Forum » Loža » Rolerji (Roces…)
Rolerji (Roces…)

miha1135899 ::
Zdravo,
Kupujem rolerje, za zunaj, predvsem tudi za slabsi asfalt, moske 46 stevilka, za psa mal bolj oreng sprehodit itd, nic profesionalnega.
Vidim, da je to ratala cela znanost, tudi cenovni razpon je sirok, pa me zanima kako gledat ABEC stevilke lezajev oziroma katero izbrat za zgoraj navedeno? Prav tako kaksna je razlika med tremi vecjimi kolesi ali 4 manjsimi, v tem smislu - na kaj pazit, kako izbrat?
Mogoce tudi kje kupit, kdo bi dobro svetoval? V LJ sem v eni od sportnih trgovin BTW vprasal pa se jim je sanjalo ravno tolk k men :)
Hvala za kaksen nasvet
Kupujem rolerje, za zunaj, predvsem tudi za slabsi asfalt, moske 46 stevilka, za psa mal bolj oreng sprehodit itd, nic profesionalnega.
Vidim, da je to ratala cela znanost, tudi cenovni razpon je sirok, pa me zanima kako gledat ABEC stevilke lezajev oziroma katero izbrat za zgoraj navedeno? Prav tako kaksna je razlika med tremi vecjimi kolesi ali 4 manjsimi, v tem smislu - na kaj pazit, kako izbrat?
Mogoce tudi kje kupit, kdo bi dobro svetoval? V LJ sem v eni od sportnih trgovin BTW vprasal pa se jim je sanjalo ravno tolk k men :)
Hvala za kaksen nasvet

Sem sel za 20min probat s svojimi otroskimi zdajle, sicer stevilko ali dve premajhne ampak OK. Asfalti od lepega po regionalki do stemanja znotraj vasi, se hudo razliko cuti. ABEC ne vem koliko so, so pa 80A 76mm kolesa.
Bi bili Fila Legacy PRO 100 ali Roces Ego 3X110 TIF nekaj v smislu kar iscem?
Bi bili Fila Legacy PRO 100 ali Roces Ego 3X110 TIF nekaj v smislu kar iscem?

Bekii ::
Ce ti ni predalec je v Naklem trgovina(https://asa.si/)
Kupil tam pred leti in so res super prijazni in svetujejo... Imajo tudi servis rolerjov itd..
Kupil tam pred leti in so res super prijazni in svetujejo... Imajo tudi servis rolerjov itd..

Na netu imajo samo Roces, zastopajo se kaj vec?
Bil sem vceraj v Hervisu, je samo en model Powerslide bil pa se ta premajhen, rabim 46/47.
V intersportu so bili pa Fila legacy pro 100, dost OK, glede na renome so se mi pa s 170eur zdeli predragi. Rollerblade modelov niso imeli, prenavlajo
Naslednjo rundo grem za powerslide v iTAK sport pogledat, pa se kaksen drug Intersport za rollerblade
Bil sem vceraj v Hervisu, je samo en model Powerslide bil pa se ta premajhen, rabim 46/47.
V intersportu so bili pa Fila legacy pro 100, dost OK, glede na renome so se mi pa s 170eur zdeli predragi. Rollerblade modelov niso imeli, prenavlajo
Naslednjo rundo grem za powerslide v iTAK sport pogledat, pa se kaksen drug Intersport za rollerblade
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rolerji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18513 (6609) | fireX88 |
» | Nakup rolerjevOddelek: Šport | 3145 (3037) | N4m31355 |
» | Kupujem rolarje prosim za pomočOddelek: Loža | 7278 (4503) | DOOM_er |
» | nakup rolarjev in rezervnih delovOddelek: Kaj kupiti | 1661 (1595) | retard |
» | RolerjiOddelek: Kaj kupiti | 7708 (7013) | SmeskoSnezak |