» »

NBA sezona 2022-2023

NBA sezona 2022-2023

Temo vidijo: vsi
««
21 / 29
»»

GupeM ::

Kakšnih 5 let? On lahko podaljša pogodbo zdaj za naslednjih 5 let. Trenutno je še na rookie pogodbi. Če ne bo izbran v all nba peterko, lahko podpiše za max 190 in nekaj milijonov. Če bo izbran, pa za 230 in nekaj milijonov. Tudi dončić je lahko podpisal za več, ker je bil 2x na all star oz izbran v all nba. Sicer bi imel nekaj 10 milijonov nižjo pogodbo.

2dark ::

GupeM je izjavil:

Kakšnih 5 let? On lahko podaljša pogodbo zdaj za naslednjih 5 let. Trenutno je še na rookie pogodbi.

TI pa nisi na tekočem. Morant in Memphis so lani 2022 poleti podpisali 5 letno pogodbo, ki začne veljat v sezoni 23/24.

https://www.nba.com/news/ja-morant-sign...

Boli njega.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Res je. Kar pa ne spremeni dejstva, da če letos ne pride v all nba team, bo njegova pogodba vredna "samo" 193 milijonov, namesto 231.

Mato989 ::

GupeM je izjavil:

Res je. Kar pa ne spremeni dejstva, da če letos ne pride v all nba team, bo njegova pogodba vredna "samo" 193 milijonov, namesto 231.

A bo prezivel al posljemo morant5 na 1919

Ojoj
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Vprašanje, če bo preživel, glede na to da se gre "gangsterja," maha naokrog z orožjem in pretepa mladoletnike.

Sicer pa... bi ti preživel, če bi imel 17% manjšo plačo? Seveda bi. Pa bi ti bilo to v interesu? Mislim, da ne.

Kurzweil ::

Danes ponoči ob 3:30 po našem času pa tekma LAL-DAL. Pri LAL je out Lebron, Davis pa bo verjetno igral. Luka ne bo igral, čeprav je že treniral, questionable pa McGee, Morris, Hardaway in Irving... zelo težko bo, LAL je že 1 zmago za DAL oz. je sedaj že direkten tekmec za playoff/play-in... tole bo proper borba, moram pa na žalost več možnosti dati LAL, ko bi se le motil...

GupeM je izjavil:

Vprašanje, če bo preživel, glede na to da se gre "gangsterja," maha naokrog z orožjem in pretepa mladoletnike.

Sicer pa... bi ti preživel, če bi imel 17% manjšo plačo? Seveda bi. Pa bi ti bilo to v interesu? Mislim, da ne.

Prezivel bi samo njemu se to ne pozna meni bi pa se pri 17 postov poznalo to da ne bi skoraj nic prihranil

Big diff

Samael ::

Kaj pa vem...
Danes sem bral članek kako enkrat te dni prihaja v srbijo Jennifer Lopez peti nekomu na privatno zabavo za 200k. Pa Luka je tudi reklamo za Poli salamo posnel, sem preprican za nek drobiž napram njegovi plači. Ampak jo je.
Kar želim povedati je, da ti ljudje kljub temu, da so doživljensko preskrbljeni, še vedno radi služijo in da je nekih 17% po mojem kar lep "hit" na zaslužek človeka, pa čeprav ima na bančnem računu za nas nepredstavljive vsote. Dvomim da mu je vseeno - pa čeprav se nam z našega stališča zdi, da bi mu moralo biti.
Samael != Samuel

Mato989 je izjavil:

Prezivel bi samo njemu se to ne pozna meni bi pa se pri 17 postov poznalo to da ne bi skoraj nic prihranil

Big diff

Isto oz zelo podobno bo rekel tisti, ki ima že zdaj 20 % manjšo plačo od tebe. Pa tisti, ki ima 20 % višjo tudi, pa tisti, ki ima 1000 % višjo tudi.

Če bi jim bilo vseeno za 17%, bi veliko, veliko igralcev vzelo nižjo plačo, da bi lahko sestavili boljšo ekipo. Pa je takšnih zelo malo. Večina raje štrajka, če se jim zdi da dobijo kakšen odstotek premalo.

Heh, Kleber zadel to kar pač Luka letos žnj krat že ni... Če bi bil Luka bi tole čisto lahko šlo mimo...

Čestitke Dallas.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Horas ::

enkrat na 80tekem oziroma na nekaj let se vsakmu userje.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

On the topic, sila pomembna zmaga.
Ne zgolj zaradi dveh točk razlike nad neposrednima konkurentoma za končnico, ampak tudi tiebreaka nad LAL, kar v bistvu pomeni dve in pol točke razlike med ekipama.
Samael != Samuel

kixs ::

Js pa ze nekako kar obupal nad Dallasom letos...

Groot ::

Huh nisem pričakoval te zmage tako da sem bil zjutraj kar vesel ko sem videl rezultat. Malo sem na hitro preletel tekmo in se res že vidi da bodo najbrž vse tekme do konca ultra napete in izenačene. Me veseli da je Irving očitno ok, upam da se v kratkem vrne še Luka in da končno povežejo vsaj 2 zmagi zapored.

Kurzweil je izjavil:

Breaking: The NBA is suspending Ja Morant for eight games without pay for conduct detrimental to the league, sources told Adrian Wojnarowski.

The suspension includes the games he's already missed. Morant is eligible to return to the Memphis Grizzlies lineup on March 20 vs. Dallas, per Woj.

Update: ne bo ga še nazaj :)

Ja Morant will remain out for the Memphis Grizzlies game on Monday against the Dallas Mavericks. The Grizzlies are listing Morant out for return to competition reconditioning.
Morant has completed his eight-game suspension. However, Memphis has not committed to when their star guard will return to play. Grizzlies head coach Taylor Jenkins said that Morant will need time to get back up to speed before playing again.

Vir.

Za Dallas trenutno prikazuje:

Doncic, Luka Questionable Injury/Illness - Left Thigh; Strain
    Irving, Kyrie Questionable Injury/Illness - Right Foot; Soreness
    Lawson, A.J. Out G League - Two-Way
    Morris, Markieff Questionable Injury/Illness - Left Knee; Soreness
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Ganon ::

Če bi obstajala pravica, bi odletel iz lige. Tako pa je to samo en velik šov.

judoka ::

Ganon je izjavil:

Če bi obstajala pravica, bi odletel iz lige. Tako pa je to samo en velik šov.

Zarad guna-a? Ne bi rekel ce bi streljal in v USA so precej liberalni z orozjem.

OlfaNožek ::

Ne zaradi guna ampak vpliva na mladino, že tako se gre vsak 2 mulc neki gang shit. Wannabe hudec iz privatne šole, še počil ga bo nek slave željan brezdomec.

Zgodovina sprememb…

judoka je izjavil:

Zarad guna-a? Ne bi rekel ce bi streljal in v USA so precej liberalni z orozjem.

Grožnje 17-letniku s pištolo, po tistem, ko ga je večkrat udaril v glavo? Grožnje varnostniku pred nakupovalnim centrom? Da sebe vidi kot uličnega gangsterja in se tako prikazuje v javnosti? To naj bi bil eden od obrazov lige NBA?

judoka je izjavil:

guna-a

Kristus, kaj berem. Kaj se dogaja s slovenskim šolstvom?

judoka ::

OlfaNožek je izjavil:

Ne zaradi guna ampak vpliva na mladino, že tako se gre vsak 2 mulc neki gang shit. Wannabe hudec iz privatne šole, še počil ga bo nek slave željan brezdomec.

Lej sej se strinjam v principu, ampak potem bi moral skenslat ne samo eno NBA zvezdo, temvec vecino zabavne industrije, zacensi z glasbo. Pogledas 1 random rap video na YT, bos v 90% videl 2 stvari: Modela ki maha z sopom kesha, nato z pistolo. Plus gaming industrija, plus movie-tv industrija. Vse to konkretno promovira nasilje, pistole, ubijanje, you name it.

Vprasanje je, cemu zacet pri (ocitno) tupem nba playerju? On ni niti izvor problema, on je samo posledica.

OlfaNožek ::

judoka je izjavil:

OlfaNožek je izjavil:

Lej sej se strinjam v principu, ampak potem bi moral skenslat ne samo eno NBA zvezdo, temvec vecino zabavne industrije, zacensi z glasbo. Pogledas 1 random rap video na YT, bos v 90% videl 2 stvari: Modela ki maha z sopom kesha, nato z pistolo. Plus gaming industrija, plus movie-tv industrija. Vse to konkretno promovira nasilje, pistole, ubijanje, you name it.

Vprasanje je, cemu zacet pri (ocitno) tupem nba playerju? On ni niti izvor problema, on je samo posledica.

Res je ampak vsaj v športu naj se upošteva ničelna toleranca do takšnih stvari, že to bi bilo nekaj. But money talks.

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

Škoda za tale poraz proti MEM... zmaga bi bila zlata vredna, tako kot vsaka do konca sezone. Je pa DAL grdo zapravil prednost, predvsem pa je bilo mučno gledat v zadnji četrtini, kjer je DAL zmogel samo 12 točk, ko je slednji zgrešil 10 metov v seriji, potem pa na koncu dal zgolj še en koš, ko je bilo že vse odločeno... torej obupna zadnja četrtina.

drvo ::

Kidd pač ne verjame v timeout-e, ker "zaupa" igralcem, ali kako že pravi. Dokler ni prepozno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: drvo ()

To je vse taktika...

Zvezdica27 ::

evo, zdaj pa zadnjih 10 tekem, kot da je končnica. To bo še hec.Hornetse in Pacerse bi morali premagati, potem pa iščemo še 2, 3 zmage...

Zakaj pa Gogi ne igra?

Dallas pa res specialec, zadnjič Kidd ni bil ziher ali Hardya boli noga ali ne, čeprav ima na klopi 6 pomočnikov, to noč 6 pomočnikov skupaj s Kiddom ni videlo in slišalo ko je sodnik spremenil in dal žogo GSWju kar je rezultiralo v najbolj smešni situaciji ko so Bojevniki enostavno prišli do koša ker je cela ekipa Dallasa bila v napadu...

Res so neverjetni

Masayoshi ::

Sodniki niso spremenili odločitve. Že od začetka so pokazali da je od GS in takoj zatem da je Time Out od Dallasa. Kao zajebal jih je official speaker (Dallasov zaposleni) v dvorani, ki je rekel da je žoga od Dallasa. Pa še to, če bi bila žoga od Dallasa bi moral nekdo biti tam da bi izvajal out. Žoga se ne prenese naprej kadar je out (ni posesti prej) in nista zadnji 2 minute 4. četrtine ali OT. Skratka popoln blunder Dallasa, hkrati pa še bimbo Cuban napoveduje protest ;)... Dallas je postal parodija, bo nekak bolje da sploh ne pridejo v PO. Za pol leta rentala Kai so dali pa enega prvega picka, 2 druga in pa DSF in Dinna.

Zvezdica27 ::

Če drugega ne, se bo splačalo kako tekmo zdaj pogledati... recimo tista proti atlanti zna obetati... letos je res hudo. Dallas si bo zgodovino pisal sam - če so zajebali nekih 5 tekem do zdaj, evo, je to lahko tista razlika. Efektivno pa ja, zdaj se borijo za play in in tudi tam je razlika ali si 8 ali 9.

Se pa strinjam... take neumnosti delam jaz ko pridem v igro, pa ne vem koga krijem, ne pa profiči za nekaj mio evrov...

zz

Masayoshi je izjavil:

Sodniki niso spremenili odločitve. Že od začetka so pokazali da je od GS in takoj zatem da je Time Out od Dallasa. Kao zajebal jih je official speaker (Dallasov zaposleni) v dvorani, ki je rekel da je žoga od Dallasa. Pa še to, če bi bila žoga od Dallasa bi moral nekdo biti tam da bi izvajal out. Žoga se ne prenese naprej kadar je out (ni posesti prej) in nista zadnji 2 minute 4. četrtine ali OT. Skratka popoln blunder Dallasa, hkrati pa še bimbo Cuban napoveduje protest ;)... Dallas je postal parodija, bo nekak bolje da sploh ne pridejo v PO. Za pol leta rentala Kai so dali pa enega prvega picka, 2 druga in pa DSF in Dinna.

No tako jasno pa tudi ni bilo kot opisuješ. Sodnik pod košem je sicer najprej napol pokazal žogo za GS (ki sicer mislim da bi mogla biti za Dallas), ampak takoj zatem tudi precej bolj energično zamahnil v smer Dallasa, kar bi z lahkoto vzeli kot signal za posest. Je pa v resnici pač nakazal time-out. Je pa seveda tudi napaka klopi Dallasa, da v vsem tem času niso uspeli razčistit čigava je žoga.

Sicer v celotni situaciji je meni osebno še najbolj tragikomično, da si upam trditi da se podobna situacija v evropski košarki ne more zgoditi. Ker preprosto so vsi toliko razumni, da bi sodniki sami razčistili zakaj vsi stojijo na svojem koncu igrišča. Ampak v NBA pa pač the show must go on.

Groot je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

No tako jasno pa tudi ni bilo kot opisuješ. Sodnik pod košem je sicer najprej napol pokazal žogo za GS (ki sicer mislim da bi mogla biti za Dallas), ampak takoj zatem tudi precej bolj energično zamahnil v smer Dallasa, kar bi z lahkoto vzeli kot signal za posest. Je pa v resnici pač nakazal time-out. Je pa seveda tudi napaka klopi Dallasa, da v vsem tem času niso uspeli razčistit čigava je žoga.

Sicer v celotni situaciji je meni osebno še najbolj tragikomično, da si upam trditi da se podobna situacija v evropski košarki ne more zgoditi. Ker preprosto so vsi toliko razumni, da bi sodniki sami razčistili zakaj vsi stojijo na svojem koncu igrišča. Ampak v NBA pa pač the show must go on.

Ampak bistveno vprašanje je, zakaj je to naloga sodnika... a jih je kdo karkoli vprašal... kaj so študirali Dallasovi igralci ko so stali na parketu, kam so gledali v publiko? Zakaj niso gledali sodnika kako je šel proti liniji na drugi konec igrišča, kaj so študirali? Nič... Res ne razumem... Pač če si plačan 100tine milijonv FAKING GLEJ KJE SO SODNIKI IN ŽOGA... A jim ni bilo nič čudno da so vsi nasprotniki na njihovi polovici?

No tudi tebi očitno ni uspelo ravno dobro pogledati, ker niso bili vsi sodniki na pravi polovici ;) pač situacija kjer so zajebali vsi po vrsti, GS je pa razumljivo izkoristil darilo. Again evropski sodniki si upam trditi tega ne bi uspelo sproducirati.

nejc_nejc ::

Mato tle pa mal bluziš. To bi moral sodnik preprečiti.

nejc_nejc je izjavil:

Mato tle pa mal bluziš. To bi moral sodnik preprečiti.

Realno je za ligo bolje da so v končnici Warriorsi kot en Dallas.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

globoko grlo ::

Ja najbols da sta v finalu ekipi z najvec profita za ligo, ane, jebes basket.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Z 32 točkami je ob izvrstnem metu (13/15 iz igre, 3/4 za tri) igralec tekme Kawhi Leonard.

To pa je preciznost in pol 8-)

Mato989 je izjavil:

Z 32 točkami je ob izvrstnem metu (13/15 iz igre, 3/4 za tri) igralec tekme Kawhi Leonard.

To pa je preciznost in pol 8-)

ne moreš primerjat z Dončećem, ker njega krijejo, kawhija pa puščajo, pa spočit je,
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

A po 10 tekmah Irvinga in Donkeja skupaj in samo 3 zmagah od teh 10 tekmah lahko rečemo da je to fail nakup? :P

Mato989 je izjavil:

A po 10 tekmah Irvinga in Donkeja skupaj in samo 3 zmagah od teh 10 tekmah lahko rečemo da je to fail nakup? :P

Čakaj. Premalo tekem sta skupaj odigrala. Najprej morata igrati skupaj 2-3 sezoni, da se uskladita. Ne gre to tako hitro, ker je potrebno vmes veliko milijono preštet pa pokurit in to človeka utrudi.

Po koncu sezono zna Dallas naredit briljantno potezo in podpiše Irvinga na max. pogodbo .... :))
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Saj bodo, iz obupa. Cuban nima vizije. Vaška ekipa, vaški lastnik.

scipascapa ::

Še play off-a ne bo na koncu.

Luka:

"It's really frustrating. I think you can see it with me on the court. Sometimes I don't feel it's me. I'm just being out there. I used to have really fun smiling on court, but it's just been so frustrating for a lot of reasons, not just basketball."

Nekaj čudnega se dogaja.

Ni plana, ni vizije, igralce ti zaston trejdajo, povprečn/slab trener, vodstvo v $$$, te pač mine igrat.
Kaj vse se še dogaja v zakulisju pa sam boh ve.

Po moje se je Luka zacel zavedat, da je NBA en velik cirkus z ogromno denarja. Rezultati pa niso prioriteta.

Badwolff ::

ELuka se mora najprej pogledat v ogledalo. Tri stvari, ki jih lahko spremeni za naslednjo sezono s pravim pristopom: conditioning ( trenutno se mi zdi najslabši ever, vsaj po izgledu), ukvarjanje s sodniki (jao bože kaj si gre naš fant), ball hogging.

Seveda ima svoje delo tudi Cuban oz GM, Kidd, bench , defense, predvsem pa kaj narediti s Ki.

Za Dallas bi bilo po eni strani logično it v total rebuild in prodat Luka za astronomsko odkupnino, ampak , to je bolj SF.

todman74 ::

Badwolff je izjavil:

ELuka se mora najprej pogledat v ogledalo. Tri stvari, ki jih lahko spremeni za naslednjo sezono s pravim pristopom: conditioning ( trenutno se mi zdi najslabši ever

Prvo polovico sezone, je men Luka deloval za svoje standarde najbolje pripravljen, do sedaj. Ampak ga je "briljantni" Kidd uspel totalno skurit. Višek pa je bila tekma z Lakersi, kjer so igrali dva podaljška, Dončić pa je igral kar 53 minut. In na tisti tekmi je Jason "igral" samo s šestimi igralci, pa samo on ve zakaj.

Po tej tekmi je kmalu sledila še poškodba, potem pa je šlo samo še navzdol....

Luka ne izstopa po mpg, 8. je, pa cel kup ljudi je v 34-37 mpg območju, kar je v bistvu vse isto. Če gledamo pa total minutes, je pa 41.. Kar veliko je manjkal.

Gotov pa zmaga v koeficientu minut in pripravljenosti.

IL_DIAVOLO ::

Kaj se pa dogaja z doncicem? Zadnji intervju je bil kar malo pretresljiv.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Dej k tolk veste, kakšne težave ma donko?

globoko grlo je izjavil:

Dej k tolk veste, kakšne težave ma donko?

Ne pustijo mu non stop čevapov žret :D
Js sem neki o nonstop partijihnin alkotu slišal, ampak zelo nepreverjeno.

Horas ::

po moje je pa anamarija problem. ima prijatla s katerim skos skup visi.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
««
21 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA sezona 2021-2022 (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Šport
2733274638 (68271) mersault

Več podobnih tem