Forum » Pomoč in nasveti » PayPal - obroki?
PayPal - obroki?
Ales47 ::
Pozdravljeni,
ali je možno z PayPalom tudi plačevati na obroke? Neke varianta kot Dinners Club pač. Sem zasledil da bar v Nemčiji to obstaja, zaj pa me zanima če tudi v SLO to gre.
Primer: RTX3090 za 2500 na 12 obrokov :D
LP
Hvala
ali je možno z PayPalom tudi plačevati na obroke? Neke varianta kot Dinners Club pač. Sem zasledil da bar v Nemčiji to obstaja, zaj pa me zanima če tudi v SLO to gre.
Primer: RTX3090 za 2500 na 12 obrokov :D
LP
Hvala
Ryzen 7 5800X3D|Aorus X570|32GB KINGSTON DDR4|RTX 3080|250GB SSD Samsung|2TB
Samael ::
Pa saj, a ni to bolj stvar trgovca, kot paypala?
Če trgovec sprejema nakazilo obrokov preko paypala, daš lahko paypal subscription, kjer paypal do preklica na isti dan v mesecu do nadaljnjega avtomatsko izvrši plačilo.
Je pa res, da je treba paypal subscription po zadnjem obroku ročno skenslati.
Če trgovec sprejema nakazilo obrokov preko paypala, daš lahko paypal subscription, kjer paypal do preklica na isti dan v mesecu do nadaljnjega avtomatsko izvrši plačilo.
Je pa res, da je treba paypal subscription po zadnjem obroku ročno skenslati.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6141 (2872) | _Denny_ |
» | Ne morem preklicati Avast auto-renewal subscriptionOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (626) | _Denny_ |
» | Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14228 (6499) | Hajznberg |
» | Ebay - PayPal - CarinaOddelek: Omrežja in internet | 10264 (9008) | Morenov |