Forum » Loža » Investicije v umetnine
Investicije v umetnine
rto3o030 ::
Pozna kdo kaksno spletno mesto kjer lahko najdemo slikarje in podobno, ki prodajajo svoje umetnine.
Zanimam se za alternativne investicije v slike in umetnost pa me zanima kje sploh zaceti oziroma priti do imen lokalnih mladih umetnikov.
Zanimam se za alternativne investicije v slike in umetnost pa me zanima kje sploh zaceti oziroma priti do imen lokalnih mladih umetnikov.
Saul Goodman ::
damn, par kosov od aleksija kobala bi pa mel obešenih po stanovanju. maybe? bookmarked. :)
Evolve ::
kup raje ntf..
kakšne ideje mate eni.. ni čudn da je tok revežev pr nas
kakšne ideje mate eni.. ni čudn da je tok revežev pr nas
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Saul Goodman ()
kriptobog ::
Zadnje čase je vsak, ki vpraša kaj o večjih zneskih, troll Očitno je normalno, da objavljajo samo socialkarji.
Kvinta ::
Pozna kdo kaksno spletno mesto kjer lahko najdemo slikarje in podobno, ki prodajajo svoje umetnine.
Začni sorodnike ,prijatelje itd spraševat po večini folk sploh ne ve kaj ma doma sploh taki ,ko so podedovali. Sem na tak način pred kratkim kupo Bika od Bolke za male pare na podobn način je kolega kupo Tisnikarjeve skice nekdo jih je mel na podstrešju med revijami pa še bi lahko našteval.
A.C.A.B
Koraaz ::
Začni sorodnike ,prijatelje itd spraševat po večini folk sploh ne ve kaj ma doma sploh taki ,ko so podedovali. Sem na tak način pred kratkim kupo Bika od Bolke za male pare.
A tole?
https://www.prodajko.si/o/filmi-glasba-...
Kvinta ::
Ja to je ta bik moj je mislim da 20cm prodajajo pa se nekje za 1,3k do 2k al pa za gajbo pira to kar ma folk za 10k in več pa so bolane cene sicer so malo večji samo vseeno adijo pamet
A.C.A.B
user4683 ::
Ja to je ta bik moj je mislim da 20cm prodajajo pa se nekje za 1,3k do 2k al pa za gajbo pira to kar ma folk za 10k in več pa so bolane cene sicer so malo večji samo vseeno adijo pamet
Krozi tudi precej odlitkov, ki jih ni naredil Boljka. Tisti so verjetno vredni gajbe piva:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: user4683 ()
mat xxl ::
Začni sorodnike ,prijatelje itd spraševat po večini folk sploh ne ve kaj ma doma sploh taki ,ko so podedovali. Sem na tak način pred kratkim kupo Bika od Bolke za male pare.
A tole?
https://www.prodajko.si/o/filmi-glasba-...
Tole je realna cena 5.000 eur do 5.500 eur, poznam ta trg.
Krozi tudi precej odlitkov, ki jih ni naredil Boljka. Tisti so verjetno vredni gajbe piva:)
Ja celo avtentičnih, narejenih v isti livarni v Zagrebu, kot so delali Boljkove, dokler niso kalupov odvzeli livarni jih je bilo vseskozi več.
Tole se proda v praksi vse, za veliko nižje cene, kot se oglašuje, razen če se prava avkcija organizira z pravimi povabljenci, ki se skoljejo med seboj, pa še to je bilo vse bolj ko ne več let nazaj.....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Take živalske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21746 (11774) | TineR |
» | Bitcoin najniže letos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 28669 (22035) | tikitoki |
» | Kolesarjenje! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 15727 (4908) | cresh |
» | Popravilo odpadlih elementovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1798 (1256) | DejaVu |