» »

Samsung obvestila

Samsung obvestila

sinalko ::

Lp. Nikjer ne najdem. A obstaja na Samsung telefonih na ravni ONE UI 4.1, možnost, da se zaslon ne vklopi ob prispelem sporočilu? Hvala.

V-i-p ::

Upam, da je to to, nisem probal. Odpri nastavitve in zgoraj v iskanje vpiši "ne moti", odpri in potem imaš čisto na dnu "Skrij obvestila".
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

Upam, da je to to, nisem probal. Odpri nastavitve in zgoraj v iskanje vpiši "ne moti", odpri in potem imaš čisto na dnu "Skrij obvestila".

Hvala vseeno, samo nisem mislo to. Mislo sem, da se v normalnem profilu zaslon ne vklopi, ko sprejmem kakšno obvestilo. To je tista kratkočasna osvetlitev oz. vklop zaslona za par sekund, če se da to kje izklopit. V Viberju se, da to izklopit v samih nastavitvah aplikacije in velja samo za Viber. A obstaja kje ta možnost v nastavitvah UI, da velja za vse aplikacije?

Aaaa, ok potem pa tole. Pojdi v nastavitve, aplikacije in odpri tvojo privzeto aplikacijo za sporočila in pod obvestila vključi "tiha dostava". Takrat ob SMSu telefon niti mrdne ne (ne zvok, ne vibra, niti zaslon se ne vključi, nič).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

Aaaa, ok potem pa tole. Pojdi v nastavitve, aplikacije in odpri tvojo privzeto aplikacijo za sporočila in pod obvestila vključi "tiha dostava". Takrat ob SMSu telefon niti mrdne ne (ne zvok, ne vibra, niti zaslon se ne vključi, nič).

Samo jaz hočem, da se vse normalo vklopi razen zaslona.

Ja potem pa v nastavitvah pod "zaklenjen zaslon" izključi obvestila, pa normalno začivka in zavibrira, prikaže pa ne (zaslon ostane izključen).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

V-i-p je izjavil:

Ja potem pa v nastavitvah pod "zaklenjen zaslon" izključi obvestila, pa normalno začivka in zavibrira, prikaže pa ne (zaslon ostane izključen).

Samo jaz si želim, da se na zaklenjenem zaslonu prikazujejo obvestila. Ne želim si samo, da se zaslon vklopi ob sprejetem obvestilu.

Ja in kako za hudiča naj se obvestila prikažejo, če nočeš, da se zaslon vklopi??? Naj jih telefon nariše na list papirja? Ne razumem te al me pa yebeš malo?!???

V-i-p je izjavil:

Ja in kako za hudiča naj se obvestila prikažejo, če nočeš, da se zaslon vklopi??? Naj jih telefon nariše na list papirja? Ne razumem te al me pa yebeš malo?!???

Ne razumeš me. Mene moti tisti kratkotrajni vklop zaslona, ki traje maksimalno 2 sek ob sprejetem obvestilu. Zakaj to mora delati. Ne vidim nobenega smisla. Dobim Sms. Slišim zvok in vibro. In to je to. Nima se kaj zaslon vklapljat pa izklapljat. Na prejšnjem Huawei se to dalo izklopit. Tu na Samsungu ne najdem te možnosti.

Scorpy84 ::

Obvestila, zaklenjen zaslon, das na izkljuceno. Zaslon se ne bo prizigal, zvonilo bo vse, tudi obvestila ti izpise ko odklepas. Vsaj meni.

Jah, pol se pa še pozabavaj pod obvestila in nastavitve za kratko pojavno okno in daj "prikaži ob zaklenjenem zaslonu", če ti to ustreza? Več mi pa ni jasno pa, da se ustrelim :).

siniša ::

mja tudi mene to moti, pa tudi nisem našel pametne rešitve. Dosti bi bilo, da samo na AOD nariše ikono obvestila ali pa da je samo osvetlitev robov.

Očitno je to odvisno do vsake aplikacije posebej in bi moral v vsaki aplikaciji to izklopiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: siniša ()

Še enkrat: v kolikor je pod "ne moti" izključeno vse, se ob prejetem SMS-u zaslon NE vključi, ampak se samo pod kamero na kratko pojavi majhno obvestilo aplikacije, (sam uporabljam Google Messages), če pa je tako koz sem zgoraj napisal (in Scorpy84 tudi) pa niti tega ni. Nobenega zaslona, nič. Samo vibra in ton.

Enim še vedno ni jasno. Nobenih "Ne moti" načinov, nobenih izključenih obvestil na zaklenjenem zaslonu. Mora se slišati zvok obvestila, vibra, mora se obvestilo videt na zaklenjenem zaslonu in v obvestilni vrstici. Nočem samo, da se zaslon ob sprejetem obvestilu za trenutek vklopi in izklopi. Zaslon ne sme niti "trznit". Vem, da sem imel to možnost na prejšnjem "nesamsung" telefonu. Ampak, zgleda da Samsung nima te možnosti v nastavitvah, ki bi veljala za vse aplikacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sinalko ()

Am, pol si pa aktiviraj always on display, jaz drugega ne vem več :).

destroyer2k ::

Nastavitve-zaklenjen zaslon in izključi obvestila.

Sedaj boš imel točno to kar želiš ekran ugasnjen in samo zvok ter vibra ob prispelem obvestilu.

destroyer2k, saj to sem mu že jaz zgoraj predlagal, pa pravi da ni ok.

Se pravi, na Samsungu ne gre nastaviti, tako kot jaz hočem. Hvala vsem za pomoč.

GupeM ::

destroyer2k je izjavil:

Nastavitve-zaklenjen zaslon in izključi obvestila.

Sedaj boš imel točno to kar želiš ekran ugasnjen in samo zvok ter vibra ob prispelem obvestilu.

Mogoče to dela tako kot mora, ampak sklepam, da obvestilo v tem primeru ne bo prikazano niti takrat, ko bo ročno prižgal ekran. Ne odklenil telefon, samo ekran prižgal. In to bo OP rad. Torej da se obvestila "nabirajo" na lock screenu, le da se ekran ne prižge, ko pride novo obvestilo. Če ekran ročno prižge (z on/off tipko ali double tapom na ekran, ne pa z odklepanjem telefona), pa bi rad da so ta obvestila prikazana.

Vem kaj tip hoče, žal pa nimam nobenega Samsunga, da bi testiral to. Na Pixlu se to da.

Mogoče tole kaj pomaga:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Pinturicchio ::

Xiaomi ima tole funkcijo takole v nastavitvah:

https://ibb.co/7gy7BDS

Zgodovina sprememb…

Samsung pa tukaj.

V-i-p je izjavil:

Samsung pa tukaj.

Ne, ne dečko. To ni to. Xiaomi in Huawei vem, da imata to v nastavitvah. Pri Samsungu ne najdem.

Ne ti meni dečko, velja? Sem več let na tem forumu kot je marsikdo tukaj star. Kot drugič, nauči se jasno napisat kaj bi rad, ker ta funkcija naredi točno to. Obvestila se nabirajo na zaklenjenem zaslonu, ki pa ga ne zbudijo. Kaj bi ti rad, helikopter na telefonu?

Bolt ::

Ne nasedajte! Kaj ne vidite, da vas tipček trola.
Saj bi mu kaj povedal pa je preveč zadegeneriran, da bi se s takim ukvarjal. Tipček ne zna normalno komunicirat potem bi pa rad pomoč, pa kr nabija nekaj v tri krasne.
Dragi moj sinko, prodaj telefon, ker ta ni zate. Kupi si eno regljo pa še to ne vem, če ne bo prehuda zate.
Če si ti nesposoben potem ne krivi Samsunga za to.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

d4vid ::

Vem, kaj bi tip rad, da se na zaklenjenem zaslonu obvestila pojavijo, le da se zaslon pri prejetju obvestila ne vklopi. Xiaomi ima to rešeno v varčevanju s baterijo, mogoče ima samsung kaj takega...

Pač mogoče ne zna dobro opisat problema, pa tud določeni boomerji spet mislijo, da vse vedo, ker so 20 let na forum registrirani...
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Pa vsi vemo kaj bi tip rad, samo tip je nesposoben štet do 5. To zna nastavit vsak 5 let star mulc. Ta pa al se dela glupega al pa je res tolk glup in samo trola.

Bolt je izjavil:

Pa vsi vemo kaj bi tip rad, samo tip je nesposoben štet do 5. To zna nastavit vsak 5 let star mulc. Ta pa al se dela glupega al pa je res tolk glup in samo trola.

Maš prav ja. Na Xiaomiju in Huaweiu zna to nastavit vsak ki zna štet do 5, ker je nastavitev lepo v nastavitvah za zaklenjeni zaslon. Na Samsungu pa ti ne pomaga niti to da si bog, ker pač nima te možnosti. Hvala lepa. Lp.

d4vid je izjavil:

Vem, kaj bi tip rad, da se na zaklenjenem zaslonu obvestila pojavijo, le da se zaslon pri prejetju obvestila ne vklopi. Xiaomi ima to rešeno v varčevanju s baterijo, mogoče ima samsung kaj takega...

Pač mogoče ne zna dobro opisat problema, pa tud določeni boomerji spet mislijo, da vse vedo, ker so 20 let na forum registrirani...

Še zadnjič: vse to in še več ima tudi Samsung. Lahko si celo izbereš, da pokaže na zaklenjenem zaslonu samo ikono za sms ko ga prejmeš ali pa celotno sporočilo in ekran ob tem niti "mrdne" ne, dokler ga ne zbudiš. Seveda pa veselo začivka in zatrese. Pika.

sinalko je izjavil:

Bolt je izjavil:

Maš prav ja. Na Xiaomiju in Huaweiu zna to nastavit vsak ki zna štet do 5, ker je nastavitev lepo v nastavitvah za zaklenjeni zaslon. Na Samsungu pa ti ne pomaga niti to da si bog, ker pač nima te možnosti. Hvala lepa. Lp.

Nesposoben si! LP

vinkop ::

V-i-p je izjavil:

Samsung pa tukaj.

to nastavitev sem jaz v svojem S10+ samsungu našel in jaz imam spodnjo vrstico na aktivno in se mi ekran nikdar ne prižge, kadar prejmem sporočilo, mail ali kaj tretjega...

vinkop: zate bo Glimpse Notifications, deluje odlično.
https://play.google.com/store/apps/deta...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy A40

Oddelek: Omrežja in internet
5655 (470) Bolt
»

Viber notification sound ne dela

Oddelek: Pomoč in nasveti
82867 (2328) bauci
»

Android obvestila - bug ali strojna napaka?

Oddelek: Mobilne tehnologije
92530 (2299) jukoz
»

Špijonske aplikacije na androidu?

122405 (1797) Zaphod_B75
»

Samsung galaxy s4 mini (strani: 1 2 )

5414306 (9717) superb_

Več podobnih tem