Forum » Loža » Fiksiranje stebrov kot opore
Fiksiranje stebrov kot opore

sejalecx ::
Zdravo, naredil sem oporo za maline (dva stebra s horizontalnimi prečkami). Da mi ne bosta zlezla skupaj zaradi žice med njima, moram to preprečit s nekim elementom med stebroma (4,3m) ali jih sidrati zadaj.
Če nabavim pocinkano cev 4,3m (npr 3/4”), bo ta stabilna/funkcionalna na taki razdalji ali se bo krivila? Bi bilo mogoče bolje sidrat - tega sicer ne maram ker mi potem jeklenica otežuje košenje in dostop do določenih delov?
Če nabavim pocinkano cev 4,3m (npr 3/4”), bo ta stabilna/funkcionalna na taki razdalji ali se bo krivila? Bi bilo mogoče bolje sidrat - tega sicer ne maram ker mi potem jeklenica otežuje košenje in dostop do določenih delov?

fikus_ ::
Dokler bo horizontalna 3/4 kolikor tolikor ravna, bo držala.
Daj še en steber vmes, ker se bodo žice na 4,3 m precej povesile, ali jih pa boš moral močno napeti.
Daj še en steber vmes, ker se bodo žice na 4,3 m precej povesile, ali jih pa boš moral močno napeti.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DIY police - nosilnost, jekleni L kotnikiOddelek: Loža | 4316 (3114) | Raptor F16 |
» | Težave z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1886 (1627) | mare4444 |
» | Prekratka žica na napajalniku???Oddelek: Pomoč in nasveti | 5293 (4345) | kronos_10_ |
» | HTC-jev One X bo dobil Android 4.2Oddelek: Novice / Android | 8767 (7048) | BladE_ |