» »

Egoisti vs boj za preživetje

Egoisti vs boj za preživetje

zobnik ::

V teh časih, ko veliko ljudi misli, kako bodo preživel, hrana vedno dražja, ogrevanje tud po 50-100% višje, drago gorivo.... se na drugi strani pojavljajo ljudje, kako si ego pumpat preko družabnih omrežij z nekimi bednimi selfiji.
Tega preprosto ne moreš razumet. Ena podpora revnejšimi bi morala bit, tudi pomoč.
Sem predkratkim na banki stal eno uro (lahk bi sedel sam nisem vedel da bo tolk časa trajal), ko sem sovaščana čez 70 let peljal na banko, da je sklade prekinil #dvignil# pol pa še v dve tehnični trgovini z gospod.aparati, če bi se mu kaj zaluštal kupit, sem mu razložil, pokazal, ker tisti prodajalec zgleda ni mel pojma....en popoldne mi je šlo zarad tega medtem pa ko sem brskal po družabnih omrežij in spet te selfiji...taki nimajo sočutja do drugih, ki potrebujejo pomoč. Samovšečni bolniki
  • zaklenil: bluefish ()

pirat ::

Eni objavijo selfi na družbenih omrežjih, eni pa objavijo svojega Ford Focus ST na Slo-tech.
Eni objavijo vsak dan kaj so skuhali, eni pa koga so v mesto v banko in po opravkih peljali.
Eni so razburjajo nad visokimi cenami goriva eni pa nad tem kam gre ta svet z vsem tem egoizmom v družbi.
Nič, veliko nas je pač.

harvey ::

Časi postavljajo ljudi v različne situacije, izredne razmere (vojne), katastrofe lahko izvabijo iz ljudi nekaj najboljšega - toplino, sočutje, razumevanje, pomoč, navadno je tega manj, vse več pa je tistega, kar smo so priča sedaj - egoizma, breozbriznosti in skoraj uživanja in privoščljivosti v nesreči drugega, lahko pa tudi, da gre za povsem nezavedno brezbrižnost, ki je enostavno postal del 'selfi lifestylea'. Tako pač je, kako bi že rekel Feri L. - ne bodi kot drugi...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

mr_chai ::

Ta problem se da hitro rešit. Izbriši se iz vseh socialnih omrežij, pa ne boš več videl te ljudi.

WhiteAngel ::

zobnik je izjavil:

V teh časih, ko veliko ljudi misli, kako bodo preživel, hrana vedno dražja, ogrevanje tud po 50-100% višje, drago gorivo.... se na drugi strani pojavljajo ljudje, kako si ego pumpat preko družabnih omrežij z nekimi bednimi selfiji.

Se strinjam, fore selfijev na socialnih omrežjih nikoli nisem razumel. Ne vem pa, kaj si mislil s preživetjem in z revščino? A da bi morali namesto visenja na fbju in igju kaj bolj prostovoljnega počet, npr. pomagat betonirat škarpo ali hodit po fasngo za starejše ljudi, ki tega ne zmorejo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novozelandski cariniki lahko zahtevajo vaša gesla

Oddelek: Novice / Zasebnost
457478 (4505) poweroff

La Toya išče korenjake

Oddelek: Loža
93109 (2658) zee
»

Evropski varuhi zasebnosti: delodajalci ne smejo preverjati kandidatov na družbenih o (strani: 1 2 )

9229989 (25657) PaX_MaN
»

Britanska vlada želi podatke z družabnih omrežij v realnem času

4211682 (8757) joze67
»

Wikileaks saga: Anonymous vs. HBGary Federal

Oddelek: Novice / NWO
3110732 (6613) hruske

Več podobnih tem