Forum » Loža » Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?
Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?
feryz ::
Kakšni bedaki morajo biti ukrajinci, da so vrnili par sto nukic in jih niso nekaj pozabili nekje na vasi?
Zdaj jih pa tepe. Drugače bi bilo dovolj, da bi eno nacentrirali proti Kremlju in se pogovarjali drugače.
Zdaj jih pa tepe. Drugače bi bilo dovolj, da bi eno nacentrirali proti Kremlju in se pogovarjali drugače.
Mike_Rotch ::
Kakšni bedaki morajo biti ukrajinci, da so vrnili par sto nukic in jih niso nekaj pozabili nekje na vasi?
Takrat so mislili, da sporazum z Rusijo nekaj velja. Žal so jih nategnili na suho.
Sparkxl ::
Mike_Rotch je izjavil:
Takrat so mislili, da sporazum z Rusijo nekaj velja. Žal so jih nategnili na suho.
Čakaj malo...daj mi pomagaj osvežiti spomin...ni bil tudi sporazum, da se NATO ne širi na članice varšavskega pakta po propadu SV? Žal so jih nategnili na suho
kow ::
Ne. Ni bil tak sporazum. Lahko pa nam ga prilozis.
Lahko ti pa jaz prilozim sporazum, ki so ga podpirali (tudi) Rusi, kjer garantirajo ukrajinsko ozemeljsko celovitost, ce se ti odrecejo jedrskemu orozju.
Lahko ti pa jaz prilozim sporazum, ki so ga podpirali (tudi) Rusi, kjer garantirajo ukrajinsko ozemeljsko celovitost, ce se ti odrecejo jedrskemu orozju.
Čakaj malo...daj mi pomagaj osvežiti spomin...ni bil tudi sporazum, da se NATO ne širi na članice varšavskega pakta po propadu SV? Žal so jih nategnili na suho
Nope, ni bilo takega sporazuma.
Je pa bilo tole: Lisbon Protocol @ Wikipedia
Selektivni spomin pa to.
Mr.B ::
Jebiga. Mozno. Samo najprej odpustijo reveze v proizvodnjah. Da nisi ti ta?
Vidim, da ste same pickice tukaj.
Pa kljub temu, si odgovoril... lako cemo.
Kako, ja troll dalje.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
cias ::
Jebiga. Mozno. Samo najprej odpustijo reveze v proizvodnjah. Da nisi ti ta?
Vidim, da ste same pickice tukaj.
Najbolj moralni ze mečete reveze skozi okno
Ajaj, niti toliko samokontrole nimate da bi se lahko vsak pretvarjali kako vas skrbi za sočloveka ne le da ponavljate kar vam poptv vtepe v betico.
Lonsarg ::
Čakaj malo...daj mi pomagaj osvežiti spomin...ni bil tudi sporazum, da se NATO ne širi na članice varšavskega pakta po propadu SV? Žal so jih nategnili na suhoTo je bilo ovrzeno in se je izkazalo za fake news, ce pogooglas "NATO expansion truth" imas clanke ki to debunkajo.
Je pa to toliko ljudi citiralo da sem celo jaz dolgo mislil da je res. Izkaze se da niti direktne ustne obljube ni bilo, kaj sele podpisa.
Ajaj, niti toliko samokontrole nimate da bi se lahko vsak pretvarjali kako vas skrbi za sočloveka ne le da ponavljate kar vam poptv vtepe v betico.
Predlagam ti, da nehas gledati Pop TV. Mocno ti skodi.
Meanwhile, rekordni uvozi LNG v evropo. V zadnjih tednih, celo več kot iz Rusije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
fikus_ ::
Mike_Rotch je izjavil:
Tik pred invazijo so tudi govorili, da hočejo postat jedrska sila.
Kdo je to govoril? NATO?
Ne vem, če se razumeva, ampak jaz trdim, da je NATO večkrat povedal, da nima namena sprejeti Ukrajine.
Trdim tudi, da je Putinov NATO argument še večji bullshit kot "denacifikacija".
Kaj si res tako trd?! Selektiven spomin?!
Ukraine%E2%80%93NATO relations @ Wikipedia
Motiš se. Najprej zgubi službo neproduktiven režijski kader.
. . . Še dobro, da imam za več let rezerv.
Dobro zate.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
sbawe64 ::
Meanwhile, rekordni uvozi LNG v evropo. V zadnjih tednih, celo več kot iz Rusije.
Povej kaj več, od kod , kam, koliko, za koliko eur.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
D3m ::
V štartu niso bile njihove.
Žal.
Link?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Seveda so bile. Ukrajina je ena od pravnih naslednih sovjetske zveze.
Mike_Rotch je izjavil:
Seveda so bile. Ukrajina je ena od pravnih naslednih sovjetske zveze.
Prav tako Rusija.
In vse nukice od ostalih so šle nazaj v Rusijo.
Konec.
|HP EliteBook|R5 6650U|
MadMen ::
Konec.
Ja, prostovoljno, v zameno za ozemeljsko celovitost.
Mike_Rotch je izjavil:
Konec.
Ja, prostovoljno, v zameno za ozemeljsko celovitost.
To je bil dogovor samo z Ukrajino.
Ostali ne.
|HP EliteBook|R5 6650U|
p0f ::
Germany has declared an "early warning" over possible gas supply disruption amid a payments stand-off with Russia.
https://www.bbc.com/news/business-60925...
Samo toliko, da bo raznim navijacem jasno v kaksen drek nas spravljajo.
https://www.bbc.com/news/business-60925...
Samo toliko, da bo raznim navijacem jasno v kaksen drek nas spravljajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: p0f ()
Kdo bi si mislil.
Nemci nočejo PLAČATI!
To bo kulturni šok.
Nam so govorili, da nemci plačajo na rok. Sedaj pa to.
P.S.
Še večje sranje
Nemci nočejo PLAČATI!
To bo kulturni šok.
Nam so govorili, da nemci plačajo na rok. Sedaj pa to.
P.S.
Še večje sranje
It would be proper to expand the list of goods exported for rubles, including grain, crude oil and lumber goods", speaker of the State Duma Vyacheslav Volodin
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Oberyn ::
Bomba?
klik
Rusija vezala rubelj na zlato.
Gadafi je tak poskus plačal z življenjem, pa ne samo svojim - ameri so porušili državo in pobili 15.000 civilistov.
Če to drži ... potem sem pravkar izgubil večino prihrankov ... pa vi tudi ...
Kakšna mnenja? Je verodostojno?
klik
Rusija vezala rubelj na zlato.
Gadafi je tak poskus plačal z življenjem, pa ne samo svojim - ameri so porušili državo in pobili 15.000 civilistov.
Če to drži ... potem sem pravkar izgubil večino prihrankov ... pa vi tudi ...
Kakšna mnenja? Je verodostojno?
Pismo, prehitel si me za moment. Tocno tole.
Ceprav ni bilo samo to, hotel je valuto vezati na zlato in potem nafto na to valuto in ne na dolar.
Zgodovina sprememb…
Ja samo Gadafija so hitro zrušili.
Kako bodo pa Rusijo????????
Nuklearno????
Nuklearno????
|HP EliteBook|R5 6650U|
P.S.
Se je že začelo
Se je že začelo
GREECE TO HOLD EMERGENCY MEETING ON WEDNESDAY OVER GAS PAYMENTS IN ROUBLES - ENERGY MINISTRY
|HP EliteBook|R5 6650U|
Oberyn ::
Ceprav ni bilo samo to, hotel je valuto vezati na zlato in potem nafto na to valuto in ne na dolar.
Če prav razumem zgoraj citirani članek in če je članek verodostojen, potem je Rusija naredila točno to - rubelj je vezala na zlato, nafto in plin pa na rubelj. Od 1. aprila naprej. Datum je sumljiv sicer. Mora biti šala. Upam, da je šala.
cias ::
P.S.
Se je že začelo
GREECE TO HOLD EMERGENCY MEETING ON WEDNESDAY OVER GAS PAYMENTS IN ROUBLES - ENERGY MINISTRY
Vatikan je rublje že kupil
Vatican bank transferred 10M Euros to buy Rubles from the Central Bank of Russia to pay for gas - media
P.S.
Se je že začelo
Vatikan je rublje že kupil
Vatican bank transferred 10M Euros to buy Rubles from the Central Bank of Russia to pay for gas - media
Evo ti klerike. :D
Jebemti cerkvo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Link?
Sem ti ze podal link visje. Ti ga bom se enkrat:
https://www.bruegel.org/publications/da...
Vec plina kot iz Rusije, trenutno dobimo od Norveske. Norvezani so ze povedali, da bodo letos povecali proizvodnjo, ker bodo zacasno zmanjsali maintainance.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Aja, se opravičujem. Sem pozabil, da govorimo o Ugandi.
Mike_Rotch je izjavil:
Aja, se opravičujem. Sem pozabil, da govorimo o Ugandi.
Kaj te moti Mike?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Če prav razumem zgoraj citirani članek in če je članek verodostojen, potem je Rusija naredila točno to - rubelj je vezala na zlato, nafto in plin pa na rubelj. Od 1. aprila naprej. Datum je sumljiv sicer. Mora biti šala. Upam, da je šala.
BBC? Dvomim.
Link?
Sem ti ze podal link visje. Ti ga bom se enkrat:
https://www.bruegel.org/publications/da...
Vec plina kot iz Rusije, trenutno dobimo od Norveske. Norvezani so ze povedali, da bodo letos povecali proizvodnjo, ker bodo zacasno zmanjsali maintainance.
Po katerem plinovodu ze? Karto prosim... matr ste nekriticni pro-vojni zmedenci zabiti.
Zgodovina sprememb…
Beli_Zajcek ::
endelin ::
Ja samo Gadafija so hitro zrušili.
Nuklearno????
Ne, konvencionalno. V enem tednu po sedaj videnem pade Kavkaz.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Samo jebemomater vse to skupaj se odvija tako hitro, da me je postalo že strah. To temo sem odprl pred 2 tednoma in napisal, da bo vlado zahteval rublje za izvoz in v skrajnem primeru rubelj vezal na zlato. Niti v najhujših sanjah si nisem predstavljal da se bo to zgodilo v roku 2 tednov. Za zdaj je sicer samo nafto in plin vezal na zlato. Kaj točno to pomeni za moje EUR in $ še ne vem, ampak sumim da nič dobrega
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sparkxl ()
Ce te je za $ in € zacelo skrbeti sele z zacetkom vojne potem te je itak prepozno zacelo skrbeti. $ in € bosta zaradi enormnega tiskanja padla precej po vrednosti z ali brez vojne.
Utk ::
Beli_Zajcek je izjavil:
Reči Nemcem, po že sklenjeni pogodbi, da hočeš plačilo v zlatu.
V čemu je pa to problem? Nemci imajo kar lepo število Ruskih $$$ v svoji Centralni banki. Po pogodbi, jih ne bi smeli blokirat, pa so jih. Očitno so pogodbe zadeva, s katerimi počneš kar hočeš...
Ja to res ni kul. Ta ruski denar, kolk ga je fizično, bi morali naložit na kamion in odpeljat do ruske meje, tam pa naj delajo z njim kar hočejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Seveda da ni kul, zasega tega premozenja je huda ekonomska vojna.
"sankcije" je zgolj tak mil izraz zato da se v medijih lepse slisi, smo v kar konkretni ekonomski vojni z Rusijo, za faktor 1000 hujsi kot to kar so se med sabo sli Americani in Kitajci.
"sankcije" je zgolj tak mil izraz zato da se v medijih lepse slisi, smo v kar konkretni ekonomski vojni z Rusijo, za faktor 1000 hujsi kot to kar so se med sabo sli Americani in Kitajci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Ce te je za $ in € zacelo skrbeti sele z zacetkom vojne potem te je itak prepozno zacelo skrbeti. $ in € bosta zaradi enormnega tiskanja padla precej po vrednosti z ali brez vojne.
To drži če imaš keš. Jaz imam keša za burek in eno koka kolo. Vse ostalo je razporejeno po assetih, ki rastejo skupaj s to trenutno pizdarijo.
dexterboy ::
Unilseptij je izjavil:
O ukrepih odloca NATO in ZDA, EU politiki tukaj samo drzijo stango in slepo kimajo vsemu, kar napletejo NATOvi generali.Od kdaj se NATOvi generali ukvarjajo z gospodarskimi sankcijami? A pol se ukvarjajo tudi z obveznostjo nošenja mask, cepljenjem, PCT pogoji, carinami in DDVjem?
Gre za pravo ekonomsko vojno, ki jo je sprozil zahod, pri cemer sam dejansko ni bil napaden.Seveda smo bili dejansko napadeni. K nam dre milijone beguncev. Dobavne verige se prekinjajo, iz Ukrajine bomo dobili manj žit (ali sploh nič), avtomobilska proizvodnja stoji, ker ne dobijo delov iz ukrajine, delavci v evropi so brez dela in podobno.
Nekako tako, kot če bi jaz napadel nekoga, ki stoji poleg tebe, na način, da bi vanj metal opeke. Ampak vsaka druga opeka bi se od njega odbila še tebi v glavo. Bi se čutil napadenega? Bi se odzval, ali bi se delal francoza, kot da se situacija tebe ne tiče?
Glavno vprašanje za referendum jeNarobe. Glavno vprašanje je, ali se strinjate s tem, da boste lačni, ker v prihodnje ne bo hrane iz ukrajine, zato ker ne izvajamo sankcij nad rusijo.
Ali se strinjate z dvigom cen bencina, nafte in ostalih dobrin zato da izvajamo sankcije nad Rusijo
AMPAK NAS NE ZANIMAJO RUSI, mene zanima MOJ DOBROBIT ne URKAJINSKI ne RUSKI... ti je to jasno?Če rus kolje Ukrajinca, boš imel milijone migrantov. Eden ti bo odžrl delovno mesto, drugi ti bo natepaval žensko, tretji ti bo kradel, ker bo rabil denar. Lačen boš, ker ne bo hrane iz ukrajine, pa avta ne boš mogel kupit, ker ne bo sestavnih delov.
mene briga če Rus kolje Ukrajinca
Rusi so že poskrbeli za tvojo "slabobit", ampak tebe očitno to ne zanima. Pravzaprav bi s svojim neodzivanjem poskrbel za to, da bi rusi svoja dejanja še širili, tako da bi tebi šlo vse slabše in slabše.
Že v Covid temah si dokazal svojo miselno superiornost.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 49906 (17664) | Mr.B |