» »

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

««
36 / 50
»»

dronyx ::

fikus_ je izjavil:

Priročno pozabljaš na drugo usa Irak vojno!

Ne, nič ne pozabljam. Za to invazijo so si izmislili dokaze in to je bila po moje velika neumnost.

fikus_ ::

Prva je bila upravičena, druga pa . . .
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Sparkxl ::

dronyx je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Priročno pozabljaš na drugo usa Irak vojno!

Ne, nič ne pozabljam. Za to invazijo so si izmislili dokaze in to je bila po moje velika neumnost.

Aja neumnost je bila...ok...koliko let prepovedi v športu so usa že dobile zaradi te "neumnosti"?

WizzardOfOZ ::

dronyx je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Torej je invazija na Irak kolektivna krivda Amerike, kako dolgo so bili izključeni iz vseh tekmovanj?

Oprosti in po tvoje je mali Kuvajt kriv, ker je bil majhen, da ga je napadel Irak? Vedno ko omenjaš napad ZDA na Irak pozabljaš, da se je vse skupaj začelo z Iraško invazijo na Kuvajt. Pa ne trdim, da je bila invazija na Irak pametna odločitev. Morali bi jih samo zbrcati iz Kuvajta. Mešat drek po Bližnjem vzhodu nima smisla, ker vse skupaj je šlo iz slabega na še mnogo slabše. Jaz načeloma zagovarjam stališče, da režime morajo menjati sami državljani teh držav, ne pa nekdo od zunaj. Ampak upam da so se ZDA do sedaj to že naučile...

Iraška invazija na kuvajt je bila 1989. In takrat je bila prva iraška vojna. Druga je bila 2003, ko so obtožili irak, da ima WMD. Pa ga še do danes niso našli.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Sparkxl je izjavil:

uhhh....Vlado bi se pomoje posral v gate in dal še pol rusije ukrajini, samo da ne prepovedo športa :)))) Ne resno, kaj ti si drugače diht v glavi ko take pišeš?

Bo Vladimir Vladimirovič kmalu videl kako izgleda če si nova Severna Koreja. Zbornaja komanda pa bo lahko igrala samo še z Belorusijo in morda Srbijo. Bo bolelo, brez skrbi. ;)

Vojna v UA se bo končala, ko bo Rusom šlo za nohte, ali pa ko bo Putin menil, da lahko pred domačim narodom to prikaže kot zmago.
Ne bodo pa na nivoju S Koreje, ker imajo kaj prodajat (energente, surovine, . . .) in ker imajo trg za to.

SmolWhale ::

Ne opazim podražitev oz. zdaj ko pomislim niti ne gledam cen.

LP

Mato989 ::

SmolWhale je izjavil:

Ne opazim podražitev oz. zdaj ko pomislim niti ne gledam cen.

LP

Samo ven neseš robo, isto zastojn kot pred pol leta ha? :))
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Izgleda da bomo mi Ukrajini odstopili tanke T-72, v zameno pa dobili namesto Leopardov 2 neka pehotna vozila Marder. Upam da ti tanki niso iz Pivke.

Če koga zanima, tole zanimiv razgovor z ujetim ruskim vojakom. Dejali so jim, da gredo na vaje, nakar s helikopterji pristanejo na letališču v Kijevu. Očitno je 20.000 ubitih ruskih vojakov potem res prava številka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

T55????

https://www.slovenskavojska.si/oborozit...

To je za v muzej ali plavž.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

sbawe64 ::

dronyx
https://www.slovenskavojska.si/oborozit...
Ne moreš donirati česar nimaš.

Marder
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marder_...

https://en.m.wikipedia.org/wiki/TPz_Fuc...
To je daleč od tanka.

fikus_
Za protestnike razganjati je ok.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

D3m ::

We are winning guys.

"The sanctions are definitely anti-Russian.

In Italy, restrictions on temperature are being introduced, the Guardian writes.

Starting next month, the air conditioner will not be installed below 25 °C.

And the heating temperature in public buildings in winter should not exceed 19 °C.

The initiative should help the country to prevent gas shortages and save electricity. Italy receives almost half of its natural gas volumes from Russia.

Violators face fines from 500 to 3000 euros.

A cold winter is followed by a hot summer."
|HP EliteBook|R5 6650U|

Marder so ena jetra, je pa že patria boljš. Ta marder je isti jajc kot M113. Tega še v vietnamu niso hotel imet.

D3m je izjavil:

We are winning guys.

In Italy, restrictions on temperature are being introduced, the Guardian writes.

And the heating temperature in public buildings in winter should not exceed 19 °C.

The initiative should help the country to prevent gas shortages and save electricity. Italy receives almost half of its natural gas volumes from Russia.

Sej nemci si lahko enako obetajo.

Zgodovina sprememb…

Sparkxl ::

dronyx je izjavil:

Sparkxl je izjavil:

uhhh....Vlado bi se pomoje posral v gate in dal še pol rusije ukrajini, samo da ne prepovedo športa :)))) Ne resno, kaj ti si drugače diht v glavi ko take pišeš?

Bo Vladimir Vladimirovič kmalu videl kako izgleda če si nova Severna Koreja. Zbornaja komanda pa bo lahko igrala samo še z Belorusijo in morda Srbijo. Bo bolelo, brez skrbi. ;)

Aja bolelo jih bo? Super, samo meni za njih komplet dol visi. Zato se čudim, kako debilen je lahko folk, da skače od sreče, piše tukaj neskončne poste, doživlja izlive ob tem, da bo njih bolelo. Ta mindset mi ni jasen. Samo da bo njih bolelo, pa nima veze koliko bo nas. Kot rečeno, dol mi visi za njih, mi pa niti slučajno ne visi dol kaj bo z nami. In vse kaže na to, da smo ga grdo nahebali v zelo bližnji prihodnosti, čeprav se politika z dnevnimi nebulozami trudi prikriti ogromen problem, ki pospešeno drvi direkt proti nam.
Kaj če bi na to temo kdo orgazmiral? Nope. Glavno da bo njih bolelo. Debili na kubik. Sem slišal eno anekdoto, ki mislim da bo zelo držala: rusi bodo padli iz prvega nadstropja, mi pa iz desetega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

@Sparkxl: Ti si verjetno eden tistih, ki je izobesil jugoslovansko zastavo, ko je JLA napadla Slovenijo? Oziroma se oproščam. Ko je JLA izvedla "specialno vojaško operacijo" v Sloveniji. Tudi ko je Hitler napadel Poljsko lahko da takim, kot si ti, je dol viselo, ampak vojna je potem prišla tudi na njihova dvorišča. Tega ti ne vidiš in ne razumeš. Putin je lik, ki se ni ustavil v Čečeniji, Gruziji, Siriji in se seveda ne bo ustavil v Ukrajini. On bo osvajal, dokler bo šlo in to ne glede na ceno.

D3m je izjavil:

We are winning guys.

Jbg, Rusom smo pa vendarle nabili sankcije! Za to se splača zmrzovati/švicati!

Jaz se pa itak grejem z drvmi, hladim pa v kleti zraven soda z jabolčnikom. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Sloveniya planuye vidpravyty do Ukrayiny tanky T-72 - tule.

Scaramouche ::

dronyx je izjavil:

Sloveniya planuye vidpravyty do Ukrayiny tanky T-72 - tule.

Super, gremo se hvaliti, če nas napade Rusija, bo Amerika za nas sigurno žrtvovala tretjo svetovno...

Scaramouche je izjavil:

Super, gremo se hvaliti, če nas napade Rusija, bo Amerika za nas sigurno žrtvovala tretjo svetovno...

Rusija ne, bolj nevarni za nas so srbi. Ampak oni že imajo izkušnje, kako zna udarit Nato. ;)

TESKAn ::

Hehe, JJ bo obljubil, potem naj se pa naslednji zgovarja:P.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

TESKAn je izjavil:

Hehe, JJ bo obljubil, potem naj se pa naslednji zgovarja:P.

Točno tako bo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Scaramouche ::

dronyx je izjavil:

Scaramouche je izjavil:

Rusija ne, bolj nevarni za nas so srbi. Ampak oni že imajo izkušnje, kako zna udarit Nato. ;)

Ti si sigurno eden tistih, katerih starši so izobesili nacistično zastavo ko so nas napadli v drugi svetovni vojni, ko so Srbi pošiljali sem svoje da nas branijo....

Zgodovina sprememb…

Scaramouche je izjavil:

Ti si sigurno eden tistih, katerih starši so izobesili nacistično zastavo ko so nas napadli v drugi svetovni vojni, ko so Srbi pošiljali sem svoje da nas branijo....

Iz katerega planeta si pa ti? Srbi nas branili pred kom? Še dobro da nisi napisal, da so nas rusi osvobodili in bi morali sedaj nastaviti v zahvalo avtoritarnega diktatorja tipa Lukašenko. Kar se tiče Srbije sem enkrat že napisal, da se bodo morali odločiti, ali vidijo prihodnost v EU, ali pa izven EU, verjetno v povezavi z rusijo. Gredo pa lahko v belorusijo pogledat, kako bo to izgledalo.

Vanich ::

Katere fabrike in interese imamo v Rusiji? Krka, Lek, Gorenje? Še kaj? Če pošiljamo tanke Ukrajini - kaj mislite, da se bo zgodilo z našimi firmami in gospodarskimi interesi v Rusiji? Se bo splačalo?

FrRoSt ::

Vanich je izjavil:

Katere fabrike in interese imamo v Rusiji? Krka, Lek, Gorenje? Še kaj? Če pošiljamo tanke Ukrajini - kaj mislite, da se bo zgodilo z našimi firmami in gospodarskimi interesi v Rusiji? Se bo splačalo?

https://www.izvoznookno.si/drzave/rusij...

Zaradi teh tankov se ne bo nič spremenilo in zgodilo, ker jih je samo za vzorec. ;)

Se bo pa zaradi politike, da se z Rusuijo naj ne bi več poslovalo oz, kupovalo njenih naftnih derivatov!??

Na srečo so volitve pred vrati in verjetno se bo Janez poslovil!? :P
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

SLO vojska naj bi imela 54 tankov M-84, od tega je operativnih (beri delujočih) okrog 5, ostalo . . .
Tako da če dajo vse tanke in iz DE dobijo nekaj kar deluje bo zadnji dober posel za ijj.

SmolWhale ::

NIČ NOČEMO!!!! Rusko orožje je dobrodošlo ostalo na odpad.

Turčija (NATO) je naredila invazijo....pardon specialno operacijo na Irak.

Top kek.
|HP EliteBook|R5 6650U|

kow ::

Predlagas, da Zahod na silo ustanovi Kurdistan? Napade Turcijo, Sirij, Irak in Iran hkrati?

Zahodnjaki in evropejci se nekako še vedno počutijo/počutite večvredne od ostalih.... :P

Tudi, kar se življen tiče. 8-)

Verjetno se to pozna/izhaja iz višjega BDP-ja!?
komu zvoni; zvoni tebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FrRoSt ()

kow ::

Pa, ne dvomi da se tudi Turki cutijo vecvredne od Arabcev ali Arabci vecvredni kot Kurdi itd.

kow je izjavil:

Pa, ne dvomi da se tudi Turki cutijo vecvredne od Arabcev ali Arabci vecvredni kot Kurdi itd.

Saj se tudi Švedi in Finci med seboj ne marajo ravno in se zmirjajo in primerjajo z raznimi "bosanci"! :))

Samo nam te njihove lokalne fore niso tako poznane in očitne! ;)
komu zvoni; zvoni tebi.

Beli_Zajcek ::

D3m je izjavil:

Turčija (NATO) je naredila invazijo....pardon specialno operacijo na Irak.

Top kek.

#StandWithCyprus si pozabil :))

Turčija je tudi napadla in okupirala severni Ciper. Kje je ogorčenje in pa predvsem kje so sankcije?

Zelenski pravi, da hoče imeti 7 milijard dolarjev$ na mesec! za borbo proti Rusiji. Mu bomo dali?

Vanich je izjavil:

Zelenski pravi, da hoče imeti 7 milijard dolarjev$ na mesec! za borbo proti Rusiji. Mu bomo dali?

Ne gre za borbo proti Rusiji, ampak za pogon in funkcioniranje države!! ;)

Dobil bo ugodno posojilo in ugodne obresti! 8-) Nekaj bo pa tudi donacij držav. ;)
komu zvoni; zvoni tebi.

Zelenski se mi zdi pošten, on nas pa sigurno ne bi nategnil za 7 milijard $ na mesec?

East of Dnipropetrovsk, a transport train transporting Ukrainian soldiers was hit by several Kalibr missiles. At least an entire battalion of the Ukrainian army was liquidated. Railway currently disabled.

@mangopress

Vanich je izjavil:

Zelenski se mi zdi pošten, on nas pa sigurno ne bi nategnil za 7 milijard $ na mesec?

Kako lahko zmaguješ in ob enem zahtevaš mesečno plačilo?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Že sledite predlaganim ukrepom EU?

Prema planu, smanjivanje termostata za samo 1 °C uštedjelo bi oko 7% energije koja se koristi za grijanje, dok bi postavljanje klima-uređaja za 1 °C više moglo smanjiti potrošnju električne energije i do 10%.

Pozvali su građane da:

smanje grijanje zimi, a ljeti manje koriste klima-uređaje
podese postavke bojlera
ekonomičnije koriste automobil
smanje brzinu na autocestama, s isključenim klima-uređajem u automobilu
nedjeljom u velikim gradovima ostave auto kod kuće
kratka putovanja obavljaju pješačenjem ili biciklom umjesto vožnje
koriste javni prijevoz
koriste vlak umjesto aviona.

Jaz imam tudi še par predlogov, kako bomo zajebali Putina. Naprimer, če vsi nehamo filat telefone, je konec z njegovo energetsko hegemonijo! Imam tudi še polno pametnih idej, pa tudi ne tako primitivnih kot smo jih slišali iz Nemčije in Italije: Zmanjšajte gretje, oblecite pulover, klima poleti max do 25°C, (kazen 300 do 3000€), itd, itd.

link_up ::

edina himna, ki nakazuje mar za druge je ocitno zlagana. :(
In and Out

Še največ od tega omejevanja bo imelo okolje.

Playing my part!

Sem že povedal, ampak bom še enkrat: sam imam nov bojler "Ariston" (brez WiFi).
Sicer ga vedno držim na +50°C, nič več, pa tudi bolj poredko se tuširam, ker sedim v pisarni sam in se mi jebe, če smrdim, torej jaz aktivno že dolgo "Playing my part".

Se pa počitim zelo krivega, ker je bojler "Made in Russia".

Naj ga odpulim ven?

Itak nam jih bodo verjetno zaplenili čez kakšno leto. Ker, jazm mislim, da če imaš prižgan bojler, je čisto isto, kot da ti je Putin osebno porinil AK-74 v roke, da se boriš proti EU in njenim vrednotam.

Gonzalo Lira živ.

Gonzalo Lira confirmed alive. Currently live on @TheDuran on YouTube with Alex Christoforou

Link:

? @mangopress
|HP EliteBook|R5 6650U|

sbawe64 ::

2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Če so v Italiji sedaj zakonsko omejili maksimalno najnižjo temperaturo na klimah na +25°C in pa maksimalno ogrevano temperaturo v javnih objektih na +19°C, kaj mislite, da bo šele uvedla vlada v SLO? Ker, mi moramo z vzgledom pokazati celi EU in svetu, da smo boljši od IT.
Predlagam zaplembo vseh klimatskih naprav - in privatnih in v javnih objektih - in pa povsod inštalirati varnostnike, ki kontrolirajo termostate na pečeh in radijatorjih + nenapovedan obisk na domu 3x na dan. Heh, če smo imeli izredne razmere za korono, jih bomo pa imeli še sedaj za Putina. Še strožje!
Peči na/in trda lesna goriva bodo pa obdavčena 1000% - nihče ne bo ušel krizi!!! Heh, dajmo kar 10.000% davka, na 1kWh, da bo ziher. Pa še Greta bo vesela.

Ne, ne , ne, . . . . Mi bomo počakali na to, kaj bodo nemci naredili.

fikus_ je izjavil:

Ne, ne , ne, . . . . Mi bomo počakali na to, kaj bodo nemci naredili.

Nemcem se jebe, oni imajo Severni tok, oni se ruskemu plinu ne bodo odpovedali. Bodo pa seveda zahtevali, da se mu odpovejo vsi drugi, to pa. Sploh s to njihovo zeleno fašistično vlado na čelu.

Vanich je izjavil:

Če so v Italiji sedaj zakonsko omejili maksimalno najnižjo temperaturo na klimah na +25°C in pa maksimalno ogrevano temperaturo v javnih objektih na +19°C, kaj mislite, da bo šele uvedla vlada v SLO? Ker, mi moramo z vzgledom pokazati celi EU in svetu, da smo boljši od IT.
Predlagam zaplembo vseh klimatskih naprav - in privatnih in v javnih objektih - in pa povsod inštalirati varnostnike, ki kontrolirajo termostate na pečeh in radijatorjih + nenapovedan obisk na domu 3x na dan. Heh, če smo imeli izredne razmere za korono, jih bomo pa imeli še sedaj za Putina. Še strožje!
Peči na/in trda lesna goriva bodo pa obdavčena 1000% - nihče ne bo ušel krizi!!! Heh, dajmo kar 10.000% davka, na 1kWh, da bo ziher. Pa še Greta bo vesela.

Poščijem se na putina, zelenskega in še na vse eu politike brez hrbtenice. Šparajte tisti, ki ste take vlade izvolil.

WizzardOfOZ je izjavil:

Vanich je izjavil:

Poščijem se na putina, zelenskega in še na vse eu politike brez hrbtenice. Šparajte tisti, ki ste take vlade izvolil.

"...It is not yet clear how the measure will be policed, but inspectors from the ministry of labour could undertake controls, with those flouting the limits fined between EUR500 and EUR3,000..."

Torej, inšpektorji na domu; kazen od 500EUR do 3000EUR. En more prit evidentirat, popisat in kasirat, nimaš druge. Če ne se bomo preveč razpustili. Red mora bit, Putin ne sme zmagat!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Red mora bit, Putin ne sme zmagat!

Putin je zmagal.

P.S.

Dobro vas trolajo.

Slava Rossiya.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

PacificBlue ::

Bolj se bo pritiskalo nad Rusijo, več sranja bomo doživljali sami v obliki nesmiselnih gospodarskih in drugih čudovitih ukrepov s katerimi Eu politiki skrbijo, da nam nikoli ne bo dolgčas.
««
36 / 50
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
27149525 (17283) Mr.B

Več podobnih tem