Forum » Problemi človeštva » Podnebni ekstremizem
Podnebni ekstremizem
nirburu ::
c3p0 ::
Elita ima vedno prikladen izgovor: "nas je tako malo, da četudi se vsak vozi v trafiko z jetom, to ne bo vplivalo na big picture, dajte nam mir, da v miru sestavimo Nov Svet".
cias ::
Ej, jaz sem slišal da se Slovenija najhitreje ogreva
The United States is warming faster than the rest of the world as a whole, so the country is set to suffer climate-driven disasters more often, The Washington Post reports, citing a federal report.
Over the last 50 years, the US has warmed 68% faster than the whole planet, according to the report.
The United States is warming faster than the rest of the world as a whole, so the country is set to suffer climate-driven disasters more often, The Washington Post reports, citing a federal report.
Over the last 50 years, the US has warmed 68% faster than the whole planet, according to the report.
WizzardOfOZ ::
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
gruntfürmich ::
ja nič, kako se bomo sedaj zmenili? kdo se najhitreje segreva?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
mirator ::
Sicer nočem težiti, vendar še vedno nisem dobil zadovoljivega odgovora, kako eksploatacija zemeljskih dobrin vpliva na težišče zemlje. Po moje prav gotovo, ne morem pa tega dokazati. Zemlja je pač elipsaste oblike in malekostna razlika spremembe težišča, že lahko povzroča videne težave.
Miki N ::
Billionaires emit a million times more greenhouse gases than the average person: Oxfam
No evo se pravi če fojbiramo četico biljonarjev ... mora biti že nek efekt.
Recimo za Slovenijo bi bilo dovolj, če pospravimo dva... samo jih po mojem nimamo ... :(
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
pegasus ::
Billionaires emit a million times more greenhouse gases than the average person: Oxfam
če prav razumem - tako kot pravi kolega Miki: če fojbiramo miljarderje - to so tisti ljudje ki glasno propagirajo kako nas bo skurilo, potem ne bo več segrevanja?
torej je segrevanje praktično samo produkt miljarderjev? ki nam pravijo kako moramo drugi zmanjšati izpuste?
je to glavni keč zgodbe?
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
če prav razumem - tako kot pravi kolega Miki: če fojbiramo miljarderje - to so tisti ljudje ki glasno propagirajo kako nas bo skurilo, potem ne bo več segrevanja?
torej je segrevanje praktično samo produkt miljarderjev? ki nam pravijo kako moramo drugi zmanjšati izpuste?
je to glavni keč zgodbe?
Po mojem več prdijo. Polna rit pa to.
m0LN4r ::
Definicija podnebnega pekla pa je?Glej, narisano, za tiste ki ne berete:
Kaj je to moderni horror film za ustrasevanje?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Unchancy ::
Žal ta video sploh ni nek pesimistični scenarij ampak povsem realen. Opice so za volanom in peljejo v prepad tudi tiste, ki se zavedamo, kam gremo in kaj bi bilo treba narediti. Opic je enostavno preveč.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
kow ::
Aha, don't trust them blindly. Stekam. But trust random webpage, al kako ze? Al pa se boljsa, zaupaj lastni presoji, ceprav si osnovno algebro pozabil ze 15 let nazaj.
Malo humorja za popoldne
Ta isti post, ki si ga objavil na drugi temi in so ti ga pobrisali, lepo ponazori način operiranja “skeptikov”: neumorni copy-paste eno in istih smeti, na katere pričakujete vsebinske in argumentirane odgovore. Na eni strani nič dela, na drugi strani pa naj se vam streže z argumenti na vsako neumnost.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
s1m0n ::
Žal ta video sploh ni nek pesimistični scenarij ampak povsem realen. Opice so za volanom in peljejo v prepad tudi tiste, ki se zavedamo, kam gremo in kaj bi bilo treba narediti. Opic je enostavno preveč.
Jah problem je tudi, da je teh opic preveliko tudi na vodilnih pozicijah pol pa smo kje smo... Polno vsega na papirju za boj proti podnebnim spremembam, a v praksi druga pesem.
D3m ::
Malo humorja za popoldne
Ta isti post, ki si ga objavil na drugi temi in so ti ga pobrisali, lepo ponazori način operiranja “skeptikov”: neumorni copy-paste eno in istih smeti, na katere pričakujete vsebinske in argumentirane odgovore. Na eni strani nič dela, na drugi strani pa naj se vam streže z argumenti na vsako neumnost.
Po tvoji zahvali.
Karikatura lepo ponazarja vašo čustveno prenapihnjenist. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Mr.B ::
The attorney general for the District of Columbia on Thursday filed a lawsuit against Exxon Mobil Corp, BP Plc, Chevron Corp, and Royal Dutch Shell Plc for "systematically and intentionally misleading" consumers about the role their products play in causing climate change, the latest action by a US attorney general against the oil and gas industry.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
pnxd ::
Vredu opis, ampak za opice prevec abstrakten. Konec koncev so se vedno samo opice, nesposobne razmisljanja.
Mogoce jim go tole kaj blizje:
Ali mogoce se boljse, ker enake opice, ki ne verjamejo v globalno segrevanje hkrati pljuvajo cez Putina. Tacas, ko se bo vse juzno kuhalo, bo Putin dobil ogromna podrocja Sibirije za pridelavo hrane. In idealne temperature. Skratka, pomagate Putinu. Delate se pro-ukrajince, dejansko pa ste rusofili. /s
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pnxd ()
Malo humorja za popoldne
Po tvoji zahvali.
Karikatura lepo ponazarja vašo čustveno prenapihnjenist. :)
Niti mojega posta nisi razumel, ko si odgovarjal nanj.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
dice7 ::
gruntfürmich je izjavil:
je to glavni keč zgodbe?
Saj poskusamo, pa jih na vse pretege branite, ker sanjate, da boste sami nekega dne postali miljarderji in se bojite vseh ukrepov uperjenim proti premoznim ljudem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dice7 ()
dice7 ::
Prepad, oh no.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Reycis ::
Definicija podnebnega pekla pa je?Glej, narisano, za tiste ki ne berete:
Realno pa noben mehanizem v naravi ni pro cikličen, ker če bi bilo tako potem bi v preteklosti ko smo že imeli ledene dobe zemlja postala ledena kocka oz. obratno ko smo imeli obdobja toplejša od današnjega bi zemlja postala pekel. Vsi mehanizmi v naravi so proti ciklični.
Diversity is our greatest strength
Prepad, oh no.
Dizel za gnojfa se bo podražil, oh no.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
lisaac ::
Realno pa noben mehanizem v naravi ni pro cikličen, ker če bi bilo tako potem bi v preteklosti ko smo že imeli ledene dobe zemlja postala ledena kocka oz. obratno ko smo imeli obdobja toplejša od današnjega bi zemlja postala pekel. Vsi mehanizmi v naravi so proti ciklični.
e to!
A ni to cilj "vsakega"?
Kdo si ti, da bi jim to branil?
Tiho ti, ce ne te bodo cias, Miki N in gruntfürmich nabutali
A tk se tolažiš, da jaz podpiram Gejtsa, Bezosa, Klintonove, Bidnove, Trumpove, Black rockovce… ja jaz res podpiram miljarderje, da plačujejo 0 davka, da dobivajo subvencije, da se furajo s privat jeti… jaz sem tisti ki hoče prepovedat delovnemu razredu da se zjutraj pelje v službo in zasluži za hrano.
Pa dejte no pa sej ni tezko se preseli 50cm visje ob obali, da vas ne zalije.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Saj poskusamo, pa jih na vse pretege branite, ker sanjate, da boste sami nekega dne postali miljarderji in se bojite vseh ukrepov uperjenim proti premoznim ljudem
dobro vas perejo. se ne čudim da imajo takšno podporo.
ukrepi ki jih promovirajo in jih vi 'želite' so namenjeni izključno bedi večine in še večjemu bogastvu in vplivu peščice.
ampak glej, jst vem zakaj je to tako in zakaj si tega vi 'želite'
Geho ::
No mogoče pa se bo le kaj spremenilo...
Jaz vem, da me ne gane, dokler ne bodo vsem bogatašem prepovedali onesnaževat in dokler ne dajo električnih avtomobilov za đabe. To takrat ni sile in nuje za nas, da karkoli naredimo.
Jaz vem, da me ne gane, dokler ne bodo vsem bogatašem prepovedali onesnaževat in dokler ne dajo električnih avtomobilov za đabe. To takrat ni sile in nuje za nas, da karkoli naredimo.
No mogoče pa se bo le kaj spremenilo...
Preprosto, celo Evropo spravimo v totalno bedo, nič več avtov, nič več mesa… pa bo lahko par 10 novih miljarderjev mirno spalo ponoči.
Dražje kot plačat par deset centov več za liter dizla za gnojfa.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Strokovnjaki pravijo da so vsa obalna naselja poplavljena že od leta 2000 naprej. Škoda da Obama ne zna brati in je kupil vilo tik ob morju.
Tudi ce nebi vozil gnojfa, bi zaplaval, to je znanstveno dejtvo, morska gladina je bila visja pred gnojfi in to tudi do 70 metrov.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Bi zaplaval, ampak ne znaš.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Sedaj je naša genikologinja začela govoriti da bomo morali plačati reparacije za vreme.
Neverjetno koliko sem v svojem življenju že naredil slabega. Holokavst, kolonializem, suženjstvo, ukradel zemljo, ukradel surovine, ukradel znanje... sedaj pa še vreme. Ne vem zakaj to delam. Mislite da je zaradi barve moje kože?
Neverjetno koliko sem v svojem življenju že naredil slabega. Holokavst, kolonializem, suženjstvo, ukradel zemljo, ukradel surovine, ukradel znanje... sedaj pa še vreme. Ne vem zakaj to delam. Mislite da je zaradi barve moje kože?
Mislite da je zaradi barve moje kože?
definitivno. to marsikaj razloži in pojasni.
ti si črnc in delate samo škodo zemlji.
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
ti si črnc in delate samo škodo zemlji.
Rasist! Najdi mi en članek ki bi trdil kaj takega. Vsi vemo da izključno vsi belci kolektivno delajo slabe stvari. Kar je iz tvojega rasističnega posta več kot očitno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cias ()
D3m ::
Sedaj je naša genikologinja začela govoriti da bomo morali plačati reparacije za vreme.
It's OK to be white. :****
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ena dosti grda fora teh novodobnih ekologov je, da so popolnoma odjebali staro "greepeace" skrb za okolje, ki se je fokusirala predvsem na onesnaževanje, odpadke in direktno degradacijo okolja. Danes je vse samo še ce-o-dva, ce-o-dva. Današnji eko problemi niso nič proti prihodnjim. Krivulja, stari!
Stvar je tudi dokaj perfidna, ker ne samo da je to spet nekako čudežno bolj "corpo-friendly" od starih gnjavatorjev ampak tudi čisto po naključju nabija žogo stran od najbolj zgrešenih državnih projektov - države in razni EUji se celo pojavljajo kot neki mesijanski rešitelji pred umazano rajo, ki sama sebe duši s ceodva. Problem odlagališč? Ah, malo več reciklirajte, pa bo. Nakar ko kdo omeni, da je recikliranje umetnih in kompozitnih izdelkov bolj bajka kot realnost (večinoma gre bolj za "downcycling") in da bi bilo bolj "eko" tovrstne odpadke sežgati in saj rekuperirati tisto energijo (so pogosto ok goriva) ... se mainstreamu skoraj utrga. Ja kaj si nor kaj pa CE-O-DVA???? Podobna ironična situacije se pojavi tudi, ko nekdo podvomi o smiselnosti razritja celih provinc (ponavadi v 2. ali 3. svetu) za odprte kope nekih materialov, da lahko "ekologi" švigajo v svojih teslah. Spet dobi po glavi ceodva. To je zdaj default odgovor za VSE, vse ostalo je "herezija". Jebena situacija in počasi tudi malo nevarna za črne ovce.
Tako da jaz temu niti ne bi rekel ekstremizem, ampak samo dokaj dobro kondicioniranje. Zelo praktično.
Stvar je tudi dokaj perfidna, ker ne samo da je to spet nekako čudežno bolj "corpo-friendly" od starih gnjavatorjev ampak tudi čisto po naključju nabija žogo stran od najbolj zgrešenih državnih projektov - države in razni EUji se celo pojavljajo kot neki mesijanski rešitelji pred umazano rajo, ki sama sebe duši s ceodva. Problem odlagališč? Ah, malo več reciklirajte, pa bo. Nakar ko kdo omeni, da je recikliranje umetnih in kompozitnih izdelkov bolj bajka kot realnost (večinoma gre bolj za "downcycling") in da bi bilo bolj "eko" tovrstne odpadke sežgati in saj rekuperirati tisto energijo (so pogosto ok goriva) ... se mainstreamu skoraj utrga. Ja kaj si nor kaj pa CE-O-DVA???? Podobna ironična situacije se pojavi tudi, ko nekdo podvomi o smiselnosti razritja celih provinc (ponavadi v 2. ali 3. svetu) za odprte kope nekih materialov, da lahko "ekologi" švigajo v svojih teslah. Spet dobi po glavi ceodva. To je zdaj default odgovor za VSE, vse ostalo je "herezija". Jebena situacija in počasi tudi malo nevarna za črne ovce.
Tako da jaz temu niti ne bi rekel ekstremizem, ampak samo dokaj dobro kondicioniranje. Zelo praktično.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Ena dosti grda fora teh novodobnih ekologov je, da so popolnoma odjebali staro "greepeace" skrb za okolje, ki se je fokusirala predvsem na onesnaževanje, odpadke in direktno degradacijo okolja. Danes je vse samo še ce-o-dva, ce-o-dva. Današnji eko problemi niso nič proti prihodnjim. Krivulja, stari!
Ma ja, te pizde ekoteroristične niso več zadovoljne samo s tem, da se v zrak in vodo ne spušča strupov, ki te lahko akutno ubijejo, ne, ta banda zdaj zahteva tudi, da se zmanjša in eliminira emisije, ki bi lahko v nekaj desetletjih uničile večino življenja na planetu. Nehvaležna sodrga, si moreš mislit?!
In s čim to utemeljujejo? "Znanost"! Pa kaj jim je, kakšna znanost, kdaj je znanost že prinesla kaj pozitivnega? Pa kaj sploh znanstveniki vejo, pojma nimajo o ničemer, ker ne znajo razložiti (...vstavi poljuben še nerešen problem...).
In ker ne znajo razložiti (...vstavi poljuben še nerešen problem...), nimajo pojma o ničemer. Ajetko fantje? Pr’mejduš da je!
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
Mato989 ::
Problem je da glavni problem NI CO2 ampak plastika... kaj meni pomaga če se Svet ne bo ogrel za 4 stopinje ne bo pa pitne vode ker je vsepovsod mikroplastika itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpusti ogljikovega dioksida še vedno rekordni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12488 (7357) | kow |
» | Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 33724 (17599) | zmaugy |
» | Univerza Brown: Podnebni zanikovalci še vedno nesorazmerno visoko zastopani v medijih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20585 (16784) | gruntfürmich |
» | IPCC: Hitrost globalnega segrevanja manjša, a le po naključju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 36568 (26530) | NSA Agent |