Forum » Loža » Mlinar - Zaposlitev
Mlinar - Zaposlitev
nooby ::
Zdravo.
Je kdo od vas delav v Mlinar pekarni/trgovini.
Zanima me predvsem kako je z odnosi, zaposlitvijo za nedoločen čas, plača, na splošno vit delavc pr njoh DA ali NE. Ali raje kakšen Merkator, Spar ipd.
Lp
Je kdo od vas delav v Mlinar pekarni/trgovini.
Zanima me predvsem kako je z odnosi, zaposlitvijo za nedoločen čas, plača, na splošno vit delavc pr njoh DA ali NE. Ali raje kakšen Merkator, Spar ipd.
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
HitraSperma ::
Odnosi če si mlinar so odlični, kruh in žito sta dobra prijatelja. Večinoma mlinarjev dobi zaposlitev za nedoločen čas po določenem času.
Upam, da sem pomagal...
Upam, da sem pomagal...
fgdsfjk
tony1 ::
Čakaj, bi bil ti mlinar ali pek, ko sprašuješ tudi za delo v trgovini?
Moj info o pekih v Žitu je bil precej slab, menda je polno mobinga v tem "cehu" pekov tam...
Moj info o pekih v Žitu je bil precej slab, menda je polno mobinga v tem "cehu" pekov tam...
Ales ::
Ni slučajno napisal Mlinar z veliko... čeprav bi ob toliko drugih napakah morda kdo pomislil, da je to še ena. Ampak ne, to je ime točno določene verige trgovin oz. pekarn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hofer in premalo pečen kruh (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14207 (11483) | zmaugy |
» | janša uvaja malo delo #2 - tokrat s kredibilnimi viri (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 18641 (16361) | BlueRunner |
» | Mletje moke doma?Oddelek: Loža | 7356 (7026) | joze28 |