» »

MMS.MOBITEL.SI

MMS.MOBITEL.SI

MUC ::

Če recimo pošleš preko pinkponka mail na št_telefona@mms.mobitel.si .. in dobiš MMS na telfon.

Ali poleg prejemanja MMSa preko GPRSa, res plačaš tudi samo pošiljanje tega maila, ki je 200SIT/mms. Une bejbike na Mobitelu mi ene povejo tko, ene drugače.

Ene rečejo, da je tudi prejemanje MMSa zastonj, ena reče, da se MMS prejemanje plača preno GPRS podatkov. Ve kdo kaj več o tem?

jabe ::

kolko mms stane, ne vem. to mora na pink ponku pisat. kar se pa gprsa-ja tiče: prenos podatkov plačaš. če je npr mms velik 50kb, plačaš 5sit (če je 1kb 0,1sit - je treba v cenik pogledat) in je telefonu čist vseen kaj tistih 50kb je. ali mms ali slika ali midi. tko da na koncu plačaš mms (si reku 200 sit) + prenos podatkov (5 sit)

200 sit plača oni, ki mms pošilja s pinkponka. 5 sit plača tisti, ki ga sprejme.
vsaj jest sem to tko zastopla.

jabe ::

ups. izgleda, da sem narobe razumela:8)
prejemanje mms je zastonj. tole sem našla na pinkponkovi strani. Za pošiljanje to več ne velja, ker je bilo takrat ono promocijsko obdobje, ko je bilo vse zastonj

9. Kako je možno, da je uporaba storitve MMS v promocijskem obdobju brezplačna, če uporablja GPRS-povezavo?
Pošiljanje in sprejemanje sporočil MMS je brezplačno, ker MMS za prenos podatkov uporablja drugačen podatkovni račun GPRS kot za običajen GPRS-prenos podatkov. Pri nastavitvah MMS-podatkovnega računa v ta namen uporabite APN: mms.mobitel.si.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xiaomi MI 9 T problem MMS

Oddelek: Kaj kupiti
121225 (996) Daliborg
»

Nastavitve za prejemanje MMS-ov na androidu... (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6420683 (10059) Mavrik
»

MMS-i brez vključenega prenosa podatkov

183972 (3655) Sami
»

paketni prenos omogocen le za MMS

148519 (8172) bajsibajsi
»

Spletna stran mooble.si