» »

X box x vs ps3

X box x vs ps3

petra18 ::

Zivijo . Rada bi si nabavila konzolo. Razmisljam med ps4 in xbox x . Zanima me katere priporočate?
In kako je z nakupom kamere. Da te zazna npr pri bovlingu?

hojnikb ::

motion detection kamere so out. Sicer pa, kupi tisto, kar ima bolše igre za tebe. Konzole so sicer zelo podobne.
#brezpodpisa

Ransom ::

Moj glas gre k Playstationu.

Zakaj?

Ker predvidevam, da si/boš nova v svetu igralnih konzol in takoj se zatakne pri xbox že pri kreiranju računa, ker ni uradne podpore za Slovenijo in moraš narediti bypass tako da se registriaš na drugo regijo/državo.

Pri playstationu imaš vse out of the box, samo normalno kreiraš slovenski račun in zadeva deluje, tudi eksluziv kar se tiče igre imaš več na playstationu.

vres.ales ::

Glede na to, da sprašuješ po bovlingu predvidevam, da ciljaš bolj na družinske igre. V tem primeru nobena od teh konzol ni za tebe, ker imajo zelo malo couch co-op iger, je bolj nintentdo switch primeren za takšne igre

luclucluc ::

Xbox z gamepassom, series S najdes za 200eur.

tony1 ::

Sam sem se odločil za ps4, ker je zanj na voljo veeeliko poceni rabljenih iger.

Se pa tudi rabljen Switch dobi ugodno (npr. za okrog 350 EUR z več igrami zraven), je pa treba upoštevati, da so zanj igre nekoliko dražje (prvič zaradi davka na Nintendo in drugič, ker je to še vedno konzola zadnje generacije).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Znani prvi podatki o prihodnjem Playstationu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
5116232 (12442) Invictus
»

Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6713988 (11485) opeter

Več podobnih tem