Forum » Loža » 15. Slovenska vlada (2022- )
15. Slovenska vlada (2022- )
Temo vidijo: vsi
tomlin ::
Nikoli si nisem mislil, da bo tako jasno, kot da bi stopil v svetlo sončno sobo, intelektualno, kot za šalo
pometla z "mačistom" "filozofom sveta" Slavojem Žižkom ženska, izjemno izobražena ženska Dr. Nina Krajnik.
Prepričan sem, da je tokratni intervju postavil dve stopnici niže mrtvoudni nekdanji javni dialog S. Žižek -J.
Peterson. BRAVO, Še imam upanje!
https://365.rtvslo.si/arhiv/intervju/17...
pometla z "mačistom" "filozofom sveta" Slavojem Žižkom ženska, izjemno izobražena ženska Dr. Nina Krajnik.
Prepričan sem, da je tokratni intervju postavil dve stopnici niže mrtvoudni nekdanji javni dialog S. Žižek -J.
endelin ::
Odstavili so skoraj vse direktorje direktoratov, ki so bili imenovani v času Janševe vlade, celo take z dolgoletnimi izkušnjami na svojih področjih (npr. na zunanjem ministrstvu) in jih s tem degradirali na raven Janševih pritepencev. Če bo nova vlada resnično hotela funkcionirati drugače od prejšnje, bo morala tudi kadrovske menjave izvesti zelo preudarno in ne vsepovprek z imenovanjem svojih nameščencev.
Mediji molčijo! V nekaj dneh
Ruski mediji. Lahka je tako vladati. Proplus se ne upa več uporabiti besede kadrovanje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Voss ::
Čistka se je šele dobro začela. Golob je šele prah pobrisal s pohištva, zdaj pa še posesat pa pomit!
Meizu ::
Jaz ti iz prakse povem, da se pisma tudi zgubljajo,
In glih pri Janši se zgubljajo !sodna! pisma kar tako, po tekočem traku, potem ga pa še ne najdejo. Možicelj res nima sreče, da ga kar ne morejo priklicat in on to res res ampak res nič ne ve.
hendriks ::
Seveda mora ograja ostati, kaj vam pa je? Kdo bo pa lovil migrante, če niso sposobni iti lepo na mejni prehod in zaprositi za azil? Kar se pa JEK2 tiče, bodo Avstrijci kar lepo tiho, ker bo cela EU (Nemce še čakamo) prišla k pameti in spregledala, da je na dolgi rok edino jedrska energija tista, ki nam bo zagotavljala standard, ki ga imamo. Ajde bomo videli čez 10 let kam bomo z ITER-jem prišli.. Na neke vetrne in sončne elektrarne pa kar pozabite. So bolj za okras.
TESKAn ::
Jaz ti iz prakse povem, da se pisma tudi zgubljajo,
In glih pri Janši se zgubljajo !sodna! pisma kar tako, po tekočem traku, potem ga pa še ne najdejo. Možicelj res nima sreče, da ga kar ne morejo priklicat in on to res res ampak res nič ne ve.
Ne samo to, tudi akmulator v volvu mu crkne lih ob nepravem trenutku. In človeku ki ima tako smolo bi zaupali vodenje države?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Nikoli si nisem mislil, da bo tako jasno, kot da bi stopil v svetlo sončno sobo, intelektualno, kot za šalo
'Pometla' z Žižkom? To da nekoga označiš za 'norčka' je po novem da 'pometeš' z njim? Mate pa nizke kriterije. Bi pa ta intervju lahko poslušali iz ust 'levičarskega filozofa', ki bi ga intervjual 'levičarski novinar', pa bi lahko bilo 95%+ besed istih.
kopriva60918 ::
Levaki ne prenesete, ko se katerega vašega pomete z agrumenti in logiko, samo jokat znate in nedemokratično zlorabljat medije za zavajanje ljudi, da volijo neprimernega kandidata.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kopriva60918 ()
Hypathia ::
'Pometla' z Žižkom? To da nekoga označiš za 'norčka' je po novem da 'pometeš' z njim? Mate pa nizke kriterije. Bi pa ta intervju lahko poslušali iz ust 'levičarskega filozofa', ki bi ga intervjual 'levičarski novinar', pa bi lahko bilo 95%+ besed istih.
Dvorni norček je Marcel, ne Žižek, samo toliko, v vednost. Sicer pa lahko samo potrdim, da gre za odličen intervju, z zelo zanimivo gospo Krajnik, ki sem jo prvič opazila na volilni večer, ko je na kratko gostovala v oddaji na nacionalki, veliki preboj, trenutno vsi govore o njej, pa ji je očitno uspel ravno z intervjujem pri Možini.
kuall ::
goloba so polna usta o zeleni prihodnosti in podobnem komunajzarskem propagandem nakladaškem sranju. realnost bo seveda drugačna, kot ponavadi. taka:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Levaki ne prenesete, ko se katerega vašega pomete z agrumenti in logiko,
Če bi le bila logika bi z veseljem debatiral. Ampak nabijanje jajc z nekimi resnicami in dejstvi, ki se kasneje izkažejo za nek papirček potegnjen iz interneta, to nimaš kaj debatirat, to se vam lahko človek samo v faco smeje.
kikach ::
Iz Financ: Državni proračun je po začasnih podatkih v prvih petih mesecih letos prejel približno 5,30 milijarde evrov prihodkov, kar je 783,5 milijona evrov oziroma 17,3 odstotka več kot v istem lanskem obdobju, sporočajo z ministrstva za finance.
Kako je to mogoče, če pa je prejšnja vlada vse razbremenila, dvignila splošno olajšavo, imamo notmirance in firme, ki "ne" plačujejo davkov. Me zanima, če bo kdo na vladi to pogledal danes in, če bo sploh razumel zakaj je do tega prišlo.
Kako je to mogoče, če pa je prejšnja vlada vse razbremenila, dvignila splošno olajšavo, imamo notmirance in firme, ki "ne" plačujejo davkov. Me zanima, če bo kdo na vladi to pogledal danes in, če bo sploh razumel zakaj je do tega prišlo.
Dvorni norček je Marcel, ne Žižek, samo toliko, v vednost. Sicer pa lahko samo potrdim, da gre za odličen intervju, z zelo zanimivo gospo Krajnik, ki sem jo prvič opazila na volilni večer, ko je na kratko gostovala v oddaji na nacionalki, veliki preboj, trenutno vsi govore o njej, pa ji je očitno uspel ravno z intervjujem pri Možini.
Praviš da je nekaterim dovolj že da se nekoga omeni, da se potem razglasi, da so 'pometli' z njim? Mah, žalostno.
In kot sem rekel, 95%+ intervjuja bi lahko ali spremenili par besed (npr. levičar -> desničar, globoka država -> janšisti, janša -> kučan) ali pa obdržali 100% iste, pa bi dobili intervju 'levega filozofa z levim novinarjem'. Ne vem, meni 50 minut floskul, ki bi jih lahko sestavil tudi iz bolj 'znanstveno zvenečih' prispevkov na tem forumu, ki jih začiniš z občasnim 'Lakan bi rekel (vstavi tujko tle)' ni ravno nek vrhunec. Bi bilo pa zanimivo videt 'dvoboj' med njo in Žižkom. Sicer bi si vsaka stran po svoje razlagala, kdo je pometel s kom, ampak vseeno, bilo bi zanimivo.
In na volitvah smo predvsem pokazali, da ne maramo vlade, ki odprto kaže, da za ljudi veljajo druga pravila, kot za njih (med epidemijo se sprehajajo brez mask in brez distance in odnesejo z 'ups, sorry', medtem ko druge oglobijo ko sami jedo burek ali rogljiček), ko dobimo nesmiselna pravila (lahko se druži 10 ljudi, ne sme pa 10 ljudi protestirat), ko pravila ljudem razlagajo tako, sami zase pa drugače (gostincem govorijo da ne smejo imet 'poslovnih kosil', sami pa gredo v gostilno na 'sendvič in vodo') in tako naprej.
tilen03 ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Jaz ti iz prakse povem, da se pisma tudi zgubljajo, pošljejo na napačen naslov ali se tudi namerno založijo ali celo ukradejo.
Zanimivo, da imajo največ problemov s pismami sodišča ravno vplivni posamezniki - vglavnem "mutivode". Pošta pa še potrdi, da je bilo pismo uspešno dostavljeno. Aja, sposobnim ljudem so ljudje fovš in jih kradejo. Ubogi, ubogi. Aja, s tem jim delajo uslugo. Moramo lopove opozoriti, da prenehajo krasti pisma...
bbbbbb2015 je izjavil:
Da pa kradeš (iz kakšnega koli vzgiba - si lačen, te raspizdijo, delaš eksperiment, si kleptoman) to ni v redu. To je kriminalno dejanje v vsakem primeru. Človek, ki je javna osebnost, mora imeti neko bazno integriteto. Ta, ki krade sendviče - te integritete nima. In to ni težko razumeti.
Saj, zaradi tega je odstopil. Ne verjameš v drugo priložnost? Sploh, ko gre za delovno mesto, kjer ima nekdo strokovne kompetence?
Kar se tiče "kraje", pa je potrebno gledati bolj življensko. Ukrasti sendvič ali npr. 5 milijonov € ni enak prekršek, čeprav je oboje kriminalno dejanje
Iz Financ: Državni proračun je po začasnih podatkih v prvih petih mesecih letos prejel približno 5,30 milijarde evrov prihodkov, kar je 783,5 milijona evrov oziroma 17,3 odstotka več kot v istem lanskem obdobju, sporočajo z ministrstva za finance.
Povečana konzumacija naroda v času krize, ki nima nujno veze s samim porastom kupne moči posameznega prebivalca. Tudi prodajo testerjev je država obdavčila, spomni pa se, da testerji večinoma niso več subvencionirana roba. Tu je še inflacija in porast cen splošno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
GregiB ::
Torej... Gibanje Svoboda bo po vsej verjetnosti delno skanibalizirala levosredinski političen prostor s pripojitvijo LMŠja in SABa. Osebno vidim dve možni nadaljevanji... Ali Gibanje Svoboda postane stabilna, "tradicionalna" zmerno sredinska stranka, kar si bo morala seveda s svojim sedanjim in bodočim delom zaslužiti, ali pa bo iz treh nastala spet ena "imenska" stranka v nizu Zaresa, PSja, SMCja, LMŠja in SAB... No... vseeno jim želim uspeha...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
solatko ::
GregiB - Zakaj lažeš, želiš jim neuspeh, polomijo, anarhijo,.... saj samo to lahko vrne tvojega puklavca na vrh, drugo pa vam ni važno. Nihče ni protestiral ob uvedbi ZUJF-a pa je penzionistom odnesel kar nekaj penzij in zamaknil usklajevanje za nekaj let, omejil zaposlitve na delovnih mestih, kjer je bilo že tako premalo delavcev (policija, vojska, pomožno medicinsko osebje, delavci na upravnih enotah za delo s strankami) pustil pa na široko odprta vrata za zaposlovanje tistih, ki jih je bilo potrebno nagraditi za posebne zasluge v strankah.
Delo krepa človeka
link_up ::
saj samo to lahko vrne tvojega puklavca na vrh, drugo pa vam ni važno.
zolatko? Ni to nov in pravi nacin?
zolatko? Ni to nov in pravi nacin?
In and Out
Utk ::
Pa vi res veste for sure, da se pisma izgubljajo, ne vročajo, itd, ali ste to samo na 24 ur slišali? Nazadnje naj ne bi prevzel pisma, tako so pisali še eno uro pred obravnavo, tam je pa vseeno prišel. Malo bolj nazaj ga nek celo detektiv ni mogel nikakor dobit, čeprav je imel na spletni strani vlade napisano za teden vnaprej kdaj se bo kje nahajal. Itd. Predsednika vlade ne more nihče locirat? Niti njegovega odvetnika ne? Dejte še malo s svojo glavo mislit.
Pa končno tudi če ne. Po 15ih dneh se itak vrže pismo v kaselc in ni to več problem sodišča. Je pa res, da sodišče zna razpisat obravnavno en dan po tem roku, ali pa celo še znotraj njega. To pa tudi ne gre. In nihče se ne vpraša kje je tu logika in pamet sodnikov. Če se jim tako mudi, bi za naslednjo obravnavo dobili vročeno takoj po zaključeni, in pol bi lahko bila tudi takoj naslednji dan. V čem je faking problem? Razen v tem, da se treba malo zorganizirat.
Pa končno tudi če ne. Po 15ih dneh se itak vrže pismo v kaselc in ni to več problem sodišča. Je pa res, da sodišče zna razpisat obravnavno en dan po tem roku, ali pa celo še znotraj njega. To pa tudi ne gre. In nihče se ne vpraša kje je tu logika in pamet sodnikov. Če se jim tako mudi, bi za naslednjo obravnavo dobili vročeno takoj po zaključeni, in pol bi lahko bila tudi takoj naslednji dan. V čem je faking problem? Razen v tem, da se treba malo zorganizirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
kopriva60918 ::
Gospod Janša se gotovo ne bi skrival in izogibal odgovornosti, ker je zelo pokončen človek z močno hrbtenico, ki mu v Sloveniji ni para. Ni pa njegova dolžnost, da se podreja birokratskim proceduram in kapricam komunističnega krivosodja, Bog nikoli ni rekel, da spoštuj sodni sistem, ampak moraš samo očeta in mamo, dobro pa je tudi, da spoštuješ brata in sestrično.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kopriva60918 ()
111111111111 ::
Kar se tiče "kraje", pa je potrebno gledati bolj življensko. Ukrasti sendvič ali npr. 5 milijonov € ni enak prekršek, čeprav je oboje kriminalno dejanje
Ni čisto res... kraja sendviča ni nujno kriminalno dejanje.
https://cekin.si/premozenje/kraja-hrane...
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
GregiB ::
GregiB - Zakaj lažeš, želiš jim neuspeh, polomijo, anarhijo,.... saj samo to lahko vrne tvojega puklavca na vrh, drugo pa vam ni važno.Mojega Puklavca??? Se ti je strgalo?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
111111111111 ::
GregiB - Zakaj lažeš, želiš jim neuspeh, polomijo, anarhijo,.... saj samo to lahko vrne tvojega puklavca na vrh, drugo pa vam ni važno. Nihče ni protestiral ob uvedbi ZUJF-a pa je penzionistom odnesel kar nekaj penzij in zamaknil usklajevanje za nekaj let, omejil zaposlitve na delovnih mestih, kjer je bilo že tako premalo delavcev (policija, vojska, pomožno medicinsko osebje, delavci na upravnih enotah za delo s strankami) pustil pa na široko odprta vrata za zaposlovanje tistih, ki jih je bilo potrebno nagraditi za posebne zasluge v strankah.
Ne bluzi. 30 let je bila levica na oblasti pa nimaš ene slabe besede za njih. Tudi jaz upam, da GS uspe, ker imam dost vaših bednih protestov, pa tudi bonbnočki se obetajo za družine z veliko otroci. Ampak glede na videno, nimajo pojma kaj delajo, upam da bo realnost boljša.
Mojega Puklavca??? Se ti je strgalo?
Dobrodošel med SDS. :D Tja te porinejo, tudi če želiš GS dobro in se ne strinjaš z nekaterimi pristopi, si avtomatsko za Janšo. Nisi vedel?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
MrStein ::
Pa vi res veste for sure, da se pisma izgubljajo, ne vročajo, itd, ali ste to samo na 24 ur slišali? Nazadnje naj ne bi prevzel pisma, tako so pisali še eno uro pred obravnavo, tam je pa vseeno prišel. Malo bolj nazaj ga nek celo detektiv ni mogel nikakor dobit, čeprav je imel na spletni strani vlade napisano za teden vnaprej kdaj se bo kje nahajal. Itd. Predsednika vlade ne more nihče locirat? Niti njegovega odvetnika ne? Dejte še malo s svojo glavo mislit.
Daj no, če pa je to tako lepa pravljica za ovčke!
Takoj 200 komentarjev pod novico.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
nirburu ::
Kako veš kak ološ je SDS in JJ?
Da bi naredil vse, zgolj za to, da ostane še en dan več na poziciji.
Človek nima niti toliko fairplaya, da prizna, da je dokončno popušil.
SDS ste greznica slovenije, žal mi je, ampak to je dejstvo, preverljivo, dokazano in overjeno.
Pa prosim ne mi s tem "Muh SDS je naredil dosti za podjetnike"
Bedaki zahojeni!!!
Ko pride račun za JJ javno finančne eskapade, boste jokali za dobrimi starimi časi 22% DDVja.
Kaj vam je JJ olajšal podjetniki? Imate morda kak procent manj davka in kak papir manj za napisati?
A je to bilo vredno vsega kar vas sedaj čaka?
Da bi naredil vse, zgolj za to, da ostane še en dan več na poziciji.
Človek nima niti toliko fairplaya, da prizna, da je dokončno popušil.
SDS ste greznica slovenije, žal mi je, ampak to je dejstvo, preverljivo, dokazano in overjeno.
Pa prosim ne mi s tem "Muh SDS je naredil dosti za podjetnike"
Bedaki zahojeni!!!
Ko pride račun za JJ javno finančne eskapade, boste jokali za dobrimi starimi časi 22% DDVja.
Kaj vam je JJ olajšal podjetniki? Imate morda kak procent manj davka in kak papir manj za napisati?
A je to bilo vredno vsega kar vas sedaj čaka?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirburu ()
nirburu ::
Za bit uspešen podjetnik, predvidevam, da rabiš vsaj minimalno znanja matematike ker:
+1% - 10% = -9%.
To je računica SDS.
Vsake volitve vam da procentek ali dva, vzame pa vam deset ali več.
Tisto leto mislite, da vas vlada posluša, nato fašete posledice leto kasneje.
Kako je SDS stranka za podjetnike, ko je zadnji dve leti spravila skoraj tisoče malih podjetnikov na rob bankrota zaradi bebavih korona pravil, ki niso rešila ničesar?
A ne bi logika kao desničarjev bila, "ok nevarnost je, ampak free market je bolj pomemben".
Pravim, vam...ali ste retardirani ali na plačilni listi SDS.
SDS mora na smetišče zgodovine. Kompost ali plazemsko razgradnjo.
Če je vam posel pomemben, ustanovite stranko podjetnikov. Sam ne mi več SDS spravljat v parlament.
+1% - 10% = -9%.
To je računica SDS.
Vsake volitve vam da procentek ali dva, vzame pa vam deset ali več.
Tisto leto mislite, da vas vlada posluša, nato fašete posledice leto kasneje.
Kako je SDS stranka za podjetnike, ko je zadnji dve leti spravila skoraj tisoče malih podjetnikov na rob bankrota zaradi bebavih korona pravil, ki niso rešila ničesar?
A ne bi logika kao desničarjev bila, "ok nevarnost je, ampak free market je bolj pomemben".
Pravim, vam...ali ste retardirani ali na plačilni listi SDS.
SDS mora na smetišče zgodovine. Kompost ali plazemsko razgradnjo.
Če je vam posel pomemben, ustanovite stranko podjetnikov. Sam ne mi več SDS spravljat v parlament.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nirburu ()
Seveda privatizerje tipa "teskan", tudi tu na ubogem slotech zmoti, če jim kdo korektno postavi sliko enega
največjih šarlatanov in idejnega kolofohterja slovenske privatizacije Žižka, ki v vsej svoji nekonsistentni
marksistično-stalinistični brozgi ne najde niti mikrona smiselne argumentacije svojih blodenj. Vse kar počne je
igra v varieteju zlaganih sofistov in opravičevanje privatizerjev v vseh slovenskih sistemih ter podsistemih.
največjih šarlatanov in idejnega kolofohterja slovenske privatizacije Žižka, ki v vsej svoji nekonsistentni
marksistično-stalinistični brozgi ne najde niti mikrona smiselne argumentacije svojih blodenj. Vse kar počne je
igra v varieteju zlaganih sofistov in opravičevanje privatizerjev v vseh slovenskih sistemih ter podsistemih.
Praviš da je nekaterim dovolj že da se nekoga omeni, da se potem razglasi, da so 'pometli' z njim? Mah, žalostno.
In kot sem rekel, 95%+ intervjuja bi lahko ali spremenili par besed (npr. levičar -> desničar, globoka država -> janšisti, janša -> kučan) ali pa obdržali 100% iste, pa bi dobili intervju 'levega filozofa z levim novinarjem'. Ne vem, meni 50 minut floskul, ki bi jih lahko sestavil tudi iz bolj 'znanstveno zvenečih' prispevkov na tem forumu, ki jih začiniš z občasnim 'Lakan bi rekel (vstavi tujko tle)' ni ravno nek vrhunec. Bi bilo pa zanimivo videt 'dvoboj' med njo in Žižkom. Sicer bi si vsaka stran po svoje razlagala, kdo je pometel s kom, ampak vseeno, bilo bi zanimivo.
In na volitvah smo predvsem pokazali, da ne maramo vlade, ki odprto kaže, da za ljudi veljajo druga pravila, kot za njih (med epidemijo se sprehajajo brez mask in brez distance in odnesejo z 'ups, sorry', medtem ko druge oglobijo ko sami jedo burek ali rogljiček), ko dobimo nesmiselna pravila (lahko se druži 10 ljudi, ne sme pa 10 ljudi protestirat), ko pravila ljudem razlagajo tako, sami zase pa drugače (gostincem govorijo da ne smejo imet 'poslovnih kosil', sami pa gredo v gostilno na 'sendvič in vodo') in tako naprej.
hendriks ::
ko je zadnji dve leti spravila skoraj tisoče malih podjetnikov na rob bankrota zaradi bebavih korona pravil, ki niso rešila ničesar?
Daj ti malo poglej izven Slovenije, kakšna bebava korona pravila so imeli tam. Potem boš videl da si ti tisti, ki je bebav. Tale vlada bo jeseni kar lepo potegnila ročno zavoro, Levica bo šla v pa jok in na drevo. Golobu je še celo 1 urni pogovor z Janšo koristil. Je za odtenek manj zaletav in bolj preudaren
Seveda privatizerje tipa "teskan", tudi tu na ubogem slotech zmoti, če jim kdo korektno postavi sliko enega
Mogoče bo nekoč, nekje, nekdo Žižka pokazal v slabi luči. V tem intervjuju ga pač ni uspelo.
Žižek sam sebe najbolje predstavlja v svoji domišljavi konfuznosti, nikomur drugemu ni to potrebno. BERI GA,POTEM PA PAMETUJ!!!!!!!!!
Mogoče bo nekoč, nekje, nekdo Žižka pokazal v slabi luči. V tem intervjuju ga pač ni uspelo.
Žižek sam sebe najbolje predstavlja v svoji domišljavi konfuznosti, nikomur drugemu ni to potrebno. BERI GA,POTEM PA PAMETUJ!!!!!!!!!
A to imaš ti kakšno filozofsko izobrazbo na dovolj visokem nivoju, da si znaš sploh interpretirati tele zadeve? Ker če odgovor ni pritrdilen, potem budalaštiš.
Za tebe in ta forum sem jaz gospod Profesor, z veliko začetnico. Sploh pa ne mislim zgubljati besed s tebi
podobnimi. NEHAJ SMETIT IN NE NADLEGUJ!
podobnimi. NEHAJ SMETIT IN NE NADLEGUJ!
A to imaš ti kakšno filozofsko izobrazbo na dovolj visokem nivoju, da si znaš sploh interpretirati tele zadeve? Ker če odgovor ni pritrdilen, potem budalaštiš.
Za tebe in ta forum sem jaz gospod Profesor, z veliko začetnico.
Pa ti si narodni heroj. Kje spiš, da te ne ukradejo. Zakaj ne beremo več o tebi, takih talentov manjka!
Zgodovina sprememb…
Cleon ::
In 2016 the Slovenian Lacanian psychoanalyst Nina Krajnik launched an international initiative with the claim that Ljubljana School tried to prevent the presence of the Lacanian psychoanalysis in Slovenia and that several academic articles of the members of Ljubljana School are based on plagiarism.[4] In 2017 the World Association for Psychoanalysis gave a support to Krajnik's claim.[5]
wikipedia
World Association for Psychoanalysis se postavlja na stran Krajnikove.
Pa ti si narodni heroj. Kje spiš, da te ne ukradejo. Zakaj ne beremo več o tebi, takih talentov manjka!
morda pa ti res mislis, da je izraz, biti nekomu profesor, sarkazem?
In and Out
in kaj bi rad zdaj še ti...a res ne obvladate drugega kot teženje in nadlegovanje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tomlin ()
DR. KRAJNIK: "SLOVENIJA JE MRTVA DRŽAVA"
Žižkovo in še nekaterih "priznanih akademikov" lovljenje za rep, kako z levičarsko paradigmo uskladiti in
dokazati PRIVATIZIRANJE (luciden izraz in pojem Krajnikove) vseh sistemov od gospodarstva, visokega šolstva,
zdravstva, policije, obrambe do vrtcev in predvsem raznih nvo-jev kot pozitiven pojav "moderne slovenske
levice" se trideset in več let vsiljuje slovenskemu volivcu, ki brez razsodnosti znova in znova ponavlja iste
volilne napake.
Tu se začne pomen Dr. Krajnikove, ki kategorično vseka v to vseslovensko morbidnost s pogumnim jasnim diskurzom o uzurpaciji vse naše družbe s strani perfidnih "privatizerjev".
Žižkovo in še nekaterih "priznanih akademikov" lovljenje za rep, kako z levičarsko paradigmo uskladiti in
dokazati PRIVATIZIRANJE (luciden izraz in pojem Krajnikove) vseh sistemov od gospodarstva, visokega šolstva,
zdravstva, policije, obrambe do vrtcev in predvsem raznih nvo-jev kot pozitiven pojav "moderne slovenske
levice" se trideset in več let vsiljuje slovenskemu volivcu, ki brez razsodnosti znova in znova ponavlja iste
volilne napake.
Tu se začne pomen Dr. Krajnikove, ki kategorično vseka v to vseslovensko morbidnost s pogumnim jasnim diskurzom o uzurpaciji vse naše družbe s strani perfidnih "privatizerjev".
in kaj bi rad zdaj še ti...a res ne obvladate drugega kot teženje in nadlegovanje?
Predlagam pregled citatov. :)
In and Out
Gregor P ::
Kdo je to dr. Krajnik? Prvič slišim
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
mr_chai ::
endelin ::
Dutb sedaj edina lastnica Salomon s katerim upravlja kriminalec Odlazek (svet24, necenzurieano, radio1). Tako to podpiramo davkoplačevalci...
#resevanje odlazka
Zanimivo tudi da je med novinarji toliko invalidov.
#resevanje odlazka
Zanimivo tudi da je med novinarji toliko invalidov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Sami mojstri filozofije tukaj
Pa saj bi težko pričakoval kaj drugega, ko ste doktorirali iz medicine in epidemiologije, ste po hitrem postopku postavili še doktorat na področju obramboslovja in mednarodnih odnosov, sedaj pa še doktorat v filozofiji. Vsa čast fantje.
Neverjetno, da imamo med nami takšne talente!
Jaz bi rad 100.000 eur in dopust na karibih.
Pa saj bi težko pričakoval kaj drugega, ko ste doktorirali iz medicine in epidemiologije, ste po hitrem postopku postavili še doktorat na področju obramboslovja in mednarodnih odnosov, sedaj pa še doktorat v filozofiji. Vsa čast fantje.
Neverjetno, da imamo med nami takšne talente!
Jaz bi rad 100.000 eur in dopust na karibih.
Zgodovina sprememb…
100k? To še ene socialistične luknje v Lj ne dobiš no...
Gregor P ::
Kaj pa tole?
Poziv vladi k razumnemu oblikovanju stališča glede Ukrajine
Poziv vladi k razumnemu oblikovanju stališča glede Ukrajine
Več uglednih Slovencev je danes novo vlado pozvalo k razumnemu oblikovanju stališča do vojne v Ukrajini in k uresničevanju zaveze iz koalicijske pogodbe, da bo vlada na področju zunanje in obrambne politike izhajala iz ustavnega načela mirovne politike ter kulture miru in nenasilja.
...
... ugotavljajo, da je konflikt prestopil 100. dan, da so okupacijske sile zasedle in nadzorujejo petino ukrajinskega ozemlja ter da vse dosedanje sankcije niso omajale Putinove odločenosti za nadaljevanje agresije. Zahodno oboroževanje ukrajinskih sil prispeva k moči njihovega odpora, a realnih možnosti, da bi lahko v celoti pregnale agresorja s svojega ozemlja, ni.
...
Zato ocenjujejo, da morata Zahod in Slovenija kot njegov del poiskati alternativne pristope k ukrajinski vojni - take, ki bi rusko in ukrajinsko vodstvo pripravili k resnim mirovnim pogovorom.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
MrStein ::
Motiti se je človeško.