» »

Ali Erazmus izboljsa delovno mesto elektro inzenirju?

Ali Erazmus izboljsa delovno mesto elektro inzenirju?

Gregor Sansa ::

Zanima me ali erazmus so ljudlje z erazmusa res cenjeni in dobijo visja delovna mesta (sef pa tako).

wajdouc ::

Ne.

c00L3r ::

Ne.

mr_chai ::

Šef bo vidu, da si bil na erazmusu, pa te bo vprašu če si kako španko podru. To je pa tud vse kar te bo vprašu.

residual ::

Pa da si open-minded in odlicen za na teren v tujino za par tednov kot strokovnjak za zagon novega stroja ;)

Erazmus je da si malo razsiris pogled na svet.

TheBlueOne ::

Ne. :D

Erazmus pomeni, da si pridobil toleranco do alkohola.

ginekk ::

Gregor Sansa je izjavil:

Zanima me ali erazmus so ljudlje z erazmusa res cenjeni in dobijo visja delovna mesta (sef pa tako).

Ne.

Je pa fajn žur, morda je dobro plačano delo, v vsakem primeru je neodgovorno, fukaš tujke, vikendi so bomba, naučiš se lokalnega slenga (kletvic), imaš resno priložnost se naučit aktivne rabe tujega jezika - to slednje še najbolj od vsega, če je le teoretična podlaga primerna. Samo čimprej spoznaj lokalce, da ne pristaneš kot kak avtističen incelski kup nesreče.

Skratka, priporočam vsakemu študentu, ker enkrat ko si v službi, tega ne bo več nikoli.

D3m ::

Ne.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Miki N ::

ginekk je izjavil:

Je pa fajn žur, morda je dobro plačano delo, v vsakem primeru je neodgovorno, fukaš tujke, vikendi so bomba, naučiš se lokalnega slenga (kletvic), imaš resno priložnost se naučit aktivne rabe tujega jezika

Tovrstne veščine po mojem "elektro inžinirju" koristijo več kot vsaka znanja, pomagajo ti dobiti bolje službe, pozicije. Še babo si boš našel.

Avtistov je že itak preveč in so inflatorna dobrina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Phantomeye ::

Poznam par primerov, ko so v tujini dobili priložnost za razgovor in priporočilo s strani osebe, ki so jo spoznali tekom Erasmus "doživetja". Vsaka oblika mreženja ti izboljša možnosti pri iskanju joba.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Absolvent

Oddelek: Šola
71868 (1690) TheKekec
»

Študentsko življenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
5619610 (15160) K3kec
»