu sploh ni več igral. "Začetek tekme je bil še okej. Čutil sem bolečino, a ni bilo neznosno. Kasneje je bilo zares težko igrati ob silnih bolečinah. Najbolj čutim pri metu ali prodoru. Težko je igrati poškodovan," je še dejal zlati slovenski košarkar, ki se ne spomni, kako se je sploh poškodoval.
"Običajno točno vem, kdaj in zakaj. Običajno bolečine čutim po udarcih, tokrat pa se sploh ne spomnim, kdaj bi lahko staknil poškodbo. Eno jutro sem se zbudil z bolečino in z bolečino od takrat živim," je še enkrat priznal prvi zvezdnik Dallasa, ki upa, da magnetna resonanca ne bo pokazala nič hujšega.
Zdajle bi par tekem skoraj morali zmagati. Naslednji dve sta z Memphisom, kjer je zunaj kar nekaj igralcev, vključno z Ja Morantom, pa potem Spursi ...
Samael != Samuel
Ja, tole obdobje mora Dallas zmagovat oz. je najpomembnejše obdobje za DAL v tej sezoni (tako kot za več kot pol ekip zahoda)... po drugi strani, pa je Luka več kot potreben počitka, sem upal, da se bo med All-star breakom to zgodilo... pa se zgleda težave kar vlečejo... res upam, da ni kaj hujšega... se je pa zadnje tekme videlo, kako se v določenih segmentih "vleče", ko bi moral na polno tečt...
Ja, tole obdobje mora Dallas zmagovat oz. je najpomembnejše obdobje za DAL v tej sezoni (tako kot za več kot pol ekip zahoda)... po drugi strani, pa je Luka več kot potreben počitka, sem upal, da se bo med All-star breakom to zgodilo... pa se zgleda težave kar vlečejo... res upam, da ni kaj hujšega... se je pa zadnje tekme videlo, kako se v določenih segmentih "vleče", ko bi moral na polno tečt...
On se skoz vleče zaradi te svoje prekomerne teže.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Je pa tudi Durant grdo sklecnil na ogrevanju... ta prvi domači tekmi za PHO, ko bi moral zaigrati... niti ne bom presenečen, če bo manjkal kar nekaj tekem...
GupeM ::
Je že bila debata. Visoki čevlji ne nudijo nobene dodatne opore. V nekaterih primerih so celo bolj nevarni, ker je reakcijski čas daljši. Če bi hotel oporo, bi rabil trše čevlje. V tem primeru izgubiš agilnost.
IL_DIAVOLO ::
Curry nosi ankle braces.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Namesto zvecilke
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Pa je naenkrat situacija pripeljala do tega, da se bo DAL na koncu še tresel, če pride v play-in... to že tako pišemo mesece, da je na zahodu mogoče praktično vse, od 4. do 14. mesta, ampak te poškodbe in slabe končnice so naenkrat pripeljale DAL pred veliko težavo - bo še res zanimivo.
Za trolle je to sicer dober čas, realno pa res ni v tem obdobju sreče s poškodbami, ekipa tudi rabi malce časa, da se uigra oz. da se postavi vloge... je pa velikokrat tudi tako, da tiste ekipe, ki komaj pridejo čez play-in oz. razne dodatne kvalifikacije, znajo potem na koncu presenetit, ker so malce bolj v ritmu, predvsem pa takoj veljajo za underdoge, nad katerimi ni velikega pritiska.
Za trolle je to sicer dober čas, realno pa res ni v tem obdobju sreče s poškodbami, ekipa tudi rabi malce časa, da se uigra oz. da se postavi vloge... je pa velikokrat tudi tako, da tiste ekipe, ki komaj pridejo čez play-in oz. razne dodatne kvalifikacije, znajo potem na koncu presenetit, ker so malce bolj v ritmu, predvsem pa takoj veljajo za underdoge, nad katerimi ni velikega pritiska.
globoko grlo ::
Pa donkeja poslat v vrtec pa nej se tm krega.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Zimonem ::
In kako ga bodo prodali? Prestopnega roka je konec. Drugo leto je pa fa. Brihtaš kot vedno.
Kidd vec kot ocitno ni dorasel nalogi prvega trenerja, on se je vedno bolj asistent, kot kokoskov.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Tidule ()
Danes DAL igra proti SAS, kot kaže... Dončić out... Wood questionable... Irving pa tudi pravi, da mu ne kaže dobro... tole bo zanimiva tekma, zmaga pa krvavo potrebna...
Več kot zlata vredna zmada DAL proti SAS, zgleda se bo DAL boril res do zadnje tekme, tako kot še kup drugih ekip na zahodu. Zadnjih 12 tekem DAL
@LAL
@MEM
GSW
CHA
@CHA
@IND
@PHI
@MIA
@ATL
SAC
CHI
SAS
@LAL
@MEM
GSW
CHA
@CHA
@IND
@PHI
@MIA
@ATL
SAC
CHI
SAS
Preprosto ne morem verjeti, da si lahko nekdo na takšnem nivoju kot je NBA privošči tako neumno napako kot si jo je danes Maxi. 1,8 sekunde pred koncem metati podajo čez celo igrišče ko vodiš za dve točki
Breaking: The NBA is suspending Ja Morant for eight games without pay for conduct detrimental to the league, sources told Adrian Wojnarowski.
The suspension includes the games he's already missed. Morant is eligible to return to the Memphis Grizzlies lineup on March 20 vs. Dallas, per Woj.
Horas ::
kolk je ja morant plaču? al ma veze take hude? al ker je bodoči obraz nba. groza, v čuzo bi mogu za par let. tega še denis romdan ni delu pa je bil celga hudiča več
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Kai pa izgleda do PO (če bodo sploh prišli not, se mi zdi da kar slabo kaže, če se res nekaj ornk ne spremeni) sploh ne bo igral. Verjetno kar končana sezona za njega. Dober nakup ;(.
Kai pa izgleda do PO (če bodo sploh prišli not, se mi zdi da kar slabo kaže, če se res nekaj ornk ne spremeni) sploh ne bo igral. Verjetno kar končana sezona za njega. Dober nakup ;(.
Vir za tole? Ker nikjer ne najdem karkoli kar bi vsaj približno potrdilo to, niti kakšnih čudnih govoric
Huh, na Twitterju je en objavil ki ga spremljam, pa zdajle več ne najdem. Da mu je počlo nekaj v stopalu in da bo dlje časa odsoten. Sam mi je čudno kar zdajle ne najdem več tvita. Če je lažna se opravičujem da sem jo ponovil..
kolk je ja morant plaču?
1.2 milijona usd bo imel manj na računu. Ubogi revež. To je enako kot, če men policaj napiše kazen za pas. Plačam in pozabim. Za igralca, ki se koplje v milijonih je to pljunek v wc škodljko
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Izgubil je tudi slabih 700k USD plače.
Ampak tisto kar zna bolj boleti je vpliv na naslednjo pogodbo. Nisem preverjal detajlov, ampak če tole drži, potem stvar vseeno ni ravno brez posledic.
Ampak tisto kar zna bolj boleti je vpliv na naslednjo pogodbo. Nisem preverjal detajlov, ampak če tole drži, potem stvar vseeno ni ravno brez posledic.
Izgubil je tudi slabih 700k USD plače.
Čez 5 let se nobeden ne bo več tega spomnil.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Šport | 274652 (68285) | mersault |