» »

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje?

««
7 / 50
»»

cias ::

Utk je izjavil:

Normalno. Tudi na Hrvaškem, v Bosni in še kje se je marsikdo opekel po osamosvojitvi, ampak tako pač je.
Kolk je to prav in kolk se potem resno še naprej jemlje državo, ki dela sranje, je druga stvar, ampak naredit kaj dost pa ne moreš. Ne pričakujem, da nam bojo Rusi še kdaj zaupali, ampak, sej niti mi njim ne bomo.

Poland Must Deal With Its Past—and Return Stolen Property

Ni za vse enako. Če se ne motim še v Sloveniji zahtevajo da se jim ukradeno vrne, če jim nismo že.

Beli_Zajcek ::

Mike_Rotch je izjavil:

Nope. Tako različno ni. Ti samo hočeš opravičilo za to, kar delajo.

Kakšno opravičilo? Za oba primera obstaja pravna podlaga.

Poslušaj trol. Smešiš se. Zasegi so se dogajali v zahodnih državah, ti si pa našel en obskurni star zakon iz USA. Italija ni po tem zakonu zasegla premoženja, niti ga ni UK. Bi pa take kot ti z veseljem dal obesiti, zatrjujoč, da obstaja pravna podlaga v zakonih Savdske Arabije in da je vse legalno. Ker zavedam se, da si navaden trol, ki boš relativiziral in opravičeval to krajo, ker ti je tvoj gospodar ukazal. Če bi bila pa tvoja rit na tapeti, bi pa hitro spremenil mnenje.

fikus_ ::

Mike_Rotch je izjavil:

A za zaplembo premoženja Rusov pa je?

Seveda je, sem ti zgoraj prilepil zakon, ki se uporablja že desetletja.

Sem ti zgoraj napisal, da je tista zakonodaja napisana pred izumom lesene žlice.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Mato989 ::

Kolko zdaj tu poslušam... torej se mi nimamo kaj za pizdit da Savdska barabija kamenja ljudi ali jih obesi če je pravno ok?

Če torej pravno vpišemo da so črnci sužnji nazaj bo to ok ker je pravno vse ok? =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Utk ::

cias je izjavil:

Utk je izjavil:

Normalno. Tudi na Hrvaškem, v Bosni in še kje se je marsikdo opekel po osamosvojitvi, ampak tako pač je.
Kolk je to prav in kolk se potem resno še naprej jemlje državo, ki dela sranje, je druga stvar, ampak naredit kaj dost pa ne moreš. Ne pričakujem, da nam bojo Rusi še kdaj zaupali, ampak, sej niti mi njim ne bomo.

Poland Must Deal With Its Past—and Return Stolen Property

Ni za vse enako. Če se ne motim še v Sloveniji zahtevajo da se jim ukradeno vrne, če jim nismo že.

Kako misliš lahko ZDA sprejme nek zakon, da mora Poljska nekaj naredit? Poljska lahko to naredi ali pa ne. Druge države je pa zarad tega lahko kaznujejo ali pa ne. Ne more je pa nihče prisilit.

Mike_Rotch ::

Sem ti zgoraj napisal, da je tista zakonodaja napisana pred izumom lesene žlice.

Sem ti napisal, da se zakon na veliko uporablja zadnjih nekaj desetletji praktično vsak dan. Ne gre obskuren zakon ampak zakon, ki je v zadnjih letih imel ogromno publicitete. Še celo na praktično vseh političnih "talk showih" so govorili o tem.

Italija ni po tem zakonu zasegla premoženja, niti ga ni UK. Bi pa take kot ti z veseljem dal obesiti, zatrjujoč, da obstaja pravna podlaga v zakonih Savdske Arabije in da je vse legalno.

Seveda ni Italija zasegla premoženja po USA zakonodaji, ampak po italjanski.

Btw

(Dec. 2, 2015) On November 3, 2015, President Vladimir Putin signed the Law on Jurisdictional Immunity of a Foreign State and a Foreign State's Property in the Russian Federation (Federal Law No. 297-FZ (Nov. 3, 2015), PRAVO.GOV official government portal) (in Russian).) The law is scheduled to enter into force on January 1, 2016. (Id. art. 18.)

https://www.loc.gov/item/global-legal-m...

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Kako misliš lahko ZDA sprejme nek zakon, da mora Poljska nekaj naredit? Poljska lahko to naredi ali pa ne. Druge države je pa zarad tega lahko kaznujejo ali pa ne. Ne more je pa nihče prisilit.

Poljska ima sedaj, koliko, 2 miljona beguncev, pa so jim blokirali finančno pomoč ker niso 100% složni z zahtevami Demokracije.

Majo toliko opcij kot Ukrajinka v izraelu kjer ima njen zvodnik njen pasaport.

cias je izjavil:

Utk je izjavil:

Poljska ima sedaj, koliko, 2 miljona beguncev, pa so jim blokirali finančno pomoč ker niso 100% složni z zahtevami Demokracije.

In? Mi lahko kaznujemo Ruse kot se znam zdi prav, oni nam bojo vrnli kolk bojo lahko. To je logično. Kaj tu ni jasno? Zakone si pa tu lahko vtakne vsak v rit, kakšni zakoni, če je pa vojna.

Utk je izjavil:

cias je izjavil:

Utk je izjavil:

In? Mi lahko kaznujemo Ruse kot se znam zdi prav, oni nam bojo vrnli kolk bojo lahko. To je logično. Kaj tu ni jasno? Zakone si pa tu lahko vtakne vsak v rit, kakšni zakoni, če je pa vojna.

Kje je kakšna vojna, v Republiki Sloveniji ni niti razglašeno izredno stanje... vojna je vsak dan vsako leto nekje... če ne v Ukrajini je bila pred tem v Siriji pa zato nismo kr nekaj jemali, pa v Jemnu, pa Afganistanu, Iraku itd...

to so kr neki izgovori overall...

Utk je izjavil:

?

Izsiljujemo Poljsko. V demokraciji in svobodi izsiljujemo svoje partnerje da bojo popolnoma poslušni?

Dobro da vem za naslednjič ko bo žena lačna.

Nobenih izgovorov ne rabimo. Če smo se odločili, cel Zahod, da bomo v tem primeru pomagali Ukrajini, ji pač bomo. Tu nas ne morejo nobeni zakoni ustavit.

cias je izjavil:

Utk je izjavil:

?

Izsiljujemo Poljsko. V demokraciji in svobodi izsiljujemo svoje partnerje da bojo popolnoma poslušni?

Dobro da vem za naslednjič ko bo žena lačna.

Pomoč Poljski nima nobene veze s tem sranjem zdej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Nobenih izgovorov ne rabimo. Če smo se odločili, cel Zahod, da bomo v tem primeru pomagali Ukrajini, ji pač bomo. Tu nas ne morejo nobeni zakoni ustavit.

Cel Zahod smo VSI LJUDJE... je bil kak referendum na to temo, se ne spomnim... kaj ko bi LJUDI vprašali kaj o tem mislijo, z vprašanjem ali hočejo pomagat Ukrajincem v zameno pa bomo imeli višje cene nafte, plina, ogrevanja, hrane itd...

Lonsarg ::

Ko se je zahod odločil za take konkretne sankcije se je de-facto odločil za hladno vojno z Rusijo.

V hladni vojni z Rusijo smo, če kdo ni opazil. Tudi glede groženj z nukami smo na nivoju hladne vojne, prav nič bolj mila ni situacija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Pričakoval bi da bomo LJUDJE odločali kateri državi želimo pomagat glede na posledice za nas... ne pa da nekdo to odloči kr pavšalno za nas.

Dokler se bi LJUDJE kaj odločili, bi bilo že zdavnaj prepozno. Če se vse večje stranke v vseh državah s tem strinjajo, potem pač tako bo.

D3m ::

ne pa da nekdo to odloči kr pavšalno za nas.

Točno tako.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Utk je izjavil:

Dokler se bi LJUDJE kaj odločili, bi bilo že zdavnaj prepozno. Če se vse večje stranke v vseh državah s tem strinjajo, potem pač tako bo.

Bilo bi edino legitimno, noben ni volil nobene izmed trenutnih strank z mislijo kako se bi odločale v tem primeru zato so njihove odločitve najmanj nelegitimne in nimaš kaj govorit da je to odločitev CELE države...

Samo referendum bi pokazal kaj ljudje mislijo...

Saj bi bilo telo enostavno

ALI SE STRINJATE DA POMAGAMO UKRAJINI NAMESTO RUSIJI V ZAMENO DA BOMO IMELI DRAŽJE OGREVANJE; BENCIN itd...

Me zanimajo odgovori.

Ukrajincem bi pa odgovoril da jih bomo podprli tako hitro kot so oni podrpli nas leta 1991 ;) In tako kto so oni nam poslali orožje takrat :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Jaz se bi strinjal, ne vidim protestov proti Ukrajini, jih je pa kar nekaj ZA Ukrajino.

Daj referendum boš videl reakcijo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Utk je izjavil:

Tako je, cel Zahod se je složno, demokratsko odločil da vomo bojkotirali Rusijo. 100% enoglasno. Svoboda pa te fore.

Utk je izjavil:

Pomoč Poljski nima nobene veze s tem sranjem zdej.

LOL, komu ti misliš to prodajat. Kdo bo nasedel? Aja, velika večina ker bojo po poptv povedali kaj je resnica.

Utk je izjavil:

Jaz se bi strinjal, ne vidim protestov proti Ukrajini, jih je pa kar nekaj ZA Ukrajino.

Seveda ne ko smo pa vsi demokratsko 100% složni. V svobodi je zmeraj tako.

Pro-Russian YouTube blogger with millions of viewers arrested in Latvia — RT DE

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cias ()

cel Zahod

Sorry, kdo je to CEL zahod?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Cela EU, ZDA, Avstralija, Kanada, itd., seveda brez tebe in Matota in tu živečih Srbov.

Utk je izjavil:

Cela EU, ZDA, Avstralija, Kanada, itd., seveda brez tebe in Matota in tu živečih Srbov.

To zagotovo ni res =) Če je to res lahko potrdijo le referendumi ljudi...

Čez en mesec so volitve, najdi stranko, ki zagovarja, da ukinemo vse ukrepe proti Rusiji pa bomo videli kolk % bo dobila. Kakšen SNS bi znal tu bit, Desus morda.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Čez en mesec so volitve, najdi stranko, ki zagovarja, da ukinemo vse ukrepe proti Rusiji pa bomo videli kolk % bo dobila. Kakšen SNS bi znal tu bit, Desus morda.

Narobe... ker stranka se zavzema za ogromno raznoraznih zadev, zato je neumno enačit procente ki jih dobi stranka z samo 1 tezo....

Za to je potreben referendum, kajti tam se človek odloča samo o 1 vprašanju... jaz nikdar ne bi volil Jelinčiča, četudi se za moje ideje strinjam z kakšno njegovo izjavo in zavzemanjem v tem primeru glede Ukrajine... tako da primerjanje tega je brezveze.

Utk je izjavil:

Take stranke ni ker tega USA ne dopušča. Takega politika bi ti sam hitro na cesti napadel da je Putinova lutka, ko bi rekel da dajmo slovenci skrbet za dobro slovencev ne pa da kupujemo permium freedom plin pa demokratsko Savdsko nafto. So po poptv povedali da se to ne sme, izraelsko sadje pa je popolnoma košer.

Lahko bi bili veseli, da se gre včasih tudi v svojo škodo za večjo korist, ne pa samo profit in profit.

Ampak sej obstajajo tudi take države. Srbija, Singapur, sigurno je še kakšna.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Lahko bi bili veseli, da se gre včasih tudi v svojo škodo za večjo korist, ne pa samo profit in profit.

Da bi bojkotirali izrael očitno nismo dovolj humani da bi šli v svojo škodo. Samo kar Ameri odobrijo lahko sovražimo.

Saj sam veš da so vam dali sedaj teh "Two Minutes Hate" in ste srečni.

Mike_Rotch ::

Take stranke ni ker tega USA ne dopušča.

Lahko potrdim, da je tole res. Vsaka stranka v Sloveniji od USA dobi seznam stvari, ki jih lahko podpirajo in česa ne smejo. Majkemi.

Utk je izjavil:

Ampak sej obstajajo tudi take države. Srbija, Singapur, sigurno je še kakšna.

Ne, nismo veseli... moj cilj je da živim čimbolj poceni in da se država kjer sem se rodil čimmanj vpleta v spore drugih suverenih držav... jaz nočem pomagat Ukrajini v zameno pa plačevat dražji bencin, ogrevanje, hrano itd...

In država bi morala ljudstvo vprašat katero pot naj izbere, dražjo ali cenejšo za državljane.

Bedaki imajo še preveč besede.

Fuck u.

Jaz nočem še večjih stroškov.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Jokalica. Zarad teh 50 evrov na mesec te bo konc.

Zate sem gospod.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Se opravičujem, gospod jokalica.

Bolje.

Sedaj pa nazaj za tekoči trak suženj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Utk je izjavil:

Jokalica. Zarad teh 50 evrov na mesec te bo konc.

Pod pragom tveganja revščine, približno 254.000 prebivalcev, pa 50 e verjetno ni tako malo.

Ampak LOL, #notmyproblem

Glugy ::

Lonsarg je izjavil:

Ko se je zahod odločil za take konkretne sankcije se je de-facto odločil za hladno vojno z Rusijo.

V hladni vojni z Rusijo smo, če kdo ni opazil. Tudi glede groženj z nukami smo na nivoju hladne vojne, prav nič bolj mila ni situacija.

Manjši popravek: Rusija se je odločila v to prisiliti zahod.

D3m je izjavil:

Bolje.

Mene ne bo konc zarad 50 evrov, ti pa jokaš, kdo je potem suženj za tekočem trakom?

Glugy je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Manjši popravek: Rusija se je odločila v to prisiliti zahod.
Saj nisem rekel da je bila napacna odlocitev, se vedno pa je bila to odlocitev EU/zahoda.

Alternativa bi bila profitirati na kratki rok z dobrimi odnosi z Rusijo brez uvedbe sankcij. Na dolgi rok pa bi nas bolj agresivne drzave pojedle ker bi sklepale da je EU pussy. Pa se pogajalske moci ne bi imeli, sedaj zaradi sankcij pa imamo hudo pogajalsko moc glede tega kaksna mirovna pogodba se podpise v Ukrajini, tega ni za podcenjevati. Pa se razmerje moci Rusija-EU bo po tej vojni za kak faktor 5 zrasla v prid EU, geopoliticno je torej bila odlocitev za oster nastop proti Rusiji no-brainer.

Putin je pac mislil da je nasa elita pussy in gleda zgolj na kratkorocni profit, pa se je zmotil.

Zgodovina sprememb…

Ne. Putin je mislil, da bo v treh dneh konec in da svet ne bo utegnil dati sankcij ali pa samo podobne kot pri Krimu.

Ja, skoz forumski bojevniki jamrajo kako je EU en pusi, ko se pa enkrat odloči nekaj naredit, jim pa spet ni prav, ker bojo oni izgubili par evrov na mesec. Buhu.

Še vedno je pa EU pussy, ki za vsak odgovor najprej pogleda usa in potem v skladu s tem odgovori.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Normalno, ampak jaz sem mislil, da se bo Nemčija usrala, pa se ni čist do konca.

Tudi jaz in Putin smo tako mislili :)

Zgodovina sprememb…

fikus_ je izjavil:

Ne. Putin je mislil, da bo v treh dneh konec in da svet ne bo utegnil dati sankcij ali pa samo podobne kot pri Krimu.

Verjetno je pozabil da ni izrael ali pa amerika.

Utk je izjavil:

Ja, skoz forumski bojevniki jamrajo kako je EU en pusi, ko se pa enkrat odloči nekaj naredit, jim pa spet ni prav, ker bojo oni izgubili par evrov na mesec. Buhu.

Cene grejo gor #notmyproblem

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cias ()

dexterboy ::

Utk je izjavil:

Bedaki imajo še preveč besede.
Ste imeli sebe v mislih, spoštovani kolega? Lahko tudi v cilrilici ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zimonem ::

bbbbbb2015 je izjavil:

Colt1911 je izjavil:

Lars , Danec priženjen v neki sibirski vukojebini pravi da tam zaenkrat ni panike. Gre v štacuno in na bencinsko , pokaže cene. Že 3 video na to temo.

Sibirska vukojebina načeloma ni merilo. Gledal sem nek video, kjer neki lokalci, ki živijo v Irkutsku (pri -71 st. C) kažejo, kaj oni kupujejo.
V osnovi ima tam neko "gospodinjstvo" še vedno par krav, ki dajejo mleko, pa neke prašiče pa to. Hodijo kupovat take zadeve, kar si sami težko pridelajo - neko olje, pa neko morsko zelenjavo, pa moko pa take bolj bazne zadeve.

Saj to ni samo za vukojebino v Rusiji značilno, to je značilno tudi za neko Aljasko, pa tam nek vmesni pas na Finskem, kjer imajo vcepljene komarje velikosti vrabca.
Tam je dobava 3-4x letno z avionom ali nekimi šleperji.

Najhitreje stvari primanjkuje v neki high-speed družbi - Moskva, pa to. Pa saj države imajo državne rezerve in plin, nafta, pšenica. Ni pa tega v neskončnost. Prazne police sedaj so samo posledica nekega paničnega delanja zalog. Efekt se bo videl po 3-5 mesecih, oz. za ene sezonske zadeve (pšenica) sezona + 5 mesecev, kar za Slovenijo pomeni recimo drugo leto januar - marec 2023.

Irktusk je kar poišlihtano mesto. Z centralnim ogrevanjem. Glede na okoliščine dokaj preskrbljeno. Ni pa neke finoče. Oinpak pri -50 se ne morejo kaj dost zmisljevat.

Zimonem ::

Sicer pa ne vem kako bodo preskrbeli plin nadomestek za ruski plin , ko bo enkrat narejen power of Siberia ii.

Kitajcilem je vsaj okrog Pekinga v interesu zmanjšati trdne delce če zraku.
Cela zgodba vojne z Ukrajino se je pa začela po izgradnji Nord stream 2. Kjer Ukrajina ne more več blokirat dobave plina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Colt1911 ::

Utk je izjavil:

D3m je izjavil:

Bolje.

Mene ne bo konc zarad 50 evrov, ti pa jokaš, kdo je potem suženj za tekočem trakom?

Počasi , počasi !!!! Saj zadevo lahko uredimo popolnoma demokratično. 8-)
Naredimo referendum kjer bo vsak javno glasoval z imenom in priimkom ter se rezultat uvede za vsakega posebej.
Tisti ki bodo za sankcije bo dobili 3x dražji USA plin in nafto , za nas ki bomo proti pa ostane vse po starem.

Res bodo te sankcije bolj boge , vseeno pa več kot nič.

Lahko pa to uredi tudi čudežna roka trga.
Ni potrebe da vsi kurimo poceni ruski plin , dajmo "moralnežem in demokraom" , ljubiteljem EU in NATO možnost kupovati 3x dražji USA plin in nafto.
Nikar pa tega ne silite nas vseh , da ne boste vi doživeli kakšne barvne revolucije.:P
««
7 / 50
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
27149127 (16885) Mr.B

Več podobnih tem