Forum » Omrežja in internet » "Slonček"
"Slonček"
sdafsda ::
Zadnic sm se na skretu spomnu,.......mhm.....kje je moja Slo-Tech Linux majca. Takat sem resno razmislal, da bi kej prispeval. No,..nakonc sm sam majco kupu.
stratosD ::
pa #joker IRC kanal....remember?enkrat so nas celo v reviji predstavli tiste ki smo največ gor visel...
mal je sezona kislih kumarc pa nabijamo...
mal je sezona kislih kumarc pa nabijamo...
kixs ::
Na netu sem od 1994 in nimam pojma o temle sloncku... morda zato, ker torrentov nikoli nisem uporabljal :lol:
Kako si lahko na netu od '94 in nikol prek torrenta vleku ??
Kot, da se je "dolvleka" zacela s torrenti :lol:
Pa verjetno ima malokdo taksen internet arhiv od leta 1995 naprej :lol:
Saul Goodman ::
sloncek je kar legenda. suprnova.org je bil v tistem času na internetu globalno prepoznan tracker v rangu kasnejšega the pirate bay, ne pa nekih vaških trackerjev tipa partis, ki so se razpasli kasneje.
tako da, bit na internetu od nevem-kdaj in ne slišat za to stran ali slovenca, ki je stal za njo, sploh če ste takrat bili v obdobju konzumiranja zastonj robe na internetu, lahko štejemo pod pomanjkanje splošne razgledanosti. :)
en link na novico iz 2007, za nekaj konteksta:
https://www.wired.com/2007/08/infamous-...
"The Pirate Bay has made good on its promise to bring back the wildly popular bittorrent site Suprnova.org -- Suprnova is indeed back up and running with some one million torrents already in its database."
pustmo tipe aka mtosev, on je po 25 letih surfanja še vedno normie.
tako da, bit na internetu od nevem-kdaj in ne slišat za to stran ali slovenca, ki je stal za njo, sploh če ste takrat bili v obdobju konzumiranja zastonj robe na internetu, lahko štejemo pod pomanjkanje splošne razgledanosti. :)
"The Pirate Bay has made good on its promise to bring back the wildly popular bittorrent site Suprnova.org -- Suprnova is indeed back up and running with some one million torrents already in its database."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Saul Goodman ()
meho7 ::
Gagatronix je izjavil:
Se spomnim nadgradnje diska na 386 iz 60 na 400 MB... potem so pa čez nekaj let pricurljali pekači kjer si za "drobiž" gor zapekel 650/700MB.
Disk ni bil drobiž :)
Moj prvi pekac me je kostal skoraj toliko kot komp, skoraj 100k SIT. Prazni CD-ji niso bili pretirano poceni, pa se peklo je poln CD skoraj eno uro ker je bila zadeva zmozna samo 1x hitrosti.
Pa problemi z burn faili jao, jao
Septembra 2000 sem za Plextorja odstel 63k sit - 12x write speed. Cdji so bili od 600-900sit, odvisno od proizvajalca. Kasneje so prisli tisti zeleni SmartBuy cdji, ki so jih prodajali po 200SIT. Tortico 25 komadu si dobil za manj kot 3 tisocake.
Od programov za peko sem zacetku uporablal od Roxio Easy Cd Creator sele leta kasneje sem presaltal na Nerota zaradi bin-cue burnanja.
Gagatronix ::
Ja jao boze, si sedel skoraj eno uro, glih toliko da si nisi upal dihat v isti sobi, burn fail. Pa si imel se en drag coaster.
mtosev ::
Saul Goodman je izjavil:
sloncek je kar legenda. suprnova.org je bil v tistem času na internetu globalno prepoznan tracker v rangu kasnejšega the pirate bay, ne pa nekih vaških trackerjev tipa partis, ki so se razpasli kasneje.
Jaz na netu najdem / dobim čisto vse kar rabim. Pred dolgo časa sem imel odprte porte do main desktop kompa, mel WAMP in accessal stuff direkt iz kompa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Članek "Včasih smo Slovenci Kitajce učili računalništva" v časopisu DELo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 24353 (157) | cvalsr |
» | Umrl je legendary Sir Clive Sinclair (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5160 (3464) | driver_x |
» | Apple II po 23 letih dobil novo nadgradnjoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6488 (4251) | Zvezdica27 |
» | Piratstvo v Sloveniji - nekoč (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16634 (13165) | ZaphodBB |