Forum » Problemi človeštva » Podnebni ekstremizem
Podnebni ekstremizem
gruntfürmich ::
No, vsaj pri ta zadnjem se strinjam z njo. Ohranjanje vse biodiverzitete je plemenit in nujen cilj.
Kar se mene tiče = vsak afričan, ki zaradi izboljšanja razmer ostane v afriki je zmaga za afriko in za nas.
jasna stvar.
in kar je najbolj zanimivo; preseljevanje ljudi pomeni manjšo biodiverziteto, ker preseljevanja na koncu pomenijo globalizacijo in povsod enako.
tukaj so levičarji izredno nekonsistentni, ker se borijo za biodiverziteto narave in globalizacijo človeka.
ampak pri levičarjih itq ni pričakovati logike in konsistentnosti, ker so večinoma koristni idioti, nihovi voditelji pa plačanci korporacij.
volilci pa so itq zabiti in jih flancajo s takšnimi debilizmi in nelogičnostmi.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
TheBlueOne ::
gruntfürmich je izjavil:
tukaj so levičarji izredno nekonsistentni, ker se borijo za biodiverziteto narave in globalizacijo človeka.
V tem primeru so konsistentni. Kar se tice odprtega trga pa ga podpira vsak, ki ima rad mir in hitrejsi razvoj. Ni to leva specifika.
gruntfürmich je izjavil:
ampak pri levičarjih itq ni pričakovati logike in konsistentnosti, ker so večinoma koristni idioti, nihovi voditelji pa plačanci korporacij.
Ali pa ti ne razumes kompleksnega sveta. Je hitro jasno, da ti vsaj 50% ni jasno, ker vse negativno pripisujes eni strani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
pegasus ::
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/za... ... o kul, tole je pa dokaj blizu, se bom ob priložnosti spravil tja na izlet in tole probat :)
fulk ::
gruntfürmich je izjavil:
No, vsaj pri ta zadnjem se strinjam z njo. Ohranjanje vse biodiverzitete je plemenit in nujen cilj.
Kar se mene tiče = vsak afričan, ki zaradi izboljšanja razmer ostane v afriki je zmaga za afriko in za nas.
jasna stvar.
in kar je najbolj zanimivo; preseljevanje ljudi pomeni manjšo biodiverziteto, ker preseljevanja na koncu pomenijo globalizacijo in povsod enako.
Nedolgo nazaj sem gledal en intervju nekega SLO mainstream eko-bojevnika, malo starejšega.
Prav presenečen sem bil, ko je skušal na podlagi argumenta o domorodcih, insinuirati, da moramo poskrbeti tudi za biodiverziteto človeka in da kako ta moderni kapitalizem skuša vse zmiksat skupaj. Prav toplo pri srcu mi je bilo za tisto sekundo ali dve.
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/za... ... o kul, tole je pa dokaj blizu, se bom ob priložnosti spravil tja na izlet in tole probat :)
Želiš nam slučajno povedati, da si reptil?
m0LN4r ::
Neverjetno kako vas prehrambena industrija nateguje, se mal pa boste jedli drek, placali za to, pa se ploskali zraven.
Zgleda bodo kmeti v prihodnosti, ki bodo jedli pravo hrano zivelu pravi luksus, mescani pa zmlete cricke s svojimi drobovinami in drek.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Glej, meščani bomo vzeli star akvarij, vanj metali bio odpadke in eno pest bubic in ven pobirali en šnicelj na teden proteinov. Vrh glave dovolj. Kmet bo pa rabil hektarje njiv, drage traktorje in kaj vem kaj še vse ...
Napaka je ze tam, ko so te tako oprali, da temu reces snicelj.
Kmet bo pa rabil hektarje njiv, drage traktorje in kaj vem kaj še vse ...Niti ne. Steyr 1960, ena mala njiva je cisto dovolj za 4 clansko druzino, da ne rabi jest crickov iz akvarija in se pretvarjati, da jedo snicl.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
TESKAn ::
Na kaj boš pa laufau tvoj traktor?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
cvalsr ::
Hec je v tem, da sploh ne boste vedeli, da jeste mrgolazen. Na deklaraciji bo naprimer pisalo "Dodatki: Beljakovinska moka, ..."
Kostna moka, ribja moka, itd se zaenkrat uporabljajo samo za živalsko krmo. Baje.
Kostna moka, ribja moka, itd se zaenkrat uporabljajo samo za živalsko krmo. Baje.
Na kaj boš pa laufau tvoj traktor?
Predelal se bo na elektriko z odsluzenimi tesla baterijami ane. Sicer pa gre tut na kurilca, dizel, fritezno olje, karkol, tega bo se dolgo ogromno.
Sicer pa back to the roots, tudi ko niso imeli traktorjev so marsikaj pridelali. Moja stara mama je mi je razlagala kako so orali z kravami, da si samo plug nastavil in je sla sama ravno naprej, kot avtopilot.
Pridelali so pa dovolj za sebe, pa se nekaj malega se je prodajalo mescanom med vojno v mestu, ki niso imeli nicesar.
Pa se dokaz:
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
nevone ::
Problem je v tem, da gledate ozko en aspekt in vlečete zaključke o nelogičnosti in zraven sploh ne vidite, kaj je rdeča nit.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Problem je v tem, da gledate ozko en aspekt in vlečete zaključke o nelogičnosti in zraven sploh ne vidite, kaj je rdeča nit.
o+ nevone
Dolgorocni cilj je, da vec ne bo multikulti, ampak bo samo en velik zmesan kulti, mesanckov.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Takole smo tudi pri nas obdelovali zemljo, vse tja do konca 80let.
Traktor je sicer ze bil pri hisi, marsikaj se je pa se z volmi delalo, tudi oralo in seno spravljalo iz bregov, kjer nisi s traktorjem mogel.
Traktor je sicer ze bil pri hisi, marsikaj se je pa se z volmi delalo, tudi oralo in seno spravljalo iz bregov, kjer nisi s traktorjem mogel.
I’m out.
:3
:3
Mislim, saj se da marsikaj, ampak nove generacije imajo vbito misljenje, da se nic ne da in se sprijaznijo s tem, da bo treba cricke jest.
Bom se moral z ocetom pogovorit, da bomo zaceli delati dvoje klobase. Ene iz 100% mesa, druge pa za pegasusa, kjer bomo zmlel notr cricke pa crve, da bo srecen.
Saj po eni strani kul, ne bo treba tolko spricat pridelek, pa se vec se bo zasluzilo, ker bo cela golazen not zmleta in bo vec "proteinov" za pegasusa v kruhu.
Bom se moral z ocetom pogovorit, da bomo zaceli delati dvoje klobase. Ene iz 100% mesa, druge pa za pegasusa, kjer bomo zmlel notr cricke pa crve, da bo srecen.
Saj po eni strani kul, ne bo treba tolko spricat pridelek, pa se vec se bo zasluzilo, ker bo cela golazen not zmleta in bo vec "proteinov" za pegasusa v kruhu.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Invictus ::
A črički so vegi?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Mene zanima ali si resnično tako vsekan v tegl, ali samo zelo intenzivno trollaš?Saj veš kako pravijo ... it's not brainwashing, it's just an attempt to jumpstart some brains ...
Proti aktivni vojski ruskih trolov vas težko branim, prostovoljno, v prostem času ... imam opcijo iti v full jype mode ali pa stoično zavzeti "pametni odnehajo" držo. Samo se bo to vrnilo kot bumerang po drugih kanalih ... ne moreš zmagat. Tako da ... vložil bom v evtanazijo, to bo biznis prihodnosti.
Nisem razumel, čemu so ruski troli v teh dneh povečali aktivnost tu, sedaj pa razumem: https://www.rtvslo.si/okolje/v-ljubljan...
druge pa za pegasusa, kjer bomo zmlel notr cricke pa crve, da bo srecen.Sporoči kam lahko pridem probat. Objavi še par fb postov v primernih vegi skupinah in biznis ti je zagotovljen.
Zdaj se bo pocas otoplilo, lahko bos grickal sveze zuzelke okoli bajte.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Sparkxl ::
Seveda jih ne gricka in jih tudi ne bo, ker ti eko psihopati vedno mislijo da se to vse tiče oni drugih. Njih ne
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sparkxl ()
Mene zanima ali si resnično tako vsekan v tegl, ali samo zelo intenzivno trollaš?
Malce je res vsekan ja. Lepi CNN/BBC videje. Z veseljem bi jedel čričke, pitane s trupli evtanaziranih ostarelih.
Razmišljam še, če je šel protestirati skupaj z mladino
https://www.rtvslo.si/okolje/ker-so-vdr...
Ni bolj srčkanega, ko mozoljast meščanski mladenič z iPhonom v eni roki in plakatom "za delavske pravice" v drugi.
Vse skupaj bi bila neslana šala, če ne bi hudičevci v EU dejansko sprejemali eko-fašistično zakonodajo.
Miki N ::
Tili zoomerji vas bodo gladko pobili v domovih za ostarele (če še bodo), če jim bo kak globohomo "strokovnjak" rekel, da se tako reši Mamico Zemljico. To nima lastne pameti, je produkt.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Comandante ::
Tili zoomerji vas bodo gladko pobili v domovih za ostarele (če še bodo), če jim bo kak globohomo "strokovnjak" rekel, da se tako reši Mamico Zemljico. To nima lastne pameti, je produkt.
Ni dvakrat za rect.
Mi je pa zanimivo, vedno ko so protesti za podnebno pravicnost in ostale bedarije, sem v sluzbi in delam. Eni pa imajo vedno cas protestirat in pametovat. Od cesa zivijo?
Poleg tega mi je smesno, da nekdo tam protestira, par tednov nazaj pa postal slike iz Maldivov ali kje ze. Kaj zdaj, smo za letenje ali proti? Za, ampak samo za razne institute, ostali pa ne smemo?
O temle sem začel razmišljati pred časom:
Naši procesi so tako zelo neučinkoviti in naše ravnanje z odpadno toploto tako zelo jebivetrsko, da zadeva postaja omembe vredna komponenta segrevanja atmosfere. Tako enostavno ne gre več naprej.
Kaj lahko naredimo? Nekaj idej omeni že teta zgoraj, tule pa je en tak easy diy projekt, s katerim lahko nadomestimo domače klime:
Btw, je kdo pogledal mojo fotko iz prejšnje objave?
Naši procesi so tako zelo neučinkoviti in naše ravnanje z odpadno toploto tako zelo jebivetrsko, da zadeva postaja omembe vredna komponenta segrevanja atmosfere. Tako enostavno ne gre več naprej.
Kaj lahko naredimo? Nekaj idej omeni že teta zgoraj, tule pa je en tak easy diy projekt, s katerim lahko nadomestimo domače klime:
Btw, je kdo pogledal mojo fotko iz prejšnje objave?
Treba je prepovedati uporabo klimatskih naprav, druge ni
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Geho ::
Ne, ampak to kar že dolgo cajta trdim: overpopulation. Pač ne gre 10 miljard ljudi furat na takem malem planetu, max 3 miljarde. Zdaj ali bomo pomagali pri depopulaciji sami, ali pa bo za to poskrbela narava sama pa je zdaj vprašanje...
Ne, ampak to kar že dolgo cajta trdim: overpopulation. Pač ne gre 10 miljard ljudi furat na takem malem planetu, max 3 miljarde. Zdaj ali bomo pomagali pri depopulaciji sami, ali pa bo za to poskrbela narava sama pa je zdaj vprašanje...
Kako ne gre futrat 10 milijard? Hrane proizvedemo danes za 10 milijard ljudi. Tudi prostora je vec kot dovolj.
Kje je tezava?
Musk je minulo sredo razložil, da se komot da preživeti še veliko večjo populacijo od trenutne, le bolj pametni moramo biti glede razsipnosti na vse mogoče načine. Kar pomeni spremembo ustaljenih navad ... in tu v tej temi vidiš, kakšen velik problem je to. Upam, da evolucija vse te neprilagodljiveže odstrani.
Comandante je izjavil:
Kako ne gre futrat 10 milijard? Hrane proizvedemo danes za 10 milijard ljudi. Tudi prostora je vec kot dovolj.
Kje je tezava?
Ker ljudje rabijo samo hrano in eno cunjo čez rit v svojem življenju...
Najprej vprašam... ti to resno??? Al sam trolaš na polno?
Musk je minulo sredo razložil, da se komot da preživeti še veliko večjo populacijo od trenutne, le bolj pametni moramo biti glede razsipnosti na vse mogoče načine. Kar pomeni spremembo ustaljenih navad ... in tu v tej temi vidiš, kakšen velik problem je to. Upam, da evolucija vse te neprilagodljiveže odstrani.
Za se prilagodit ne rabiš jest čričke. Že samo z ustreznejšo distribucijo takoj podvojiš učinkovitost. Jasno, tu je potrebno nekaj pametne regulative. Žal pa te manjka pri naših EU hudičevcih. Raje propagirajo konzumiranje glist in ščurkov, naivnežem kot, saj veš kdo.
V bistvu ti pridigaš ekstremistične rešitve in se sprašuješ zakaj te nihče ne jemlje resno.
Mnogo ljudi me jemlje resno, celo plačujejo me za to ... samo ti tega ne vidiš in tudi če ti pokažemo, nočeš videti, ker si tvoja agenda prav bolano želi ekstremizma. Bolj ko me boste ignorirali, prej ga boste dobili. Vso srečo.
Comandante je izjavil:
Kje je tezava?
Ne, ne trolam. Blazno resno pa vzamem, ko zacne nekdo v imenu matere narave razlagat, da potrebujemo depopulacijo. Strong Hitler vibes dude. Ce si zelis depopulacije, lahko zacnes pri sebi. Ostalim ne odrekaj pravice do zivljenja.
Vse projekcije kazejo, da se bo populacija povzpela na ~10,5 milijard, nato pa bo zacela upadati. V resnici nas mora skrbeti, da nas ne bo dovolj. Sploh, ko bomo zaceli kolonizirat osoncje.
Ne bomo pa mogli vsi voziti V8, to pa drzi. Ni pa potrebno nikomur jesti gomazece golazni, ker je normalne cloveske hrane v izobilju.
Mnogo ljudi me jemlje resno, celo plačujejo me za to ... samo ti tega ne vidiš in tudi če ti pokažemo, nočeš videti, ker si tvoja agenda prav bolano želi ekstremizma. Bolj ko me boste ignorirali, prej ga boste dobili. Vso srečo.
Jemljejo te resno samo opranoglavci, hudičevci v vrstah EU, ljubljanska mladina, ki ni v življenju poizkusila trdo delo in Greta Thunberg.
Skupine in osebe, ki nihče ne jemlje resno. Edino hudičevce v EU recimo moramo malo bolj resno jemati, ampak ne zaradi njihovih dobrih argumentov, ampak zaradi hudičeve agende, ki jo izvajajo.
trancer01 ::
Evolucija oz. kar večina ljudi bo prej odstranila razne retardirane Pegasuse.
Podnapisi za ostale (oz. kako brati ruske trole): kar počnejo sami, pripisujejo drugim.
To velja za zahodnjaške trole.
Žal marsikdo plačuje idiote. Tebe bi se splačalo plačati samo, da utihneš in daš mir.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: trancer01 ()
Podnapisi za ostale (oz. kako brati ruske trole): kar počnejo sami, pripisujejo drugim.
Recimo, en lep primer ti dam.
V EU je ogromno neobdelane zemlje, v sloveniji še posebej. Včasih vse kar ni bilo nad snežno mejo, je bilo izkoriščeno za agrikulturo. Z industrializacijo smo to začeli opuščati in se je zaraslo.
Sedaj razmisli tako. Tudi, če ukinemo agro-farmacevtska sredstva in umetno pognojevanje, imamo dovolj površin, ki jih lahko nazaj vprežemo za proizvodnjo hrane.
Kaj dela EU oz. opranoglavci? Naredijo Naturo 2000 in pristrižejo kmetovalcem tiča. Istočasno pa razlagajo o samooskrbi.
Taki ljudje nam v nadaljnjo govorijo, da se nam obeta apokalipsa, če ne prešaltamo na prežvekovanje trave in uvoz 4 miljard črncev.
Nihče pri zdravi pameti vas ne jemlje resno, ker pomojem še sami sebe včasih ne jemljete resno.
Opusti te tvoje religiozno apokaliptične blodnje in pridruži se nam bolj razumnim, ki iščemo boljše rešitve.
Priznam pa, da povsem razumem vašo vero. V odsotnosti tradicionalnih religij, je praznino zapolnil fundamentalni klimatocizem. Apokalipsa in judgement day. Preroki. Sveto poslanstvo. Odpustki.
Razumem, zakaj je elita izbrala to pot. Potrebni ste vere, ampak hrepenite po nečim modernejšim, bolj oprijemljivim.
imamo dovolj površin, ki jih lahko nazaj vprežemo za proizvodnjo hrane.Čakaj malo, kdo je pred kratkim propagiral biodiverziteto? In sedaj bi rad cela polja monokultur?
Dajte bit vsaj malo konsistentni s tem trolanjem ...
Ker očitno imajo ljudje za projekti ala Natura 2000 veliko več zdrave pameti kot vaša trol fabirka.
Kdo govori o monokulturi?
Vsaj v sloveniji relief ni primeren za monokulturo. Morda nižine nemčije.
Ne vem od kje si to povlekel sedaj.
Zdravo kmetijstvo je polikulturno. V prekmurju bi uspevalo ene 2-3 sorte. Dolenjskem tudi nekaj podobnega. Primorski del je primeren za sadje in zelenjavo. Gorenjska, koroška pa živinoreja.
Naturo 2000 so delali ljudje, ki so vedeli, da vam bodo eventuelno ponudili pod-life in čričke. Hudičevci.
Vsaj v sloveniji relief ni primeren za monokulturo. Morda nižine nemčije.
Ne vem od kje si to povlekel sedaj.
Zdravo kmetijstvo je polikulturno. V prekmurju bi uspevalo ene 2-3 sorte. Dolenjskem tudi nekaj podobnega. Primorski del je primeren za sadje in zelenjavo. Gorenjska, koroška pa živinoreja.
Naturo 2000 so delali ljudje, ki so vedeli, da vam bodo eventuelno ponudili pod-life in čričke. Hudičevci.
Biodiverziteta in 2-3 sorte?
Ej resno, dajte se vsi vi, ki ste za tem accountom, najprej skup vsest in se zmenit, kaj boste trolali, preden se lotite tipkovnice.
Ej resno, dajte se vsi vi, ki ste za tem accountom, najprej skup vsest in se zmenit, kaj boste trolali, preden se lotite tipkovnice.
trancer01 ::
Največji trol tu je pegasus. In kje piše, da nimajo ljudje za projekti Natura 2000 več NEzdrave kot zdrave pameti?
Biodiverziteta in 2-3 sorte?
Mater si zakompliciran. 2-3 sorte za tako malo regionalno kmetijstvo kot je slovenija je še dobro.
Zaradi mene lahko dajo karkoli. Če rase in ljudje jejo, tudi prav.
S čim pa misliš, da bodo hranili tvoje čričke? Trupel ostarelih?
Ali meniš, da so tej črički braetharjanci, ki zrasejo kar prek čistega zraka?
Comandante je izjavil:
Comandante je izjavil:
Kje je tezava?
Ne, ne trolam. Blazno resno pa vzamem, ko zacne nekdo v imenu matere narave razlagat, da potrebujemo depopulacijo. Strong Hitler vibes dude. Ce si zelis depopulacije, lahko zacnes pri sebi. Ostalim ne odrekaj pravice do zivljenja.
Vse projekcije kazejo, da se bo populacija povzpela na ~10,5 milijard, nato pa bo zacela upadati. V resnici nas mora skrbeti, da nas ne bo dovolj. Sploh, ko bomo zaceli kolonizirat osoncje.
Ne bomo pa mogli vsi voziti V8, to pa drzi. Ni pa potrebno nikomur jesti gomazece golazni, ker je normalne cloveske hrane v izobilju.
In kdo je govoru o odrekanju komu pravice do življenja??? Nobeden, samo da ali bomo sami poskrbeli za depopulacijo bodisi s pomočjo vojn ali s pomočjo zakonov (manj otrok) ali pa bo preprosto narava/vesolje poskrbelo, da se nas očisti iz tega planeta.
Edino kar se stirnjam je to, da preveč ujčkamo idiote in butaste ljudi, namesto da bi preprosto pustili da Darwin naredi svoje in tako peljali celotno človeštvo naprej.
In ni fora sam jebena hrana, ampak celotna poraba energije, ki jo rabiš za karkoli delaš, tudi če boš v jami živel boš še vedno kuril drva, da ti bo toplo in da boš imel svetlobo.
Matematika je preprosta, planet zdrži 3 miljarde ljudi max, da živijo udobno, vse kar je več je potem životarjenje za množice. In točno to se sedaj dogaja. Kake 3 miljarde živi dokaj normalno, še manj, ostali pod pragom revščine... Že sama ekonomija deluje tako, da ne moreš vsem zagotoviti vsega, ker imaš pač omejene resurse (in ne, ne govorim tu o f***ing hrani, ki je še najbolj cheap stvar v vsem tem). Lačnih niti nimamo toliko na svetu, ampak životarcev pa čedalje več. Co2 je prdec v veter proti temu kar nas še čaka, če ne bomo zmanjšali populacije naslednjih 20 let vsaj na 8 miljard.
Neumni ljudje so prekletstvo in blagoslov obenem.
Kdo mislite, da je vlačil kamnje navkreber pri gradnji Ljubljanskega gradu?
Kdo mislite, da je cele dneve metal premog v parne lokomotive v industrijski revoluciji?
Kdo mislite, da je kopal vse te jarke za vašo napeljavo?
AI še nekaj časa ne bo obvladal tega.
Kdo mislite, da je vlačil kamnje navkreber pri gradnji Ljubljanskega gradu?
Kdo mislite, da je cele dneve metal premog v parne lokomotive v industrijski revoluciji?
Kdo mislite, da je kopal vse te jarke za vašo napeljavo?
AI še nekaj časa ne bo obvladal tega.
Invictus ::
Za mladino so. Za ostale so pač del normalnega procesa države.
Mladina danes vse dela na telefonih. Še računalnikov niso več vešči.
Mladina danes vse dela na telefonih. Še računalnikov niso več vešči.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpusti ogljikovega dioksida še vedno rekordni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12465 (7334) | kow |
» | Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 33703 (17578) | zmaugy |
» | Univerza Brown: Podnebni zanikovalci še vedno nesorazmerno visoko zastopani v medijih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20581 (16780) | gruntfürmich |
» | IPCC: Hitrost globalnega segrevanja manjša, a le po naključju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 36560 (26522) | NSA Agent |