Forum » Problemi človeštva » Podnebni ekstremizem
Podnebni ekstremizem
fulk ::
Ponovno moram pegasuse sveta vprašat:
Vljudno naprošam linke, do jasnih citatov, od uradno sprejetega podnebnega modela, kjer je jasno znanstveno opredeljeno, kako model upošteva:
1. Masno in energijsko bilanco planeta
2. Sončevo delovanje in vpliv na planet
3. Vpliv tektonskih premikov in vulkanizma
4. Vpliv biosfere
5. Kemično delovanje morja
6. Vse povratne zanke in medsebojne relacije vsega zgoraj omenjenega za reci-piši 100-1000 let, kot je recimo vertikalna cirkulacija vode v oceanih.
Ko mi podate vse zgoraj omenjeno v razumljivi in jedrnati obliki, bom vrjel, da imamo samo še 12 let da ne dosežemo kritičnih 1,5C.
Do takrat mi žal, znanstveno, ne preostane drugega kot označiti podnebno gonjo kot prevaro establišmenta. Zgolj eno v vrsti mnogih.
Zahvaljujem se v naprej.
Vljudno naprošam linke, do jasnih citatov, od uradno sprejetega podnebnega modela, kjer je jasno znanstveno opredeljeno, kako model upošteva:
4. Vpliv biosfere
6. Vse povratne zanke in medsebojne relacije vsega zgoraj omenjenega za reci-piši 100-1000 let, kot je recimo vertikalna cirkulacija vode v oceanih.
Ko mi podate vse zgoraj omenjeno v razumljivi in jedrnati obliki, bom vrjel, da imamo samo še 12 let da ne dosežemo kritičnih 1,5C.
Do takrat mi žal, znanstveno, ne preostane drugega kot označiti podnebno gonjo kot prevaro establišmenta. Zgolj eno v vrsti mnogih.
Zahvaljujem se v naprej.
tikitoki ::
Comandante ::
Vostočna ekipa, pokazali ste, da ne razumete niti modernih wcjev, torej so znanstvene študije za vas prekomplicirana literatura. Predlagam ponoven obisk druge polovice osnovne šole, potem se lahko začnemo pogovarjat.
+1
4. Vpliv biosfere
Zahvaljujem se v naprej.
Če mi želite vturiti, da moramo v 12 letih povsem revolucionirat navade, ker naš model kaže na desetinko natančno limitirajočo vrednost čez 100 let, potem morate kaj več pokazati kot debilizme, žal.
Trenutno se cel zahodni svet obnaša po navodilih, podnebnih influencerjev in ne znanstvenikov. Kaj pa je IPCC poročilo? Kakšne zanesljive podatke je pokazal? Kje so?
tikitoki ::
Vostočna ekipa, pokazali ste, da ne razumete niti modernih wcjev, torej so znanstvene študije za vas prekomplicirana literatura. Predlagam ponoven obisk druge polovice osnovne šole, potem se lahko začnemo pogovarjat.
+1
4. Vpliv biosfere
Zahvaljujem se v naprej.
Če mi želite vturiti, da moramo v 12 letih povsem revolucionirat navade, ker naš model kaže na desetinko natančno limitirajočo vrednost čez 100 let, potem morate kaj več pokazati kot debilizme, žal.
Trenutno se cel zahodni svet obnaša po navodilih, podnebnih influencerjev in ne znanstvenikov. Kaj pa je IPCC poročilo? Kakšne zanesljive podatke je pokazal? Kje so?
Zakaj ne uporabnis googla, k vsak, k dejansko kaj isce?
https://www.ipcc.ch/report/ar6/wg2/
FrRoSt ::
4. Vpliv biosfere
Zahvaljujem se v naprej.
Vljudno ti pojasnjujem, da tebi in tebi podobnim linki ne morejo čisto NIČ pomagati!!
Dejstvo je, da se planet segreva in tvoje "razumevanje" in linki ne bodo nič pomagali! Ali bo zadeva (nepovretno) prekoračena čez 12 ali 24 let, je popočlnoma vseeno! Jaz mislim, da je že sedaj. Menda strokovnjaki in znanstveniki pravijo, da obstaja še neko okno, skozi katerega bi se zadevi lahko izognili. Vendar ga jaz resnično ne vidim! Za take, kot si ti in podobne, obstaja samo ena možnost. UDARITI vas je potrebno po denarnici!! Šele takrat boste zadevo občutili!! Ali se bo to zgodilo že prej, ali tudi kasneje, ko se bodo zadeve še poslabšale, o tem pa lahko debatirete.
https://skepticalscience.com/translatio...
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
trancer01 ::
Toplo vreme je vedno prijetnejše od hladnejšega. Tudi če se stopijo vsi ledeniki, človeštvo ne bo izumrlo.
m0LN4r ::
Koliko vas se je pripravljeno odreci modernim dobrinam?
Koliko vas je pripravljeno pobiti polovico clanov vase druzine?
Nihce?
Zakaj potem sploh sanjate o neki bio eko politiki...
Lahko vsi Slovenci jutri izginemo, pa se sam delez Co2 prakticno nic ne bo spremenil.
Ce gre ves zahodni svet na solarne elektrarne, ev in bio eko hrano, to pomeni samo, da si dobra polovica ljudi v zahodni druzbi ne more vec privosciti hrane, vozila, ogrevanja, hlajenja itd., da sploh ne govorimo o manj razvitem svetu.
Brez skropenja in takih in drugacnih Gmo hrane ze v zahodnem svetu ne bi bilo dovolj.
Pa ce se vase razvajene riti niso pripravljene odrekati, zakaj zahtevate to od drugih ljudi!
Vazno je, da bomo meli solarne celice in si privoscili isto, kot kaki indijci.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Comandante je izjavil:
Čemu potem vzpodbujanje večje rodnosti/natalitete, če pa bi morali stremeti k manj prebivalstva?
Zato, ker je tendenca, da bo v roku 70-80 let svetovna populacija zacela upadat. Maksimum bo tam cca 10,4 milijard ljudi, potem bo zacelo stevilo upadati. A bi rad, da se civilizacija konca, ker ne bomo imeli otrok? V imenu matere narave?
Koliko ton CO2 prispeva en človek za časa svojega življenja?
Ne vemo, ker ne racunamo taksnih irelevantnih neumnosti. Povisanje CO2 iz 0,04 na 0,05% nas ne bo ubilo, se manj pa narave.
Saj jih bomo imeli, ampak pol manj. Zaradi tega se ne bo umrla civilizacija, samo normaliziralo se bo.
Prevec starih pomeni lahko da imamo manj otrok ali pa pac imamo prevec starih, ki zivijo predolgo.
Tudi povprecno starost se dviguje po nepotrebnem. Pol pa se cudite, da ni otrok.
Sem videl lepo karikaturo. Trije dedki okol 70 leta v prihodnosti pobirajo smeti, pometajo cesto, za ograjo pa stojijo mladi brez dela.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
FrRoSt ::
Toplo vreme je vedno prijetnejše od hladnejšega. Tudi če se stopijo vsi ledeniki, človeštvo ne bo izumrlo.
To je en tak TIPIČEN PRIMER nerazumevanja in kajmimarovstva!!
Ko pa ne bo več vode, ko bo udarila suša, pa pptem neurja in še vsi ostali ekstremi, boste šli pred parlament, malo zarobantili in vse bo v redu!
Država se bo prijela za denarnico in izplačala vas, prizadete osebke.
Samo, da vas ne bo zeblo.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Ja pac ne bos zidal na poplavnem obmocju hise iz papirja. Jesus.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
pegasus ::
Nič ne boš zidal, ker ne boš mel vode niti za pit, kaj šele za (hidro)elektriko ali cement ...
Vode ne bo zmanjkalo, vedno vec bo izparelo in padalo.
Tudi sahara bo spet zelena, ce se morje se mal segreje.
Ampak tega nocejo slisat.
Tudi sahara bo spet zelena, ce se morje se mal segreje.
Ampak tega nocejo slisat.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Comandante je izjavil:
Cakaj zdaj, a bomo meli prevec dezja in poplave ali premalo in suse?Če alpe zgubijo ledenike, bo velik del evrope okrog alp zelo hitro postal podoben raznim srednjeazijskim -stanom. Nekaj vode bo še, a mnogo manj, kot smo jo navajeni sedaj. Lanski upad gladine donave je bil zgolj opozorilo v to smer. Predstavljaj si sočo, savo in dravo samo kot drobne potočke, potem pa si zamisli, kaj to vse potegne za sabo.
Ena varjanta, ki bo gotovo postala predmet debate še v tem stoletju: zajezimo kolpo in poplavimo celo njeno zgodnjo dolino? Za rezervoar vode in za elektriko? Ker do gorskega kotarja bo še segel vlažen zrak iz jadrana ...
Comandante je izjavil:
Cakaj zdaj, a bomo meli prevec dezja in poplave ali premalo in suse?Če alpe zgubijo ledenike, bo velik del evrope okrog alp zelo hitro postal podoben raznim srednjeazijskim -stanom. Nekaj vode bo še, a mnogo manj, kot smo jo navajeni sedaj. Lanski upad gladine donave je bil zgolj opozorilo v to smer. Predstavljaj si sočo, savo in dravo samo kot drobne potočke, potem pa si zamisli, kaj to vse potegne za sabo.
Ena varjanta, ki bo gotovo postala predmet debate še v tem stoletju: zajezimo kolpo in poplavimo celo njeno zgodnjo dolino? Za rezervoar vode in za elektriko? Ker do gorskega kotarja bo še segel vlažen zrak iz jadrana ...
Ok, ledeniki. Ampak dezja bo vec. Zivim ob Pohorju, kjer ti vsakih 200 metrov tece dol en majhen potok. Na koncu te vode kar nanese. Ni, da bi postavil elektrarno, da bom zejen pa me ne rabi skrbeti. Ce bo vec padavin in bo topleje, bo pac manj ledeniske/snezne vode in vec padavinske.
To je en tak TIPIČEN PRIMER nerazumevanja in kajmimarovstva!!
Ko pa ne bo več vode, ko bo udarila suša, pa pptem neurja in še vsi ostali ekstremi, boste šli pred parlament, malo zarobantili in vse bo v redu!
Država se bo prijela za denarnico in izplačala vas, prizadete osebke.
Samo, da vas ne bo zeblo.
Frost, da ne boš zmrznil v času globalnega segrevanja. Predlagam, da davek na podnebje plačujete le tisti, ki vas skrbi za klimo.
Comandante je izjavil:
Ok, ledeniki. Ampak dezja bo vec. Zivim ob Pohorju, kjer ti vsakih 200 metrov tece dol en majhen potok. Na koncu te vode kar nanese. Ni, da bi postavil elektrarno, da bom zejen pa me ne rabi skrbeti. Ce bo vec padavin in bo topleje, bo pac manj ledeniske/snezne vode in vec padavinske.Drži pesti, da bo res tako. Jaz se ne bi zanašal ...
Ja ne ti bos, segrevanje morja = manj padavin
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
cvalsr ::
Tudi če se stopijo vsi ledeniki, človeštvo ne bo izumrlo.
Zelo verjetno res ne, se mu bo pa precej slabo godilo. Ekstremi suš, poplav, ciklonov ... posledično lakote, naravnih nesreč... bodo čedalje hujši.
Sem uspel malo pogledat IPCC report.
Summary for policymakers je: Trust me bro
Technical summary je: Bro, see this? Yes, climate change!
Full report:
Primer 1: Increasing frequencies of sever floods and droughts attributed to climate change are major threats for river ecosystems (Peters et al, 2016, Alfieri et al 2017).
Študije sicer nisem preverjal, ampak kako ve znanstvenik, da je to zaradi man made climate change? Reka Pad se je lani tako rekordno presušila, da je razgalila opozorilne napise iz srednjega veka na kamnjih na njenem dnu. A so 500 let nazaj tudi kurili dizle kot mi danes?
Primer 2:
There is increasing awareness that climate change contributes to the loss of small temporary ponds which cover a greater global area than lakes (Bagella et al., 2016).
A na podlagi takih trditev moram jaz sedaj živeti v podu in jesti čričke? The fuck?!
Increasing awarenes, pri komu?
Kaj je increasing awareness znanstveno gledano?
Climate change? Ok že, kot posledica česa?
To so prva 3-4 poglavja, ki imajo nekaj tehničnega v sebi.
Ostala poglavja so družbeno ekonomske narave in kako naj bi climate change vplival na naše družbe, torej enkrat ko je premisa (človeškega) segrevanja že bila finalno sprejeta kot uradna dogma.
Več ali manj gre za kolaž različnih nepovezanih študij, na katerih gradijo svojo premiso. Posploševanja je ogromno.
Vpliv vulkanizma, sončevih ciklov itd. v poročilu še iščem. Ko najdem kaj sporočim. Ampak slabo kaže.
TL;DR na podlagi domišljave anksioznosti kvazi-znanstvenikov, spisane v 3000+ stransko bulo, moramo mi sedaj jesti čričke, do 2035 ukiniti individualni prevoz in postati homoti (da zreduciramo populacijo).
Ne vem no. Morda vas te puhlice prepričajo. Mene ne. Jaz rabim konkretne celokupne študije, ki obravnavajo planet za vsaj 100 let.
Sicer se strinjam, da moramo plastiko odstraniti iz okolja, ampak ne zaradi hordanja klim Grenlandijevcev.
Full report:
Primer 1: Increasing frequencies of sever floods and droughts attributed to climate change are major threats for river ecosystems (Peters et al, 2016, Alfieri et al 2017).
Študije sicer nisem preverjal, ampak kako ve znanstvenik, da je to zaradi man made climate change? Reka Pad se je lani tako rekordno presušila, da je razgalila opozorilne napise iz srednjega veka na kamnjih na njenem dnu. A so 500 let nazaj tudi kurili dizle kot mi danes?
Primer 2:
There is increasing awareness that climate change contributes to the loss of small temporary ponds which cover a greater global area than lakes (Bagella et al., 2016).
A na podlagi takih trditev moram jaz sedaj živeti v podu in jesti čričke? The fuck?!
Ostala poglavja so družbeno ekonomske narave in kako naj bi climate change vplival na naše družbe, torej enkrat ko je premisa (človeškega) segrevanja že bila finalno sprejeta kot uradna dogma.
Več ali manj gre za kolaž različnih nepovezanih študij, na katerih gradijo svojo premiso. Posploševanja je ogromno.
Vpliv vulkanizma, sončevih ciklov itd. v poročilu še iščem. Ko najdem kaj sporočim. Ampak slabo kaže.
TL;DR na podlagi domišljave anksioznosti kvazi-znanstvenikov, spisane v 3000+ stransko bulo, moramo mi sedaj jesti čričke, do 2035 ukiniti individualni prevoz in postati homoti (da zreduciramo populacijo).
Ne vem no. Morda vas te puhlice prepričajo. Mene ne. Jaz rabim konkretne celokupne študije, ki obravnavajo planet za vsaj 100 let.
Sicer se strinjam, da moramo plastiko odstraniti iz okolja, ampak ne zaradi hordanja klim Grenlandijevcev.
BTW
1991 eruption of Mount Pinatubo @ Wikipedia
En sam vulkan je za dobro leto spremenil našo atmosfero.
Koliko podvodnih vulkanov kronično deluje iz dneva v dan. Smo jih kompenzirali?
Point moje pritožbe je, kako lahko zahovarjamo tako drastične družbene spremembe, na podlagi tako bogih argumentov.
Jaz se strinjam, da spremembe so potrebne, ampak ne na podlagi transparentnih laži, kot je climate agenda.
The powerful eruption of such an enormous volume of lava and ash injected significant quantities of aerosols and dust into the stratosphere. Sulfur dioxide oxidized in the atmosphere to produce a haze of sulfuric acid droplets, which gradually spread throughout the stratosphere over the year following the eruption. The injection of aerosols into the stratosphere is thought to have been the largest since the 1883 eruption of Krakatoa, with a total mass of SO
2 of about 17,000,000 t (19,000,000 short tons) being injected - the largest volume ever recorded by modern instruments (see chart and figure).
This very large stratospheric injection resulted in a volcanic winter, a reduction in the normal amount of sunlight reaching the Earth's surface by roughly 10% (see figure). This led to a decrease in Northern Hemisphere average temperatures of 0.5-0.6 °C (0.9-1.1 °F) and a global decrease of about 0.4 °C (0.7 °F).[21][22] The 1991 eruption also caused the "Summer that Wasn't" in 1992. [23] [24] [25] [26]
1991 eruption of Mount Pinatubo @ Wikipedia
En sam vulkan je za dobro leto spremenil našo atmosfero.
Koliko podvodnih vulkanov kronično deluje iz dneva v dan. Smo jih kompenzirali?
Point moje pritožbe je, kako lahko zahovarjamo tako drastične družbene spremembe, na podlagi tako bogih argumentov.
Jaz se strinjam, da spremembe so potrebne, ampak ne na podlagi transparentnih laži, kot je climate agenda.
Sem uspel malo pogledat IPCC report.
Full report:
Primer 2:
Nisi opazil, da za vsako spremembo krivijo human made climate change?
Na eni strani recejo, ja vedno vec mocvirj zaradi CC, na drugi strani pa vedno manj zaradi CC.
Eni jokajo ker so suse, drugi jokajo ce je prevec dezja. Skratka joka se v vse smeri oz. kaze s prstom potem
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
AtaŠtumf ::
1967 Salt Lake Tribune: Dire Famine Forecast by 1975, Already Too Late
1969 NYT: "Unless we are extremely lucky, everyone will disappear in a cloud of blue steam in 20 years. The situation will get worse unless we change our behavior."
1970 Boston Globe: Scientist Predicts New Ice Age by 21st Century said James P. Lodge, a scientist at the National Center for Atmospheric Research.
1971 Washington Post: Disastrous New Ice Age Coming says S.I. Rasool at NASA.
1972 Brown University Letter to President Nixon: Warning on Global Cooling
1974 The Guardian: Space Satellites Show Ice Age Coming Fast
1974 Time Magazine: Another Ice Age "Telling signs everywhere. Since the 1940s mean global temperatures have dropped 2.7 degrees F."
1974 "Ozone Depletion a Great Peril to Life" University of Michigan Scientist
1976 NYT The Cooling: University of Wisconsin climatologist Stephen Schneider laments about the "deaf ear his warnings received."
1988 Agence France Press: Maldives will be Completely Under Water in 30 Years.
1989 Associated Press: UN Official Says Rising Seas to 'Obliterate Nations' by 2000.
1989 Salon: New York City's West Side Highway underwater by 2019 said Jim Hansen the scientist who lectured Congress in 1988 about the greenhouse effect.
2000 The Independent: "Snowfalls are a thing of the past. Our children will not know what snow is," says senior climate researcher.
2004 The Guardian: The Pentagon Tells Bush Climate Change Will Destroy Us. "Britain will be Siberian in less than 20 years," the Pentagon told Bush.
2008 Associate Press: NASA Scientist says "We're Toast. In 5-10 years the Arctic will be Ice Free"
2008 Al Gore: Al Gore warns of ice-free Arctic by 2013.
2009 The Independent: Prince Charles says Just 96 Months to Save the World. "The price of capitalism is too high."
2009 The Independent: Gordon Brown says "We have fewer than 50 days to save our planet from catastrophe."
2013 The Guardian: The Arctic will be Ice Free in Two Years. "The release of a 50 gigaton of methane pulse" will destabilize the planet.
2013 The Guardian: US Navy Predicts Ice Free Arctic by 2016. "The US Navy's department of Oceanography uses complex modeling to makes its forecast more accurate than others.
2014 John Kerry: "We have 500 days to Avoid Climate Chaos" discussed Sec of State John Kerry and French Foreign Minister Laurent Fabious at a joint meeting.
1969 NYT: "Unless we are extremely lucky, everyone will disappear in a cloud of blue steam in 20 years. The situation will get worse unless we change our behavior."
1970 Boston Globe: Scientist Predicts New Ice Age by 21st Century said James P. Lodge, a scientist at the National Center for Atmospheric Research.
1971 Washington Post: Disastrous New Ice Age Coming says S.I. Rasool at NASA.
1972 Brown University Letter to President Nixon: Warning on Global Cooling
1974 The Guardian: Space Satellites Show Ice Age Coming Fast
1974 Time Magazine: Another Ice Age "Telling signs everywhere. Since the 1940s mean global temperatures have dropped 2.7 degrees F."
1974 "Ozone Depletion a Great Peril to Life" University of Michigan Scientist
1976 NYT The Cooling: University of Wisconsin climatologist Stephen Schneider laments about the "deaf ear his warnings received."
1988 Agence France Press: Maldives will be Completely Under Water in 30 Years.
1989 Associated Press: UN Official Says Rising Seas to 'Obliterate Nations' by 2000.
1989 Salon: New York City's West Side Highway underwater by 2019 said Jim Hansen the scientist who lectured Congress in 1988 about the greenhouse effect.
2000 The Independent: "Snowfalls are a thing of the past. Our children will not know what snow is," says senior climate researcher.
2004 The Guardian: The Pentagon Tells Bush Climate Change Will Destroy Us. "Britain will be Siberian in less than 20 years," the Pentagon told Bush.
2008 Associate Press: NASA Scientist says "We're Toast. In 5-10 years the Arctic will be Ice Free"
2008 Al Gore: Al Gore warns of ice-free Arctic by 2013.
2009 The Independent: Prince Charles says Just 96 Months to Save the World. "The price of capitalism is too high."
2009 The Independent: Gordon Brown says "We have fewer than 50 days to save our planet from catastrophe."
2013 The Guardian: The Arctic will be Ice Free in Two Years. "The release of a 50 gigaton of methane pulse" will destabilize the planet.
2013 The Guardian: US Navy Predicts Ice Free Arctic by 2016. "The US Navy's department of Oceanography uses complex modeling to makes its forecast more accurate than others.
2014 John Kerry: "We have 500 days to Avoid Climate Chaos" discussed Sec of State John Kerry and French Foreign Minister Laurent Fabious at a joint meeting.
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem
Leif ::
Če nadzoruješ emisije CO2, nadzoruješ vso človeško aktivnost - kmetijstvo, gradbeništvo, transport, elektriko...
Za to gre, ne pa zato da ne bo poplavilo Bangladeša.
Malidelničar ::
Se mi zdi, da glede na politične razmere na Zahodu in težave mlajše generacije, mladi ne bodo dolgo za vse probleme krivili podnebja in bodo kaj hitro pogruntali, da 'zeleni prehod' ni v njihovem interesu, ampak so v njihovem interesu premogovne elektrarne, nuklearke, dizelski avtomobili, prehrana z mesom in nasploh manjše okoljske eko dajatve :)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Se bojim, da ima velik delež mladih povsem oprane možgane s to "zeleno" agendo. Pametnih, ki razmišljajo s svojo glavo, je vedno manj.
Če uspemo zaustaviti "zelene" ekstremiste, bomo nehali drveti v propad in pridemo v raj.
Res, znanstveniki so pregovorno dobro placani.
"Programerji so pregovorno slabo plačani."
Programerji na dobrih pozicijah v dobrih podjetjih so bolano dobro plačani. Drugi pa niti ne toliko.
Isto je pri znanstvenikih. Kdor dela na od establišmenta preferiranem inštitutu vrjetno vleče dobro plačo. In je direktorju inštituta povsem jasno, katero pozicijo mora znanost dokazati.
Če nadzoruješ emisije CO2, nadzoruješ vso človeško aktivnost - kmetijstvo, gradbeništvo, transport, elektriko...
To tezo sem isto jaz pogruntal že enih 15-20 let nazaj. CO2 so vzeli natanko zato, ker je tako neločljivo povezan s človeško aktivnostjo. (Nekaj kar že več kot pol stoletja skušajo satanisti in shabas goyji spraviti pod nadzor.)
Prebrisano, ampak zelo očitno enkrat ko veš kam gledat.
Se bojim, da ima velik delež mladih povsem oprane možgane s to "zeleno" agendo. Pametnih, ki razmišljajo s svojo glavo, je vedno manj.
Ravno predkratkim je pisalo, da želi Golob reformirati šolstvo, ki bi med drugim imelo dodatni predmet "zelenega prehoda".
Golob se je izkazal točno tko kot je naša stran napovedala.
V zdravstvu, davkih, infrastrukturi itd. ni naredil ničesar, ker to namreč niso WEFu zanimiva področja.
Ukvarja pa se z WEF zahtevanimi temami. Šolstvo, prehrana, mobilnost itd.
Torej kot se je govorilo, Golob je prek stricev iz ozadja WEFova lutka oz. lutka Agende 2030.
Pametnih, ki razmišljajo s svojo glavo, je vedno manj.Da, zato pa drvimo v propad. Zgodovina vas ni naučila čisto nič ...
Če je kdo neuk tu, si to ti. Žal.
Še vedno nisi spodoben podati argumentiranega spisa in se raje držiš blesavih enovrstičnic.
A si mi najdu tisto vrhovno študijo/model, na podlagi katere delamo to celotno paniko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fulk ()
Če je kdo neuk tu, si to ti.Hehehe, vostočna ekipa, dvorni norčki ...
Sposobni ste izbrskati najbolj nemogoče in bizarne trditve na najbolj obskurnih sajtih in jih razglašati za sveto resnico, ne vidite pa očitnih, izmerjenih dejstev, predstavljenih vsepovsod na ljudem razumljiv način? Razumem vas, tudi meni najbolj učinkovito skriješ nekaj tako, da mi zadevo postaviš v vidno polje. Jo ne bom videl, ker jo tam ne bom pričakoval. Samo da je pri vas huje - vi nočete videti (o vzrokih smo že večkrat razpravljali). Zatorej je vsakršna investicija časa v vas sizifovo delo.
Se strinjam. IPCC je zelo obskuren sajt. Poln svete resnice.
Čestitam. Iz ene žaljive enovrstičnice si napredoval na tri.
Počasi počasi boš morda spravil skupaj zametek argumenta.
Čestitam. Iz ene žaljive enovrstičnice si napredoval na tri.
Počasi počasi boš morda spravil skupaj zametek argumenta.
Leif ::
Hehehe, vostočna ekipa, dvorni norčki ...
Sposobni ste izbrskati najbolj nemogoče in bizarne trditve na najbolj obskurnih sajtih in jih razglašati za sveto resnico, ne vidite pa očitnih, izmerjenih dejstev, predstavljenih vsepovsod na ljudem razumljiv način?
Lahko tudi kako rečemo o bizarnih trditvah, npr da bo okolica Alp brez ledenikov podobna azijskim stanom. Triglavski ledenik je nastal v mali ledeni dobi, v srednjem veku ga sploh ni bilo, pa Radovljica ni bila podobna Tadžikistanu. Lahko bi malo razložil zakaj takrat ni prišlo do tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Leif ()
Apokalipsa prihaja!
Ko jih vprašaš od kje jim tako zanesljive informacije, pa se začnejo obnašat kot osnovnošolčki.
https://www.lbc.co.uk/news/extinction-r...
Pol pa pegasusi drkajo na take in čakajo Armageddon.
Ko jih vprašaš od kje jim tako zanesljive informacije, pa se začnejo obnašat kot osnovnošolčki.
https://www.lbc.co.uk/news/extinction-r...
Pol pa pegasusi drkajo na take in čakajo Armageddon.
Lahko tudi kako rečemo o bizarnih trditvah,Če se motim, bom umrl kot najsrečnejši človek. Ampak meritve zaenkrat kažejo bolj neprijetno prihodnost: https://arstechnica.com/science/2023/04...
Morda boš umrl najbolj žalosten človek, ker boš do smrti verjel pravljicam o akopalipsi jutri.
Evo, še v človeškem jeziku in z animiranimi sličicami za vse, ki so jim znanstveni članki preveč suhoparno čtivo:
Obetajo se nam novi, neprijetno topli rekordi.
Obetajo se nam novi, neprijetno topli rekordi.
Ja zdaj bi bil ze cas, da se temperatura dvigne, da presadim paradajze.
Maja smo ze pm
Maja smo ze pm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Toplo je super! Škoda le, da so se v zadnjih 50 letih znanstveniki že več stokrat zmotili v svojih napovedih (glej zgoraj nekaj primerov AtaŠtumfa).
Pegasusu nekaj v lajfu manjka, zato pa tako onanira nad vesoljnim potopom.
Potolažil bi ga, da ne bo nič dramatičnega kar se podnebja tiče, ampak ne želi me poslušat.
Potolažil bi ga, da ne bo nič dramatičnega kar se podnebja tiče, ampak ne želi me poslušat.
Za vse interesirane
https://cdn.videy.co/vQgRE36x.mp4
TL;DR
Man-made climate change, je bolj psevdo-znanost kot pa znanost.
Klimatska katastrofa je transparentni nateg elite.
Žal mi je pegasus. Ampak vedno bolj se to kaže.
https://cdn.videy.co/vQgRE36x.mp4
TL;DR
Man-made climate change, je bolj psevdo-znanost kot pa znanost.
Klimatska katastrofa je transparentni nateg elite.
Žal mi je pegasus. Ampak vedno bolj se to kaže.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpusti ogljikovega dioksida še vedno rekordni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12464 (7333) | kow |
» | Udarec za podnebne alarmiste? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 33702 (17577) | zmaugy |
» | Univerza Brown: Podnebni zanikovalci še vedno nesorazmerno visoko zastopani v medijih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 20581 (16780) | gruntfürmich |
» | IPCC: Hitrost globalnega segrevanja manjša, a le po naključju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 36560 (26522) | NSA Agent |