Forum » Loža » CMSji in BAPji
CMSji in BAPji

MojeImeJe ::
Pozdravljeni,
sem web developer in imam izkušnje z različnimi popularnimi frameworki (frontend in backend). Opazil pa sem, da je ogromno služb iz wordpressa, magenta in drugih CMS-jev. Sam imam (neutemeljeno, saj nikoli zares nisem delal z njimi) fobijo pred delom s CMSji saj uživam v pisanju kode in razvijanju svojih featurjev, drag and drop tip razoja (tako si jaz predstavljam wordpress) pa mi ne zveni apetiten.
Zanima me mnenje bolj senior inženirjev: je moj odpor do dela z CMSji utemeljen? Ali "pravi razvijalci" uporabljajo le frameworke, ali prihaja čas, ko bo delo s CMSji gold standard?
Nekatera podjetja, pa uporabljajo tudi Bussines Application Platforme. Izraz za katerega prvič slišim. Je kakšna podobnost med CMSji in BAP-ji, ali sta to dve različni zadevi?
sem web developer in imam izkušnje z različnimi popularnimi frameworki (frontend in backend). Opazil pa sem, da je ogromno služb iz wordpressa, magenta in drugih CMS-jev. Sam imam (neutemeljeno, saj nikoli zares nisem delal z njimi) fobijo pred delom s CMSji saj uživam v pisanju kode in razvijanju svojih featurjev, drag and drop tip razoja (tako si jaz predstavljam wordpress) pa mi ne zveni apetiten.
Zanima me mnenje bolj senior inženirjev: je moj odpor do dela z CMSji utemeljen? Ali "pravi razvijalci" uporabljajo le frameworke, ali prihaja čas, ko bo delo s CMSji gold standard?
Nekatera podjetja, pa uporabljajo tudi Bussines Application Platforme. Izraz za katerega prvič slišim. Je kakšna podobnost med CMSji in BAP-ji, ali sta to dve različni zadevi?

zee ::
Tvoja fobija je deloma neutemeljena, ker izgubljas dragocen za razvijanje pregovornega kolesa.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletišča/portala - današnji pristopOddelek: Izdelava spletišč | 1441 (940) | marjan_h |
» | Vdor v Drupal prizadel milijon uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 4860 (3129) | M.B. |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16223 (13909) | tiga325 |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4568 (3823) | Netrunner |
» | Časovna bankaOddelek: Izdelava spletišč | 2137 (1568) | MrBrdo |