Forum » Loža » NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila
NOVI Koronavirus - V ponedeljek najvišji porast okužb po začetku aprila
Pithlit ::
globoko grlo je izjavil:
Morte mal odpret ocke in plasnice odstrant.
V Floridi se pripravljajo na tozbo farmacevtskih "odresenikov".
Prihajajo klimatski lockdowni itd.
Razumem, da tolazte same sebe, kle na forumu pa se se norca delate. Smo pa vsi v istem loncu.
Sej iz tega se ne delamo norce. Delamo se norce iz, recimo, solatkovih "načrtno so morili starčke v DSO-jih" pa nirbiru-vih 5g čipoh in reptiljinacih. Pa une samomorilčeve nebuloze tud niso glih nekomične. Ker, hja, baje smo vsi cepljeni že od lanskega božiča mrtvi...
Life is as complicated as we make it...
Slopek ::
Te debate so povsem brezpredmetne. Vsaj tako je videti.
Kot prvo se pozablja zakaj sploh cepljenje. Zato, da bomo zaščiteni, varni, ker drugače bomo zboleli in umrli, pred tem pa okužili še vse ranljive na naši poti....
Zdaj pa, ker nismo verjeli v varnost in delovanje cepiv, prav tako pa ne v samo nevarnost virusa in ker se je izkazalo, da cepiva ne delajo kot obljubljeno, umrli pa brez cepiva tudi nismo, smo kreteni?
Vsak naj dela po svoji vesti in medtem, ko smo necepljeni še vedno vsi živi in to kljub grožnjam vseh pristojnih in tudi nepristojnih organizacij, pa vse do groženj zamaskiranih starih mamc na avtobusih. Ja, tako je bilo.
Zdaj pa se obnašate tako, kot, da v varnost in učinkovitost cepiv dvomimo samo mi. Nas par anonimnežev na forumu. Kar verjemite tudi v to pravljico, je tako lažje.
Kot prvo se pozablja zakaj sploh cepljenje. Zato, da bomo zaščiteni, varni, ker drugače bomo zboleli in umrli, pred tem pa okužili še vse ranljive na naši poti....
Zdaj pa, ker nismo verjeli v varnost in delovanje cepiv, prav tako pa ne v samo nevarnost virusa in ker se je izkazalo, da cepiva ne delajo kot obljubljeno, umrli pa brez cepiva tudi nismo, smo kreteni?
Vsak naj dela po svoji vesti in medtem, ko smo necepljeni še vedno vsi živi in to kljub grožnjam vseh pristojnih in tudi nepristojnih organizacij, pa vse do groženj zamaskiranih starih mamc na avtobusih. Ja, tako je bilo.
Zdaj pa se obnašate tako, kot, da v varnost in učinkovitost cepiv dvomimo samo mi. Nas par anonimnežev na forumu. Kar verjemite tudi v to pravljico, je tako lažje.
Reycis ::
Glavni namen tistih stvari, ki so nam oteževale življenje je bilo, da se nas čimveč spravi na iglo. Kakšen je bil namen tega še ne vem. Bomo videli. Je pa še vsa infrastruktura za hitro ponovitev na mestu, še celo izpopolnili so zadeve od takrat. To ne pomeni nujno, da ne bo ponovno uporabljena, lahko pa se zgodi tudi, da bo uporabljena pretežno proti skupini, ki to zdaj podpira.
Sicer pa še vedno trdim, da je kontinuiteta trenutnega sistema odvisna predvsem od tega, da vzdržuje trenutni standard. Je pa na tej fronti ogromno težav in samo še nove se nabirajo - najnovejši primer je eskalacija problema z z zdravniki.
Sicer pa še vedno trdim, da je kontinuiteta trenutnega sistema odvisna predvsem od tega, da vzdržuje trenutni standard. Je pa na tej fronti ogromno težav in samo še nove se nabirajo - najnovejši primer je eskalacija problema z z zdravniki.
Diversity is our greatest strength
Glavni namen tistih stvari, ki so nam oteževale življenje je bilo, da se nas čimveč spravi na iglo. Kakšen je bil namen tega še ne vem. Bomo videli. Je pa še vsa infrastruktura za hitro ponovitev na mestu, še celo izpopolnili so zadeve od takrat. To ne pomeni nujno, da ne bo ponovno uporabljena, lahko pa se zgodi tudi, da bo uporabljena pretežno proti skupini, ki to zdaj podpira.
Na iglo, ja. Celih 2x. Čudne prioritete imate.
Te debate so povsem brezpredmetne. Vsaj tako je videti.
Prej k boste nehal gluposti govorit, prej bo ta debata zamrla.
"Ne grem se cepit ker sem skeptičen do tega." - čist valid razlog ob katerega se praktično nihče ne bo kaj dosti obregnil.
"Ne grem se cepit ker 5g/reptilijanci/pomori v DSO/great reset/insert yet another bizzare and far fetched theory" - budalaština po kateri si povsem zaslužite da se vam pol foruma v fris smeji.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Reycis ::
Odprem 24ur in prva novica je spet nov primer SADS-a (sudden acute death syndrome). Res nekam veliko cepajo.
Diversity is our greatest strength
primoz4p ::
Literarni večer 6. 12. (dr. Alojz Ihan, dr. Marko Pokorn, David Zupančič)
Nove virusne mutacije, tokrat predvsem notranjih virusnih proteinov, so zapletle epidemiološko situacijo z izbruhom novega vala kovidne literature. Vsaj trije novi sevi, Zupančič, Pokorn in Ihan, so že okužili knjigarne in knjižnice, izpostavite pa se jim lahko tudi na literarnem večeru, ki je potekal 6. decembra 2022 v Domus Medica.
Vstopnice so bile razprodane.
Nove virusne mutacije, tokrat predvsem notranjih virusnih proteinov, so zapletle epidemiološko situacijo z izbruhom novega vala kovidne literature. Vsaj trije novi sevi, Zupančič, Pokorn in Ihan, so že okužili knjigarne in knjižnice, izpostavite pa se jim lahko tudi na literarnem večeru, ki je potekal 6. decembra 2022 v Domus Medica.
Miki N ::
Kakorkoli,ogromno Pikačev, ki so se bolja ali manj glasno rohneli proti Antipikačem tega niso počeli (samo) iz nekih "znanstvenih" vzgibov ali skrbi za druge ampak v veliki meri zato, ker so hranili svojega notranjega Hitlerja. Dajte no, saj smo vsi domači, ne pretvarjajte se zdaj.
nirburu ::
Primarni problem je, da TI nisi (upoštevajoč vaše standarde) arbiter resnosti virusa.
Tudi ko bo tam pri številu umrlih 0!, to ne pomeni, da nisi ti spravil kako babico v intenzivno, ali ji povzročil obisk urgence, ker si bil v Mercatorju tak pacek brez pleničke na obrazu.
Vi (upoštevajoč vaše standarde), ne določate kdaj je epidemija resna ali kdaj je končana!
Če pri današnjih cifrah moraliziraš nad nenošnjo mask - kaj si moraš šele mislit o tistih, ki v času nevarnejših sevov in bistveno višjih cifer okuženih / hospitaliziranih niso hoteli nosit mask?
Svaka čast za tako visoke moralne standarde.
PS: a sem kdaj rekel, da jaz kaj določam? Vsak človek se odloča po lastni presoji. Sam med slepim sledenjem čisto vsemu kar NIJZ priporoča (ne pa zapoveduje), ali pa anarhističnim antivax popolnem zavračanju stroke obstaja še kaj vmes, ne boš verjel.
Jaz priznam. Reševal sem gospodarstvo in ne babice.
Na srečo sem pravilno ocenil, da virus ni tako nevaren in kljub namernemu okuževanju ostarelih iz strani vlade Janeza Janše, virus ni uspel pobiti več kot 1.5% babic.
Nimam problema z moralnim mačkom, ker sem rešil več kot uničil. Vi ste celo generacijo otrok zaostalili za leto in pol in nakopali toliko gospodarske škode, da ne vem kdaj jo bomo rešili.
Čudno pa mi je, ker ste nas normiji toliko kurcali, da se ne držimo navodil in priporočil NIJZ, sedaj interpretirate reči malo po svoje, brez slabe vesti.
Ampak ja, dobrodošel med antivaxerske, egoistične pobijalce babic.
Zakaj bi jaz to rabil? Saj maska ne ščiti mene temveč druge. Pač toliko da malo zadrži te ta velike kapljice, zato ne rabim posebnega protokola. Tudi ko greš v ZD ipd. ti jih ne dajo sedaj iz posebno zaščitene sobe oz. laboratorija.
Ali če se ponovim:
... ok ali pa ti veš, zakaj sploh nosiš masko? Ne zato, da se ne bi mogel okužiti, ampak da ti ne bi mogel okužiti drugih predvsem s krehanjem in kašljanjem.
Maska seveda ščiti v obe smeri.Da, v razmerju 1/100. Maska tebe ščiti res minimalno oz. te pri tem tipu virusa praktično ne ščiti nič. Zakaj misliš, da kirurgi nosijo maske? Zaradi sebe ali zaradi pacienta?
Čaki, a niste nam razlagali kako maske bistveno zmanjšajo aerosole iz izdiha?
A sedaj ste zadovoljni samo že z filtracijo velikih kapljic? Zanimivo kako se stvari obrnejo.
nirburu - Z maskami si že malo težek!
No, jaz upam, da je vsem jasno, da me boli k**** če ripmork nosi masko ali ne. Jaz ga zgolj vlečem po ulici zaradi njegovih lastnih besed in standardov.
Zanima me, kako antivaxerji pojsnjujejo dejstvo, da se kontrole, omejitve in nadzor, ki naj bi bili po njihovem glavni cilji "plandemije", niso ohranili.
You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.
Na iglo, ja. Celih 2x. Čudne prioritete imate.
Prej k boste nehal gluposti govorit, prej bo ta debata zamrla.
"Ne grem se cepit ker sem skeptičen do tega." - čist valid razlog ob katerega se praktično nihče ne bo kaj dosti obregnil.
"Ne grem se cepit ker 5g/reptilijanci/pomori v DSO/great reset/insert yet another bizzare and far fetched theory" - budalaština po kateri si povsem zaslužite da se vam pol foruma v fris smeji.
Spet lažeš. Odvisno od države, nekatere zahtevajo, so zahtevale 3 odmerke. Na voljo jih je seveda več, in še ne tako dolgo nazaj so ti utrujali, če nisi bil updejtan.
Za 5G čipe pa sem že povedal. To je defakto resnica.
Samo nekdo, ki ima v možganih vklopljeno opcijo OTA, lahko čez noč prešalta iz ene egzistencialne krize v drugo.
Odprem 24ur in prva novica je spet nov primer SADS-a (sudden acute death syndrome). Res nekam veliko cepajo.
https://www.24ur.com/sport/nogomet/sp-n...
Nothing to see here. Move along.
Literarni večer 6. 12. (dr. Alojz Ihan, dr. Marko Pokorn, David Zupančič)
Ta plandemija je bila prvi primer, ko smo bili mi "antivaxerji" bolj uspešni generali že med bitko in ne po njej. Uradni generali pa so streljali golobe z AAA topovi, misleč, da so sovražnikova letala. Šrapneli pa so pobili več svojih civilistov kot sovražnik.
solatko ::
Pithlit - Čudno, da so se skoraj po celem svetu, prve smrti pojavile med 65+ generacijo, DSO-ji, nedeljska druženja vseh generacij,...... brez tega naključja, bi bil covid obravnavan kot prašičja kuga, ki je mimo grede, tudi pobirala starejše in bolehne. Seveda tebi ne potegne nič izven uradnega konteksta. Čemu bi bilo potrebno zmerjata drugače misleče, je to način desnih, ko jim zmanjka uradnih mnenj, oziroma se ta začnejo lomit. Hočete argumentirano debato, kljub temu, da so se po celem svetu odstranjevale informacije, ki se niso skladale z covid agendo, uradni tolmači ukrepov pa so dajali nepopolne in nasprotujoče izjave ali pa so bili na neugodna vprašanja tiho, ker niso premogli argumentiranih odgovorov, bojo prišli čez 73 let.
Unchancy - Samo zato, ker imajo taka zvajanja omejen rok uporabe, saj že dolgo časa, vsemu temu ni verjel skoraj nihče več, razen prepričanih.
Unchancy - Samo zato, ker imajo taka zvajanja omejen rok uporabe, saj že dolgo časa, vsemu temu ni verjel skoraj nihče več, razen prepričanih.
Delo krepa človeka
Vinski Kamen ::
Bo držalo, kardiologi po vsem svetu potrjujejo ogromno povečanje težav s srcem pri mlajših moških:
https://odysee.com/@Robert-Self:a0/Pedi...
Za razvedritev dodajam 'The Twelve Doses of Christmas' _ Angry Albertan Ensemble:
https://odysee.com/@Robert-Self:a0/'The...
c3p0 ::
Vaxerji pravijo, da se SADS pojavlja enakomerno pri vakciniranih in prebolelih in da cepivo ni krivo, temveč virus.
Kayzon ::
Ce je prislo do te mere,da so sli spreminjati DEFINICIJO CEPLJENJA,ker njihova cepiva niso dosegala standardov ki smo jih imeli prej. ALO! Wake up sheeps.
globoko grlo ::
Pandemija je tut na nov definirana ;) V usa se kr traja, ker jim cepiva veljajo samo pod emergency act, hehe. Ampak ja, vse ok in transparentno.
Gain of function research v usFa ni dovoljen, pr posevnookih pa lohka delas kar cs in so enostavno tam financiral vse skup. Verjetn jim je stvar usla cist po pomoti, pa so mogl amere rest (fauci & co). Ostalo je zgodovina.
Ampak ja, vse ok in transparentno.
Pa mimgrede, pri nas smo prav cakal, da se je virus razsiril, pol smo pa jokal kolk je hudo. Ce bi 3 tedne prej zaprl drzavo, bi blo bistveno drugac. Smo lepo vidl kako grejo zadeve drugod po svetu in bi lahko prehitel val okuzb, ampak ne, je ablast lepo pustila virusu prosto pot, pol pa tezila folku.
Gain of function research v usFa ni dovoljen, pr posevnookih pa lohka delas kar cs in so enostavno tam financiral vse skup. Verjetn jim je stvar usla cist po pomoti, pa so mogl amere rest (fauci & co). Ostalo je zgodovina.
Pa mimgrede, pri nas smo prav cakal, da se je virus razsiril, pol smo pa jokal kolk je hudo. Ce bi 3 tedne prej zaprl drzavo, bi blo bistveno drugac. Smo lepo vidl kako grejo zadeve drugod po svetu in bi lahko prehitel val okuzb, ampak ne, je ablast lepo pustila virusu prosto pot, pol pa tezila folku.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Unchancy ::
globoko grlo je izjavil:
Pandemija je tut na nov definirana ;) V usa se kr traja, ker jim cepiva veljajo samo pod emergency act, hehe. Ampak ja, vse ok in transparentno.
Čaki, a covid ni bil samo prehladek, da bi ti še prej zapiral?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Ja, namest da smo čakal 2 al pa 3 tedne, bi lohka prec vse ustavl za 2 tedna in pojebal vse makaronarje pa hrčke k bi se selil gor pa dol, pa bi mel mir :)
+ našga hojska, k je mamo pelu na en špricar
+ našga hojska, k je mamo pelu na en špricar
Se pravi Janša je ... premal lockdownal?
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Prepozn, a je tko tezko razumet?
Prvi val smo spremljal povsod po svetu, mi smo dozivljal isto kksn mesc kasnej. Ce bi prec zminimaliziral gibanje pa meje kontroliral, bi bil val dosti manjsi. Tko smo pa cakal na porast okuzb in prepozn reagiral. Teoretik zarot bi reku, da je blo to namerno, ker pol lohka vladas z odloki, haha.
Prvi val smo spremljal povsod po svetu, mi smo dozivljal isto kksn mesc kasnej. Ce bi prec zminimaliziral gibanje pa meje kontroliral, bi bil val dosti manjsi. Tko smo pa cakal na porast okuzb in prepozn reagiral. Teoretik zarot bi reku, da je blo to namerno, ker pol lohka vladas z odloki, haha.
Gregor P ::
A obstaja še novejše cepivo, ker sem mislil, da sem se že cepil proti zadnjim različicami pri nas?
Gregor P - … bla bla bla … Hitro po manjkajoče pikice.
Kaj če bi ti malo spremljal forum in ne kar pisal nekaj počez na pamet?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
bintih ::
Na Danskem kovid izenačen z gripo..... naj le dodam poleg še ta citat iz članka
https://www.dnevnik.si/1043002549
Končno, po treh letih bo konec svetovne virusne farse pri kateri velja globok priklon predvsem virusu, ki je v svoji želji po obstoju mutiral v skoraj nenevarno obliko respiratornega obolenja.
Še worldwide se to sprejme in se lahko začnemo aktivneje spopadati z energetsko farso, ki se nam trenutno zajeda v vse pore našega življenja.
Danska je zaradi svoje hitre kampanje cepljenja proti covidu-19 in obsežnega testiranja razmeroma dobro prestala pandemijo.
Da smo si na jasnem. Cepljenje ZAGOTOVO pomaga ljudem z oslabljenim imunskim sistemom, spremljajočimi drugimi boleznimi in starejšim ter oslabelimi. Enako rudi cepivo proti gripi.
Nikogar pa ne ščiti pred morebitno okužbo in ne preprečuje kužnosti.
Fotr 89, teden dni nazaj dobil COVID ( dobil na urgenci ), cepljen 3x, letos spomladi poživitveni odmerek. Sam sem bil cepljen oktobra 2020, ko nas je PV Janša v javni upravi prislil v cepljenje, januarja 2021 sem zbolel za COVID. Žena, hčera, nič cepljeni, moja dela celo v zdravstvu, bile z mano v karanteni ( največja naumnost kar se jih je prejšnja oblast lahko spomnila ), pa do sedaj nista zboleli. NE poznam niti enega znanca, ki je zbolel, pa ne bi bil cepljen. Poznam pa jih par, ki niso bili cepljeni, pa niso zboleli. Stroka, ki se desetletja ukvarja z razvojem cepiv je spomladi 2020, ko je izbruhni COVID, izjavila, da bo cepivo do konca 2021. Ta ista stroka je kar naenkrat naredila čudež in dala cepivo ven po pol leta.
dexterboy ::
Te debate so povsem brezpredmetne. Vsaj tako je videti. Kot prvo se pozablja zakaj sploh cepljenje. Zato, da bomo zaščiteni, varni, ker drugače bomo zboleli in umrli, pred tem pa okužili še vse ranljive na naši poti.... Zdaj pa, ker nismo verjeli v varnost in delovanje cepiv, prav tako pa ne v samo nevarnost virusa in ker se je izkazalo, da cepiva ne delajo kot obljubljeno, umrli pa brez cepiva tudi nismo, smo kreteni? Vsak naj dela po svoji vesti in medtem, ko smo necepljeni še vedno vsi živi in to kljub grožnjam vseh pristojnih in tudi nepristojnih organizacij, pa vse do groženj zamaskiranih starih mamic na avtobusih. Ja, tako je bilo. Zdaj pa se obnašate tako, kot, da v varnost in učinkovitost cepiv dvomimo samo mi. Nas par anonimnežev na forumu. Kar verjemite tudi v to pravljico, je tako lažje.Tako veliko povedano v tako malo stavkih, da bi tole bilo treba uokviriti in obesiti na steno... Ja, žal je tako, da ljudje sami iz sebe delajo budale, ne daljo drugi iz njih budale... ampak iglarji itak takoj skočijo v luft, kaj se gremo antiwaxerji... owčke, jbg :(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Razlika med nami in vaxerčki tu, je le ta, da mi smo manj pičke.
Oni počnejo isto kot mi tarkat. Brez mask, in še to ko ji imajo, je to za večje kapljice. Praktično naša stališča slabi 2 leti nazaj.
Meni se pač ni zdelo vredno uničiti našega življenja in svobode za tako blago bolezen in sem pač s koncem marca prenehal s temi korona neumnosti.
Ripmorki pa šele sedaj spoznavajo isto.
Oni počnejo isto kot mi tarkat. Brez mask, in še to ko ji imajo, je to za večje kapljice. Praktično naša stališča slabi 2 leti nazaj.
Meni se pač ni zdelo vredno uničiti našega življenja in svobode za tako blago bolezen in sem pač s koncem marca prenehal s temi korona neumnosti.
Ripmorki pa šele sedaj spoznavajo isto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirburu ()
Horas ::
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
beobitcheva še kr lajna eno in isto
pa še vedno je novi koronavirus. kot da 2 ali 3 letnikom rečemo novorojenček
beobitcheva še kr lajna eno in isto
pa še vedno je novi koronavirus. kot da 2 ali 3 letnikom rečemo novorojenček
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()
Še pandemije niso preklicali. Cepiva pa še vedno imajo EUA, kljub številnim uradnim zdravilom.
Razumem, da o Billu ne želijo slišati, ampak komur še ni jasno, da gre za rafinirani nateg, ne vem kaj mu še lahko pokažem.
Razumem, da o Billu ne želijo slišati, ampak komur še ni jasno, da gre za rafinirani nateg, ne vem kaj mu še lahko pokažem.
solatko ::
Gregor P - Napaka, cepil si se s cepivom za prvi sev pa še ni bil ves porabljen.
Delo krepa človeka
-Wall ::
Zanimivo, kako so razni bebcki, ki si govorili o namagnetenju, 5g connectivityu, nanorobotih, mrtvih, genskih terapijah, zarotah,... zaradi cepljenja, danes vsi postali strasno pametni, da niso imeli nobenih ekstremnih nagnjenj, da niso zganjali scaremongeringa in strasili splosne populacije z alterznanstveno-fantasticnimi storijami.
Kar raznasa jih od same racionalnosti in pametovanja, kljub temu, da vemo, kaksne neumnosti so kvasili eno leto nazaj. In, da se vedno vecina nima blage veze kaj cepivo sploh je in kako deluje mrna.
Dejansko pa so tako, kot so bili takrat, tudi danes samo:
Kar raznasa jih od same racionalnosti in pametovanja, kljub temu, da vemo, kaksne neumnosti so kvasili eno leto nazaj. In, da se vedno vecina nima blage veze kaj cepivo sploh je in kako deluje mrna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -Wall ()
coffeetime12 ::
Ti raje povej kaj je, ko pades cez pečino, je spodaj luknja s katero prides v sredisce zemlje, kjer se pogovarjas z reptili? Saj me zanima, pa se ne morem odlepit iz kandelabra, magnetizem je premocan... mogoce so nanoboti... pa Gates mi nekaj sporoca preko 5g... pravi, da si raje sluzbo najdite.
Bože mili kaj proizvede MSM dandanes. Covid dogmatike napljavlja hitreje kot cigan menja konje. Le-ti se zatekajo k:
- reptilom
- središču Zemlje
- kandelabrom
- magnetizmu
- nanobotom
- 5g
- Gatesu
Poskusimo še enkrat. Upam, da se tokrat vtisne:
coffeetime12 ::
Vaxerji pravijo, da se SADS pojavlja enakomerno pri vakciniranih in prebolelih in da cepivo ni krivo, temveč virus.Pfizer le-to potrjuje in obljublja, da naslednjič, ne glede na izgubljene tožbe iz preteklosti ubijanja ljudi pri nepreverjenih kemikalijah ter pri vbrizgavanju nepreverjenih genetskih terapij, tokrat ni nič kriv. Pika! Oblak-sonce-tema. Ursula VDL je priča! Kdor ne sodeluje je antivaxxer, desni ekstremist, ravnozemljaš, gej, vegan, slab smučar, težak, zguba, 7G, krokodil ...
Hahaha, slika pove vec kot 1K besed, nice one.
@Wall...hitro si postal pameten. Verjetno celo bolj kot Albert Bourla, katerega so tudi "prepričali" in potem gre prepričevanje vse do takih, kot si ti.
O pcr testih torej nima pojma njihov izumitelj, o mRNA cepivih nimajo pojma prvi razvijalci, tiste, ki ste za, so pa prepričali in zdaj ste varni, saj ne trosite več okužbe med babicami in ste zaščiteni pred hospitalizacijo. Tako varen si, da res ne vem, kaj se ti je potrebno razburjati, ker visok pritisk te pa lahko vseeno pokoplje.
Albert o mRNA:
O pcr testih torej nima pojma njihov izumitelj, o mRNA cepivih nimajo pojma prvi razvijalci, tiste, ki ste za, so pa prepričali in zdaj ste varni, saj ne trosite več okužbe med babicami in ste zaščiteni pred hospitalizacijo. Tako varen si, da res ne vem, kaj se ti je potrebno razburjati, ker visok pritisk te pa lahko vseeno pokoplje.
Albert o mRNA:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
coffeetime12 je izjavil:
Lepo si to postal - povezava med antivaxxerji in Putinovimi oboževalci/boti je jasna.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Povezave s slikico verjetno ne opaziš, tako, kot ti ni jasno kdo je human dron, dron.
Zelo očitno je, kdo kaj podpira. Ti in tebi podobni Putina.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Slopek ()
Sploh ni pomembno kaj jaz podpiram, hahaha. Ti podpiraš pa USA. Pa kaj? Bo kaj drugače če prestopim v tvoje vrste? Bo vojne konec?
Ne bit tak Putinov botek…
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Slopek ()
Kaj ima to tukaj sploh veze? Spokaj se v primerno temo.
Poznavalci mRNA tretmaja, raje pokomentirajte izjavo Alberta.
Zgodovina sprememb…
Kaj ima to tukaj sploh veze? Spokaj se v primerno temo.
Poznavalci mRNA tretmaja, raje pokomentirajte izjavo Alberta.
Nisem jaz prvi tukaj postal ukrajinske zastave. Je pa tako lepo ilustrativno
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Wiki: Vaccine hesitancy @ Wikipedia
Tale clanek (znanstveni, iz podrocja psihologije), tudi dosti pove: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl... , vmes je namrec minilo kar nekaj casa, tako, da so to kolektivno obsesijo raziskali tudi psihologi in prisli do zanimivih zakljuckov:
Bo treba ponoviti, ker so se prilagojevalci svoji mnenj ze kar namnozili:
(p.s.: zame so drkadzije na UA ravno enaki bebci kot antivaxerji, pac nekaj so slisali in zdaj za to brezpametno navijajo, tako, da je tista ofcka zgoraj zgresena - gre za popolnoma enak profil ljudi, samo tema je druga)
The specific hypotheses raised by anti-vaccination advocates have been found to change over time.
Tale clanek (znanstveni, iz podrocja psihologije), tudi dosti pove: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl... , vmes je namrec minilo kar nekaj casa, tako, da so to kolektivno obsesijo raziskali tudi psihologi in prisli do zanimivih zakljuckov:
It's a conspiracy: Covid-19 conspiracies link to psychopathy, Machiavellianism and collective narcissism
Bo treba ponoviti, ker so se prilagojevalci svoji mnenj ze kar namnozili:
Zanimivo, kako so razni bebcki, ki si govorili o namagnetenju, 5g connectivityu, nanorobotih, mrtvih, genskih terapijah, zarotah,... zaradi cepljenja, danes vsi postali strasno pametni, da niso imeli nobenih ekstremnih nagnjenj, da niso zganjali scaremongeringa in strasili splosne populacije z alterznanstveno-fantasticnimi storijami.
(p.s.: zame so drkadzije na UA ravno enaki bebci kot antivaxerji, pac nekaj so slisali in zdaj za to brezpametno navijajo, tako, da je tista ofcka zgoraj zgresena - gre za popolnoma enak profil ljudi, samo tema je druga)
Zgodovina sprememb…
Dejte se držat teme, ne pa o psihologiji in ukrajinski vojni.
Ste se cepili, pa kaj? Zdaj ste varni in ne razumem vse te jeze, ki je v vas. Kaj vas muči? Da nekateri nismo cepljeni? Razumem, da vas bolijo vojne, ampak za to obstaja tema, kjer se lahko razjokate, vse okoli cepiva, pa je za vas zdaj brezpredmetno, saj ste zaščiteni in varni pred nevarnim virusom.
Ste se cepili, pa kaj? Zdaj ste varni in ne razumem vse te jeze, ki je v vas. Kaj vas muči? Da nekateri nismo cepljeni? Razumem, da vas bolijo vojne, ampak za to obstaja tema, kjer se lahko razjokate, vse okoli cepiva, pa je za vas zdaj brezpredmetno, saj ste zaščiteni in varni pred nevarnim virusom.
Zgodovina sprememb…
Dejte se držat teme, ne pa o psihologiji in ukrajinski vojni.
Ste se cepili, pa kaj? Zdaj ste varni in ne razumem vse te jeze, ki je v vas. Kaj vas muči? Da nekateri nismo cepljeni? Razumem, da vas bolijo vojne, ampak za to obstaja tema, kjer se lahko razjokate, vse drugo je za vas brezpredmetno, saj ste zaščiteni in varni pred nevarnim virusom.
Psiholoska razlaga cudakov je 100% povezana s temo.
To je pa povsod in pri vsaki stvari tako, pa o tem ne razpredamo. Drži se teme in povej več o mRNA, ti strokovnjak.
Vse drugo bi metali naprej, samo tistega ne o čemer sploh teče debata.
Sprosti se, saj si varen in zaščiten.
Vse drugo bi metali naprej, samo tistega ne o čemer sploh teče debata.
Sprosti se, saj si varen in zaščiten.
Tvoja antiameriška nastrojenost ti je malo v napoto pri presoji ukrajinske situacije.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Tvoja antiameriška nastrojenost ti je malo v napoto pri presoji ukrajinske situacije.
Ker je v Ukrajini vojna, hitro po nov odmerek, ti poznavalec mRNA.
Sploh ne, niti najmanj. Pravzaprav sem glede cepljenja in-line z americani in precej manj s slovenceljni.
Antivaxerstvo je tam stvar far-right hill-billyev, cepljenje pa stvar "levice" (oz. zmerne desnice, levice ZDA nima), kar tudi kaze ofcka zgoraj, ki jo je nalepil levicar, narisana pa je s strani desnega idiota.
Slovenci so pac bolj namedene posasti in levica drka na antivaxerstvo, desnica pa na UA, ceprav je bolj pricakovano, da bi konzervativni nazadnjaki navijali tudi za antivaxerstvo.
Kot receno, bebavo navijastvo brez intelekta.
Ukrajinska situacija, mi je pa nepomembna, pac sli smo na led ZDA, zdaj pa placujemo za to. Saj nas niso prvic nategnili, je pa res, da me zanima, kolikokrat se.
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Ta tema je kot fake Lačni Franc komad:
Kandidati za cepiva,
ovce blejajo.
Dirigenti naše sreče,
ovce blejajo.
Ustvarjalci nove krize,
ovce blejajo.
Brezpredmetne analize,
ovce blejajo.
Kandidati za cepiva,
ovce blejajo.
Dirigenti naše sreče,
ovce blejajo.
Ustvarjalci nove krize,
ovce blejajo.
Brezpredmetne analize,
ovce blejajo.
OutOfTheBox ::
Dejte se držat teme, ne pa o psihologiji.
Ravno na tej točki, bi se morali pogovarjati o psihologiji. Kar je obdobje korone prineslo je ravno polarizacija (ne ena in druga stran ne razume zakaj).
Zdaj ste varni in ne razumem vse te jeze, ki je v vas. Kaj vas muči? Da nekateri nismo cepljeni?
To je šolski primer ko ena stran podjebava drugo in priliva olje na ogenj (velja tudi obratno ko druga stran podjebava prvo) in dokler se vsak sam pri sebi ne bo potolažil (neglede na njegov cepilni status), se zadeva pač ne bo končala.
Dejstvo, ki ga ena in druga stran ne razume je eno: Vsak se je odločil tako kot je vedel da je prav (v dani situaciji) in tukaj ga univerzalnega odgovora NI.
Sedaj egotripat tukaj zato ker si star 30 let in si preživel cepljenje ali necepljen preživel virus in sedaj pametovat celemu svetu da je bila tvoja odločitev najbolj pravilna (bile so namreč samo dve in ne glede katero bi izbral, se ne bi odločil narobe), je samo znak nezavedanja in nesposobnosti gledanja na situacijo iz drugega zornega kota.
Sam da veste: Vse vas imam rad - cepljene in necepljene.
@Wall...hitro si postal pameten. Verjetno celo bolj kot Albert Bourla, katerega so tudi "prepričali" in potem gre prepričevanje vse do takih, kot si ti.
Albert o mRNA:
In kaj, po tvoje, Albert tolk šokantne ga pove? Razen tega da so se pravilno odločili?
Če to prebereš med vrsticami in ti je v uteho, lahko verjameš tudi, da ti bo Božiček prinesel polno košaro daril. Tega kar praviš, tukaj gotovo ne pove, ampak psiha res dela svoje.
Gregor P ::
Gregor P - Napaka, cepil si se s cepivom za prvi sev pa še ni bil ves porabljen.Prosim? Kako ti veš s čim sem se jaz nazadnje cepil?!? Čas za novo teorijo zarote V glavnem vsaj rekli so mi, da se cepim zoper Omicron BA.4/BA.5, drugo je kakšen čip so mi zares vsadili, ker moj telefon res nekam boljše lovi zadnje čase
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Če to prebereš med vrsticami in ti je v uteho, lahko verjameš tudi, da ti bo Božiček prinesel polno košaro daril. Tega kar praviš, tukaj gotovo ne pove, ampak psiha res dela svoje.
Sej zato te sprašujem kaj tako šokantnega pove. Pa ne da se izvijaš? Spet...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova različica koronavirusa se imenuje omikron (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 99214 (78338) | fikus_ |
⊘ | Tretji odmerek - možno samo mRNA? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 44535 (39629) | dexterboy |