Forum » Loža » izgradnja/montaža kamina
izgradnja/montaža kamina
miko22 ::
Vem, da to ni pravi forum, toda iščem mojstra za izgradnjo kamina na drva, pa nikjer ne najdem. mogoče kdo tukaj pozna koga, ki se spozna na te reči.
kamin imam namen kupit, toda nekdo mi mora vzgradit. Imam puščene cevi za zrak, priklopit na dimnik...pa še kak nasvet pred nakupom kamina bo tudi dobrodošel.
Torej, če kdo pozna koga, ki zna....ne kak šalabajzer.
kamin imam namen kupit, toda nekdo mi mora vzgradit. Imam puščene cevi za zrak, priklopit na dimnik...pa še kak nasvet pred nakupom kamina bo tudi dobrodošel.
Torej, če kdo pozna koga, ki zna....ne kak šalabajzer.
mirkuma ::
Menda je dobro imeti (ali pa je celo obvezno) še dovod in odvod vode za prisilno hlajenje, razmisli, tudi o kaminu z vodnim zalogovnikom, ki ti greje vodo in jo vrača v sistem ali v TČ.
Iz katerega konca si? So s.p. ki montirajo in vgrajujejo izključno kaminsko tehniko, z bogatimi izkušnjami, tako da se obrni na njih. Za kaj več mi lahko pošlješ ZS, da ti dam kontakt svojega izvajalca.
Iz katerega konca si? So s.p. ki montirajo in vgrajujejo izključno kaminsko tehniko, z bogatimi izkušnjami, tako da se obrni na njih. Za kaj več mi lahko pošlješ ZS, da ti dam kontakt svojega izvajalca.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
razorslo ::
Pozdrav. Jaz sem vzel kaminski vlozek, pri podjetju v Skofji Loki. Oni so ga pripeljali, priklopili na pripravljen dimnik in dovod zunanjega zraka, tako da lahko vlozek prodajo kot storitev, za nizji ddv. Pozidal sem ga nato sam, ce malo obvladas ni problema. Poslji zs, ce zelis kaksno sliko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razorslo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova mala lesena hiša - katera peč na pelete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17666 (3385) | FrankTyler |
» | Eko sklad - ogrevanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14166 (3774) | c3p0 |
» | Kateri kamin na drvaOddelek: Loža | 7871 (3669) | maqito |
» | do 1. januarja 2017 vgraditi javljalnik ogljikovega monoksidaOddelek: Loža | 21726 (13728) | kixs |
» | Pomoč pri izbiri ogrevanja stanovanjaOddelek: Loža | 18031 (5400) | letmein |