Forum » Loža » Stonoga
Stonoga
lolipop2 ::
GupeM ::
Takšne stonoge se po mojih opažanjeh najraje zaredijo za kakšnim lubjem listavcev, ki že malo trohni ali pod leseno desko, ki že dlje časa leži na tleh (bolj na zemlji, ne na kamenju/pesku), pod katero je tudi več vlage. Malo razišči, če imaš kaj podobnega v stanovanju ali kje v neposredni bližini.
Saj to je, nič takega ni, kar bi bilo za njih primerno. Nikoli do sedaj tudi nisem imel težav s temi stonogami. LEtos pa je to že šesta, sedma... :-/ Grr
Poldy ::
Saj stonoge v stanovanju niso problem - še koristne so, ker lovijo ostalo golazen.
Ti v stanovanju poišči, če se ti ni kje kaj zaredilo, pa skoraj zagotovo imaš tudi vlago kje. Ko boš to odstranil, tudi stonog ne bo več.
Ti v stanovanju poišči, če se ti ni kje kaj zaredilo, pa skoraj zagotovo imaš tudi vlago kje. Ko boš to odstranil, tudi stonog ne bo več.
Saj stonoge v stanovanju niso problem - še koristne so, ker lovijo ostalo golazen.
Stonoga kot žival me ne moti. Ampak ni fino, ko ti ponoči leze po steni mimo glave Neprijeten občutek.
Evo, sem našel vzrok. Lonec z rožami in "svežo" zemljo. Očitno je bil v tistem kupu nove zemlje, leglo le-teh in so se zaredile. Je bilo v loncu še enih 5 stonog.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KATERI in KJE kupiti čistilo za notranjo enoto klime v stanovanju.Oddelek: Loža | 30953 (8863) | easyrider3 |
» | Katera žival je to?!?Oddelek: Loža | 9797 (8009) | piromanček |
» | Katera zival je to?Oddelek: Loža | 11794 (9086) | _marelca |
» | S čim hraniti škorpijona?Oddelek: Loža | 4664 (3768) | Dr_M |
» | Napad žužkov!Oddelek: Loža | 1441 (1268) | undefined |