» »

predplačniška kartica + aplikacija

predplačniška kartica + aplikacija

kingo1 ::

Pozdravljeni, do sedaj sem imel predplačniško kartico Visa Electron. Ta mi bo sedaj prešla in jo moram obnoviti za novo obdobje štirih let. Do sedaj sem imel tudi brezplačno aplikacijo BankaIn. Ta pa mi je začela javljati, da od maja ne bo več dostopna. Na banki Intessa so mi rekli, da nimam več možnosti, da bom imel kako aplikacijo s to debetno kartico, seveda pa lahko pri njih odprem novi račun in bom dobil njihovo mobilno banko.

Ali obstaja kaka druga banka, ki to še nudi (skratka predplačniška kartica + aplikacija za vpogled stanja). Rabim pa samo za Aliexpress ipd. Skratka nič takega. Hvala za kak nasvet!

AndrejS ::

connel ::

Drugo aplikacijo imajo sedaj (že kar nekaj časa), zato bo stara nehala delovati.

Scaramouche ::

AndrejS je izjavil:

https://www.revolut.com/en-SI

Problem je da ne moreš na n26 in revolut fizično dati gor denar!
Da bi recimo imel dva računa..

beta1 ::

kingo1 je izjavil:

Pozdravljeni, do sedaj sem imel predplačniško kartico Visa Electron. Ta mi bo sedaj prešla in jo moram obnoviti za novo obdobje štirih let. Do sedaj sem imel tudi brezplačno aplikacijo BankaIn. Ta pa mi je začela javljati, da od maja ne bo več dostopna. Na banki Intessa so mi rekli, da nimam več možnosti, da bom imel kako aplikacijo s to debetno kartico, seveda pa lahko pri njih odprem novi račun in bom dobil njihovo mobilno banko.

Ali obstaja kaka druga banka, ki to še nudi (skratka predplačniška kartica + aplikacija za vpogled stanja). Rabim pa samo za Aliexpress ipd. Skratka nič takega. Hvala za kak nasvet!

Popolnoma na istem.

Sam rabim še tudi za Paypal.

Kak se kaj obnese Valu virtualna Mastercard? Ima oz. je kdo imel to? Je kje kakšen trik?
Huawei LTE CPE master.

janezvalva ::

kingo1 je izjavil:

pojdi v poslovalnico Intese in se zmeni za drugo pogodbo
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Dober dan ::

Verjetno gleda postavko za izvajanje UPN preko mobilne banke, ala plačevanje položnic. To je pa res 0,38€. Plačevanje s kartico pa je zastonj. Ni to Intesa, ki ima posebej cenik za kartično poslovanje, in to konkreten..

delavec44 ::

Lahko da res gleda UPN nalog ampak to je v drugem poglavju v ceniku. Če imaš le predplačniško Viso, UPNjev itak ne moreš izvajati.

Dober dan ::

Meni se to zdi bolj po sistemu, Baba čula, baba rekla..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BINANCE SEPA nakazilo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13235834 (9286) Tidule
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
996154364 (43630) V-i-p
»

Abanka ali Inteso Sanpaolo?

426886 (3055) kriko1
»

Predplačniška visa (strani: 1 2 3 4 )

15041166 (19322) sbawe64
»

Visa & Mastercard - zlorabe